“En Ny Financiel Verdensorden” Baner Vej For Sharia-Diktaturet

Posted By Anders On September 19, 2008 @ 00:04 In Dansk, Euromed | No Comments

[1] [2] Der Spiegel Online 18. Sept. 2008: "Verden, som vi kender den, er ved at gå under."

[3] Bloomberg 15 Sept. 2008: "de tektoniske plader under verdens finansielle system er ved at skifte, og der vil blive en ny økonomisk verdensorden, der vil blive født derigennem,'' sagde Peter Kenny, administrerende direktør hos Knight Capital Group Inc.
"Det er en grim og smertefuld proces."

[4] New Europe, 18. sept. 2008: "Kaos bringer orden , og det er godt, fordi det gennemtvinger foryngelse i samfundene og fører til fremskridt. Men det er kun godt, så længe det er del af et større, stabilt system, der undergår selvkorrekturer. 
I vort tilfælde synes det, at det kommende kaos vil blive totalt, ikke begrænset til kollapsen af det (ustabile) finanssystem."

Kommentar: Den Nye Verdensordens motto er: "Orden ud af kaos" - men først altså skabe kaos!

[5] The Times 17. Sept. 2008: "Lån til køb af huse blev pakket ind, bundtet, solgt, refinancieret, og kreditrisikoen blev forsikret af myriader af finansinstitutioner. Ingen af de bankfolk, der greb de forbipasserende pakker, havde nogen som helst metode til at fastslå den endelige låntagers solvens."
[6]
[7] 15 [7] Sept. [7] (Bloomberg) - Obligations-insolvens-risikoen steg på verdensplan, mens sammenbruddet i Lehman Brothers Holdings Inc. vakte bekymring for, at de $ 62 billioner store krediter skal blive trævlet op.

Lehman Brothers var noteret for
[8] mere end $613 milliarder i gæld.

To af Wall Street's ældste virksomheder, Merrill Lynch & Co og Lehman Brothers Holdings Inc., ledes i retning af udryddelse. New York-baserede Lehman, der blev grundlagt for 158 år siden, sagde tidligt i dag, at den agter at indgive kapitel 11 konkurs beskyttelse efter ikke at have kunnet finde en køber.

[9] Merrill Lynch, 94 år gammel og også baseret i New York, indvilgede i at sælge sig selv til Bank of America Corp for $ 50 milliarder i en nødtvungen hastehandel i går.

De motorer, som fremdrev rekordvækst i den finansielle industri i det sidste årti - billige kreditter og stigende ejendomsværdier - er gået i bakgear.
[10] American International Group Inc., engang verdens største forsikringsselskabs [11] kreditværdighed blev nedgraderet 16.09.2008 -  og d. 17.09. måtte  [12] Fed midlertidigt redde dette firma, der forsikrer dårlige lån - og sælger sine produkter til f.eks. verdens pensionskasser, med overtagelse og et lån på 85 mia. dollars.

De fem New York-baserede værdipapirvirksomheder, der dominerede Wall Street, er blevet reduceret til: Goldman Sachs Group Inc. og Morgan Stanley. Og de er begge truede -  [13] Morgan Stanley må evt afstå 49% af sine aktier til Kina.
 
[14] "Jeg har været på Wall Street i mange år, og jeg har aldrig set en weekend som denne,'' sagde [3] Michael Holland, 64. Sammenbruddet visker et selskab ud, der havde en markedsværdi på $ 45,5 milliarder i februar 2007.

[15] 2 juni rapporterede Times store vanskeligheder for Banken Bradford & Bingley.

Hvem skal betale for dette?
[14] Debkafile Sept. 15, 2008: "Sammenbruddet af de tre største navne på Wall Street truer med at udslette mange milliarder dollars fra pensionskasser og bank-og forsikringsbranchen i en verdensomspændende kædereaktion - den værste i et århundrede."
De og jeg er taberne!

