Resumé: Franklin D. Roosevelt sagde, at politiske begivenheder aldrig er tilfældige, men at der altid ligger en evt. skjult planlægning bag. Nok så alvorlig er bemærkningen i  Chicago Evening American 3. Dec. 1923: “Rothschild kan starte eller forhindre krige. Deres ord kan skabe eller knuse imperier.”  Når nu  Rothschild-Soros alliancen står bag  vestlige “politikeres” moralske forargelse både over Wikileaks - hvor sågar den svenske statsminister synes at være aktiv CIA-partner - og Ruslands fængsling af mafia-oligarken, Rothschild- og Soros-partneren og medjøden, Khodorkovsky, stiger der en mistanke op om, hvem deres egentlige herre og mester er. Khodorkovsky tilranede sig russisk olie og blev derved Ruslands rigeste mand. Iflg. The Times og The Age, Melbourne, var jøderne Khodorkovsky og Jacob Rothschild særdeles gode venner, så da han følte, at fængsling nærmede sig, overdrog Khokordovsky hemmeligt sin aktiemajoritet i olieselskabet Yukos til Jacob Rothschild. I 2006 blev Yukos på tvangsauktion solgt meget billigt til den russiske regering. Ligeledes var Khodorkovsky med i Jacob Rothschilds “Open Russia Foundation”, som den russiske regering nedlagde i 2006. Den var hjemmehørende i George Soros´institut - og der var nært samarbejde mellem Rothschild-agenten Soros og Khodorkovsky. Iflg. Pravda  stod Soros bag  al udplyndring af Rusland i 1990erne. Således overgik russisk nationalejendom til en værdi af  200 mia. dollars til “internationale finansielle svindleres” besiddelse - og det for en pris af kun ca. 7.2 mia. dollars.
Endnu mere påfaldende bliver vestlige “politikeres” sympati for stortyven Khodorkovsly i betragtning af, at Rusland nu også fængsler kritiske oppositionspolitikere. Det protesterer vestlige “politikere” ikke imod! Følgen af det hele er en solid breche mellem Rusland og EU – i overensstemmelse med Rothschilds hegelske dialektik-strategi.

Men også mellem USA og EU er der stigende modvilje: USA har i Sverige drevet omfattende spionage mod svenske EU-borgere (foruden mod nordmænd i Norge). Tyskland er utilfreds med, at USA pumper 600 mia. nytrykte dollars ind i sin økonomi - og ECB overvejer til gengæld at købe eurolandenes gæld! Kina forbereder sig på krig - og udfordrer USA s magtmonopol i Fjernøsten. Trods al retorik bliver forholdet mellem USA og Rusland dårligere og dårligere.

USA er stadig besluttet på at konfrontere Rusland i h.t. Bzrezinskis Store Skakbræt-strategi - og NATO har lækket en plan om at starte krig med Rusland, hvis det land skulle invadere de baltiske lande. Bag det hele står tilsyneladende Rand Corporation, hvis hemmelige arkiver Journalisten Alex Abella fik lov at se. Han fandt ud af, at Rand i de sidste 60 År har været USAs militære regering - og at adfærdspsykologiske og videnskabelige galninge styrer direkte mod den 3. verdenskrig i en konfrontation med Rusland.
Alle synes at vide, hvad der forestår: Realiseringen af Albert Pikes plan - måske ved udløbet af Maya-kalenderen d. 21. dec. 2012.  I hvertfald har både Kina, Rusland og USA iværksat massivt byggeri af underjordiske atomsikred bunkers, der skal stå færdige d. 21. dec. 2012 og både US vicepræsident Joe Biden og tidl. udenrigsminister Colin Powell har advaret om en kolossal katastrofe - nok primært en konfrontation med Rusland i Mellemøsten.

“… i politik er intet er tilfældigt Hvis der sker noget, vær så sikker på, at det var planlagt på denne måde.” - Franklin D. Roosevelt - USA’s præsident (32. grad frimurer). “Rothschild kan starte eller forhindre krige. Deres ord kan skabe eller knuse imperier.” Chicago Evening American 3. Dec. 1923. “Vi vil ikke opnå en ny verdensorden uden at betale for det med blod samt i ord og penge.”  Arthur Schlesinger, Jr., i (Council on Foreign Relations´) Foreign Affairs (July/August 1995). “Vi vil slippe nihilister og ateister løs, og vi vil provokere en formidabel social katastrofe, som i al sin gru klart viser  nationerne virkningerne af absolut ateisme, oprindelsen til grusomhed og det blodigste Kaos” (Albert Pike - 33. grad frimurer)

