Moralsk Sammenbrud For “Middelhavsunionens Uigenkaldelige Globale System”: Al Qaida Synes Identisk Med NWO-partneren Det Muslimske Broderskab

Posted By Anders On January 9, 2011 @ 01:02 In Dansk, Euromed | No Comments

SENESTE NYT: Tunesien lukker alle skoler og universiteter. Præsident Zine El Abidine Ben Ali har sagt, at vold  absolut ikke vil blive tolereret. Tunesien og Ægypten er [1] næste i rækken for at få EUs avancerede status og 4 grundrettigheder - herunder [2] fri bevægelighed ind i EU.

[3] Deutsche Welle 11 jan 2011: Den Europæiske Union og De Forenede Nationer har udtrykt bekymring over den voksende uro i Tunesien ([4] video) - og EU [5] truer sågar dette “partnerland”). FN’s generalsekretær Ban Ki-moon har opfordret til tilbageholdenhed og fuld respekt for ytringsfriheden. “Generalsekretæren er bekymret over optrapningen af voldelige sammenstød mellem sikkerhedsstyrker og demonstranter i Tunesien og de deraf følgende døde og sårede.” EU’s udenrigspolitiske chef, Catherine Ashton opfordrede til “øjeblikkelig løsladelse fra fængslet af bloggere, journalister, advokater og andre, der blev tilbageholdt, mens de fredeligt demonstrerede i Tunesien. ” Hjemmesider er blevet lukket ned. Arbejdsløshed er en væsentlig motivation bag volden.

Resumé: En selvmordsbomber, som nytårsdag dræbte 21 koptere foran en ægyptisk kirke har udløst frygt for borgerkrig i Ægypten. Ingen ved, hvem der står bag. Men utilfredsheden med Mubarak-regeringen er stor efter valgsvindelen for nylig, hvorfra Ægyptens største oppositionsgruppe, Det Muslimske Broderskab, har trukket sig. Broderskabet stiller sig nu på kopternes side, skønt det arbejder for sharia med kopterne i den sædvanlige dhimmirolle. Kopterne er rasende, råber på revolution og  skubber  muslimske kondolenceoverbringere fra sig. Der sker jævnligt overfald på kopterne, som udgør 10% af Ægyptens befolkning.  Tidligere FN-Atomenergiagentur-chef, ElBaradei, søger nu en fredelig ægyptisk revolution v.hj. af de fredelige koptere og de krigereiske Muslimske Brødre - en umulig tanke. Broderskabet er tvetunget - radikal i taler til sine tilhængere - og blid over for koptere og udenforstående; voldelig i voldelige lande - fredsommelig i ikke voldelige lande. Men broderskabet erklærer at stræbe efter verdensherredømmet - og planer er afsløret i Geneve for Broderskabets islamisering af Europa efter samme retningslinierne som  andre erklærede illuminster bruger: hemmelige manipulationer, terror.

Broderskabet blev stiftet af frimureren Hassan Banna - og efterfølgende ledere var også frimurere. Broderskabet er en primært wahhabitisk  international paraplyorganisation for alskens radikale muslimske bevægelser - herunder Al-Qaida, som Broderskabet har leveret så vigtige medlemmer til (bl.a. bin Laden), at  de 2 organisationer må siges at komme ud på ét. Broderskabet støttede først briterne - siden nazisterne mod briterne. De allierede sig med hundredvis af flygtede nazister og bragte Nasser til magten bl.a. ved brug af deres gamle snigmordsmetoder. Det vakte CIA-grundlæggeren, Allen Dulles´interesse i kampen mod kommunister, hvorved Dulles blev far til terroren. Siden forsøgte Brødrene af afsætte Nasser, som forbød dem - og de er stadig udenfor, men tålte i Ægypten. De er gennemsyret af efterretningstjenesterne fra øst og vest - og samarbejder med USAs og Storbritannens. I forb. med Suezkrisen hyrede Rothschild dem som sine lejemordere. De har da også stadig stærke forbindelser til den sorte adel - især det britiske oligarki - via den gamle muslimske adels egentlige metier: finanstransaktioner af enhver art (olie, narkotika, guld-og diamnatsmugling osv.), så de er stenrige.

