Hvem Er Den Virkelige Terrorist? Europa I Terroralarm - Men Hvem Tror På Den, Efter Afsløringen Af Klimafuppen?

Posted By Anders On October 17, 2010 @ 00:05 In Dansk, Euromed | No Comments

Resumé: Terror-jokeren, Al Qaida, er et bekvemt instrument for USAs præsidenter, når de savner folkets opbakning - især op til valg med ringe udsigter for den siddende præsident.  Derfor har en fortvivlet præs. Obama sluppet et rygte løs om, at Al Qaida krigere på en klima-bekymret Bin Ladens befaling er på vej til Europa for at lave terror-angreb i Mumbai-stil i lande som Tyskland, Frankrig og Storbritannien, der har været så letsindige at lade islam brede sig dér. Grundlaget for Al Qaidas farlighed er iflg. USAs Council on Foreign Relations  =0. Det er yderst tvivlsomt, om Al Qaida havde noget med d. 11. sept. at gøre, da alt tyder på falskflags-aktion.
I Storbritannien har man d. 11. okt. lukket op for en paradeforestilling for at imødekomme mange skeptiske røster - men enhver afvigelse fra den officielle fremstilling er på forhånd stemplet som "konspirationsteori" - og en  film af  misdæderne af angiveligt dårlig kvalitet føres som bevis (hidtil ej at finde på internettet). Siden har der ikke været terrorangreb i Europa eller USA.
Baggrunden for USAs vage advarsler nu, som ingen europæiske sikkerhedstjenester  - undtagen den altid trængte franske - eller EU kan forstå, synes at være de forestående midtvejsvalg i USA samt en søgen efter motivation forat bombe terrorister i Pakistan - idet man nu ser alle, der stiller sig i vejen for den korporative Nye Verdensordens fremmarch mod én-verdensstaten som terrorister. Obama er i så store vanskeligheder, at hans 3 mest fremtrædende (jødiske) rådgivere samt hans nationale sikkerhedschef nu forlader ham - vel for ikke at blive revet med i faldet. The Guardian mener, at en voksende lobby af antiterrorister skal holde befolkningerne vågne og bange for at få stigende bevillinger.
Den tidl. Clinton-rådgiver, Robert Shapiro, skriver, at det eneste, der kan redde Obama, er et nyt 11. sept, hvilket giver bange anelser, idet Prison Planet skriver: "Da det i sidste ende viste sig, at hjernen bag Mumbai massakren var CIA-agent David Headley, må advarsler fra samme efterretningsvæsener om, at lignende angreb er ved at blive planlagt, behandles som en direkte trussel. Igennem 60erne, 70erne og 80erne, spillede CIA en central rolle i Operation Gladio, et program med falskflags-terrorangreb på bløde mål, der var designet til at dæmonisere den politiske opposition og "tvinge befolkningen til at henvende sig til staten for at bede om større sikkerhed," i henhold til vidnesbyrd fra Gladio agenten, Vincenzo Vinciguerra. I 2000 viste en italiensk senatsundersøgelse, at Bologna-tog-bombardementerne i 1980, der dræbte 85 mennesker, blev udført af "mænd i italienske statslige institutioner og … med forbindelse til strukturer i De Forenede Staters efterretningsvæsen." Hvis Obama skulle miste grebet om Kongressen, bliver det interessant at se, om han vil videreudbygge sit stedfindende indre militærdiktatur v.hj.a sin paramilitære gruppe - eller måske indlade sig på mellemøstlige militære eventyr.

