Korset I Pyramidens Skygge II: Den Nye Verdensordens Krig Mod Julen - Symbolet På Den Nye Verdensordens Efterfølger

Posted By Anders On December 25, 2010 @ 00:05 In Dansk, Euromed | No Comments

Juletræ2

GLÆDELIG JUL

Resumé: Der er en krig i gang mod de sidste kristne symboler: Julen og korset. Bagved står de samme kræfter, som i nu næsten 100 år har undergravet Vesten med løgn og manipulationer: Den Nye Verdensordens mentalhygiejne og kommunisme, som er værktøjerne til at gennemføre talmudisten, dvs. farisæeren, Adam Weishaupts 6-punktsprogram på farisæeren Mayer Amschel Rothschilds bestilling - herunder afskaffelse af religion. EU undlader at anføre kristne højtider i en EU-kalender til gymnasierne - men anfører både muslimske, hinduistiske, sikh. og jødiske højtider. Forelagt denne mislighed foretrækker EU at droppe alle helligdage i fremtidige kalendere frem for at nævne den kristne jul!

Røde Kors har forbudt alle mindelser om jul i sine butikker - og lige som fra det danske udenrigsministerium indtil i år må  der ikke ønskes glædelig jul på kort - kun årstidens hilsen! Det gnostiske Røde Kors (stiftet af frimureren Henri Dunant) overvejede for 5 år siden at afskaffe sit røde kors (ligner tempelherrernes) - men måtte opgive pga. protester og hån. Røde kors´ officielle begrundelse er, at  man ikke vil krænke muslimerne. Men det påskud holder ikke: Storbritanniens mest fremtrædende muslimske politiker siger, at muslimer ikke krænkes af julen (vel taqija), og i Dubai har man udstillet verdens dyreste juletræ!

Røde Kors´dagsorden falder sammen med farisæernes Nye Verdensordens korstog imod de sidste mindelser om Jesus Kristus, som de dræbte for 2000 år siden: I USA, Bruxelles og Rusland har de opstillet store Menoraher - forvrængninger med 9 arme af Bibelens påbudte 7-armede lysestage - en åbenbart politisk demonstration imod Bibelens Gud - og samtidig mod hans søn, Kristus, idet farisæerne også får indført forbud mod at bruge ordet jul, at vise krybbespil og kors i det offentlige rum i USA. Farisæerbanken, USAs selvbestaltede centralbank, The Federal Reserve, havde forbudt titusinder af banker blot at minde om julen. Med amerikanernes støtte lykkedes det en lille bank at få ophævet det forbud. Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol har ang. af hensyn til indvandrende muslimer forbudt crucifixer i italienske skoler. Italien har med støtte fra 12 europarådslande appelleret den kendelse.
Det synes, som om Den Nye Verdensordens luciferiske farisæere ser Kristus som en rival til deres krav på verdensherredømmet, så længe der findes mennesker, som vrager dem og accepterer Kristi tilbud om ikke blot en ny verdensorden, men en ny verden. Det synes, som om de frygter Kristi genkomst, som de og evangeliske, katolske og jødiske sekter igflg. historikeren Wolfgang Eggert gør alt for at fremskynde. Faktisk ser det ud til, at bibelprofetierne er deres drejebog.

Resumé: Der er en krig i gang mod de sidste kristne symboler: Julen og korset. Bagved står de samme kræfter, som i nu næsten 100 år har undergravet Vesten med løgn og manipulationer: Den Nye Verdensordens mentalhygiejne og kommunisme, som er værktøjerne til at gennemføre talmudisten, dvs. farisæeren, Adam Weishaupts 6-punktsprogram på farisæeren Mayer Amschel Rothschilds bestilling - herunder afskaffelse af religion. EU undlader at anføre kristne højtider i en EU-kalender til gymnasierne - men anfører både muslimske, hinduistiske, sikh. og jødiske højtider. Forelagt denne mislighed foretrækker EU at droppe alle helligdage i fremtidige kalendere frem for at nævne den kristne jul!