“Fred, sikkerhed, demokrati og fælles velstand” er, hvad det illuministiske EU (explanatory statement) lover i sin Euromediterrane Deklaration fra Barcelona og Middelhavsunionen. Ser man tilbage på året 2010, kan man ikke lade være med at undres over det paradoks: Den af EU-præs. van Rompuy forkyndte verdensregering lover den Nye Verdensordens fred pstå i denne vidunderlige nye verden. Men  på samme tid opbygges farlige spændinger mellem stormagterne (USA, Rusland, Kina og EU, mellem Israel og dets naboer og Iran, Nord / Syd Korea osv. I stedet for sikkerhed tiltager retorikken om krig mod terror af politiske grunde, mens verden næppe nogensinde har set mindre terror end nu.
Og hvor mange af de påståede “forpurrede terroranslag” er opdigtede? Demokratiet forsvandt med i Lissabon Traktatens morads. Spiller lederne af den Nye Verdensorden bare teater med aftalt hegelsk taktik – eller er lederne af disse regionale kraftcentre virkelig fjendtlige over for hinanden? Denne artikel gør status over spændingerne mellem stormagterne ved årsskiftet 2010/2011.

LitvinenkoPutin as jazz-croonerT.h.: Beordrede Putin Litvinenkos død i London? Hans kumpaner er mafiosi i den russiske sikkerhedstjeneste (FSB), som i modsætning til KGB (som Putin tilhørte) ikke er ansvarlig over for nogen politisk institution (The Guardian 25 september 2010). T.v.: Putin som jazzcrooner- sang “Blueberry Hill” - hør ham. Ærbødighed for USA?.

“Spændinger” EU - Rusland
EUObserver 30 Dec. 2010: Den (jødiske) oligark, Mikhail Khodorkovsky fik en dom på 14 års fængsel ved Khamovnichesky domstolen i Moskva torsdag i en retssag om vidtgående underslæb, hvilket fjerner ham som en potentiel irriterende modstander i Ruslands præsidentvalgkamp i 2012. EU’s ledere står i kø for at kritisere for fængslingen af oliebossen, Mikhail Khodorkovsky, torsdag (30 december) – nemlig EUs HR Catherine Ashton, Angela Merkel, og EU-Parlamentets formand, Jerzy Buzek . Bill. Browder: “Der er intet, som nogen kan sige uden for Rusland, der har nogen effekt på russerne.” Andrew Wilson, en britisk-baseret Ruslandsekspert ved (George Soros ‘) Council on Foreign Relations, bemærkede:”Der er bestemt ingen retsstatsprincipper i Rusland “.

På trods af sit dystre syn på Kreml er EU i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på sin godkendelse af Ruslands forsøg på at blive medlem af  WTO. Frankrig har i denne uge hentet sig en våbenaftale med Rusland til en værdi af 1.4 mia. euro, mens Tyskland er den ledende EU-investor i en ny russisk gasrørledning.

EUObserver 29 Dec. 2010: Rusland har beskyldt Europa og USA for at forsøge at påvirke retssagen mod den fængslede olieboss, Mikhail Khodorkovsky, og stemplede Vestens seneste kritik som “uacceptabel”. Det Hvide Hus sagde, at det var “dybt bekymret” over den forestående dom og kalde den en “selektiv anvendelse” af retsvæsenet.

Khodorkovsky-Lebedev-prisonT.v.: Rothschild-jacobMikhail Khodorkovsky og Platon Lebedev. Efter Khodorkhovskys anholdelse i 2003, angreb Europarådet Putin for politisk magtmisbrug og Amnesty International sendte andragender om hans løsladelse. Hvorfor al denne sympati i udlandet for den kyniske udplyndrer af russerne fra den elite, som i dag er ved plyndre hele verden gennem deres bedrageriske CO2–handel og -skatter, deres iscenesatte finanskrise, og her og her og de deraf følgende bank bail-outs? Her er årsagen: The Sunday Times 2 Nov. 2003 identificerede Lord (Jacob) Rothschild (til højre) som hemmelige indehaver af den store aktiepost i Yukos, der tidligere var kontrolleret af Mikhail Khodorkovsky, olieselskabet’s formand. Rothschild  fik nu stemmerettighederne på en aktiepost i Yukos til en værdi af næsten £ 8 mia. Dette placerer ham i centrum for en tvist med den russiske stat. (Jøden) Khodorkovksy har kendt (jøden) Rothschild i årevis gennem deres fælles kærlighed til kunst og deres støtte til russisk udvikling via Open Rusland Foundation – lukket af den russiske regering i 2006 efter at være stiftet af Jacob Rothschild i 2001. Bibliotecapleyades quoting The Age, Melbourne, November 8 2003: Khodorkovsky havde baseret sin egen velgørende organisation, Open Rusland Foundation, på George Soros’ institut, og havde tætte forbindelser til USA-fondens arbejde. Pravda 17 Nov. 2009: (Rothschildagenten) George Soros var hjernen bag ethvert stort økonomisk bedrageri, der blev afsluttet i Rusland i 90′erne. Såkaldt privatisering resulterede i overdragelsen af største delen af de russiske nationale ejendomme til internationale finansielle svindleres besiddelse. Fem hundrede privatiserede russiske virksomheder med faktisk værdi af 200 mia dollars blev handlet væk for så lidt som 7,2 milliarder dollars og blev udenlandske selskabers juridiske eje og front strukturer. Yukos gik på tvangsauktion – og blev købt meget billigt af den russiske regering.
Men når dette er sagt,skal det også frem, at Rusland nu sætter kritiske oppositionspolitikere i fængsel. Men det protesterer ingen politiker imod.

