Wikileaks Og Julian Assange - Ny Skinterrorisme? Hvem Står Bag Dem?

Posted By Anders On December 6, 2010 @ 00:05 In Dansk, Euromed | 2 Comments

TILFØJELSE[1] : The Independent 8 Dec. 2010: Uformelle drøftelser har allerede fundet sted mellem amerikanske og svenske embedsmænd om muligheden for, at WikiLeaks´ grundlægger, Julian Assange, bliver udleveret i amerikansk varetægt, ifølge diplomatiske kilder. Det amerikanske justitsministerium overvejer anklage mod Assange for spionagelovovertrædelser. Flere højreorienterede amerikanske politikere presser på for hans retsforfølgning og endda henrettelse. Assange’s advokat, Mark Stephens, mener, at Assange snart vil blive frigivet mod kaution - siden distriktsdommer Howard Riddle vil undersøge materialet fra Sverige og frigive Assange, hvis han stadig ikke er overbevist om, at sigtelserne mod ham vil føre til domfældelse.
Først vil hans advokater vende tilbage til retten i næste uge for at forsøge at få ham frigivet på betinget kaution. Til sidst vil der blive et udleveringsretsmøde, hvor de svenske anklagemyndigheder skal præsentere oplagte beviser for, at der er en sag for  Assange at stå til regnskab for.
Assanges juridiske team er allerede klar til at udfordre en udlevering i High Court i London. Hvis de taber sagen der, kan de tage den hele vejen til Højesteret, en proces, der kan vare mange måneder.

[2] Bloomberg 7 Dec. 2010: Assange blev anholdt “efter aftale” i dag kl 9:30 - sandsynligvis påvirket af USA - og kunne stå over for en amerikansk anmodning om udlevering, når han vender tilbage til Sverige pga.  de aktuelle beskyldninger. “Der er meget lidt manøvrerum inden for den [3] europæiske arrestordre proces. “som allerede er i gang, og vil overtrumfe en amerikansk anmodning om udlevering.” Så en direkte udlevering fra Storbritannien til USA ville være et stort politisk problem.
En voldtægtsdom i Sverige medfører normalt mellem to og seks års fængsel. Sverige accepterer anmodninger om udlevering fra ikke-EU-lande, hvis de involverede påstande også
er ulovlige i Sverige, iflg. Mikael Baaz, en associeret juraprofessor ved Göteborgs Universitet. Men det synes ikke at være tilfældet for Assange.
[4] The Raw Story 6. Dec.: De 2 svenske kvinder, der anklager Assange, pralede på deres mobiltelefoner af at have haft sex med Assange. En feministisk advokat med forbindelser til CIA holdt en fest for ham efter “forbrydelsen”, der synes at have bestået i, at han ikke har brugt kondomer!
Reuters 7 Dec.
Den britiske dommer sagde: “Der er vægtige grunde til at tro, at Assange kunne stikke af, hvis han bevilges kaution.” Han sagde, at beskyldningerne var alvorlige. Svenske anklagere åbnede sagen, opgav derefter, og genåbnede så en undersøgelse af påstandene.
[5] Spiegel 7 Dec. 2010: Det republikanske Kongresmedlem, Peter King, vil have udenrigsministeriet til at undersøge, om WikiLeaks kan klassificeres som terroristorganisation, hvilket ville gøre det lettere for USA at fange Assange og hans hjælpere.

Resumé: Australieren Julian Assange er “eftersøgt” af Interpol. ang. pga. 2 meget tvivlsomme voldtægtsanklager fra Sverige. Formentlig er han “eftersøgt” pga. sine offentliggørelser af US statshemmeligheder gennem Wikileak, en organisation, der synes nært knyttet til George Soros og Rothhschild, hvis publikation, The Economist, netop har givet ham en pris - ligesom Amnesty International, der er knyttet til Rothschilds Verdensbank og IMF.  Flere iagttagere gør Assange til CIA agent - og både han selv og CIA benægter at have noget udestående med hinanden - på trods af WikiLeaks´ afsløring af, at CIA lavede listen over FN-folk, incl. generalsekretæren,  der på Hillary Clintons bud skulle udspioneres.

