EUs Fundament Smuldrer I: Rejser Tyskland Sig Nu I Protest Mod Indvandrings-hykleriet?

Posted By Anders On September 4, 2010 @ 13:50 In Dansk, Euromed | No Comments

Resumé: Et medlem af den tyske Forbundsbank, Thilo Sarrazin,  har sørget for stor furore i Tyskland. Han har skrevet en bog, hvori han gør opmærksom på, at Tyskland er ved at afskaffe sig selv gennem voldelig muslimsk indvandring, der fordummer Tyskland som helhed. Ikke-politiske kommentarer fra ud- og indland giver ham ret i hans betragtninger. Fra tysk politisk hold kom der først stor selvretfærdig forargelse, uden at politikerne overhovedet havde set bogen  - indtil det gik op for dem, at Sarrazin har mere end halvdelen af tyskerne bag sig. Nu kommer der så fra forbundspræsidenten og kansleren samt andre regeringsmedlemmer bekendelser om, at man har begået fejl ved at tabuisere problemer med muslimske indvandrere og deres etablering af no-go-zoner for tyskere. Der mangler iflg. Spiegel et højrefløjsparti i Tyskland. Det ville kunne samle rigtigt mange stemmer. Forinden havde samme Spiegel blameret sig med en artikel, der mobiliserede kolossal selvretfærdig forargelse over Sarrazins konstatering af, hvad vi alle ved er simple kendsgerninger om islam. Man må undre sig over, hvordan denne forfatter, Erich Follath, svælger i "forargelige" udsagn i Sarrazins bog - i stedet for bare at kalde ham fascist, racist, kyniker osv, hvad Follath også gør. Hvorfor har Tyskland og Vesten så kynisk tilladt ødelæggelsen af vore samfund gennem hensynsløs og ubegrænset uintegrabel (koranpåbudt) muslimsk indvandring med undergang af vore velfærdsstater samt vold og almindelig utryghed til følge. Hvorfor går "vore" politikere så pludselig til bekendelse og deler  de folkelige flertals bekymringer mod følgerne af den indvandring, som politikerne fra deres selverklærede Nye Verdenorden selv har ønsket med det formål at ændre vore samfund radikalt? Dette lugter meget af hegelsk dialektik. 

Thilo-sarrazin10

Nu har et medlem af den tyske Forbundsbank, Thilo Sarrazin, sluppet intet mindre end en lavine løs i Tyskland. Han har skrevet en bog: "[1] Tyskland Nedlægger Sig Selv: Hvordan Vi  Sætter Vort Land På Spil”, en bog, som hans politiske [2] kritikere tilsyneladende ikke engang har læst! Han peger på den urimelige byrde på det tyske folk, der lider kulturelt, økonomisk, ja endog mht. deres daglige sikkerhed på grund af udlændinge, der er ikke må assimilere sig med (Koransure 3:28, 4:89, 5:51) eller respektere tyske vantro, hvem de får besked på at se som kriminelle (Koransura 3:82). Tværtimod, de ser sig selv [3] Kejserens%20nye%20klaeder2%20018som herrefolket, der skal sprede deres religion til hele verden (Koransure 2:218, 3:195, 4:97-100, 9:20), mens “vore” politikere revser protester derimod. Jeg har hørt gamle folk sige: "Vi blev misbrugt til at udkæmpe Tysklands krige. Nu er vi gamle og syge og fattige - indvandrerne får vore penge. Politikerne er ligeglade med os". En mand alene kan ikke starte sådan en politisk lavine. Johan Hus i Bøhmen anklagede den katolske kirke - og blev brændt på bålet. Martin Luther gjorde det også 100 år senere - og igangsatte derved blodige sociale og religiøse revolutioner. Tiden skal være moden, for at kættere kan have succes. Noget tyder på, at tiden er moden i Tyskland nu. Tysklands kættere har på godt og ondt afgørende formet europæisk historie. Er Thilo Sarrazin nu ved at lave europæisk historie?
Følgende forargede, hånlige rapport om alvorlig tysk sympati for Sarrazin af Erich Follath er et uddrag fra [4] Spiegel 31 Aug. 2010. En række kommentarer fra hele verden udtrykker sympati med Sarrazins synspunkter og gør opmærksom på, at de intet andet er end simple fakta - [5] Deutsche Welle 1 Sept. 20. Efter Sarrazins bog er sågar forbundspræsident Wulff, den [6] hovedskyldige kansler Merkel og medlemmer af hendes regering  pludselig blevet klare over [7] deres fejltagelse ved at tabuisere problemerne med muslimske indvandrere og deres no-go-zoner for tyskere! Den store avis [8] "Bild"forlanger nu ret for alle til at sige sandheden om islam.