Trods dette blakkede rygte har EU været meget indladende over for Broderskabet. Sympatien synes noget kølnet, fordi Broderskabet nok har begrænset tilslutning blandt europæiske muslimer. EU har i stedet satset på den nu dødssyge Præs. Mubarak. Men Broderskabet afventer Mubaraks død - for så at gribe magten i det vakuum, der så opstår. Som grundlæggeren (myrdet i 1949) sagde: “Vi behøver 3 generationer for at tage magten  og skabe ummahen: en til at lytte, en til at kæmpe og en til at sejre:” Derfor frygter den ægyptiske regering nu borgerkrig.
Men sagen er, at EU-politikerne og Broderskabet arbejder for samme plan, Den Nye Verdensorden, og derfor ikke kan være uvidende elementerne i den plan. EU politikere erklærede at invitere til muslimsk masseindvandring  for at ødelægge vore samfund. EU og Det Muslimske Broderskab er Partnere.

Middelhavsunionens nyudnævnte generalsekretær, en jordaner, siger: “Vi søger efter at udbygge det multi-polare globale system. Unionens succes vil også sætte en global model for konkret og uigenkaldeligt samarbejde mellem landene. Den er den rigtige opskrift på en fremtid med fred, stabilitet og velstand. Vi skal forfølge en kollektiv indsats for at sætte en stopper for misforståelse, intolerance, stereotypi, og deling, der kan findes blandt vores nationer. Det, der forener Middelhavet er langt langt større end det, der deler det. Middelhavet, og dens omgivelser er et fælles grundlag for både Europa og dens sydlige partnere til at mødes, handle i fællesskab, og at bevæge sig fremad hånd i hånd.”  Dette er den nu 40-årige euromediterrane propaganda uden hold i virkeligheden. Men denne usandhed er en forudsætning for globaliseringen. Det ved EU, det ved Det Muslimske Broderskab. Mon de også kan enes om at lade verdenskalifatet styre de luciferiske illuminister i EU?

*                                     *                                   *                                  *                                    *

Esajas 19:02 - “Jeg hidser Ægypten mod Ægypten, de kæmper broder mod broder, ven mod ven, by mod by, rige mod rige. 3 Ægyptens forstand står stille, dets råd gør jeg til intet…. Jeg giver Ægypten i en hårdhjertet Herres hånd.”

[6] Lieb´s+Ganzerl[7] Middelhavsunionen blev bygget på [8] Euromediterranien Erklæringen i Barcelona for at bringe fred og stabilitet i Den Nye Verdensordens region, som består af EU og alle lande ved Middelhavet - bortset fra Libyen - uanset den historiske kendsgerning, at islam ikke kan leve i fred med andre religioner eller kulturer.
EU roser [9] Marokko, som har opnået en avanceret status og [2] fået EUs 4 friheder: Fri bevægelighed for personer, varer, kapital og tjenesteydelser. Ikke desto [10] mindre praktiserer Marokko afskyelige forfølgelser af både kristne og Vest Saharas muslimer. Og der er [11] lignende forhold i de øvrige muslimske lande, deriblandt Ægypten  - såvel som i EU-kandidatlandet, Tyrkiet. Men hidtil har alt dette været uden idflydelse på kraften bag den [12] etniske udrensning af Europa, EU. Spørgsmålet er, om andre kræfter, der følger [13] dommedagssekternes plan som beskrevet af Wolfgang Eggert er på spil i Egypten.

