Cyber-krig Lammer Irans Atomprogram Og VĂ¥benindustri. Rusland Slutter Sig Til Israel

Posted By Anders On September 30, 2010 @ 00:05 In Dansk, Euromed | No Comments

Seneste Nyt. [1] The Huffington Post 30 Sept. 2010: "Magtfulde amerikanske senatorer har underskrevet et lovforslag, der vidtgående ville udvide regeringens beføjelser til at censurere internettet Hvis folk ikke protesterer, kunne amerikanske borgere snart finde sig selv på samme hold som iranere og kinesere som blokeret fra at få adgang til brede dele af det offentlige internet. Loven om Bekæmpelse af Online Rettighedskrænkelse og Forfalskning skaber to sortlister af Internet-domænenavne. Domstole kunne føje websteder til den første liste. Rigsanklageren  ville have kontrol over den anden Internet-udbydere og andre (alle fra Comcast til PayPal til Google AdSense) ville være forpligtet til at blokere ethvert domænenavn på den første liste. Youtube er først at blive blokeret." Du kan protestere [2] her.

 

Resumé: I mellemøsten spidser situationen mere og mere til. Irans situation er blevet helt desperat. En cyberkrig er med stor sandsynlighed iværksat af USA og Israel. Derved har de lammet Irans atomprogram og våbenindustri, har ødelagt masser af computere - og ormen Stuxnet muterer og breder sig mere og mere. Den har sendt Irans atomhemmeligheder ud af landet! Iranerne kan ikke selv rede trådene ud og har bedt vestlige eksperter om hjælp - uden resultat. Det skyldes bl.a. at Iran ikke vil oplyse hvilke computere, der er ramt hvor. Forud for Israels angreb på den formodede syriske atomreaktor i 2007 benyttede Israel også lammelse med computervirus af radarsystemet, så Israels fly fløj usete igennem. Der kommer nu udtalelser fra iransk side, der udlægges som forvarsler om iransk gengældelse, der jo uden computere nok bliver noget begrænset direkte fra Iran. Washington vil stille Syrien til ansvar for angreb fra syrisk-baserede Hamas og Hisbollahenheder  mod Israel og Mahmoud Abbas-tro palæstinensere. Hamas er gået over til at skyde tilfældige israelere på Vestbredden fra forbikørende biler. Sanktionerne mod Iran gennemhulles bl.a. af det Rothschild bestyrede Shell, som får store olirabatter hos Iran. En desperat præs. Obama har ikke nu travlt med at angribe Iran - vil give Israel al moderne flåde- og fly udstyr, atomparaply og NATO-medlemskab for ikke at angribe Iran!! Kan Iran fortsat lade være med at kapitulere for Den Nye Verdensordens pres og opretholde sin islamistiske Nye Verdensorden? Efter udløbet af det Israelske byggestop på Vestbredden foregår der hemmelige kontakter. Rusland angives at være så opsat på at komme ind i NATO, at  landet har bøjet sig for Israel - og aflyst en indgået kontrakt om salg af SS 300 jord-luft-missiler, der kunne have hindret US-Israelske angreb på Irans atomanlæg - og i stedet indgået en militær samarbejdsaftale med Israel d. 6. sept. Dens levetid kan afhænge af en magtkamp mellem tilhængere af Medwedew og Putin. Medwedew har lige fyret Moskvas borgmester for at have kritiseret Medwedew og fremhævet den tidligere KGB-officer, Putin, som manden, der bør lede Rusland. Putin ser Sovjets sammenbrud som en katastrofe - og er ikke for NATO-medlemskab. 

Siden min [3] seneste rapport (31. August, 2010) om Mellemøskonflikterne har yderligere dramatiske udviklinger fundet sted:

1. Cyber krig mod Iran
Cyberkrig har 2 formål: a. at forstyrre informationssystemer b. at opfange information. [4] The Times 8 March 2010: FBI-direktør Robert Mueller, sagde, at et cyber-angreb kan have samme effekt som et "godt placeret bombe". Han sigtede på Kina, der uophørligt cyber-angriber USA, EU og NATO.