På trods af, at det Britiske politi kender hans opholdssted, anholder man ham ikke. En Bradley Manning er arresteret for at have hugget hemmelige informationer fra US-udenrigsministeriet til WikiLeaks. Mere forunderligt er, at politisk korrekte The Guardian med Rothschilds direktør i bestyrelsen, samt NVO-bladene New York Times og Spiegel har været meget ivrige efter at bringe “afsløringerne”, der bortset fra navne på afghanske agnter næsten kun har indeholdt allerede kendt diplomat-sladder.

Et vink om et formål med Wikileaks kan være en meddelelse fra WMR om, at WikiLeaks modtog oplysninger om Julius Baers hemmelige kundekreds. En offentligggørelse ville åbne for Soros-vennerne Goldman Sachs´ fjendtlige overtagelse . I forlængelse heraf har Assange meddelt at ville offentliggøre bankhemmeligheder fra formentlig Bank of America for at skabe en bankstorm med sammenbrud af finans- og bankverdenen i begyndelsen af 2111.

Foruroligende er det, at Hillary Clinton har forbudt ansatte i udenrigsministeriet at besøge WikiLeaks hjemmeside, samt at Joe Lieberman, formand for Senatets indenlandske Sikkerhedskomité, fik truet amerikanske selskaber som Amazon til at ophæve WikiLeaks hjemmeside. Det lover ikke godt for det frie internets fremtid. Mange mener, at WikiLeak affæren netop har til formål at få indført mere politistatscensur af internettet. Et andet formål synes at være oprustning mod påståede kinesiske cyberangreb, som synes at udgå fra WikiLeaks exil-kinesere, der hacker sig ind via Kinas regeringscomputere - med CIAs viden. F.ø. oplyser Washington Times, at Kongressen klager over manglende samarbejdsvilje i udenrigsministeriet mhp. på opklaring af lækkene.

[6] Assange2[7] WikiLeaks er en gåde.  Australieren Julian Assange siges at være chefen bag det. Men er han? Hvorfor bliver han ikke dræbt som så mange andre besværlige agenter? Hvorfor bliver han ikke fængslet for voldtægt, selv om en Interpol arrestordre af den grund blev udstedt for to uger siden - og politiet ved, hvor han er? Er Wikileaks en [8] Ny Verdensordensoperation for at bringe os misinformation? Hvordan var det muligt at hacke så mange dokumenter?

[9] Svenske og [10] Interpol arrestordrer mod Assange udstedt for 2 meget tvivlsomme seksuelle overgreb – og “andre forbrydelser”.
[11] Deutsche Welle 1 Dec. 2010: Interpol sagde, at det havde udstedt sin opfordring 20. november, to dage efter at de svenske anklagere vandt rettens godkendelse til en kendelse om, at Interpol kunne cirkulere den. Den svenske anklagemyndighed godkender arrestationen af Assange for “voldtægt, seksuel mishandling og ulovlig tvang” - beskyldninger, han kraftigt har benægtet, og som WikiLeaks har afvist som “beskidte tricks”. Appeller fra Mr. Assange om at suspendere kendelsen har været forgæves.I en meddelelse offentliggjort på Twitter, sagde WikiLeaks , at dens servere hos Amazon var “færdige”. Senator Joseph I. Lieberman sagde, at Amazon var holdt op med at være vært for WikiLeaks websted onsdag efter at være blevet kontaktet af personalet i Komitéen for Indenlandsk Sikkerhed og Statslige Anliggender.

[12] The Telegraph 22 Aug. 2010: Mindre end 24 timer efter voldtægtspåstanden fremkom trak svenske anklagere kendelsen tilbageangav mangel på beviser, men fastholdt anklagen om seksuel [13] Wikileaks_logo.svgkrænkelse mod  Assange efter særskilte klager fra to kvinder.

Det amerikanske udenrigsministerium “modarbejder” WikiLeaks-undersøgelse
[14] The Washington Times 2 Dec. 2010: Det amerikanske udenrigsministerium og andre amerikanske myndigheder samarbejder ikke fuldt med lovgivernes indsats for at undersøge  WikiLeaks sikkerhedsbrud. “De har modarbejdet op til dette øjeblikt,” fortalte Repr. Mike Rogers. For de 500.000 plus deklarerede brugere af SIPRNet er der kun få hindringer for adgang, når de er logget på.