[14] Generalsekretær for Middelhavsunionen, jordaneren, Ahmad Masa’deh: “Etableringen af sekretariatet for Middelhavsunionen kommer på et vigtigt tidspunkt i historien, hvor vi søger efter at udbygge det multi-polare globale system. Dens succes vil også sætte en global model for konkret og uigenkaldeligt samarbejde mellem landene. Den er den rigtige opskrift på en fremtid med fred, stabilitet og velstand. Vi skal forfølge en kollektiv indsats for at sætte en stopper for misforståelse,[14] Abdullah_satan_sign intolerance, stereotypi, og deling, der kan findes blandt vores nationer. Det, der forener Middelhavet er langt langt større end det, der deler det. Middelhavet, og dens omgivelser er igen i centrum: et fælles grundlag for både Europa og dens sydlige partnere til at mødes, handle i fællesskab, og at bevæge sig fremad hånd i hånd.

T.h. Jordans kong Abdullah laver [15] Illuminaternes Lucifertegn, både Jahbulons skjulte hånd Djævelens horn. Det er vejen for [16] Jordan til avanceret status og Euromed 2010posten som Middelhavsunionens generalsekretær.

[17] The Earth and Climate: Centro Euro-Mediterraneo per i Cambiamenti Climatici er interessant, da den kombinerer de 2 største løgne i menneskets historie: Menneskedkabt global opvarmning og Euromediterranien-processen. I dens bestyrelse er NASA GISS´[18] James Hansen, en notorisk svindler, der er [19] købt af Al Gore and George Soros, velkendt [20] Rothschildagent.
[21] EuroMed 2030 Ekspertgruppen vedrørende “Fremadrettet syn på udfordringer for Middelhavsområdet“, der blev oprettet af EU-Kommissionen under  Samfundsvidenskabers og Humanioras (SSH) Fremsynet aktivitet for det 7. Forskningsrammeprogram, tager højde for forskelle og de vanskeligheder, som regionen som helhed står over for, men sigter også mod at gå ud over dem og udforske mulighederne i Middelhavs-samarbejdet inden år 2030.
De behandlede temaer er: demografiske og makroøkonomiske tendenser, vandmangel og dens indvirkning på landbrug, energi og klimaændringer, uddannelse, videnskab og innovation, religion og kultur, geopolitik og styreformer.
“Overgange” undersøger nogle muligheder for indgreb for at korrigere ondartede spændinger og drage fordel af godartede. Formålet er dybere økonomisk integration og i sidste ende overgang til et Euro-med Samfund.

Fordækte ord med dyster betydning – kun gennenførlige på islams og diktaturets betingelser.

[22] Deutsche Welle 2 Jan 2011: Regeringen og uafhængige aviser i Kairo advarede søndag om, at “borgerkrig” kan bryde ud.  [23] Video. Nogen ønsker at få dette land eksplodere. Vi må indse, at der er et komplot med sigte mod at stimulere religiøs borgerkrig,” sagde [24] Copts-protestregeringens avis, Rose el-Yussef. Aviserne opfordrede også regeringen til seriøst at overveje situationen for kopterne, der tegner sig for op til 10 procent af Egyptens 80-millioner borgere og ofte klager over forskelsbehandling. Den uafhængige avis Al-Masri Al-Yom opfordrede myndighederne til at tage tyren ved hornene. Faktisk er stemningen meget [25] aggressiv blandt ægyptiske koptere.

[26] BBC 3 Jan. 2011: “Revolution, revolution i Egypten, i alle kirker i Egypten”. I Alexandria blev demonstranterne spredt af politiet, der affyrede tåregas.