[5] Stuxnet-_Malware_Weapon[6] DEBKAfile 23 Sept. 2010: Ifølge vores Washington-kilder har Obama besluttet at tage sig af det nukleare dødvande med Iran ved at gå efter den islamiske republik på to spor: FN-og ensidige sanktioner samt en hemmelig cyberkrig sammen med Israel for at lamme dets nukleare anlæg
I New York, er rolige udvekslinger gang med Ahmadinejads delegation for at forny seksmagtsforhandlingerne om Irans forbudte uranberigelsesprogram. Det amerikanske tilbud om at gå tilbage til forhandlingsbordet blev lfremsat på baggrund af bevidst lækkede afsløringer fra USA's sikkerhedskilder til amerikanske medier med hensyn til ansættelse af israelske og sikkerheds-raiders med særlige knowhow. DEBKAfile's kilder afslører, at Israel har haft særlige eliteenheder, der udfører sådanne opgaver, i et stykke tid. I mandags  bragte også Christian Science Monitor og flere amerikanske fagtidsskrifter afsløringer om et nyt virus kaldet Stuxnet, som er i stand til at angribe og alvorligt skade serverne for store projekter, såsom kraftværker og atomreaktorer.
Alle lækkede rapporter er enige om tre punkter: 1. Stuxnet er det mest avancerede og farlige stykke malware, der nogen sinde er udtænkt. 2. Eksperterne tror, at kun en højteknologi-stat som USA eller Israel kan producere sådan et virus. 3. Selv om Stuxnet blev identificeret for fire måneder siden, er de eneste kendte servere, der er blevet ramt og alvorligt skadede,placeret i Iran. DEBKAfiles kilder tilføjer: Siden august har amerikanske og FNs nukleare vagthunde-kilder rapporteret en afmatning i Irans berigelsesbehandling på grund af tekniske problemer, der har slået et stort antal centrifuger ud, og som dens atomteknikere ikke har været i stand til at reparere. Det anslås, at i Natanz alene er 3.000 centrifuger blevet inaktive. [7] The Guardian 26 Sept. 2010 bekræfter dette og foreslår, at Israel står bag det.

[8] The New York Times 26 Sept. 2010: Stuxnet-Programmet blev sprøjtet ud på tusindvis af edb-systemer rundt omkring i verden. Et tidsstempel fundet i Stuxnet programmet siger, at det blev oprettet i januar, hvilket tyder på at alle de digitale angreb fandt sted, længe før det blev identificeret. Lederen af Bushehr atomkraftværket i Iran sagde søndag, at ormen blot havde ramt de ansattes personlige computere, rapporterede Reuters. Et stort spørgsmål er, hvorfor dens skabere lader softwaren sprede og opgive mange af sine hemmeligheder derved. En mulighed er, at deres regering kan have været så ivrig efter at stoppe det iranske atomprogram, at den har hastet angrebet igennem og at det hensyn overtrumfede professionelle teknikker, der traditionelt ikke efterlader fingeraftryk, digitalt eller på anden måde. Da det israelske luftvåben i 2007 angreb, hvad der var mistænkt for at være en syrisk atomreaktor under opførelse, viste redegørelser, at sofistikeret jammingteknologi var blevet brugt til at blinde radarne, så israelske fly fløj ubemærkede igennem. Stuxnet er den mest rygende pistol nogensinde.