Efter at [1] klimasvindelen er blevet grundigt afsløret, står Jordens herskere over for stigende skepsis, endog inden for deres egne rækker. I deres fortvivlelse overspiller de amerikanske [2] illuminister nu deres "terrortrussel"-kort. "Oderint, dum metuant" - sagde de gamle romere: Lad dem blot hade, så længe de frygter. Moderne imperialister hylder dette slogan - men på en smartere måde: De lader deres befolkninger frygte - og hade svage eller rent fiktive terrorister som al-Qaida, som selv den amerikanske [3] Council on Foreign Relations siger, er intet andet end en rodet lille gruppe af primitive krigere, der gemmer sig i Pakistan og Yemen. De har ikke gjort nogen skade siden [4] 11. sept. - som de ikke havde planlagt eller gennemført. For de er ude af stand til at koordinere og håndtere sådanne komplicerede tekniske manøvrer - kan kun [5] brænde noget krudt af i deres underbukser - eller placere en primitiv bilbombe på Time Square. FBI direktør,[6] Robert Mueller, har indrømmet ikke at have nogen idé om, hvem terroristerne d. 11. sept. var. Her er [7] erklæringer fra en oberst og en tidligere CIA-officer om, at 11. Sept. Kommissionen bare var et skalkeskjul for [8] Obama.depresseden hvidvask af de virkelig skyldige amerikanske politikere!

De [9] britiske bombeangreb den 7. juli er så mærkelige, at [10] mange tror, de var falsk-flagsoperationer - ved hjælp af naive muslimer som syndebukke. [11] Wide Shut 12 Oct. 2010: "7. Juli-retsundersøgelsen er lige sparket i gang d. 11. oktober. Det er blevet klart, at der ikke er planer om at genundersøge angrebene med et kritisk blik, og flere andre spørgsmål er nu kommet frem, som sår tvivl om den officielle historie. Denne retsundersøgelse handler ikke om sandheden. De har allerede truffet deres afgørelse om, at de fire formodede bombemænd er skyldige (hvilket de selvfølgelig kunne være, men det er endnu ikke bevist). En mistænkt aktivist, Q, instruerer den påståede hovedmand bag 7. juli  om at deltage i en terror-træningslejr i Pakistan – styret af en FBI aktivist, Junaid Babar, og da de vender tilbage, instruerer en MI6 aktør bombemændene yderligere før angrebene? "- Sådan ser det ud. [12] Politiet har spillet en CCTV-kamera-fotoserie, som angiveligt viser de 4 gerningsmænd  - på rystede, kornede, uskarpe billeder.

Så hvorfor opfinder og fremturer amerikanske præsidenter i terrorisme - selv om præs. Obama har gjort hele konceptet latterligt og meningsløst ved at [13] afskaffe udtrykket “krig mod terror” skønt han fører krig mod terrorister, samt udtrykket "[14] “islamisk terrorisme/extremisme" - taler blot om terrorister - selv om de næsten altid er … korrekt gættet: muslimer?

 [15] EUOBSERVER 6 Oct. 2010: "Den amerikanske terroralarm for Europa er ikke baseret på nogen ny sikkerhedspolitisk udvikling og bør ikke føre til ændringer i den måde, EUs regeringer håndterer terrortruslen", sagde Viviane Reding, EU-Kommissær for Justitsvæsen og Fundamentale Rettigheder. "Om terroralarmen i USA har nogle europæiske ministre givet svaret allerede - de har sagt, at der ikke er noget nyt, og at truslerne har været på bordet i flere år," sagde Viviane Reding.

 [16] Us-prison-Afghanistan[17] Spiegel 4 oktober 2010: CIA og det amerikanske militær afhører i øjeblikket en tysk jihadist på Bagram Air Base i Afghanistan. Hans advarsler om forestående angreb i Europa, tilsyneladende finansierede af Osama bin Laden, har vakt bekymring hos amerikanske myndigheder - men de tyske efterretningstjenester er mere skeptiske.
I dag betragtes Sidiqi, 36, som en terrorist fra Hamburg - han bad  i samme moske som Mohamed Atta (der påstås at have ledet 11. sept. angrebene). Han fløj til Pakistans bjerge til træningslejre for terrorister. Han hævdede at have diskuteret mulige angreb i Europa med Younis al-Mauretani, Al Qaeda's påståede nr. 3. Frankrig samt Storbritannien havde været nævnt som mulige mål. En advarsel i Washington vil vide, at en gruppe på omkring et dusin krigere allerede var uddannet for nogen tid siden i at bombe bygninger og senere sendt til Europa - for at foretage Mumbai-lignende angreb. De fleste sådanne rygter er falske.