Wikileaks jagtet
[15] The Guardian 3 Dec. 2010: Sent i går aftes trak Tableau Software, en virksomhed, der offentliggjorde datavisualiseringer, et af sine billeder, der viste Wikileaks diplomatiske meddelelser, tilbage. Virksomhedens blog sagde: “Vores beslutning om at fjerne data fra vores servere kom som svar på en offentlig anmodning fra senator Joe Lieberman, der er formand for Senatets Homeland Security udvalg.” Assange erklærede, at dette  ikke vil stoppe Wikileaks.
The Guardian’s [16] Wikileaks hjemmeside fungerer stadig
. Liste over [17] Meddelelser her. Her er en foreløbig [18] schweizisk Wikileaks-hjemmeside - stadig dirigeret af den amerikanske everydns. Desuden er en [19] tysk Wikileaks hjemmeside dukket op. Kommentar:[20] The Guardian 29 May 2009: Den tidligere BBC-næstformand, Anthony Salz, er blevet udnævnt til Scott Trust, der ejer Guardian Media Group. Anthony Salz er i øjeblikket administrerende vice-formand for investeringsbanken Rothschild. Tidligere haft bestyrelsesposter bl.a. i NM Rothschild & Sons Ltd.

[21] Wanted

“WikiLeak’s Julian Assange bør aflives eller behandles som en forræder”
[22] Zero Hedge 1 Dec. 2010: Tom Flanagan, højtstående rådgiver og strateg for den canadiske premierminister, Stephen Harper, opfordrede til mord på WikLleaks direktør, Julian Assange. [23] Youtube.
[24] Christian Science Monitor 30 Nov.: Sarah Palin siger, WikiLeaks har begået en “forræderisk handling” med sit dokumentudslip om amerikanske diplomatiske hemmeligheder. Endvidere på sin Twitter-feed i tirsdags sagde hun, at Kongressen bør presse Obama administrationen til at bruge “alle nødvendige midler til at reagere på og besejre WikiLeaks.” Det [25] Hvide Hus fordømmer selvfølgelig WikiLeaks

Det britiske politi kender Assanges opholdssted i Det Forenede Kongerige - men tilbageholder ham  ikke
[26] The Independent 2 Dec. 2010: På trods af beskyldninger om, at Julian Assange er på flugt, har The Independent erfaret, at Scotland Yard har været i kontakt med hans juridiske team i mere end [27] CIA2en måned, men venter på yderligere instrukser før man anholder ham. Politiets kilder bekræfter, at de har et telefonnummer til Assange og er fuldt bevidste om, hvor han opholder sig. [26] Video.

CIA bag Assange?
[28] The Independent 18 July 2010: Når man har været sammen med Assange, er det svært ikke at begynde at tro, at mørke kræfter er på arbejde. Han bliver aldrig på ét sted mere end to nætter. Er det fordi CIA ønsker at dræbe ham? “Er det i CIA’s interesse at myrde mig?”, spørger Assange.
Hvis CIA spøgelserne ville ham til livs, kunne de da ikke have indfundet sig, som hundreder af tilbedende journaliststuderende gjorde, for at høre ham tale på Center for Undersøgende Journalistik for 10 dage siden? Faktisk kunne CIA være utilfreds, da [29] WikiLeaks har afsløret, at CIA lavede ønskelisten over FN diplomater, der skulle udspioneres, incl. generalsekretæren.  [30] AOL News 7 April 2010CIA kaldte påstande om, at det var efter Assange “absurde”.

[31] The Digital Journal 19 Aug. 2010: Den kendte amerikanske konspirationsteoretiker, Wayne Madsen, er citeret for at sige i marts, at CIA, Rothschild Bank, Goldman-Sachs, Mossad og George Soros alle var impliceret i et stort manipulationskampagne for at narre Assange til at tro, han havde fat i noget stort.
Manipulationen siges at være, at de dokumenter, der oprindelig blev givet til ham blev lækket bevidst af CIA i et forsøg på at give ham og andre kritikere af USAs politik i Afghanistan og andre steder indtryk af, at de havde et “scoop.” Men teorien går på, at dokumenterne intet indeholdt, som ikke allerede var kendt – så Assange vil miste interesse.  [32] Webster Tarpley (interessant video: Webster Tarpley: Wikileaks Conspiracy (1): 10.59 min.) beskylder endog Assange for at være betalt CIA-agent.