[9] rottefænger-hameln 2Rottefængeren fra Hameln forstod at bekæmpe pesten. Han kendte iørefaldende, forførende melodier og havde succes mod den svøbe med sine ukonventionelle metoder. Men fordi samfundet ikke påskønnede det og nægtede at betale ham den løn, han var blevet lovet for sin tjeneste, besluttede han at tage et radikalt skridt og lokke børnene væk fra Hameln. Dermed ødelagde han det samme samfund, han engang havde sat sig for at redde.

Thilo Sarrazins bemærkninger om muslimer har udløst vrede i Tyskland og i udlandet men har mødt villige lyttere i den brede offentlighed. Hans retorik er langsomt ved at skabe forandring i Tyskland og at omdanne det fra et tolerant samfund til et, der domineres af frygt og islamofobi.
Dr. Thilo Sarrazin, 65, der angiveligt gjorde et anstændigt job i sin tid som finansminister for bystaten Berlin, havde usædvanlige ideer, men blev en forfører. Han er en person, der er gået fra at være en hårdttalende, dristig politiker og anarkistisk gavtyv til at være en racistisk anti-muslim, der kommer med snak om den genetiske basis for intelligens og "tysk-jødisk oprindelse til intelligensforskning." Disse ideer har fået ham til at udtrykke sin bekymring over Tysklands "kulturelle identitet" og "nationale karakter" samt at skyde skylden for alle integrationproblemerne på muslimske indvandrere og deres formodede ikke-kultur og ignorere det faktum, at både indvandrerne og værtslandet har et ansvar.
"Vi," siger han med henvisning til det tyske samfund som helhed, er uundgåeligt ved at blive mindre intelligente, fordi muslimer, som Sarrazin karakteriserer som værende uvillige til at integrere sig, får de fleste børn i Tyskland. Sarrazin sagde med en af sine typiske vendinger, at muslimer burde "forsvinde". Fra denne synsvinkel, er integration utænkelig, kun mulig gennem døden - som naturligvis også er en måde at løse problemet på.

Kansler Merkel er irriteret. Indenrigsministeren i bystaten Berlin, Ehrhart Körting, medlem af SPD, forventer, at bogen vil udløse sagsanlæg pga. hadefuld tale.
Christian Gaebler, der er chef for SPD i Berlin-bydelen Charlottenburg-Wilmersdorf, hvor Sarrazin er registreret, sagde: "Nok er nok. Vil Sarrazin ikke gå frivilligt, indleder vi en procedure for at smide ham ud af partiet.
Sarrazins teorier, i form af uddrag fra hans bog og citater, der er offentliggjort i SPIEGEL, den kulørte avis Bild og den ugentlige avis, Die Zeit, har også fundet villige lyttere i en meget ængstelig befolkning. Faktisk har de næsten flertalsappel. Bogen var allerede i toppen af den tyske Amazon's liste over bestsellere, da den blev offentliggjort. Enhver trussel om at skubbe Sarrazin ud af hans parti eller hans stilling hos Bundesbank forbedrer kun hans berømmelse.

Med sit forførende fløjte-spil har manden et væld af følgesvende, herunder kvinder af muslimsk herkomst, der demonstrativt nægter at bære tørklæde(!!!) og andre medløbere. Skingrende retorik er på mode, og hysteriske islam-angreb er i fuld gang. Sarrazin og hans kyniker-kolleger(!!!) blev socialt acceptable for længe siden.
[10] KreuzbergDeres indsats har en effekt og er ved at skabe forandring i Tyskland, som en træg gift.