[18] The Guardian 1 Oct. 2010De ønsker blot at holde offentligheden i angst og få den til at betale skatter. I tilfælde af at du gik glip af det, siden mandag har et "irsk-relateret" angreb på Storbritannien været "en stærk mulighed". På samme tid er et al-Qaeda angreb "meget sandsynligt" og "kun et spørgsmål om tid". Følg pengene. Der er nu i Storbritannien en omfattende politi-og industriel lobby, hvis ressourcer [19] Obama´s-sealer afhængige af, at et højt niveau af offentlig frygt opretholdes. Næppe en måned går uden at en eller anden  myndighed minder os om at forvente et nyt angreb i nærmeste fremtid. Angrebene kommer aldrig , eller er fantastisk forpurrede, ligesom den, der angiveligt forhindredes i denne uge, tilsyneladende ved at droppe bomber fra droner på pakistanske landsbyer. Storbritanniens sikkerheds-industrielle kompleks har fået lov til at undergrave borgernes frihed og at dræne statskassen for  en formue. Nu har de den frækhed at fortælle briterne, at de ikke er sikrere, men mindre sikre som følge heraf. Efter 10 år med voldsomt stigende udgifter er truslen rent faktisk steget. Jeg tror ikke, at nogen katastrofal eksplosion er nært forestående. Jeg tror, det er bare en lobby til, der søger penge. Men jeg undrer mig over, hvem der er den virkelige terrorist er.

[20] Preseidential-sealMåske denne [21] video giver forklaringen på den uforståelige terroralarm for Europa - bekendtgjort af USA - uden nye eller særlige oplysninger: Præsidentens segl faldt af præs. Obamas talerstol, da han sagde: "Vi kan ikke opretholde" ...! - mens hans demokratiske partis greb om kongressen synes at være dømt til at falde ved de kommende midtvejsvalg.
[22] Pew Hispanic Center  sagde efter en undersøgelse blandt hispaniske vælgere i august og september, at kun omkring halvdelen af dem er helt sikre på at ville  stemme i november, sammenlignet med 70 procent af alle registrerede vælgere. De var Obamas stærke tilhængere.

[23] Global Research 6 Oct. 2010: Det amerikanske udenrigsministerium udsendte en terror-advarsel søndag for amerikanske borgere, der rejser overalt på det europæiske kontinent, en hidtil uset handling, der synes beregnet til at sprede alarm uden rent faktisk at hjælpe nogen til at undgå at blive mål for et terrorangreb. Storbritannien, Japan, Sverige og Canada fulgte alle trop og udstedte advarsler til deres egne borgere, der måtte være på rejse til Europa. I hvert tilfælde citerede de den amerikanske advarsel som bevis for, at der var en forhøjet risiko for et terrorangreb. Den faktiske erklæring fra den amerikanske regering taler kun om "potentialet for terrorangreb," uden nogen detaljer. "Nuværende oplysninger tyder på, at Al Qaeda og tilknyttede organisationer fortsætter med at planlægge terrorangreb," sagde udenrigsministeriet. De amerikanske medier, især tv-nyhederne, har været fulde af ildevarslende advarsler om "Mumbai-stil"-angreb. Den højreorienterede Fox News førte an med en uhyggelige beretning om mål, der omfattede Eiffeltårnet, Notre Dame katedralen, Brandenburger Tor i Berlin og den bys hovedbanegård og tv-tårn. Mediefuroren i USA har stort set ignoreret det faktum, at der ikke har været et betydelig, større terrorangreb i Europa siden selvmordsbomberne i Londons transportsystem den 7. juli 2005, der dræbte 52 mennesker.