Mossad[33] Wayne Madsen rapporterer CIA utilfredshed med Assange, fordi  han også sendte lækager til Mossad. [34] Wikipedia Victor Ostrovsky: Det tidligere Mossad-motto: “Thi krig skal du føre efter modent overlæg, vel står det til, hvor mange giver råd”- Ordsprogene 24:6, men nu har “vildledning” erstattet “modent overlæg”.”[35] kee betachbulot ta’ase lecha milchama“. Oversættelse: “Med illegal terrorisme vil vi føre krig.”

Linket til [36] George Soros, Rothschild agenten.[37] Soros-davos-20080123_jpg_ss_20080123150130
[38] Wikileaks grundlægger, Julian Assange, har vundet en pris fra “Economist” magasin, en finansiel publikation, der [39] kontrolleres af  Rothschild bankfamilien, og er kendt som [40] CIA front. Her bliver Assange [41] interviewet af The Economist. Assange har ikke kun vundet priser fra Rothschild bankfamiliens økonomiske udgivelser, han vandt også en [7] pris fra Amnesty International, som arbejder tæt sammen med FN, endog i forbindelse med (Rothschilds) IMF og Verdensbanken.

[42] The Huffington Post 2 Dec. 2010Glenn Beck har sat WikiLeaks, og dens leder, Julian Assange, i forbindelse med George Soros. “Jeg ved, at Assange repræsenteres af den advokat, der gør pro bono arbejde for George Soros´ Open Society Insitute,” sagde Beck.

[43]

[33] The Pakistan Daily 28 July 2010 rapporter detaljer fra Wayne Madsen rapporen (WMR): Der er en stærk tro i visse asiatiske lande, især Kina og Thailand,  på, at hjemmesiden WikiLeaks er knyttet til amerikansk cyber-krigsførelse og computer-spionageoperationer, samt til Mossad’s egen cyber-krigsførelsesaktiviteter. WMR’s kilder mener, at WikiLeaks er en del af en cyber-COINTELPRO kampagne, som foreslået af præsident Obama’s “informationszar,” [44] Dr. Cass Sunstein (kognitiv infiltration af “ekstremistiske” grupper-der tvivler på den officielle 11. sept. forklaring).

[45] YoungSådan gøres det
I januar 2007 forlod John Young (nu [46] cryptome.org)  WikiLeaks og hævdede at operationen var en CIA front. Wayne Madsen Rapporten har bekræftet Youngs påstand om, at Wikileaks er en CIA operation. Wikileaks er tæt involveret i en 20 millioner dollars CIA-operation, hvor USA-baserede kinesiske systemkritikere hacker sig ind på computere i Kina. Nogle af de kinesiske hackere styrer særlige hackningsprogrammer via kinesiske computere, der derefter hacker sig ind på den amerikanske regerings og militærs edb-systemer. Efter at denne hackning er udført, meddeler den amerikanske regering gennemvenlige medier, at de amerikanske computere har været udsat for et [47] kinesisk cyber-angreb.

[48] China-cyber006

Det er også påpeget, at i WikiLeaks rådgivende bestyrelse sidder Ben Laurie, en engangs-programmør og Internet-sikkerhedsekspert for Google, som for nylig underskrev en samarbejdsaftale med den amerikanske National Security Agency (NSA). En anden i denne bestyrelse er Xiao Qiang, kommentator på den George Soros-forbundne Radio Free Asia;
Det menes også af informerede kilder, at Soros står bag operationen om at flytte Wikileaks til Island. Der er stærk mistanke om, at WikiLeaks er endnu en Soros-støttet “falsk flag” operation. WMR har erfaret, at … .. Soros satte Wikileaks operationen i højt gear. Soros rakker i øjeblikket euroen ned, [49] planlægger  dens fald og kortslutter den, ligesom han gjorde mod pundet i [50] Bank_of_america_gi_topLondon i 1980′erne. Efter at den britiske og Europas valutaer er devalueret, vil Soros købe alle de euro-sedler, han kan få øje på og dermed tjene billioner. Soros og hans WikiLeaks venner har i Island et praktisk talt ureguleret banksystem, som er desperat efter en tilstrømning af kapital. Med WikiLeaks fast forskanset i Island, vil de “modige” oplysningslækkere” køre en international afpresningsoperation mod Soros’s fjender En. afslørende e-mail korrespondance mellem Young og Assange vises.