Der var ingen, som umiddelbart påtog sig ansvaret, men al-Qaeda (Det Muslimsk Broderskab – se nedenfor) har opfordret til afstraffelse af Egyptens koptiske kristne og gjorde gældende, at to præsters hustruer, der konverterede til islam blev holdt som fanger mod deres vilje.
Ægyptiske sikkerhedsstyrkers embedsmænd sagde søndag, at efterforskningen fokuserede på en lokal gruppe af islamiske ekstremister, der er inspireret af, men ikke er knyttet til al-Qaeda. Mubarak og det ægyptiske indenrigsministerium skød også skylden på “udenlandske elementer” - eufemismer, som peger på islamistiske militante som al-Qaeda loyalister. Den ægyptiske præsident lovede i tv bemærkninger lørdag, at han ville “skære hovedet af slangen, konfrontere terrorismen og besejre den” og opfordrede kristne og muslimer til at forenes over for en fælles fjende.Turin-shroud-face

USA’s præsident Barack Obama fordømte bombningen som en “barbarisk og grufuld handling.”

Og “kristne kirker”?
Kirkernes Verdensråd (WCC) fordømte “det onde angreb” og opfordrede til “proaktiv engagement i dialog og partnerskab mellem kristne og muslimer i Egypten.” Pave Benedikt XVI opfordrede det internationale samfund til at forsvare kristne mod misbrug (den sædvanlige tomme snak i stedet for at erklære, at islam og kristendom [27] [27] Christ-bloodstained-egypter uforenelige, og bør holdes adskilt med alle midler).

Kristus oversprøjtet med blod. Bemærk ligheden mellem dette ikon med hovedet på [28] Ligklædet i Torino - modellen for ikonet. Kristne er i dag den [29] mest forfulgte gruppe i verden.

[30] Deutsche Welle 3 Jan. 2011: En selvmordsbombers dødbringende angreb mod en koptisk kristen kirke i Alexandria nytårsdag er stødt på udbredt fordømmelse fra hele det politiske spektrum i Europa:
Den franske præsident Nicolas Sarkozy. Italiens udenrigsminister, Franco Frattini, opfordrede sine EU-modparter til at reagere kraftigt på angreb på og diskrimination af kristne i hele verden. De Grønnes talsmand for Tysklands parlamentariske menneskerettigheder, Volker Beck, sagde, ”Ægypten og andre stater skal effektivt bekæmpe den religiøse intolerances dæmoner.”
Stefan Mueller, den parlamentariske leder af Tysklands CDU, sagde, at det var på tide at binde udviklingsbistand sammen med spørgsmålet om, hvorvidt kristne bliver forfulgt af staten eller grupper i et bestemt land. Den stedfortrædende partileder for Tysklands regerende Kristelige Demokrater, Annette Schavan siger: “Der kan ikke blive fred mellem befolkningerne uden fred mellem deres religioner.”

Kopterne er den urgamle befolkning i Ægypten, kristnet af Evangelisten Markus - og [31] i 639–641 besejret af 4000 muslimske soldater, der overvandt byzantinerne. [32] Pave Shenouda III, den koptiske patriark på St. Markus pavestolen i Alexandria opfordrede i 2007 koptere til “være tolerante og ikke at reagere over for lovovertrædere”. [6] Han rådede dem til ikke at ty til magt for at genoprette deres rettigheder, og at de bør arbejde for at vinde deres fjender Hassan_Al_Bana2og gøre dem til venner.