[9] DEBKAfile 25 Sept, 2010: Mahmoud Alyaee, generalsekretær for Irans industrielle servere, herunder dens nukleare anlægs kontrolsystemer, bekræftede d. 25 september, at 30.000 computere, der tilhører klassificerede industrielle enheder var blevet smittet og sat ud af funktion af det ondsindede Stuxnet virus. Ifølge Alyaee begyndte virus at angribe iranske industrielle systemer for to måneder siden. Ikke alene har det taget kontrol over automatiske industrielle systemer, men har tappet dem for klassificerede oplysninger, og overført disse data til udlandet.
[10] Israeli-settlers-esume construction[10] DEBKAfile 27 Sept. 2010: Hamid Alipour, souschef i Irans regerings Informations-Teknologi-Selskab, sagde d. 27. september, at Stuxnet computerormen "muterer og skaber yderligere kaos på edb-industrielt udstyr." Revolutionsgardens næstkommanderende, Hossein Salami, erklærede, at hans styrke havde alle de defensive strukturer til at udkæmpe en langsigtet krig mod "de største og mest magtfulde fjender" med de mest avancerede våben. DEBKAfile's iranske efterretningskilder rapporterer, at disse og andre udsagn skal gøde jorden for Teherans gengældelse mod dem militært.

2. Ophævelse af det israelske byggeforbud på Vestbredden efter d. 26. september 2010
[11] DEBKAfile 26 Sept. 2010: USA og Israel krøb uden om at indrømme, at den direkte israelsk-palæstinensiske dialog var skudt ned efter 26 dage. Samtalerne har ført til, at Hamas forbereder sig på at gå videre til næste, udvidede fase af sin terrorkampagne. DEBKAfile rapporter om, at [12] Israeli-settlers2Netanyahuregeringen og Obamaadministrationen har nået hemmelige regionale forståelser, der omfatter et delvist moratorium, som giver nye muligheder for byggeri visse steder.
[13] DEBKAfile 26 Sept. 2010: Den palæstinensiske leder, Mahmoud Abbas, fløj fra New York d. 25 .sept. og stod ved sit ultimatum til Jerusalem om at meddele fortsættelse af det midlertidige stop for byggeri i bosættelser på Vestbredden, efter at det udløber - ellers er der  ikke flere direkte samtaler.
USA's udenrigsminister, Hillary Clinton opgav at overtale ham til at acceptere et kompromis efter at have erfaret, at Abbas havde hærdet sin linje og var stemt for hemmelige samtaler med Hamas´ terroristplanlæggere i Damaskus. Abbas blev tilsyneladende støttet i dette sindelagsskifte af Egypten. USA vil forsøge at få Hamas og Syrien med i forhandlingerne!
Det betyder, at de israelsk-palæstinensiske direkte samtaler stort set er kapret. Washington kæmper for at opretholde et greb om en proces, som Abbas har afleveret til Damaskus og Hamas.
[14] ANSAmed 27 Sept. 2010: Bulldozere er nu på arbejde i nord i Adambebyggelsen, hvor 30 boliger skal bygges. Ifølge israelske pressekilder er arbejde fastsat til at begynde i mindst otte andre bosættelser.
[15] Abbas-Netanyahu[16] ANSAmed 27. september: Den israelske premierminister, Benyamin Netanyahu, har lavet en appel til Mahmoud Abbas om at bevæge sig fremad med ''oprigtige og positive''samtaler ''efter det 10-måneders moratorium for bosættelser i de palæstinensiske områder. Nu vil de mødes i Paris i oktober inden for rammerne af [17] Middelhavsunionen og [18] her .

3. Rusland giver efter for Israel for at blive medlem af NATO??? Israelsk-russisk aftale om militært samarbejde netop underskrevet!
[19] Rense.com af general Vladimir Ivashov 9-26-10
Den russiske hær-stabschef, generalmajor N. Makarov, brød nyhederne (og den indgåede kontrakt) den 22. september med, at Rusland ikke vil sælge S-300 luftforsvarssystemer til Iran. Irans besiddelse af S-300 komplekser kunne udsætte Israels luftstyrker for risiko for uacceptable skader i tilfælde af at sidstnævnte vælger at angribe førstnævnte.
At nægte Iran ret til effektive midler til selvforsvar er ensbetydende med at tilskynde til aggression mod det. Forsvarsministrene fra Rusland og Israel, A. Serdyukov og Ehud Barak, har d. 6. september 2010  underskrevet den første  aftale nogensinde om militært samarbejde mellem de to lande. Israelske rådgivere er delvist ansvarlige for blodsudgydelserne i den georgiske krig, men man får det indtryk, at i disse dage er intet offer for høj en pris for en adgangsbillet til den Judo-atlantiske civilisation.