[16] Washington Mutual kan koste skatteyderne så meget som $ 24 milliarder i tilfælde af en amerikansk regeringkaution, sagde Richard Bove, en analytiker ved Ladenburg Thalmann & Co.
Forbundsregeringen kan blive nødt til at give så meget i pant-garantier for at tiltrække en køber.

[17] The Times, 15. Sept. 2008: Bank of England og Den Europæiske Centralbank (ECB) greb ind i dag for at standse den eskalerende panik ved at pumpe næsten 30 milliarder pund i de finansielle markeder, efter Lehman Brothers fik globale aktier til at styrtdykke,  efter at den har indgivet konkursbegæring.

For nylig blev de største amerikanske subprime realkreditmarkedskreditorer, Fannie Mae og Freddy Mac,  overtaget af den amerikanske regering for skatteyderne penge.
I Danmark er Roskilde Bank netop blevet overtaget af Nationalbanken efter ukritiske kreditgivninger - og i flg, Jyllands-Posten d. 15.09.2008 "har bankerne større milliardbeløb i klemme, end nogen i og uden for branchen kan forestille sig".

Bankkreditter smuldrer
[18] 15.sept.styrtdykkede det europæiske aktiemarked:"Blandt Europas største børser mistede  FTSE exchange i London og Euronext 100 i Paris ca €81 milliarder hver i værdi, mens DAX i Frankfurt mistede €27 milliarder." ([19] EUObserver) - og asiatiske aktier styrtdykkede også.

 [20] The Telegraph Sept. 15, 2008: Ca. $ 70 mia. af Lehmans gæld tilhørende andre institutioner er blevet udslettet. Indehavere af gælden står derfor over for enorme potentielle tab med uhørte forgreninger i sig selv.

Sandy Chen, bankanalytiker ved Panmure Gordon, mener: Med en strøm af  pantebreve forventes nu syndfloden at oversvømme markedet, priserne vil styrte videre - hvilket nødvendiggør flere nedskrivninger. I det mindste koster sammenbruddet af Lehman  potentielt $ 200 milliarder efter det oprindelige skøn over det amerikanske realkreditmarkeds udfald.
Der er al mulig grund til at være bekymret.

[21] Som Alan Greenspan, den tidligere formand for Federal Reserve, sagde i weekenden: "Vi vil se andre store virksomheder gå fallit."

[22] EurActiv 15 Sept. 2008: Et møde mellem de europæiske finansministre i Nice i weekenden havde fokus på EUs manglende fælles værktøjer til at forebygge eller behandle en kollektiv katastrofe som i USA.

Den franske finansminister Christine Lagarde, hvis land i øjeblikket har EU-formandskabet, rundsendte et oplæg, der foreslår integreret tilsyn baseret på kollegialt arbejde udført af nationale myndigheder  og jublede over, at dette kan bringe mere Union.

Men desværre for den Nye verdensordens-EU:
En række medlemsstater  forekommer stadig temmelig tilbageholdende med at tilbyde deres konkrete støtte til et mere integreret tilsyn.

[23] Den Europæiske Investeringsbank
EU's finansministre enedes i weekenden om at øge Den Europæiske Investeringsbanks rolle mht. at støtte små virksomheder, mens stramning af kreditbetingelserne truer med at udløse en økonomisk recession. Udlånskapaciteten for Den Europæiske Investeringsbank (EIB) vil blive forhøjet med € 30 milliarder i de 27 medlemslande!

Kommentar
Den gode nyhed er, at Lehman Brothers fald straks medført et [24] fald i olieprisen ´pga. frygt for afsvækning af verdensøkonomien - hvilket viser en spekulativ side af dennes drastiske stigning i løbet af det sidste år.
Og at EU er lige saa magtesløs som en nationalstat - trods sin angivelse af det modsatte som sin eksistensberettigelse.

[25] 19 juni 2008 skrev The Telegraph: The Royal Bank of Scotland har rådgivet klienter mhp. at forberede sig på et fuldt udbygget sammenbrud i de globale aktie- og kreditmarkeder i løbet af de næste tre måneder, eftersom inflationen lammer de store centralbanker. 