[33] Husseini_hitler[34] Det Muslimske Broderskab er en illuministorganisation: I sin bog “Terrorisme og Illuminati”  giver David Livingstone en beskrivelse af Det Muslimske Broderskab, en Salafi / Wahhabi bevægelse grundlagt i 1929 af  den ægyptiske Hassan Banni (til venstre foroven). Bevægelsen repræsenterer den organiserede islamiske fundamentalisme. I dag er Det Muslimske Broderskab den paraply, hvorunder en række af fundamentalistiske sufi, sunni, og radikale shiamuslimske broderskaber og samfund blomstrer. Hitler kontaktede Banna, hvis Broderskab støttede [35] Rommel mod englænderne. Nazi-støtten, Stormuftien af Jerusalem, Al Husseini (til højre foroven), blev kontaktperson mellem Banna og Hitler. Efter[36] krigen måtte Stormufti, Al-Husseini, flygte fra Berlin via Frankrig til Ægypten. Han banede vejen for hundredevis af SS-og andre nazister. De allierede sig med Det [35] Muslimske Broderskab og [36] bragte Nasser til magten. CIA-chef, CFR-medlem Allen Dulles (til venstre nedenfor), blev interesseret i Nasser og hans muslimske Broderskab og brugte dem og deres [35] gamle lejemordermetoder til at bekæmpe kommunister, og dermed indførtes terrorismen. Da de forsøgte at fortrænge Nasser med israelsk bistand, blev de forbudt, og mange fængsledes, andre flygtede til Saudi Arabien, Europa og USA. Da Nasser truede med at nationalisere Suez-kanalen, hyrede Rothschild lejemordere fra det Muslimske Broderskab mod Nasser. Rothschild havde bevaret en interesse i kanalen, lige siden Baron Lionel de Rothschild (til højre forneden) finansierede sin vens, Bejamin Disraelis, køb af kanalen for den britiske regering i 1875.
Organisationen var blevet grundigt infiltreret i toppen af de britiske, amerikanske, franske og sovjetiske efterretningstjenester. I 1962, med tilskyndelse fra CIA etablerede [35] saudierne en organisation kaldet den Muslimske Verdensliga. Med opbakning først fra flere donorer, herunder Aramco ([37] Rockefeller er partshaver), dengang CIA [35] samarbejdspartner, [36] etablerede Ligaen en stærk international tilstedeværelse, med repræsentanter i 120 lande. I bestyrelsen har Det Muslimske Broderskab en 25% repræsentation.  Et EU-dokument skriver [38] http://www.thinkingeurope.eu/images/dbimages/docs/CESMuslimBrotherhoodParties.pdf: Det Muslimske Broderskab er dobbelt-tunget og tager sigte på totalt verdensherredømme og sharia. Den[36] Lionel-de-rothschild er opdelt i en “moderat” og en radikal fløj, sidstnævnte har nu den absolute overhånd. Dens mest indflydelsesrige skikkelse, Saïd Qutb, [35] Allen_w_dulleser fortaler for total afvisning af vestlige værdier og en fuldstændig tilbagevenden til en ren, primitiv islam, som det fremgår af MBs initiativ til reform marts 2004: »Vores eneste håb for at opnå fremskridt i alle aspekter af livet er ved at vende tilbage til vores religion og gennemførelsen af vores sharia. Vi har en klar mission: at arbejde på at etablere Allahs lov«. Det venter på, at den syge, gamle Præs. Mubarak skal dø - for så at udnytte det tomrummet til at tage magten. Det er paraply for Hamas og “Al-Qaida” – og terror er et af dets redskaber. [39] Radio Netherlands 22 jan. 2010: Den politiske og religiøse organisation, Det Muslimske Broderskab, bliver mere og mere magtfuld i Europa. Det har også en dobbelt dagsorden. Det er  Harvard forskeren, Lorenzo Vidinos, opfattelse i hans bog, Det Muslimske Broderskab i Europa og Nordamerika, der er ved at blive offentliggjort. Han mener, at europæiske politiske beslutningstagere er ved at blive taget ved næsen af Broderskabet.

[40] Hassan Al-Banna var muslimsk frimurer - og Det Muslimske Broderskab er frimureri for muslimer. Han sagde: “Vi har brug for tre generationer til vores planer - en til at lytte, en til kamp, og en for at vinde.” En af hans efterfølgere var frimureren, Saïd Qutb. Og Ali Shariati var en anden af Broderskabets ledere - og frimurer. Han banede vejen for Ayatollah Khomeini. Et MB link til Al Qaida er Ayman al-Zawahiri.
Den amerikanske [41] undersøgende journalist, Robert Dreyfuss, citeres af  [42] Bibliotecapleyades vedr. Det Muslimske Broderskab: Det virkelige Muslimske Broderskab er de hemmelige bankfolk og finansfolk, som står bag forhænget, medlemmerne af de gamle arabiske, tyrkiske eller persisk familier, hvis slægt placerer dem i den oligarkiske elite, med glatte forretnings- og efterretningsforbindelser til den [43] europæiske sorte adel og især til det britiske oligarki.