Noget ejendommeligt finder sted. [1] Adam Weishaupts Nye Verdensorden svinger et tveægget sværd i sit seneste forsøg på at udrydde dens vigtigste hindring for elitær absolut [2] verdenregering: Udryddelse af det sidste kristne symbol, der virkelig samler folk i Vesten omkring deres fortid og kultur. Julen har rødder tilbage i en fjern hedensk fortid. Den er selve sjælen i den vestlige civilisation, og dens misforståede (2. Johs. 9–11) næstekærlighedsbud er kimen til undergang. Julen er en tid af året, hvor vi føler os mest knyttet til dem, der byggede vores verden.  Kræfterne bag Den Nye Verdensorden, [3] Illuministerne og deres produkt, [4] EU (explanatory statement), er [5] luciferianere, der helliger sig kampen mod Kristus, hvis fødsel vi fejrer i julen, samt den fra ham udgående vestlige kultur – for at gøre sig selv til guder uden rival. Vil folk virkelig lade sig fratage julen tillige med deres frihed? Forhåbentlig ikke.

[6] Kirke-i-sne[7] Observatoire de la christianophobie 17 Dec. 2010 og [8] The Telegraph 17 Sept. 2010EU Kommissionen har udarbejdet en kalender i over 3 mio eksemplarer i EUs farver til gymnasieskoler. Den indeholder ingen henvisning til julen eller nogen anden kristen højtid. 25 december-siden er tom. Kalenderen indeholder muslimske, hinduistiske, sikh, jødiske højtider blandt andet … for ikke at nævne Europadagen og andre vigtige datoer for EU. Johanna Touzel, talskvinde for Kommissionen for Det Europæiske Fællesskabs Bispekonferencer, fandt[9] Red-cross-ban kalenderen “utrolig”. En talsmand for Kommissionen talte om “fadæse.” Han sagde, at den næste udgave af denne kalender ikke mere ville nævne nogen religiøs højtid … Hellere trække tilbage end nævne den kristne jul! Den [10] italienske udenrigsminister, Frattini, kræver udsigtsløst alle 3 Mio. eksemplarer tilbagekaldt  - mens han samtidig [11] underminerer kristenheden gennem stigende muslimsk indvandring !!!

Julen er blevet forbudt af Røde Kors i 430 fundraising butikker.
[12] The Daily Mail 20 Dec. 2010: Personalet er blevet beordret til at fjerne dekorationer og alle andre tegn på den kristne højtid, fordi de kunne fornærme muslimerne. Christine Banks, frivillig på en Røde Kors butik i Kent, sagde: »Vi satte en Julekrybbe i vinduet, og fik besked på at tage den ud. »Når vi sender kort, skal de bringe årstidens hilsener (det gjorde det danske udenrigsministerium indtil i år) eller de bedste ønsker. De må ikke være direkte forbundet med julen. Fru Banks tilføjede: »Vi har fået besked om, at vi ikke må sige noget om jul, og vi kan bestemt ikke have et juletræ. Labour peer Lord Ahmed, en af landets mest fremtrædende muslimske politikere, sagde: “Det er dumt at tro muslimer ville blive fornærmet.” (vel taqija - se nedenfor) Britiske Røde Kors ledere har imidlertid ikke udvidet forbuddet til deres egne rentable produkter. Emner, der omfatter julekortsalg, byder på engle, de vise mænd og adventskalender med krybber.
Talsmanden siger: »Røde Kors forsøger at være rummelig, og vi erkender, at der er masser af mennesker, der ønsker at købe julekort, som de ved vil gavne os.” Velgørenhedsparaplyorganisation, det schweizisk baserede Internationale Røde Kors, har også haft politisk korrekte tvivl om sit berømte symbol. Men bestræbelserne på at finde et alternativ blev opgivet i lyset af protester og latterliggørelse for fem år siden.
Kommentar: At Røde Kors er imod kristne symboler, kan ikke undre, da organisationen er grundlagt af [13] frimureren Henri Dunant – og organisationens korssymbol ligner de [14] gnostiske tempelridderes kors meget. At muslimer krænkes af juletræer er blot et Røde Kors påskud for en anden dagsorden:

[15] Dubai-christmastree[16] ANSAmed 20 Sept. 2010: Selv om det bærer dekorationer til en værdi af over 11 millioner dollars, kostede det pyntede træ i Abu Dhabi’s Emirat Palace ikke en eneste cent. Juvelerne, der bruges til at dekorere det 13-meter høje træ - Diamanter, smaragder, perler, safirer og andre kostbare stene – vil vende tilbage til udstillingsmontrene og pengeskabene i juvelerbutikken efter jul.

[17] EUbusiness 17 Dec. 2010: [18] Crucifix-banItalien indledte i juni en appel om Den Europæiske Menneskerettighedsdomstols afgørelse i 2009, der fordømte visning af krucifikser i italienske skoler. Pave Benedikt XVI sagde i fredags at han “værdsætter” den italienske regerings støtte til at forsvare retten til at vise krucifikser i offentlige skoler.
“Krucifikset er bestemt emblemet par excellence for den kristne tro, men på samme tid taler det til alle mennesker af god vilje, og som sådant er det ikke et diskriminerende element,” sagde paven.
I et budskab om religiøs frihed, anklagede Benedict vestlige lande for “sofistikerede former for fjendtlighed mod religion,” såsom “en benægtelse af historien og afvisning af religiøse symboler.”
Katolicismen var statsreligion i Italien indtil 1984 og en i 1920′erne truffet afgørelse om tilstedeværelsen af krucifikser i skolerne blev aldrig afskaffet. Den Europæiske Domstols endelige afgørelse kunne finde anvendelse i skoler i alle Europarådets 47 medlemslande. Italien støttes i appellen af en halv snes andre lande, der omfatter Armenien, Bulgarien, Cypern, Grækenland, Litauen, Malta og Rusland.

[19] Blooomberg 18 Dec. 2010: Payne County Bank i Perkins, Oklahoma, har genindsat bibelvers på sin hjemmeside og viser kristne symboler og juleting i sin bygning. De blev fjernet efter, at en Kansas City Fed eksaminator sagde, at de kunne betragtes som diskriminerende og hindre fair udlån.  En højtstående Kansas City Fed embedsmand rådførte sig med Fed i Washington, før der blev givet tilladelse til, at banken kunne vise de kristne symboler igen. US Senator Jim Inhofe og repræsentant Frank Lucas, begge republikanere fra Oklahoma, klagede over undersøgerens afgørelse i et fælles brev til Fed formanden, Ben S. Bernanke. Kansas City. Kommentar: Med støtte fra det amerikanske folk, besejrede den lille bank Federal Reserve Goliathem, der havde forbudt jul i titusinder af amerikanske banker - og gav os et eksempel til efterfølgelse, hvis vi en dag skulle vågne op til at bekæmpe NWO -  [20] video.

De hellige ypperstepræster bag denne religion fører [21] krig mod julen. Hvorfor? De må jo frygte julen og hvad den står for.
[22] Menorah-New-York-Chabad-Lubavitch-2010-550[23] Menorah-washington[22] Ordet jul er ved at blive forbudt i  USA på offentlige steder - og krybber også. Ikke desto mindre dukker den jødiske menorah op mere og mere synlig. I [24] Boca Raton , Florida, dekorerer byrådet offentlige bygninger med menoraher - og forbyder krybber. I [25] USA forbydes kristne kors i det offentlige rum, mens jødiske menoraher er tilladte. På klimatopmødet i København 2009 var [26] juletræer forbudt i kongrescentret.

Venstre: [25] Gigantisk Menorah foran det Hvide Hus bliver tændt af den radikale jødiske gruppe Chabad Lubavitch. Højre: Gigantisk Menorah i Central Park, New York. Bemærk, disse menoraher har 9 arme - ikke kun 7, som foreskrevet i 2. Mos. 25:31-40. Dette viser farisæernes ulydighed mod Gud.