Spændinger” USA - Kina
The Telegraph 29 Dec. 2010:”Kina forbereder sig på krig i alle retninger og kan ikke glemme krigen, pistoler eller bajonetter”, sagde den kinesiske forsvarsminister, hvorved han skræmte mange af sine naboer i Asien-Stillehavsområdet, herunder Japan, som i denne måned har beskrevet Kinas militære opbygning som en “global bekymring”.
For et år siden nedfrøs Kina de materielle militære relationer i protest mod USA’s våbensalg til Taiwan, og forbindelserne er yderligere forværret denne sommer, da Kina modsatte sig USA’s planer om at indsætte en af landets atomhangarskibe, USS George Washington, i det Gule Hav ud for den koreanske halvø. USAs forsvarsminister, Robert Gates, advarede om, at Kinas nye våben, herunder dets antihangarskibsmissil, “truer USAs primære måde at udstrække sin magt og hjælpe allierede i Stillehavet”.  The Times 31 July 2006: Kina har haft travlt med at bygge bombebeskyttelsesrum. For nogle år siden, bebudede Shanghais civilfordvarskontor afslutningen af en helt massiv underjordisk bunker, der dækker et areal på over 90.000 kvadratmeter og er i stand til at rumme op til 200.000 personer ad gangen.

“Spændinger” Europa - USA
Global Security org. Den svenske justitsminister, Beatrice Ask, sagde i weekenden, at den amerikanske ambassade i Stockholm hemmeligt havde udspioneret svenske borgere i hovedstaden siden 2000. Meddelelsen kom efter at Norge i sidste uge bad USA om at præcisere overvågning dér efter en tv-rapport, der antydede en konsekvent overvågning af norske beboere i løbet af de sidste 10 år. Embedsmænd i Oslo sagde, at de var uvidende om sådanne aktioner.

Alltsammen temmelig besynderligt, idet Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt, iflg. den sædvanligvis velinformerede Wayne Madsen Research er aktiv partner med CIA og sin mentor, Bush-rådgiveren, Karl Grove, i Wikileaks teatret  - sandsynligvis grunden til, at Wikileaks kunne arbejde fra Sverige.

Wikileaks-supporters

Tyskland er utilfreds med, at amerikanerne injicerer 600 mia. dollars i deres økonomi - ECB reagerer  ved eventuelt køb af euro-zonens offentlige gæld. EUOBSERVER 26 June 2010: Den columbianske efterretningstjeneste har spioneret mod EU-Parlamentet og Domstolen og forsøgt at nedbryde deres autoritet. Columbia er en nær allieret af USA. Den belgiske statsborger, Paul-Emile Dupret er politisk rådgiver for Europa-Parlamentets  Europæiske Venstrefløjs (GUE) gruppe. Han blev gentagne gange nævnt i de columbianske filer som terrorist - hvorefter han blev udelukket fra at komme ind i USA.

****************************************************************

“Spændinger” USA - Rusland
Wikileaks: Forholdet mellem Ruslands de facto regent, Wladimir Putin, og USA er ikke-eksisterende. “
Rusland og USA er fordømt til at forblive fjender
RiaNovosti 20 Nov. 2010: Ruslands præsident, Dmitry Medvedev vil tage imod NATO’s invitation til at deltage i skabelsen af en fælles missilskjold i Europa, sagde NATO’s generalsekretær Anders Fogh Rasmussen. Global Res. 25 Nov. 2010: På trods af beroligende retorik: USA vil fortsætte med at konfrontere Rusland.