Og Det Muslimske Broderskab er penge. I alt kontrollerer Broderskabet formentlig flere snese milliarder dollars i umiddelbar likvide aktiver, og kontrollerer milliarder mere i dag-til-dag forretninger i alt fra oliehandel og bankvæsen til narkotika-styring, ulovlige våbenhandel, guld- og diamantsmugling. Ved at alliere sig med Det Muslimske Broderskab køber anglo-amerikanerne sig ikke blot ind i en terroristrede, der udlejer folk, de er partnere i et stærkt verdensomspændende finansimperium, der strækker sig fra nummererede schweiziske bankkonti til offshore skattely i Dubai, Kuwait og Hong Kong. “(19)

Kommentar
Dette er en moralsk skandale for det illuministiske EU ([44] explanatory statement), der nu  i næsten 40 år har logret for sine muslimske “partnerlande”, endog lavet en union med dem og [45] indbudt “partnerne” til at invadere EU, chikanere vantro europæere og ødelægge vores velfærdsstater, fordi “partnerne” [46] ikke kommer her for at arbejde. Nu fremsætter EU-politikerne hyklerisk forargede udsagn - og “glemmer” kopterepisoden - som sædvanlig. Det er modbydeligt – for EU-politikerne synes at være deltagere i den samme globalistiske plan som deres Muslimske Brødre.

Jeg kunne alvorligt mistænke Illuministernes [47] hegelske dialektik. Det frustrerede[48] Muslimske Broderskab trak sig ud af det seneste valg, som de kaldte [49] valgsvindel og ugyldigt. Valget var behæftet med undertrykkelse af frihedsrettigheder og korruption iflg. USA, som endog kaldte valget [50] fuldt af fejl. Washington var “forfærdet” over rapporter på valg-dagen om sikkerhedsstyrkers indblanding og intimidering.” Dette Broderskab er meget magtfuldt og er den åndelige hjerne bag islamiseringen af Europa efter en plan, der synes en kopi af Illuminist-strategien - en plan, som ikke blev offentliggjort, men hemmeligholdes af vestlige efterretningstjenester.

Broderskabet bestræber sig på at indgå alliancer med vestlige “progressive” organisationer, som deler lignende mål.[48] Projektet repræsenterer en flexibel, langsigtet tilgang i mange faser til den “kulturelle” invasion af Vesten med forskellige taktiker som indvandring, infiltration, overvågning, propaganda, protest, bedrag, politisk legitimitet og terorisme. Kom ikke og fortæl mig, at EU ikke vidste om denne deres illuministiske partneres plan - da [45] EU-politikere besluttede at ødelægge Europas gamle kultur ved muslimsk masseindvandring

Det [51] Muslimske Broderskab fordømmer på det kraftigste selvmordsangrebet på kopterne nytårsdag. Men [52] i 2010 citerede den australske regering www.mrt-rrt.gov.au/ArticleDocuments/75/egy36256.pdf.aspx Daily Star i Ægypten: “Modstandere siger, at Broderskabet længe har vedtaget to forskellige toner afhængige af publikum: en radikal, når man taler[33] til fromme tilhængere og en mere moderat til den ydre verden og dens traditionelle indenlandske fjender som Ægyptens kristne mindretal og sekularister.” Den australske regering peger også på mere radikale [52] islamiske grupper som fjender af kopterne - der virkelig bliver forfulgt af muslimer. Det er svært at finde ud af, hvem der egentlig står bag[33] de gentagne drab på koptere

.

