EU’s Åndelige Grundlag

Posted By Anders On November 9, 2007 @ 20:40 In Dansk, Euromed | 1 Comment

Multikulturel Handlingsplan for Storbritannien
D. 1. november 2007 rapporterede  James Chapman  i avisen [1] ”The Daily Mail” :
Julen bør nedtones til fordel for højtider for andre religioner for at forbedre race-forbindelserne”, siger en eksplosiv rapport. Det britiske Labour Partis yndlingstænketank  siger, at fordi det ville være for svært at udslette julen fra den nationale kalender, så betyder ligestilling, at offentlige organisationer må begynde med at give fremmede religioner lige vilkår ved at fejre andre religioners helligdage i samme omfang som julen. Desuden foreslås:
1. ”Fødselsceremonier”, hvor stat og forældre aftaler at ”arbejde i partnerskab” med at opdrage børnene
2. Handling for at sikre adgang for etniske mindretal til de ”stort set hvide” landdistrikter
3. Revision af Storbritanniens ”imperiale” ordener
4. Biskopper skal smides ud af overhuset
5. Slut med ”sekterisk” religionsundervisning
6. Tillade brug af andre flag end det britiske ”Union Jack” .

Rapporten fra Institute for Public Policy Research (IPPR) blev bestilt af dens daværende direktør, Nick Pearce, som nu er leder af premierminister Gordon Browns ”offentlig politik”- kontor. IPPR har skabt meget af Labour Partiets politik. Rapporten forsvarer kraftigt den kulturelle mangfoldighed  - tanken om, at forskellige samfund ikke skal tvinges til at integrere sig  - men bevare deres egen kultur og identitet.

Kritik fra muslimsk side
Sayeeda Warsi, de konservatives talskvinde om samfundets sammenhængskraft sagde: ”Deres kommentarer røber en forunderlig misforståelse af hvad, der er britisk. Disse forslag kan skade sammenhængskraften”. Hun tilføjede: ”Man bygger ikke samfundets sammenhængskraft ved at smide sin historie ud og nægte det grundlæggende bidrag, kristendommen har ydet og stadig yder vor nation . "Som britisk muslim kan jeg se det - så hvorfor andre ikke kan, forbløffer mig.” Og hun gik til angreb på fødselsceremonierne: "Tanken om at Gordon Brown skulle dele ansvaret for mit barns opdragelse med mig, giver mig kuldegysninger. Jeg troede, vi var sluppet af med kommunismen?”

                                                                                                                                [2]
Hvor stammer handlingsplanen fra?
Det er dette sidste spørgsmål, som bliver svævende i luften. Det britiske Labour Partis og dermed Gordon Browns syn på samfundet er dybt problematisk. For det er et syn, som gennemsyrer samfundet i dag i hele Europa. Det minder uhyggeligt om følgende [3] programpunkter : "1. Afskaffelse af fædrelandskærlighed. 2. Afskaffelse af familien og i stedet offentlig opdragelse af børnene. Væk med al opfattelse af godt og ondt. 3.Afskaffelse af (især kristen) religion.Til ”værdi-sættet” hører også: 4. afskaffelse af monarki og regeringer, 5. af ejendoms - og 6. arveretten.
Formålet med disse 6 punkter er at dele folk politisk, socialt og økonomisk, at svække lande og at skabe en en-verdensregering gennem kaos. Ophavsmændene bevidnede, at at ”al religion, fædrelandskærlighed og loyalitet til fyrsten skulle tilintetgøres”

Dette program blev d. 1. Maj. 1776 præsenteret for Mayer Rothschild, der havde forlangt en organisation til at regere verden med. Organisationen kaldte sig illuminister (de opplyste). Og deres program blev døbt “Den Nye Verdensorden”. Præsident Bush sen.  annoncerede denne nye Verdensorden  5 gange under første Irakkrig, ja [4] han gjorde den til årsag for 1. Irakkrig, fordi Saddam Husseins invasion af Kuwait “truer den Nye Verdensorden” . Gorbatjov har talt om denne orden siden 1988. Friedrich Engels har i "Den Kommunistiske Ligas Historie" erkendt, at det [5] Kommunistiske manifest havde sine rødder i illuminismen .

[6] Nu har EU officielt bekendt sig til Illuminismen - og vore danske politiske partier svarede 8.nov. 2007, at de danske værdier var- illuminismens “Frihed, Lighed og Broderskab”!

Vi må forberede os på Fagre Nye Verden: En-verdensstaten regeret af finansfyrster.

 

Dollarsedlen bærer Den Nye verdensordens symbol: En Pyramide med afløftet spids, hvori er Osiris/Horus´ altseende øje. Pyramiden symboliserer den ikke-fuldendte verdensstat. Under pyramiden står: Den Nye Verdensorden: Novus ordo seclorum.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=19

URLs in this post:
[1] ”The Daily Mail”: http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=490925&in_page_id=17
70&in_page_id=1770&ct=5&expand=true#StartComments

[2] Image: http://euro-med.dk/billeder/mp_burns_flag.jpg
[3] programpunkter : http://www.the7thfire.com/new_world_order/final_warning/illuminati_grows.htm
[4] han gjorde den til årsag for 1. Irakkrig: http://www.threeworldwars.com/nwo-timeline2.htm
[5] Kommunistiske manifest havde sine rødder i illuminismen: http://marxists.org/archive/marx/works/1847/communist-league/1885hist.htm%20.
[6] Nu har EU officielt bekendt sig til Illuminismen: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A6-2007-0356&language=EN
&mode=XML