[26] Bank of America køber Rothschild-datter Merrill Lynch - og er den største [27] lejer af Rockefeller Centre.
I januar 2008 udtalte [28] J.P. Morgan
: "Bank of America er blandt långivere med de laveste reserver til dækning af dårlige lån, og det vil blive værre efter at den køber Countrywide Financial."

Hvorfra fik Bank of America så  penge til at købe Merrill Lynch for? Fed, dvs. amerikanske skatteydere?

[29] Rothschild-datter Lehman Brothers gået konkurs - og overlader det amerikanske udlånsmarked til to Rothschild partnere - og regningen til aktieejerne, skatteyderne, og hovedsageligt Feds løbske seddelpresse! For  [30] Fed´s aktiver er reduceret from 800 mia. til 200 mia. dollars - og Fed må sælge usikre obligationer for at få flere kontanter . Dette bekymrer nu finansmarkederne.

[29] Rothschild-døtrene Goldman Sachs og J.P. Morgan  sammen med Fannie Mae og Freddie Mac i lommen på det Rockefeller-Rothschild-ejede Federal Reserve System til at regulere de amerikanske realkreditlån!

[31] Bear Stearns blev tvunget til at overgive sig  til Rothschild-agenten J.P. Morgan, hvem Fed betalte for at overtage denne virksomhed, der ikke engang var konkurs - til 1 / 10 af dens reelle værdi.

[32] Northern Rock Skandalen for 1 år siden kostede Britiske skatteydere  enorme summer  – da [33] Rothschild tog sig af den.  

Det virker som om disse illuminister er ved at overtage vores ejendom - og lade os betale for det via vore skatter!

[34] Counterterrorim Blog skriver:"Én virkning af sammenbruddet af en række større institutioner på  Wall Street vil være forøget indflydelse af  "Islamisk finans" (eller "sharia finans") produkter.  Overførselen af kapital til disse produkter skyldes den høje pris på råolie."

Dette så meget mere, som [35] Bloomberg, 18.Sept.  2008 beretter: "The Federal Reserve har næsten firedoblet mængden af dollars, som centralbanker kan auktionere for rundt om i verden, til 247 mia. dollars i et samordnet forsøg på at mildne den værste krise på finansmarkederne siden Wall Street krakket i 1929." 
[36] Russland og Israel er også svært ramt - lige som de [37] asiatiske markeder

Hvem har fordel deraf? Den nye finansielle Verdensorden, der er nævnt ovenfor, er den Nye Verdensordens diktatur, der bliver købt for vores penge - for hvem får nu de sande værdier i vore samfund, vore opsparinger, vore huse og arbejdspladser, for en slik?
Og hvem kan profitere af den verdensomspændende frygt, der vil bane vejen for et krav om en central verdensstyrelse af verdensøkonomien - som de facto praktiseres nu af Fed?

D. [31] 16.04.2008 skrev denne blog: "Det ser ud, som om[38] Den Nye Verdensordens arkitekter og deres medløbere har noget stort for, en krise, som skal bringe os alle til at skrige efter verdensregering gennem EU/[39] NATO til at løse de verdensproblemer, som de med vilje selv har skabt."  Det gælder også  fødevarekriser, den islamiske masseindvandring, pandemier og olieprisstigninger, [40] klimakrisefup, hvorpå de tjener styrtende etc.
Som det første har de ødelagt tilliden til den eksisterende orden.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1797