FN’s tidligere Atomenergi Agenturs formand,  [53] ElBaradei er [54] [33] nu ved at række ud til både Det Muslimske Broderskab og kopterne mhp. en fredelig revolution - og betragtes af mange som et håb - selv om han har en [55] fatwa mod sig for at ville tillade frimureri.  Nogle siger, det er [56] regeringen og [57] herder står bag forfølgelsen af kopterne – skønt sandheden nok er, at regeringen forholder sig passivt til muslimske overgreb. Faktisk ser det ud til, at koptere og Det Muslimske Broderskab står side ved side i protester mod regeringen, der sådan hyldes af EU, at præs. Mubarak er med-præsident for Unionen for Middelhavet.

Så det ser ud til, at “Al Qaida” er identisk med Det Muslimske Broderskab” og nært knyttet til Illuministerne! Men uden tvivl ved EU alt om det!


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=19830

URLs in this post:
[1] næste i rækken: http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=SPEECH/10/733&format=HTML&aged=0&
;language=EN&guiLanguage=en

[2] fri bevægelighed ind i EU: http://euro-med.dk/?p=1212
[3] Deutsche Welle 11 jan 2011: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14761287,00.html
[4] video: http://mediacenter.dw-world.de/english/video/#!/50537/Tunisian_President_condemns_unrest_as_terroris
t_act

[5] truer sågar dette “partnerland”: http://www.consilium.europa.eu//uedocs/cms_data/docs/pressdata/EN/foraff/118752.pdf
[6] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederlieb-b4s-2bganzerl15.jpg
[7] Middelhavsunionen: http://euro-med.dk/?p=1226
[8] Euromediterranien Erklæringen i Barcelona : http://euro-med.dk/EU-Documents/Barcelona-Declaration-Adopted-At-The-Euro-Mediterranean-Conference-2
7-28-11-95.pdf

[9] Marokko, som har opnået en avanceret status : http://euro-med.dk/?p=3600
[10] mindre praktiserer Marokko afskyelige forfølgelser : http://euro-med.dk/billeder/billedereuromed-2020104.jpg
[11] lignende forhold : http://euro-med.dk/?p=14302
[12] etniske udrensning af Europa: http://euro-med.dk/?p=16445
[13] dommedagssekternes plan som beskrevet af Wolfgang Eggert: http://www.youtube.com/watch?v=oyK8-lsVt8c
[14]
Generalsekretær for Middelhavsunionen: http://euro-med.dk/billeder/billederabdullah-satan-sign8.jpg
[15] Illuminaternes Lucifertegn: http://www.scribd.com/doc/3870779/Codex-Magica-Texe-Marrs
[16] Jordan til avanceret status : http://euro-med.dk/?p=19024
[17] The Earth and Climate: Centro Euro-Mediterraneo per i Cambiamenti Climatici: http://www.cmcc.it/about-cmcc
[18] James Hansen, en notorisk svindler: http://euro-med.dk/?p=4825
[19] købt af Al Gore and George Soros: http://www.americanthinker.com/2008/06/james_hansen_abusing_the_publi.html
[20] Rothschildagent: http://www.questionsquestions.net/docs04/engdahl-soros.html
[21] EuroMed 2030 Ekspertgruppen vedrørende “Fremadrettet syn på udfordringer for Middelhavsområdet: http://www.cmcc.it/blog-en/euro-med-2030.-long-term-challenges-for-the-mediterranean-area?set_langua
ge=en