Venstre: Berlin-Kreuzberg

Selvfølgelig er frygten ikke helt ubegrundet. Vilkårene i områder som Berlin Kreuzberg-kvarteret giver anledning til meget reelle, berettigede bekymringer. Der er klasseværelser, hvor tre fjerdedele af eleverne er fra indvandrerfamilier, elever, hvis tysk næppe er godt nok til at klare sig. Der er arabiske og albanske familieklaner, der kontrollerer forbrydersyndikater og modtager sociale ydelser. Der er fænomener som tvangsægteskaber og æresdrab. I nogle moskéer tilskynder imamer de troende til at engagere sig i islamistisk terror. Alt dette findes, og dog har det intet at gøre med almindelig islam (!!?) og dagligt liv for langt over 90 procent af Tysklands muslimer. Alligevel er det netop den slags ting, der bruges som brændstof i billige forsøg på at skabe stereotyper af muslimer som fjenden.

"I ingen anden religion er overgangen til vold og terrorisme, så flydende," skriver Sarrazin. Tidligere Frankfurter Allgemeine Zeitung-korrespondent og bestseller-forfatter, Udo Ulfkotte, en anden dommedagsprofet, udtrykker en tilsvarende bekymring, når han advarer: "En tsunami af islamisering fejer hen over vores kontinent." Den hollandske forfatter og klummeskribent, Leon de Winter, der er meget berømt i Tyskland og en hyppig bidragyder til SPIEGEL, hævder at have erkendt "fjendens ansigt" i den outrerede religion og er generelt nedsættende om muslimer. Han skriver: "Siden 1960'erne har vi bedraget os selv med, at alle kulturer er lige. " Journalist og forfatter, Ralph Giordano, en moralsk autoritet i Tyskland, er stærkt kritisk over for nyt moské-byggeri og karakteriserer islam som en totalitær religion. Har vi ikke set det en gang før?

Potentiale for Vold
[11] Der er ingen tvivl om, at der er muslimer i Tyskland, som sympatiserer med islamistiske ideer (hvilket ikke nødvendigvis betyder, at de er villige til at bruge vold). En rapport fra Forbundskontoret für Beskyttelse af Forfatningen, Tysklands indenlandske efterretningstjeneste, omfatter 36.270 muslimer i denne gruppe, et tal, er steget lidt i de senere år - med omkring 9 Mohamed_Attaprocent siden 2007. Det er også ubestrideligt, at selvmordsbombere i hele verden ofte påberåber sig islam. Men ingen fordømmer kristendommen som helhed, når nordirske udbryderfraktioner begår mord i Guds navn. Vi bebrejder ikke alle katolikker, når nogle af dem dræber abortlæger, mens de henviser til deres tro. Og vi tager ikke alle fat på jødedommen, når en jødisk terrorist ved navn Baruch Goldstein slagter dusinvis af muslimer under bønnen i Hebron, idet han henviser til Yahweh. Men vi fordømmer islam, hvis hellige bog indeholder ca lige så mange passager, der forherliger vold, som Det Gamle Testamente (der i modsætning til Koranen, nævner stening som straf). Selvfølgelig har den udbredte mistillid til muslimer, som kun er vokset i de senere år, en masse at gøre med 11. sept.-terrorangrebene i New York og Washington. Det er alt andet end et rent tysk fænomen. Kommentar: Jødernes adfærd over for hedningerne som beskrevet i Det Gamle Testmente og stadig anbefalet i Talmud – lige så vel som de [12] koranbefalede kristenforfølgelser – har lidet at gøre med det kristne fundament at elske sin næste – uden at slutte sig til Kristi fjender! Sagen er, at Koranen gør forfølgelse af Kristi tilhængere til frelsesforudsætning, mens Kristi lære - dvs. uden senere tilkommen politisk forvrængning - gør forfølgelse, men ikke undgåelse af Kristi fjender, til fortabelsesgrund.

Højre: [13] Mohammed Atta siges at have planlagt 11. sept. angrebene i den såkaldte Hamburg-celle. Selv om dette uden tvivl er en [14] skrøne, er det alligevel den officielle version.