Igor Yurgens, chef for Institut for Samtidsudvikling,  en godt forbundet russisk tænketank, sagde, at ikke alle i Rusland ser sammenbruddet af Sovjetunionen som en geopolitisk katastrofe (som Ruslands tidligere præsident og nuværende premierminister, V. Putin, har beskrevet den historiske udvikling). Yurgens hævdede endvidere, at målet for dem, der ikke ser nogen katastrofe, i sidste ende er at bringe landet ind i NATO.
En anden rundbordskonference-taler fra Rusland - generalmajor V. Dvorkin, der i øvrigt aflagde besøg i Israel for kort tid siden - opfordrede amerikanske senatorer til at give grønt lys for at lancere et angreb mod Iran så hurtigt som muligt og præsenterede endda en computermodel af konflikten til USA-partnere.
Skal vi virkelig tage de farligste roller i angelsaksernes og den israelske zionistiske ledelses militære eskapader for det skyggeagtige, finansielle oligarki's globale dominans´skyld?

4. Hamas og Hizbollah gør klar til flere angreb på israelere
[20] Foreign Policy 2 Sept. 2010: D. 31. august blev fire israelske bosættere dræbt af palæstinensiske attentatmænd i nærheden af vestbredbyen Hebron. Abu Obeida, talsmand for Hamas' militære fløj, [21] HamasQassam Brigaderne, sagde. at gruppen "annoncerer sit fulde ansvar for den heroiske operation i Hebron."
[22] DEBKAfile 5 Sept. 2010:  Obama-administrationen har sendt den syriske præsident, Bashar Assad, en streng advarsel om, at han vil blive holdt personligt ansvarlig og må tage konsekvenserne, hvis Israel og Den Palæstinensiske Myndighed udsættes for en terrorkampagne - enten af Hizbollah eller palæstinensiske ekstremistiske grupper, der er baseret i Damaskus, rapporter DEBKAfile fra Washington. Den advarsel gik ud d. 2 September, da israelere og palæstinensere satte sig til at forhandle i Washington efter to angreb.
[23] Haaretz 28 Aug. 2010: Israel planlægger at angribe Hizbollahs våbendepoter og våbenfabrikker i Syrien, rapporterede den kuwaitiske avis Al Rai. Rapporten er baseret på vestlige kilder.
[24] Haaretz, Israel 21 Sept. 2010: Ifølge den amerikanske efterretningsveteran, Jeffrey Whites, forskning offentliggjort i sidste uge af det pro-israelske Washington Institute for Near East Policy, vil en ny Israel-Hisbollah-krig ikke vil ligne krigen i sommeren 2006, hvis den bryder ud, men vil dække en stor del af Libanon og Israel, og sandsynligvis også Syrien samt inddrage Iran. Den indebærer større militære operationer, medfører betydelige ofre blandt soldater og civile og vil ødelægge infrastruktur. White mener, at Israel er langt bedre forberedt til næste runde, end det var i 2006. Der er ingen sikkerhed for, at Hamas vil slutte sig til kampene.
White siger, at efter hans vurdering vil de israelske forsvarsstyrker besætte dele - muligvis væsentlige dele - af Libanon i løbet af uger samt muligvis hele Gaza-striben. Hvis Israel er fast besluttet på sine handlinger og villig til at betale prisen i forvoldte persontab og skader, vil det sejre militært. Hvis Iran ikke hjælper sine allierede, vil det miste meget af sin indflydelse. Den tidligere  analytiker for Forsvarets Efterretnings-agentur siger, at USA ikke bør haste til at holde Israel tilbage, men give de israelske forsvarsstyrker den tid og det rum, der er er nødvendige for at afslutte deres operationer mod Hizbollah og Syrien.