[22] Deutsche Welle 2 Jan 2011: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14748152,00.html
[23] Video: http://mediacenter.dw-world.de/english/video/#!/43956/Egypt_Coptic_Christians_Mourn_after_Attack
[24] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedercopts-protest3.jpg
[25] aggressiv blandt ægyptiske koptere.: http://mediacenter.dw-world.de/english/video/#!/44605/Aftermath_of_Egyptian_Church_Bombing
[26] BBC 3 Jan. 2011: http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12106177
[27] : http://euro-med.dk/billeder/billederchrist-bloodstained-egypt4.jpg
[28] Ligklædet i Torino : http://euro-med.dk/?p=14595
[29] mest forfulgte: http://www.cbsnews.com/stories/2010/12/16/world/main7156940.shtml
[30] Deutsche Welle 3 Jan. 2011: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14748819,00.html
[31] i 639–641 besejret af 4000 muslimske soldater: http://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_conquest_of_Egypt
[32] Pave Shenouda III, den koptiske patriark på St. Markus pavestolen i Alexandria: http://www.ikhwanweb.com/article.php?id=14517
[33] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederhusseini-hitler10.jpg
[34] Det Muslimske Broderskab er en illuministorganisation: http://www.terrorism-illuminati.com/content/muslim-brotherhood
[35] : http://euro-med.dk/billeder/billederallen-w-dulles13.jpg
[36] : http://euro-med.dk/billeder/billederlionel-de-rothschild7.jpg
[37] Rockefeller: http://en.wikipedia.org/wiki/Saudi_Aramco
[38] http://www.thinkingeurope.eu/images/dbimages/docs/CESMuslimBrotherhoodParties.pdf: http://www.thinkingeurope.eu/images/dbimages/docs/CESMuslimBrotherhoodParties.pdf
[39] Radio Netherlands 22 jan. 2010:: http://www.rnw.nl/english/article/muslim-brothers-gain-influence-europe
[40] Hassan Al-Banna var muslimsk frimurer: http://bibliotecapleyades.lege.net/sociopolitica/esp_sociopol_muslimbrotherhood15a.htm#I.%20The%20Ro
ots%20of%20Islamic%20Terrorism

[41] undersøgende journalist, Robert Dreyfuss, : http://www.robertdreyfuss.com/index.htm
[42] Bibliotecapleyades : http://bibliotecapleyades.lege.net/sociopolitica/esp_sociopol_muslimbrotherhood15a.htm#III.%20The%20
Muslim%20Brotherhood%20Branches%20Out

[43] europæiske sorte adel : http://bibliotecapleyades.lege.net/sociopolitica/esp_sociopol_blacknobil01.htm
[44] explanatory statement: http://euro-med.dk/EU-Documents/Draft-EU-Legislative-Resolution-A6-0356-2007.pdf
[45] indbudt “partnerne” til at invadere EU: http://euro-med.dk/?p=11344
[46] ikke kommer her for at arbejde: http://www.youtube.com/watch?v=TJ73cfT8Ljk
[47] hegelske dialektik.: http://www.womensgroup.org/998NEWLT.html
[48] Muslimske Broderskab: http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4476
[49] valgsvindel og ugyldigt: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/egypt/8175102/Muslim-Brotherhood-with
draws-from-Egyptian-elections.html

[50] fuldt af fejl. Washington var “forfærdet” : http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/egypt/8171056/US-rebukes-Egypt-for-fl
awed-election.html

[51] Muslimske Broderskab fordømmer på det kraftigste selvmordsangrebet på kopterne : http://globalmbreport.com/?p=3699
[52]
i 2010 citerede den australske regering www.mrt-rrt.gov.au/ArticleDocuments/75/egy36256.pdf.aspx: http://euro-med.dk/billeder/billederhassan-al-bana212.jpg
[53] ElBaradei: http://almasryalyoum.com/en/news/interview-elbaradei-quiet-revolution-reform-tactics-and-religion
[54] : http://euro-med.dk/billeder/billederbanna2.gif
[55] fatwa mod sig : http://www.thefreelibrary.com/Religious+fatwa+against+ElBaradei.-a0226598111
[56] regeringen: http://www.religioustolerance.org/rt_egypt.htm
[57] her: http://www.onenewsnow.com/Persecution/Default.aspx?id=1258636