Kommentarer
Krig mod julen er lige så gammel som kristendommen. Forfølgelse af Kristus og de første kristne blev lanceret af de jødiske farisæere. I dag sker  forfølgelse af kristne hidtil i kommunistiske og muslimske lande. I den vestlige verden er der først og fremmest en snigende afskaffelse af kristne symboler, forhånelse af Kristi lære og fremme af deres modsatrettede værdier. Denne sidste metode blev taget op af den katolske kirke i år 250 - og senere af Luther, der prædikede, at man blev reddet af “tro” alene uafhængig af gerninger - hvis man

Christmas-evilsblot havde modtaget det afladsbrev, der kaldes dåbsattesten. Hvor heldigt for Hitler og Stalin!

[27] The Daily Mail 23 dec. 2010: Tidligere indenrigsminister Alan Johnson forbød Islam4UK gruppen tidligere i år og gjorde det kriminelt at være medlem, efter at den truede med at protestere i Wootton Bassett, byen, hvor Storbritannien ærer sine faldne.
På plakaten står: Juledag (engelsk julesang) gav min kæreste mig kønssygdom. 2. Juledag gav han mig gæld 3. Juledag voldtægt 4. Juledag teenagegraviditet, og så fulgte abort, abefester, påstand om, at Gud har en søn, blasfemi, udplyndring, promiskuitet, natklubber, forbrydelser, pædofili, hedenskab, husvold, hjemløshed, vandalisme, alkohol, narkotika. I Islam er vi beskyttede mod disse onder. Vi har ægteskab, familie, ære, værdighed, sikkerhed, menneskerettigheder for mænd, kvinder og børn. Kommentar: Det meste passer desværre på både den vestlige verden - og islam med. Men muslimerne kaster med sten, skønt deres opførsel  viser, at de selv bor i glashus. Det er også taqija, islams “lovlige” løgn.

Nu har den Nye Verdensordens ypperstepræster, [28] farisæerne, en anti-bibel, de kalder Talmud - som [14] beskrevet i mit tidligere indlæg. Den er grundlaget for deres Nye Verdensorden, der skal erstatte den gamle kristne verdensorden - både i dens oprindelige religiøse og politiserede form. Det var den opgave, som den jødiske [1] Adam Weishaupt fik af fra Mayer Amschel Rothschild og præsenterede for ham bl.a. i sine [29] 6 bud den 1. maj 1776. [30] Rothschild havde og har en åndelig dimension: Talmud. Hans inderkreds, de [31] 13 Illuminatislægter, er blevet beskrevet som satanister af Fritz Springmeyer (nu fængslet på falsk anklage for bankrøveri). Hvorfor bruger [32] Talmud så frygtelige ord om Jesus Kristus og kristne? Hvorfor håner farisæerne 2000 år efter, at de dræbte Jesus Kristus, ham stadig og vil afskaffe de sidste rester af hans lære, og hvad der blot minder om ham, hans tilbud til menneskeheden, hans henrettelse og [33] genopstandelse?  Svaret synes simpelt hen at være: Kristus vil gøre krav på  verden – vil endog etablere sin verdensorden, ja en ny verden ved sin genkomst. Så allerede i år af 33, vidste farisæerne, at Kristus var deres rival til verdensregeringen - og de tror det stadig, så længe folk følger ham. Jeg tror, det er derfor, de så ivrigt bekæmper Kristus og hans symboler. Det er grunden til, at NVO har missioneret blandt de gejstlige - med enorm succes. Menorahkampagnen og forbud mod kors er beviser for,Christmas-tower-koreaat Verdensfyrsten (Johannes 14:30)  næsten har nået sit mål - og at hans tid snart vil være overstået. Denne  [34] video viser, hvordan farisæerne er i stand til at kontrollere os og undertrykke Kristi lære - og julen. Når det er sagt, vil jeg gentage, at det jødiske folk som sådan er og vil være de primære ofre for dette moderne destruktive Talmudvanvid. Det var Illuminister, der [35] finansierede Hitler (Warburg – Rockefeller – IG Farben – Auschwitz).