Bankhemmeligheder skal afsløres [51] (AFP)
[52] The Street 30 Nov. 2010 og [53] Politi FI 1 Dec. 2010: En af de største finansielle virksomheder i USA, Bank of America, vil få sine private og fortrolige dokumenter afsløret af en ny WikiLeaks udgivelse.
[54] Wikileaks-archive-shelter[38] The Bird Flu Case 1 dec. 2010: Assange forudsagde, at en bankstorm kan udløses ved bankdatalæk. Hans opgave er at ødelægge det finansielle system før euroområdet falder fra hinanden, så landene potentielt genopretter deres egne valutaer og genvinder deres souverænitet. Almindelige borgere vil miste deres penge.[55] Wikileaks-archive-shelter2

[56] The Los Angeles Times 2 dec.: Wikileaks’ arkiv i et bjerg i Sverige. Det kræver store midler - og beskyttelse fra de svenske myndigheder.

Kommentar
Hvis Assange var en reel aktivist, ville han ikke få nogen dækning fra massemedierne, endsige så overskrifter hver eneste dag i alle kendte korporative mediekanaler. Faktisk har alle de medier, der normalt er tavse om disse følsomme spørgsmål været meget aktive med at rapportere om WikiLeaks. Da disse medier er [57] kontrolleret af Rothschild/Rockefeller og [58] her, må det være en del af en planlagt strategi. The Guardian har været ivrig efter at udgive Wikileaks

[59] Illuminati-control

- og har en højtstående Rothschild embedsmand i sin bestyrelse.

Det er umuligt selv for en dygtig hacker at få fat i de offentliggjorte lækager - af harmløs sladder, bortset fra at navne på afghanske informanter angives. Han har haft inside hjælp – således i flg. [14] The Washington[14] Times 2 Dec. 2010 en Mr. Manning. [60] Global Res. 1 Dec. 2010: “Der er ringe tvivl om, at Wikileaks er en “biting” som drives af en efterretningstjeneste med snesevis af agenter inde i forsvarsministeriet. Kun Israel har denne evne, idet det har genneminfiltreret forsvarsministeriet i en sådan grad, at de styrer det som deres eget. Hvad er dagsordenen for Wikileaks? Er det at afsløre sandheden? Hvis ja, hvorfor er sandheden så udvandet i sådan grad, at det blot er “ikke-

[61] HillaryClinton

nyheder” – lige som tidligere læk. Faktisk er de fleste læk-historier simpelthen spekulation og lidet mere end “kyllingefoder”.  Hvorfor bruger Wikileaks mere tid på at skjule ting end at afsløre dem?” Hertil kommer, at det er besynderligt, at det britiske politi med kendskab til Assanges opholdssted og en arrestordre fra Innterpol ikke har arresteret  assange.
Et [43] vink om et formål med Wikileaks kan være en meddelelse fra WMR om, at WikiLeaks modtog oplysninger om Julius Baers hemmelige kundekreds. En offentligggørelse ville åbne for Soros-vennerne Goldman Sachs´ fjendtlige overtagelse .

[62] Hillary Clinton forbyder medarbejdere i US-udenrigsministeriet at besøge WikiLeaks hjemmeside! Samme hellige forargelse som efter[63] 11. sept.skuespillet.

Så hvad er formålet med Wikileaks? Jeg ved det ikke. Men lad os prøve med [64] illuministernes sædvanlige hegelske dialektik: 1. Tese: Miskreditering af USAs diplomater, udenrigsministerium, forsvarsminisrium, dollaren og euroen 2. Antitese: at fjerne tilliden til dem/ isolere og bringe dem til fald – parallelt med  anstrengelser i den af samme kredse skabte finanskrise 3. Syntese: De har fjernet hindringer, bl.a. kritisk internet, for Soros´/Rothschild´s ultimative udplyndring af europæere og amerikanere samt banet vejen for deres [65] verdensvaluta og  [66] her og [67] én-verdensstat – måske også gennem en bankstorm og  [68] bankkrak som i 1929?