The New York Times 1 Dec. 2010: Under de offentlige bestræbelser efter varmere bånd, huser USA en dyster udsigt om det post-sovjetiske Kreml og dets ledere og nærer ringe håb om, at Rusland vil blive mere demokratisk eller pålideligt.
Kommunikationerne skildrer Putin med overherredømme over alle andre russiske offentlige personligheder. Meddelelserne afslører en vurdering af Putins Rusland som stærkt centraliseret, lejlighedsvis brutalt og  næsten uigenkaldeligt kynisk og korrupt. Hertil kommer, at meddelelserne afslører grænserne for amerikansk indflydelse i Rusland og en tydelig mangel på diplomatiske kilder. De ansatte i ambassaden var snævert isolerede og havde næsten ingen adgang til Putins inderkreds. I den hemmelige amerikanske beskrivelse inficerer offentligt embedsmisbrug og korruption i alle elementer af det russiske offentlige liv - fra forhåndsaftalte valg til at forfølge rivaler eller borgere, der udgør en trussel og til at afpresse virksomheder.

US Missile Shield around EurasiaWikileaks: Igangværende NATO-krigsplaner mod Rusland
Global Research 9 Dec. 2010: USA-udenrigsministeriets kommunikationer, der er frigivet af WikiLeaks, har afsløret hemmelige NATO-planer for en amerikansk ledet krig mod Rusland gennem de baltiske lande. De hemmelige planer præciserer forberedelser til en regulær krig med Rusland, der ville se den umiddelbare anvendelse af ni divisioner af de amerikanske, britiske, tyske og polske tropper i tilfælde af russisk angreb ind i det tidligere Sovjetunionens baltiske republikker. I planerne angives også tyske og polske havne, der ville blive brugt til at modtage flådeangrebsenheder og amerikanske og britiske krigsskibe, der er bestemt til kamp med russiske styrker.

På trods af disse detaljer er der ingen indikation af de potentielt katastrofale konsekvenser af et sådan et væbnet sammenstød mellem verdens to største atommagter. Washington kunne komme uden om den indlysende modsigelse (venskab med Rusland) ved at udvide en eksisterende beredskabsplan for forsvaret af Polen til også at omfatte de baltiske stater eller ved at vedtage “generelle planer” for en NATO-reaktion på aggression. Ruslands ambassadør ved NATO sagde tirsdag, at Moskva ville kræve, at den vestlige alliance ophæver den baltiske beredskabsplan. På trods af samarbejdet mellem Moskva og Washington er den amerikanske krig i Afghanistan og den amerikanske imperialismes stræben efter at hævde sit overherredømme i Centralasien en uundgåelig kilde til konflikt.

Hvem har en interesse i at spille en stormagt ud mod en anden? Det oser af hegelsk taktik.

Rand Corporation styrer den amerikanske militærpolitik - foruden Zbigniew Brzezinski og hans Store Skakbræt – frem mod 3. Verdenskrig
Abel4Prison Planet 16 Dec. 2010: Journalist og forfatter, Alex Abella, fik eksklusiv adgang til RAND Corporation for at se deres arkiver. Hvad han opdagede, var en intrige drevet af gale videnskabsmænd, adfærdspsykologer og generaler, der var opsat på at starte 3. verdenskrig og flå det amerikanske folk oven i købet. Han er nu overbevist om, at denne tophemmelige tænketank har været bagmand for den amerikanske regering i mindst 60 år. RAND udvidede sin aktivitet til politik, videnskab, historie og økonomi og var tæt allieret med Ford, Rockefeller og Carnegie Foundations. RAND’s afgørelse i  50erne om at omdanne kloden hen mod en ny verdensorden ændrede alt. RAND’s ultimative mål var at få teknokrater til at styre alle aspekter af samfundet i jagten på en én-verdensregering, der vil blive administreret under “fornuftens styre”, en hensynsløs verden, hvor effektivitet var konge og menneskene var lidet mere end maskiner. Dette er grunden til, at RAND studerede samfundsvidenskab, fordi de ikke kunne finde ud af af, hvordan man omgås mennesker, og hvordan mennesker ikke altid handler ud fra deres egen forudsigelige egoisme.  RAND- forskere mente, at hvis 10 millioner amerikanere overlevede en atomkrig, var krigen vundet.
Abella bemærker, hvordan RAND så FN som en skabelon for en verdensregering, men at en ny organisation, der kontrolleres af amerikanerne, i sidste ende ville blive de facto verdensregering i stedet for FN. Det er grunden til at RAND forskere som John Williams har slået til lyd for forebyggende atomangreb på Sovjetunionen.
Abella bemærker, at det iscenesatte Tonkin-Bugt angreb og den planlagte Operation Northwoods begge oprindeligt blev foreslået i RAND dokumenter. De fremmer nonchalant folkedrab.