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk/billeder/bankerot.jpg
[2] Der Spiegel Online 18. Sept. 2008: http://www.spiegel.de/international/business/0,1518,578944,00.html
[3] Bloomberg 15 Sept. 2008: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=abVpg8xJDMWk&refer=home
[4] New Europe, 18. sept. 2008: http://www.neurope.eu/articles/89804.php
[5] The Times 17. Sept. 2008: http://business.timesonline.co.uk/tol/business/columnists/article4769532.ece
[6] Image: http://euro-med.dk/billeder/lehman-brothers.jpg
[7] 15 : http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a4G.8Si5v2rU&refer=worldwide
[8] mere end $613 milliarder i gæld: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a82CD7OMEtWM&refer=worldwide
[9] Merrill Lynch: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=azsTgRfu6B.s&refer=worldwide
[10] American International Group: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a7owyQQ3Nxks&refer=worldwide
[11] kreditværdighed blev nedgraderet 16.09.2008: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a_Cds_O.VT1w&refer=worldwide
[12] Fed midlertidigt redde : http://money.cnn.com/2008/09/16/news/companies/AIG/index.htm?cnn=yes
[13] Morgan Stanley må evt afstå 49%: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=arWNJZwdieJw&refer=worldwide
[14] Image: http://www.debka.com/headline.php?hid=5581
[15] 2 juni rapporterede Times: http://business.timesonline.co.uk/tol/business/industry_sectors/banking_and_finance/article4047716.e
ce

[16] Washington Mutual: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=ap19VIZRmP08&refer=worldwide
[17] The Times, 15. Sept. 2008: http://business.timesonline.co.uk/tol/business/industry_sectors/banking_and_finance/article4755498.e
ce

[18] Image: http://euro-med.dk/billeder/asiatisk-aktiemarked.jpg
[19] EUObserver: http://euobserver.com/9/26749
[20] The Telegraph Sept. 15, 2008: http://www.telegraph.co.uk/money/main.jhtml?xml=/money/2008/09/15/bcnbank115.xml
[21] Image: http://euro-med.dk/billeder/greenspan.jpg
[22] EurActiv 15 Sept. 2008: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aQXUptKyYQTo&refer=worldwide
[23] Den Europæiske Investeringsbank: http://www.euractiv.com/en/euro/europe-turns-eib-fend-recession-threat/article-175341
[24] fald i olieprisen: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=abgWEyQN7Uys&refer=worldwide
[25] 19 juni 2008 skrev The Telegraph: http://www.telegraph.co.uk/money/main.jhtml?xml=/money/2008/06/18/cnrbs118.xml
[26] Image: http://euro-med.dk/billeder/Northern385_397883a.jpg
[27] lejer af Rockefeller Centre.: http://newsroom.bankofamerica.com/index.php?s=press_releases&item=4496
[28] J.P. Morgan : http://www.streetinsider.com/Analyst+Comments/JPMorgan+Says+SunTrust+(STI),+Bank+of+America+(BAC)+An
d+Wells+Fargo+(WFC)+Reserves+Are+Quite+Low/3760520.html

[29] Rothschild-datter Lehman Brothers: http://www.rothschild.de/InvestmentBanking/ibleague.asp?id=ib-regional-manda
[30] Fed´s aktiver er reduceret: http://edition.cnn.com/2008/POLITICS/09/17/aig.explainer/index.html
[31] Bear Stearns blev tvunget til at overgive sig  til Rothschild-agenten J.P. Morgan: http://euro-med.dk/?p=772
[32] Northern Rock Skandalen: http://business.timesonline.co.uk/tol/business/industry_sectors/banking_and_finance/article4596836.e
ce

[33] Rothschild tog sig af den: http://uk.reuters.com/article/businessNews/idUKL2035421220080220
[34] Counterterrorim Blog: http://counterterrorismblog.org/2008/09/wall_street_collapse_enhances.php
[35] Bloomberg, 18.Sept.  2008 beretter: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=ahBSRLQsJFzI&refer=worldwide
[36] Russland og Israel er også svært ramt: http://www.debka.com/headline.php?hid=5584
[37] asiatiske markeder: http://www.welt.de/english-news/article2462521/Asian-markets-deeply-in-the-red.html
[38] Den Nye Verdensordens arkitekter : http://euro-med.dk//?p=511
[39] NATO: http://euro-med.dk//?p=691
[40] klimakrisefup, hvorpå de tjener styrtende: http://euro-med.dk/?p=62