[36] The Independent 22 Dec. 2010: Nordkoreas militær er angiveligt klar til atnedskyde et oplyst tårn dekoreret med julelys og medr udsigt overgrænsen nær den sydlige hovedstad, Seoul - hjem for millioner afkristne. Syd’s forsvarsminister udtrykte sig klart: “Vi vil beslutsomt gøre gengæld for fjerne kilden til enhver beskydning, sagde Kim Kwan-jin iparlament i går. Tårnet rager 33 meteropj ,kronet med et kors og dekoreret med 100.000 pærer. Det kan se ses milevidt ind i detfattige stalinistiske land (til højre).

Efter at være blevet udsat for den Rockefeller finansierede [37] mentalhygiejne hele dit liv og ren [38] marxisme siden 1968, kan du tro, at du er en oplyst ateist, en fornuftig person, der mener at vide, at mennesket ikke har nogen åndelig dimension, en sjæl. Hvis du virkelig mener det, har du ikke en chance for at forstå den [39] Nye Verdensorden. Jeg er bange for, at i det tilfælde bliver du bliver trukket rundt ved næsen af dine selvbestaltede foresatte, verdenherskerne, der siger, at de er ateister genereret af oplysningstiden. For disse verdensherskere, der kalder sig Illuminati / Illuminister [40] ([4] EU (explanatory statement)[40] ), er [41] dybt religiøse. Og deres religion trænger ind i alle elitære lag i dagens samfund: Overnationale og nationale regeringer, politikere, embedsmænd, virksomheder, ledere, mellemledere (bevidst eller ubevidst), Universiteter, meteorologiske institutter, kirker osv. De højeste placerede af dem er meget religiøse, de har en usynlig Gud at tilbede ([42] video), og mange af dem er medlemmer af et præsteskab, der virker for “Verdensfyrsten”. De er frimurere. Hvad tror du at frimurere er ved at opbygge? Katedraler? Andre siger, at de bygger på [41] én-[43] verdensstaten for deres gud.

Efter at være blevet udsat for den Rockefeller finansierede [37] mentalhygiejne hele dit liv og ren [38] marxisme siden 1968, kan du tro, at du er en oplyst ateist, en fornuftig person, der mener at vide, at mennesket ikke har nogen åndelig dimension, en sjæl. Hvis du virkelig mener det, har du ikke en chance for at forstå den [39] Nye Verdensorden. Jeg er bange for, at i det tilfælde bliver du bliver trukket rundt ved næsen af dine selvbestaltede foresatte, verdenherskerne, der siger, at de er ateister genereret af oplysningstiden. For disse verdensherskere, der kalder sig Illuminati / Illuminister,

[44] Dollar-billE[4] U (explanatory statement) er [41] dybt religiøse. Og deres religion trænger ind i alle elitære lag i dagens samfund: Overnationale og nationale regeringer, politikere, embedsmænd, virksomheder, ledere, mellemledere (bevidst eller ubevidst), Universiteter, meteorologiske institutter, kirker osv. De højeste placerede af dem er meget religiøse, de har en usynlig Gud at tilbede ([42] video), og mange af dem

[45] Turin-shroud-faceer medlemmer af et præsteskab, der virker for “Verdensfyrsten”. De er frimurere. Hvad tror du at frimurere er ved at opbygge? Katedraler? Andre siger, at de bygger på [2] én-verdensstaten for deres gud.