5. USA synes ikke at have travlt med at gå i krig
[25] DEBKAfile 10 Sept. 2010: DEBKAfile rapporterer om en ny byge af sagkyndige advarsler om manglende sanktioner til at kontrollere Irans fremskridt hen mod en atomvåbenkapacitet og dens mulige forberedelser til at iværksætte den første iranske atomprøvesprængning. DEBKAfiles kilder finder følgende grunde til at denne byge af bekymrende resultater om Irans nukleare aktiviteter er  udløst 1. For at forberede offentligheden på barskere sanktioner, som Teheran allerede har sagt vil blive behandlet som begrundelse for militær gengældelse i Den Persiske Golf og Mellemøsten. 2. For at forberede klimaet i USA på en eventuel iransk atomprøvesprængning i løbet af måneder. Administrationens embedsmænd vurderer fejlagtigt, at det stadig ville tage Iran et år at producere et atomvåben, et synspunkt, Israel deler.

[26] AntiterrorKommentar
Hvem ejer internettet? [27] Reuters 26 Sept. 2010:: "Cyberterrorisme er sådan en trussel, at den amerikanske præsident bør have beføjelse til at lukke internettet i tilfælde af et angreb", sagde den tidligere CIA-direktør Michael Hayden. Stuxnet- viruset kunne være et sådant argument - hvis det breder i USA. Øvrigt er en [28] sådan lovgivning nu i gang.

Mens Israel og USA synes at få overtaget og håber på at tvinge Iran til at opgive sine atomvåbenambitioner og underkaste sig deres Nye Verdensorden - alt imens Ahmedinejad også opfordrer til en ny (islamisk) verdensorden - ser Iran ud til at blive mere og mere desperat isoleret og er nu i vid udstrækning uden sine våbencomputere. Faktisk synes [29] iranerne nu så desperate , at de har bedt vestlige eksperter om hjælp, fordi de ikke selv kan stoppe spredningen af ormen. I deres knibe er de dog uvillige til at fortælle, hvor og hvor mange computere, sandsynligvis millioner, der er berørt. Bl.a. derfor kan og vil vestlige eksperter ikke hjælpe dem.
Men den zionistiske Nye Verdensorden kender de [30] haqqanitiske, messianske forhåbninger i den shiitiske ledelse: Den 12. Imams genkomst skal fremmes gennem Harmageddon - en aspiration, som [31] Netanyahu´s rådgivere også har. Og Obama? [32] DEBKAfile 26 Aug. 2010: En undersøgelse af stemningen blandt israelske ledere og militærchefer tyder på, at et angreb på Irans atomanlæg når som helst skal tages i betragtning, hvorved Washington er kommet under et enormt pres. Tidligere CIA-officer, Bruce Riedel, der er meget tæt på præsident Obama, har afsløret de tilbud, som en desperat Obama har fremsat for at forhindre Israel i at angribe Iran: 1. USA skal sprede en nuklear paraply ud over Israel 2. Amerikanske atomubåde vil blive leveret til den israelske flåde 3. Det israelske luftvåben vil modtage amerikanske F-22 Raptor stealth-jetfly med alt udstyr. 4. USA vil sørge for Israels fulde medlemskab af NATO. Hvem vil først blinke?
Og Medwedew er ikke nødvendigvis Ruslands næste præsident [33] efter 2012. Vladimir Putin rører på sig for at tage magten igen - som det blev aftalt mellem dem. Men der er kræfter, der ønsker at beholde den liberale Medwedew i stedet for at få den konservative Putin tilbage. Putins mand på posten som Moskvas borgmester, [34] Luzhkow, er nu blevet fyret af Medwedew. Iflg. [35] MSNBC d. 28 Sept. 2010, havde Luzhkow fortørnet Medwedew ved at kritisere hans administration og foreslå, at landet havde brug for en stærkere og mere beslutsom leder - en bemærkning, der opfattes som værende til fordel for premierminister Vladimir Putin. Hvem styrer virkelig Rusland? Og hvem styrer virkelig Shell -der [36] bestyres af Rothschild  på vegne af dronning Beatrix af Holland - og som giver pokker i de internationale sanktioner mod Iran?Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=17533

