The Mail Online Sept. 17, 2008: Italiens anti-indvandrings-orienterede Liga Nord  - politisk partner i den italienske premierminister Silvio Berlusconis regering - prøver med  et lovforslag gennem Parlamentet at indføre strenge regler, der effektivt blokerer for opførelsen af næsten alle moskéer.

Ud fra det skøn, at tilladelse til en ny moske eller bedehal gives et eller andet sted i centrum af verdenskatolicismen hver fjerde dag, sagde Liga-Nord  parlamentariker Andrea Gibelli : »Jeg ser dette som en uhindret kolonisering af vores kultur '.

Hr. Gibelli, forfatteren til lovforslaget, sagde, at moskeer hæmmer for integrationen og "er ofte steder for kulturel indoktrinering, undertiden knyttet til den internationale terrorisme".

Ligaen har allerede brugt sin kontrol af Berlusconis indenrigsminister til at tvinge nye skrappe love mod illegale indvandrere gennem (endog fået Italien erklæret i undtagelsestilstand).

Ligaens  anti-muslimske protester har ofte skabt overskrifter, som da Roberto Calderoli, nu minister, lod sit yndlingssvin gå på en foreslået moskégrund for at forurene jorden.

Liga forslaget vil forbyde moskeerbyggeri inden for en halv mil fra en kirke, forpligter imamerne til at tale italiensk, sætte størrelsen af moskéen i forhold til menighedens medlemstal og forbyde muezziner at bruge højtalere til at kalde de troende til bøn.

Det vil forbyde minareter og, ikke mindst, give det sidste ord til de lokale beboere via en folkeafstemning - hvilket reelt vil betyde, at ingen nye moskeer bygges i Liga-dominerede områder i nord. 

Kommentar
Dette vil bestemt ikke være til behag for Den Nye verdensorden.
Her er en kommentar fra det dømte økonomisk-kriminelle medlem af den amerikanske Council on Foreign Relations og grundlægger af European Council on Foreign Relations,
George Soros:
EUObserver 17 Sept. 2008: "Milliardæren,  filantropen og finansmanden George Soros har sagt på en  top-niveau-EU-konference om de problemer, som roma-befolkningen i Europa står over for, at han støtter retlige skridt mod Italien i de seneste anti-sigøjner foranstaltninger, navnlig fingeraftryk af voksne og børn.
Bestemt er fingeraftryk, raceprofilering og så videre uacceptabelt, og jeg tror, ulovlig, og jeg håber, at EF-Domstolen vil tage sagen op og erklære det ulovligt,"
sagde den ungarsk-fødte grundlægger af Open Society Institute Tirsdag (den 16 september) ved en pressekonference på det første "Europæiske Roma-topmød" i Bruxelles, en begivenhed der var arrangeret i fællesskab af Europa-Kommissionen og Soros Foundation.

Og Soros´ illuminist-kollega (explanatory statement), José Barroso, præsident for EU-Kommissionen, støttede hans synspunkt. 
Naturligvis. For "sig mig hvem du omgås, så skal jeg sige dig, hvem du er".