Tidspunktet for indberetningen, der kommer mindre end en måned før et nationalt amerikansk valg, tyder på en politisk motivation. Præsident Obama's Demokratiske Parti er bagud i mange meningsmålinger forud for valget og kunne miste kontrollen over Repræsentanternes Hus, det amerikanske senat, eller begge. Bush-administrationen gjorde kraftig brug af terrorfrygten før 2002-, 2004- og 2006-valgene. I USA har administrationens talsmænd bestræbt sig på at fremlægge Obama som en øverstkommanderende med hånden på roret. En yderligere motivation for terroradvarslen er at begrunde eskalerende amerikanske bombninger og missilangreb på mål i Pakistan. De europæiske regeringer oplever også massiv folkelig modstand mod deres deltagelse i eller støtte til den amerikansk-ledede koloniseringslignende krig i Afghanistan.

[24] 5 okt. 2010 Debkafile: Europas Terrorbekæmpelseskilder har ikke belæg for den upræcise amerikanske terroralarm for Europa, som blev udsendt 3. oktober af det amerikanske udenrigsministerium.

[25] James-Jones-leaving[26] 3 Jøder: David Rahm Emanuel (Det Hvide Hus' stabschef), David Axelrod (Obamas politiske chefrådgiver) og Larry Summers (økonomisk chefrådgiver) meddelte, at de var ved at forlade Pres. Obamas administration på samme tid - lige før midtvejsvalget i november. [27] Mere end 4 ud af 10  vælgere, der siger, at de engang anså sig selv for Obamastøtter, støtter nu enten mindre eller siger, at de ikke længere støtter Obama. Hvad det så end betyder, er Obama ved at blive isoleret på et afgørende tidspunkt. Hvad vil Obama gøre for at få opbakning fra vælgerne? Nu d. 8. nov. 2010 [28] forlader den Nationale Sikkerhedsrådgiver, Gen. James Jones, også Det Hvide Hus - som synes i uorden og opløsning.

 [29] Prison Planet 4 Oct. 2010: Massemedierne sætter fuldt fokus på meddelelser fra amerikanske og europæiske myndigheder om terrorangreb i Europa. og det er et konstrueret og kynisk trick for at skræmme amerikanerne til at sætte deres lid til regeringen igen. Da det i sidste ende viste sig, at hjernen bag Mumbai massakren var [30] CIA agent David Headley, må advarsler fra samme efterretningsvæsener om, at lignende angreb er ved at blive planlagt, behandles som en direkte trussel. Igennem 60erne, 70erne og 80erne, spillede CIA en central rolle i Operation Gladio, et program med falskflags-terrorangreb på bløde mål, der var designet til at dæmonisere den politiske opposition og "tvinge befolkningen til at henvende sig til staten for at bede om større sikkerhed," i henhold til vidnesbyrd fra Gladio agenten, Vincenzo Vinciguerra. I 2000 viste en italiensk senatsundersøgelse, at Bologna-tog-bombardementerne i 1980, der dræbte 85 mennesker, blev udført af "mænd i italienske statslige institutioner og … med forbindelse til strukturer i De Forenede Staters efterretningsvæsen.

I et forsøg på at "tvinge befolkningen til at henvende sig til staten for at anmode om større sikkerhed," håber systemet at afspore Tea Party kandidaternes fremdrift, hvis hele kampagne er bygget på den forudsætning at dreje magten væk fra staten og give den tilbage til den enkelte. Bill Clinton udnyttede den FBI-styrede Oklahoma City bombning til at gå efter Talk Radio og Patriotbevægelsen i 90erne. Ja, det er kun to måneder siden, at den tidligere Clinton rådgiver, Robert Shapiro, skrev i Financial Times, at det eneste, der kunne redde Obamas spinkle greb om magten var et terrorangreb af samme omfang som Oklahoma City eller 11. sept. Terrorindberetninger om amatørjihadister i huler, der planlægger at bombe lufthavnslobbyer kan være opspind.