URLs in this post:
[1] The Huffington Post 30 Sept. 2010: http://www.huffingtonpost.com/david-segal/stop-the-internet-blackli_b_739836.html
[2] her: http://demandprogress.org/blacklist/
[3] seneste rapport (31. August, 2010): http://euro-med.dk/?p=16823
[4] The Times 8 March 2010: http://technology.timesonline.co.uk/tol/news/tech_and_web/article7053254.ece
[5] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederstuxnet-malware-weapon2.jpg
[6] DEBKAfile 23 Sept. 2010: http://www.debka.com/article/9038/
[7] The Guardian 26 Sept. 2010: http://www.guardian.co.uk/world/2010/sep/26/iran-stuxnet-worm-nuclear
[8] The New York Times 26 Sept. 2010: http://www.nytimes.com/2010/09/27/technology/27virus.html?_r=1&hp
[9] DEBKAfile 25 Sept, 2010: http://www.debka.com/article/9045/
[10] Image: http://www.debka.com/article/9048/
[11] DEBKAfile 26 Sept. 2010: http://www.debka.com/article/9046/
[12] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederisraeli-settlers2.jpg
[13] DEBKAfile 26 Sept. 2010:: http://www.debka.com/article/9044/
[14] ANSAmed 27 Sept. 2010: http://www.ansamed.info/en/top/ME.XAM09531.html
[15] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederabbas-netanyahu.jpg
[16] ANSAmed 27. september: http://www.ansamed.info/en/politica/news/ME.XAM09354.html
[17] Middelhavsunionen: http://euro-med.dk/?p=1226
[18] her: http://euro-med.dk/?p=16212
[19] Rense.com: http://rense.com/general92/risw.htm
[20] Foreign Policy 2 Sept. 2010: http://www.foreignpolicy.com/articles/2010/09/02/spoiler_alert
[21] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederhamas.jpg
[22] DEBKAfile 5 Sept. 2010: http://www.debka.com/article/9013/
[23] Haaretz 28 Aug. 2010:: http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/report-israel-planning-to-attack-hezbollah-arms-depots
-in-syria-1.310655

[24] Haaretz, Israel 21 Sept. 2010: http://www.haaretz.com/print-edition/news/next-israel-hezbollah-war-will-be-worse-says-u-s-analyst-1
.314880

[25] DEBKAfile 10 Sept. 2010:: http://www.debka.com/article/9017/
[26] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederantiterror.jpg
[27] Reuters 26 Sept. 2010:: http://www.latimes.com/news/nationworld/nation/wire/sns-internet-security,0,3793654,print.story
[28] sådan lovgivning nu i gang: http://www.infowars.com/new-cybersecurity-bill-gives-obama-power-to-shut-down-companies/
[29] iranerne nu så desperate , at de har bedt vestlige eksperter om hjælp: http://www.debka.com/article/9050/
[30] haqqanitiske: http://euro-med.dk/?p=9339
[31] Netanyahu´s rådgivere også har: http://www.youtube.com/watch?v=oyK8-lsVt8c
[32] DEBKAfile 26 Aug. 2010: http://www.debka.com/article/8990/
[33] efter 2012: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6033359,00.html
[34] Luzhkow, er nu blevet fyret af Medwedew: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6051168,00.html
[35] MSNBC d. 28 Sept. 2010: http://msnbc.msn.com/id/39393530/ns/world_news-europe/
[36] bestyres af Rothschild : http://www.secinfo.com/d139r2.117f.htm