US-amerikanerne bliver hver dag mindet om at opfylde den “store opgave”, en-verdens-staten, idet hver 1 dollarseddel (til venstre) viser [30] USAs [30] Store Segl sendt til den “Nye Verden” af Mayer Amschel, Verdensfyrstens/Mammons ypperstepræst.
Annuit Coeptis betyder: Han bifalder initiativet. Han er Illuminati guddommen: Molok, Osiris / Horus, Saturn, Mammon, Lucifer, “Verdensfyrsten” og meget mere. Nogle gange tror jeg han er Rothschild - og at hans altseende øje ses på Illuminatipyramidespidsen. Højre: Ansigtet af 3-dimensionalt fotografisk negativ på [33] Ligklædet i Torino, der er anerkendt af alle videnskaber som ægte, kendt siden 1356, 500 år før fototeknikkens opfindelse. Efter alt at dømme Jesus Christus

[46] Obama-devil-hand.2jpg[46] Der er ingen tvivl hos mig om, at den nye verdensordens overtagelse af Jorden ikke bare er en politisk bevægelse. Det er den djævelske side af en kamp mellem det gode og det onde, sandhed og den løgn, der gør løgn til sandhed og sandhed til løgn (CO2–global, menneskeskabt opvarmning, Euromediterranien-fortielsen, [47] Krig mod Terror osv.). Det kan synes, at NVO er uden modstand - men det den ikke. Julen er hvad de frygter og hader - for den har både nationale og kristne rødder, begge en vederstyggelighed for illuministerne. Det er den kristne højtid og det gamle symbol på et håb om en bedre verden, fordi Kristus overvandt døden, (Ligklædet i Torino er hans ligklæde), der beviser, at han er den virkelige Gud, der er så meget stærkere end NVOs ypperstepræster. De ved, at Kristus også ønsker en ny verdensorden - men den modsatte af deres - ved sin genkomst.Kristus vil, at mennesket skal leve og ofrede sig selv for at give sine efterfølgere liv Iilluministerne ønsker, at mennesker dør, og vil blot have 500 mio  [48] 500 mio. – 2 mia. at beherske som deres [49] slaver, og dermed ofre os for deres egne egoistiske formål. Lige nu synes eliten meget opsat på denne reduktion fra 6.9 mia. Så de føler de har hastværk med at realisere deres verdensregering nu med alle midler. Dette er vores håb og deres fortvivlelse: Jo mere de fremmer deres dagsorden - jo mere de fremskynder de deres egen undergang (Matth. 24, 25), selv om de forventer en lang og velforberedt pinefuld og kaotisk periode  for menneskeheden før deres verdensstat (Den jødiske  [50] illuminist og  rådgiver for den franske præs. Mitterand, [51] Jacques Attali). Men det ser iflg. den tyske historiker, [52] Wolfgang Eggert, paradoksalt nok ud, som om illuministiske katolske, evangeliske og jødiske sekter bruger Bibelens profetier som drejebog for for en fremskyndelse af Kristi genkomst og dermed illuministernes undergang


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=19266

URLs in this post:
[1] Adam Weishaupts Nye Verdensorden : http://euro-med.dk/?p=13842
[2] verdenregering: http://euro-med.dk/?p=5141
[3] Illuministerne: http://euro-med.dk/?p=511
[4] EU (explanatory statement): http://euro-med.dk/EU-Documents/Draft-EU-Legislative-Resolution-A6-0356-2007.pdf
[5] luciferianere: http://www.conspiracyarchive.com/Commentary/Luciferianism.htm
[6] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederkirke-i-sne.jpg
[7] Observatoire de la christianophobie 17 Dec. 2010: http://www.christianophobie.fr/breves/la-commission-europeenne-sort-un-agenda-sans-noel-mais-avec-de
s-fetes-juives-musulmanes-hindoues-sikhs

[8] The Telegraph 17 Sept. 2010: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/8207411/European-Commission-criticised-for-omitt
ing-Christmas-on-EU-school-diary.html