[31] The Australian 2 Oct. 2010: Bin Laden?: "Antallet af ofre som følge af klimaforandringerne er meget stor og større end ofre for krige…!" sagde stemmen, hvis ægthed ikke umiddelbart kunne verificeres og blev stillet til rådighed af SITE Intelligence Group i aftes. Rapporter tidligere i går sagde, at Bin Laden havde sendt et direktiv til al-Qaeda-støtter og samarbejdspartnere om, at han ønskede et angreb i  Mumbai-stil på mindst tre europæiske lande - Storbritannien, Tyskland og Frankrig. "Vi ved, at Osama bin Laden har udstedt direktivet," sagde en embedsmand, der er bekendt med efterretninger omkring plottet i National Public Radio i USA. Men planen var stadig i sin vorden.

Kommentar
Med volapykken om 11. sept. i tankerne får man mistanke hver gang, CIA eller andre efterretningstjenester hæver deres terroralarm-niveau. Selvfølgelig befaler Koranen de troende at Ratssinkingshipindgyde  de vantro rædsel, ligge på lur efter dem og dræbe dem (sura 9:5). Men på den anden side mener mange, at falskflags-operationer som 11. sept. bliver iscenesat af den amerikanske Nye Verdensorden for at starte erobringskrige (Afghanistan, Irak, Iran?). Selv US Council on Foreign Relations har beskrevet faren fra al-Qaeda, som praktisk talt ikke-eksisterende. Mange tror, at regelmæssige terroralarmer er nødvendige for at udvide beføjelserne for politistater - og at denne "krig mod terror" nu er rettet mod de indfødte befolkninger i Europa og USA. Amerikanske præsidenter (Bush, Obama) synes at spille terror-kortet, når de vil have mere magt eller stemmer - eller ønsker at gå i krig for at udvide det område, der kontrolleres af deres mestre i den nye verdensorden ([32] CFR, [33] Trilateral Commission,[34] Bilderberg). Lige nu er præsident Obama i en desperat situation. Nationale valg truer mindre end 1 måned forude - og Obama's popularitet er "forandring": fra meget høj til nu  meget lav, 52% af vælgerne misbilliger ham nu mod 30% i januar 2009. Og Obamas "forandring" falder til jorden.

Men vil hans kommunistiske tilhængere ([35] see video) finde sig i det? [36] Obama har oprettet en stærk [37] paramilitær organisation til at bakke sin kommunistisk-fascistiske "forandring" op - [38] som det allerede vidtgående sker. I en sådan situation er hans ledende medarbejdere i Det Hvide Hus ved at forlade ham - ligesom hans vælgere - og hans greb om Kongressen. Så i fortvivlelse synes han at kalde til våben mod præs. Bush's smarte opfindelse, Al Qaeda. Men det lader til, at dette kort er gennemskuet, ligesom falskflag-operationer og dermed ikke længere fungerer, fordi folk er blevet så skeptiske, at de bare forventer sådanne reaktioner. Så vil præs. Obama gør noget mere desperat? Eller er Obama's præsident-segl endeligt faldet på gulvet? Frygt er et stærkt værktøj til at sikre befolkningens underkastelse under deres regering, som de fleste mennesker naivt tror arbejder for folkets interesser. At dette er ikke tilfældet, ses desværre af de mange stærkt mistænkte falskflags-operationer.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=17789