Russia Today 12 July 2010: Næsten 5.000 nye bombebeskyttelsesrum vil blive bygget i Moskva i 2012 for at redde mennesker i tilfælde af potentielle angreb.
START: Enorm reduktion af amerikanske atomsprænghoveder - nu godkendt af det amerikanske Senat. Farligt for os
I dag har USA kun 5.113 atomsprænghoveder i sine lagre, hvilket udgør en 84 procent nedgang siden kulminationen på ca 31.255 i 1967. Men det er ikke langt nok for Barack Obama. I øjeblikket arbejder Obama på en traktat, som kun tillader USA og Rusland at have op til 1.550 sprænghoveder. Så mens atomvåben hurtigt breder sig i hele verden, og USA kun har en lille brøkdel af de Blodig-ulvatombomber, som det plejede at have, bliver et atomangreb mod USA så ikke mere sandsynligt? The Real Agenda 20 Dec. 2010: Dette er fuldbyrdelsen af det projekt, som præs. Kennedy lancerede i 1961: Total afrustning af alle stater – hvilket overlader næsten al militær magt til NVOs FN. Det vil efterlade 93% af Jordens beboere ubeskyttede mod RANDs og NVOs affolkningsinitiativer!

Kommentar
The New York Times 10 June 2005: ”Khodorkovskys og andres  massive tyveri af russiske statslige ressourcer i 1990′erne havde uendeligt dårlige følger. Det var det største enkeltstående eksempel på en sådan plyndring i hele den moderne historie. Det lammede den russiske stats evne til at levere basale ydelser til sin befolkning - herunder i lange perioder endog løn og pension.
De stjålne penge fra det russiske folk gik i vid udstrækning ind i vestlige banker og vestlig fast ejendom. Forsvaret af Khodorkovsky hviler imidlertid i det væsentlige på den idé, at den enorme korruption i 1990′erne nu bør legitimeres. I nogle tilfælde afspejler denne ejendommelige tilgang til Rusland en besættelse af had fra den kolde krigs tid.”

Ulvene er ved at smide fåreklæderne.  V.hj.a. agenter som George Soros, Julian Assange og Khodorkovsky skaber Rothschild splid mellem USA-Rusland og EU-Rusland efter en nøje fastlagt plan. Sovjets opløsning i 1990 sørgede de trilaterale kommissionister, David Rockefeller og Henry Kissinger samt forfatteren til EU-forfatningen, Valéry Giscard d´Estaing, for under et besøg hos Gorbatjov i 1989 iflg. dissidenten Vladimir Bukovsky, der af Jeltsyn fik adgang til sovjetisk insider viden – samt ved tilbagetrækning af Rockefeller´s Chase Manhattan´s og Rothschild´s Deutsche Bank´s kreditter til DDR.

Council on Foreign Relations´ fremtrædende medlemmer, den amerikanske vicepræsident Joe Biden og tidligere udenrigsminister, Colin Powell har udsendt alvorlige advarsler! Bemærk, at NATOs Eagle Guardian planer om et angreb på Rusland var “lækket” af den polske forsvarsminister Klich og højtstående NATO-militærfolk til den polske avis, Gazeta Wyborcza, længe før Wikileaks offentliggjorde detaljer om denne aktion.

Den amerikanske skyggeregering, RAND Corporation, har besluttet, at USA skal regere hele verden - bl.a. ved hjælp af  våbensalg og tilsyneladende gennem Albert Pikes 3 verdenskrigsscenarie. Tidligere Minnesota guvernør, Jesse Ventura, har en chokerende afsløring: I USA er de ved at bygge 140 gigantiske underjordiske bunkere for eliten. Rusland og Kina er også ved at bygge gigantiske bunkers. Hvornår skal disse bunkers være afsluttet? D. 21 december 2012, hvor Mayakalenderen udløber! Har de af Wolfgang Eggert beskrevne Dommedagssekter overtalt den amerikanske og den israelske regering til at levere det store Brag på denne dag? Eller vil illuministerne godvilligt overlade deres våben til NVOs FN? “Men bed til, at jeres flugt ikke skal ske om vinteren, ej heller på en sabbat.” (Matth. 24:20).

Aktuelt:

Jyllands-Posten Østbloggen - John Kyst - Russiske reaktioner på Khodorkovskij-dommen