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=18841

URLs in this post:
[1] : The Independent 8 Dec. 2010: : http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/assange-could-face-espionage-trial-in-us-2154107.html
[2] Bloomberg 7 Dec. 2010: http://www.bloomberg.com/news/2010-12-07/assange-arrested-in-u-k-on-international-warrant-for-swedis
h-rape-probe.html

[3] europæiske arrestordre: http://www.openeurope.org.uk/media-centre/article.aspx?newsid=2195
[4] The Raw Story 6. Dec.: http://www.rawstory.com/rs/2010/12/assange-rape-accuser-cia-ties/
[5] Spiegel 7 Dec. 2010: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,733154,00.html
[6] Image: http://euro-med.dk../billeder/billederassange22.jpeg
[7] WikiLeaks: http://en.wikipedia.org/wiki/WikiLeaks
[8] Ny Verdensordensoperation : http://euro-med.dk/?p=10021
[9] Svenske: http://www.ndtv.com/article/world/swedish-court-confirms-arrest-warrant-for-wikileaks-founder-julian
-assange-70138

[10] Interpol arrestordrer: http://www.interpol.int/public/data/wanted/notices/data/2010/86/2010_52486.asp
[11] Deutsche Welle 1 Dec. 2010: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6282665,00.html
[12] The Telegraph 22 Aug. 2010: http://www.telegraph.co.uk/technology/news/7959227/Julian-Assanges-arrest-warrant-a-diversion-from-t
he-truth.html

[13] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederwikileaks-logosvg1.png
[14] The Washington Times 2 Dec. 2010: http://www.washingtontimes.com/news/2010/dec/2/obstructionists-hinder-wikileaks-probe/?page=3
[15] The Guardian 3 Dec. 2010: http://www.guardian.co.uk/media/blog/2010/dec/03/wikileaks-knocked-off-net-dns-everydns
[16] Wikileaks hjemmeside: http://www.guardian.co.uk/world/the-us-embassy-cables
[17] Meddelelser: http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2010/nov/29/wikileaks-cables-data
[18] schweizisk Wikileaks-hjemmeside : http://213.251.145.96/
[19] tysk Wikileaks hjemmeside: http://wikileaks.dd19.de/
[20] The Guardian 29 May 2009: http://www.guardian.co.uk/media/2009/may/29/anthony-salz-scott-trust-guardian-media-group
[21] Image: http://euro-med.dk../billeder/billederwanted.png
[22] Zero Hedge 1 Dec. 2010: http://www.zerohedge.com/article/university-calgary-professor-and-senior-advisor-canadian-pm-calls-j
ulian-assange-assassinati

[23] Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=bqtIafdoH_g&feature=player_embedded
[24] Christian Science Monitor 30 Nov.: http://www.csmonitor.com/USA/Politics/The-Vote/2010/1130/WikiLeaks-Julian-Assange-Does-Sarah-Palin-t
hink-CIA-should-neutralize-him

[25] Hvide Hus fordømmer selvfølgelig WikiLeaks: http://www.fresnobee.com/2010/11/28/2176695/text-of-white-house-statement.html
[26] The Independent 2 Dec. 2010: http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/wikileaks-chief-what-will-he-do-next-2148813.html
[27] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedercia21.jpg
[28] The Independent 18 July 2010: http://www.independent.co.uk/news/media/online/wanted-by-the-cia-the-man-who-keeps-no-secrets-202908
3.html