URLs in this post:
[1] klimasvindelen: http://euro-med.dk/?p=17101
[2] illuminister: http://euro-med.dk/?p=511
[3] Council on Foreign Relations : http://www.foreignaffairs.com/articles/64932/john-mueller/how-dangerous-are-the-taliban
[4] 11. sept. - som de ikke havde planlagt eller gennemført: http://euro-med.dk/?p=8105
[5] brænde noget krudt af i deres underbukser : http://euro-med.dk/?p=12756
[6] Robert Mueller: http://www.youtube.com/watch?v=HgkkeTZWZuU
[7] erklæringer: http://www.youtube.com/watch?v=U9DQ4EpgYzY&feature=player_embedded
[8] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederobamadepressed5.jpg
[9] britiske bombeangreb den 7. juli : http://euro-med.dk/?p=9607
[10] mange tror: http://kevboyle.blogspot.com/2010/10/77-inquests.html
[11] Wide Shut 12 Oct. 2010: http://wideshut.co.uk/77-inquest-causing-more-questions-than-answers/
[12] Politiet har spillet en CCTV-kamera-fotoserie,: http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/cctv-reveals-calm-preparations-of-77-bombers-2105513.
html

[13] afskaffe udtrykket “krig mod terror: http://www.guardian.co.uk/world/2009/mar/25/obama-war-terror-overseas-contingency-operations
[14] “islamisk terrorisme/extremisme: http://www.foxnews.com/politics/2010/04/07/obama-bans-islam-jihad-national-security-strategy-documen
t/

[15] EUOBSERVER 6 Oct. 2010:: http://euobserver.com/9/30972
[16] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederus-prison-afghanistan3.jpg
[17] Spiegel 4 oktober 2010: http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,721026,00.html
[18] The Guardian 1 Oct. 2010: http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2010/oct/01/home-office-threat-level-fear
[19] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederobama-b4s-seal3.jpg
[20] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederpreseidential-seal3.jpg
[21] video: http://www.express.co.uk/posts/view/203885/Barack-Obama-loses-presidential-seal
[22] Pew Hispanic Center: http://pewhispanic.org/files/reports/127.pdf
[23] Global Research 6 Oct. 2010: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=21314
[24] 5 okt. 2010 Debkafile:: http://www.debka.com/article/9063/
[25] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederjames-jones-leaving2.jpg
[26] 3 Jøder: http://theuglytruth.wordpress.com/2010/10/03/exodus-of-jewish-advisors-from-obama-white-house-likely
-not-an-omen-of-good-things-to-come/

[27] Mere end 4 ud af 10  vælgere: http://www.bloomberg.com/news/2010-10-12/obama-losing-supporters-in-poll-as-joblessness-prompts-vote
rs-discontent.html

[28] forlader den Nationale Sikkerhedsrådgiver, Gen. James Jones, også Det Hvide Hus: http://thecaucus.blogs.nytimes.com/2010/10/08/donilon-to-replace-jones-as-national-security-adviser/
[29] Prison Planet 4 Oct. 2010: http://www.prisonplanet.com/october-surprise-terror-hysteria-recycled-in-election-ploy.html
[30] CIA agent David Headley: http://www.youtube.com/watch?v=QBVqfoh6PVk&p=7CCE597156F6CA29&index=12&playnext=3
[31] The Australian 2 Oct. 2010: http://www.theaustralian.com.au/news/world/osama-bin-laden-in-climate-change-warning/story-e6frg6so-
1225933044926

[32] CFR: http://euro-med.dk/?p=9774
[33] Trilateral Commission: http://euro-med.dk/?p=547
[34] Bilderberg: http://euro-med.dk/?p=11825
[35] see video: http://www.youtube.com/watch?v=Wkw7n9Qagu8
[36] Obama har oprettet: http://www.youtube.com/watch?v=gXvLWB_NLKE&feature=player_embedded
[37] paramilitær organisation : http://www.youtube.com/watch?v=wOtGr1JFCnE&feature=player_embedded
[38] som det allerede vidtgående sker.: http://www.prisonplanet.com/u-s-troops-to-deal-with-rioting-americans.html