[9] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederred-cross-ban.jpg
[10] italienske udenrigsminister, Frattini,: http://www.guardian.co.uk/world/2010/dec/23/italy-eu-schools-diary-frattini
[11] underminerer: http://euro-med.dk/?p=11265
[12] The Daily Mail 20 Dec. 2010: http://www.dailymail.co.uk/news/article-152361/the-red-cross-bans-christmas.html
[13] frimureren: http://www.westhamabbey.org.uk/members/Initiates%20Guide%20310108.pdf
[14] gnostiske: http://euro-med.dk/?p=19141
[15] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederdubai-christmastree.jpg
[16] ANSAmed 20 Sept. 2010:: http://www.ansamed.info/en/top/ME.XAM29145.html
[17] EUbusiness 17 Dec. 2010: http://www.eubusiness.com/news-eu/vatican-religion.7q0/
[18] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedercrucifix-ban.jpg
[19] Blooomberg 18 Dec. 2010: http://www.bloomberg.com/news/2010-12-17/fed-s-hoenig-reverses-ban-on-christian-symbols-verses-at-ok
lahoma-bank.html

[20] video: http://www.youtube.com/watch?v=AgkYASJaFes
[21] krig mod julen: http://www.youtube.com/watch?v=PCLnie3HPMg&feature=player_embedded
[22] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedermenorah-new-york-chabad-lubavitch-2010-550.jpg
[23] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedermenorah-washington.jpg
[24] Boca Raton , Florida: http://www.jta.org/news/article/2010/12/08/2742085/catholic-group-accuses-boca-raton-of-discriminati
on-over-menorah

[25] USA forbydes kristne kors i det offentlige rum, mens jødiske menoraher er tilladte: http://www.davidduke.com/general/jewish-supremacist-organization-lites-menorah-in-front-of-white-hou
se_3222.html

[26] juletræer forbudt i kongrescentret: http://www.cphpost.dk/climate/91-climate/47679-christmas-trees-banned-for-climate-summit.html
[27] The Daily Mail 23 dec. 2010: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1340794/Muslim-group-launches-poster-hate-campaign-festive-p
eriod.html

[28] farisæerne: http://www.come-and-hear.com/dilling/chapt01.html
[29] 6 bud : http://www.the7thfire.com/new_world_order/final_warning/illuminati_grows.htm
[30] Rothschild havde og har en åndelig dimension: Talmud: http://www.manfredlehmann.com/sieg442.html
[31] 13 Illuminatislægter: http://web.archive.org/web/20030613113825/www.thewatcherfiles.com/bloodlines/index.htm
[32] Talmud så frygtelige ord om Jesus Kristus og kristne: http://www.biblebelievers.org.au/factindx.htm#II
[33] genopstandelse: http://euro-med.dk/?p=14595
[34] video: http://www.youtube.com/watch?v=BB7xY42qG74
[35] finansierede Hitler (Warburg – Rockefeller – IG Farben – Auschwitz: http://www.reformation.org/wall-st-hitler.html
[36] The Independent 22 Dec. 2010: http://www.independent.co.uk/news/world/asia/north-korea-threatens-to-attack-south-over-christmas-li
ghts-2166497.html

[37] mentalhygiejne: http://euro-med.dk/?p=143
[38] marxisme siden 1968: http://euro-med.dk/?p=156
[39] Nye Verdensorden: http://euro-med.dk/?p=10021
[40] (: http://www.foreignaffairs.com/node/62445/talk
[41] dybt religiøse: http://www.hourofthetime.com/majestyt.htm
[42] video: http://www.youtube.com/watch?v=4UQ5CHifqMs&feature=player_embedded#!
[43] verdensstaten : http://euro-med.dkfile:///C:/euromed-billeder/dollar-bill.gif
[44] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederdollar-bill.gif
[45] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederturin-shroud-face.jpg
[46] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederobama-devil-hand2jpg.jpg
[47] Krig mod Terror : http://euro-med.dk/?p=8105
[48] 500 mio. – 2 mia.: http://vigilantcitizen.com/?p=5496
[49] slaver: http://euro-med.dk/?p=16486
[50] illuminist : http://www.youtube.com/watch?v=yKaKmMHYVIk
[51] Jacques Attali: http://www.henrymakow.com/attali.html
[52] Wolfgang Eggert: http://www.youtube.com/watch?v=oyK8-lsVt8c