[29] WikiLeaks har afsløret, at CIA lavede ønskelisten: http://www.guardian.co.uk/world/2010/dec/02/wikileaks-cables-cia-united-nations
[30] AOL News 7 April 2010: http://www.aolnews.com/nation/article/who-is-behind-wikileaks/19430055
[31] The Digital Journal 19 Aug. 2010: http://www.digitaljournal.com/article/296308
[32] Webster Tarpley (interessant video:: http://wn.com/iranian_conspiracy_in_iraq_from_wikileaks_documents
[33] Wayne Madsen rapporterer: http://www.daily.pk/cia-mossad-and-soros-behind-wikileaks-19280/
[34] Wikipedia Victor Ostrovsky: http://en.wikipedia.org/wiki/By_Way_of_Deception
[35] kee betachbulot ta’ase lecha milchama: http://100777.com/node/431
[36] George Soros, Rothschild agenten.: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/secretsoc_20century/secretsoc_20century10.htm#CHAPTE
R%2056

[37] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersoros-davos-20080123-jpg-ss-200801231501301.jpg
[38]
Wikileaks grundlægger, Julian Assange, har vundet en pris fra “Economist” magasin, : http://birdflu666.wordpress.com/2010/12/01/wikileaks-founder-julian-assange-has-close-links-to-the-e
conomist-controlled-by-the-rothschild-banking-family/

[39] kontrolleres af  Rothschild : http://en.wikipedia.org/wiki/Economist_Group
[40] CIA front: http://en.wikipedia.org/wiki/Business_International_Corporation#CIA
[41] interviewet af The Economist: http://www.youtube.com/watch?v=E_HPLHIBTtA&feature=player_embedded
[42] The Huffington Post 2 Dec. 2010: http://www.huffingtonpost.com/2010/12/02/beck-wikileaks-soros-conspiracy_n_790914.html
[43] : http://www.amfirstbooks.com/IntroPages/NonToolbarTopics/Country_Analysis/Iceland/Iceland_Other_Sourc
es/Wayne_Madsen_2010-04-01_Iceland,_Wikileaks,_and_George_Soros-related_reports.html

[44] Dr. Cass Sunstein : http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=1084585
[45] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederyoung1.jpg
[46] cryptome.org: http://cryptome.org/
[47] kinesisk cyber-angreb: http://www.guardian.co.uk/world/2010/dec/04/wikileaks-cables-china-cyber-warfare
[48] Image: http://euro-med.dk../billeder/billederchina-cyber006.jpg
[49] planlægger  dens fald : http://www.nytimes.com/2010/03/04/business/global/04bets.html?_r=1
[50] Image: http://euro-med.dk../billeder/billederbank-of-america-gi-top1.jpg
[51] (AFP): http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5jOcvgrtUxRD4XK0H89HJWdELvMlw?docId=CNG.1ee24685cd
ccc9f1797dac21c2c0c7ba.91

[52] The Street 30 Nov. 2010: http://www.thestreet.com/story/10934885/wikileaks-vs-bank-of-america.html
[53] Politi FI 1 Dec. 2010: http://politifi.com/news/Assange-Shifting-From-Public-Sector-In-Bank-Leak-1355483.html
[54] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederwikileaks-archive-shelter1.jpg
[55] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederwikileaks-archive-shelter22.jpg
[56] The Los Angeles Times 2 dec.: http://latimesblogs.latimes.com/technology/2010/12/wikileaks-bahnhof-amazon.html
[57] kontrolleret af Rothschild/Rockefeller : http://www.youtube.com/watch?v=iXerOma_I2U
[58] her: http://www.gwb.com.au/gwb/news/multi/goldwatr.html
[59] Image: http://euro-med.dk../billeder/billederilluminati-control1.jpg
[60] Global Res. 1 Dec. 2010: http://globalresearch.ca/PrintArticle.php?articleId=22202
[61] Image: http://euro-med.dk../billeder/billederhillaryclinton.jpg
[62] Hillary Clinton forbyder : http://www.csmonitor.com/World/Asia-South-Central/2010/1201/US-State-Department-tells-employees-not-
to-read-WikiLeaks

[63] 11. sept.skuespillet. : http://euro-med.dk/?p=8105
[64] illuministernes sædvanlige hegelske dialektik: http://www.womensgroup.org/998NEWLT.html
[65] verdensvaluta: http://euro-med.dk/?p=18720
[66] her: http://www.imf.org/external/np/pp/eng/2010/041310.pdf
[67] én-verdensstat : http://euro-med.dk/?p=5141
[68] bankkrak som i 1929: http://euro-med.dk/?p=3167