I Italien, Danmark og Østrig, scorer populistiske højrepartier politiske point med deres rå anti-islamiske slogans. I Schweiz, et land med en meget lille muslimsk befolkning, har de endog [15] Burka_muellsackformået at vinde en folkeafstemning om at forbyde minareter. Og i Frankrig  går forstæder, lavindkomstområder i udkanten af større byer, op i flammer, fordi den franske regering ikke kan tilbyde nogen løsning på manglen på fremtidsudsigter for de fleste unge muslimer. I Tyskland, som har haft i det mindste en vis succes med at integrere udlændinge, er stemningen mod muslimer nu lige så hysterisk. En mand som Sarrazin høster bifald for at opføre sig som en svækket version af Wilders. Men hvorfor?

Den udbredte støtte til Sarrazin viser også, at der er potentiale i Tyskland for et parti til højre for det forretningsvenlige FDP og de konservative Kristelige Demokrater. Hvis Sarrazin skulle etablere et sådant parti efter eventuelt at have forladt SPD, kunne han forvente at opfange mindst 10 procent af stemmerne. Passive, fantasiløse politikere, store partier uden reel integrationspolitik og mest af alt, de uenige islamiske foreninger, har bidraget til muligheden for, at islamofobiens frø i Tyskland kunne spire og begynde at vokse, når de gødes af folk som Sarrazin. Begrebet muslimer som fjenden bliver mere målrettet, idet islam holdes ansvarlig for mange sociale problemer som arbejdsløshed, den formodede oversvømmelse med udlændinge og mangler i  undervisningen. En religion er blevet syndebuk - og et knudepunkt for intolerance og had. 

[16] Sharia-ukPopulære internetsider som den tyske blog  [17] Politically Incorrect (eng)/“[18] Politically Incorrect (tysk),  bringer indlæg som: "Islam er en frivillig psykisk sygdom", "Det er meningsløst at tumle med denne ringere kultur," og "Der er kun ét ord til at beskrive islam: barbarisk". Internettets anonymitet giver et grænseløs, blindt had mulighed for at krydse den sidste hæmningstærskel. Tilhængere af profeten Muhammed skiftevis beskrives som "gedekneppere" eller "tilslørede ludere." "Beskidte muslimer!" og "forbandede kameldrivere" er blandt de mest populære nedsættende udtryk blandt unge mennesker i dag.

Profeten Muhammed har mere end et imageproblem. Ifølge en Emnid meningsmåling finder et flertal ham næsten lige så afskyelig som Pontius Pilatus, den romerske præfekt, der gav tilladelse til Jesu korsfæstelse. Omkring 52 procent af tyskerne ville være imod, at et af deres børn blev gift med en muslim, eller ville kun acceptere det med meget store forbehold, mens 46 procent ville stride mod, at et af deres børn giftede sig med en buddhist og 30 procent mod en Jøde.
[19] Rattenfnger-von-hameln-ebook-13137649Prof. Wolfgang Benz trækker paralleller til  tidligere tiders antisemitisme. Benz er nu genstand for verbale overfald og endda trusler. Tyskland er under forandring.

Rottefængeren fra Hameln sås aldrig igen efter sin forsvinden. Det ville, med al respekt, være en tiltalende tanke ikke at høre noget fra Thilo Sarrazin i lang tid. Imidlertid gav rottefængeren ikke de børn tilbage, som han havde bortført. Kun to undslap, den ene blind og den anden døv. Ingen af dem var i stand til at hjælpe de andre børn - og så gik alle tabt.

Kommentar
Når Der Spiegel nu skriver om rottefængeren, kan man vende situationen om: Hvem lokkede børnene væk for evigt gennem fri abort og producerede derefter  argumentet om, at vi derfor af demografiske grunde må have en muslimsk indvandring - hvorved de ødelægger vores samfund i bund og grund?
Det er forbløffende, at Tyskland af alle nationer fremmer tilhængere af en ideologi, som er baseret på en bog, der opfordrer til global krig som middel til at overtage magten over verden (Koransure 2:191-194, 2:216, 3:119, 127, 8:36, 60, 65, 9:5, 29, 123). For Islam-apologeten, Erich Follath, der protesterer mod islamisk vold og foragt - som han endog kræver at vi skal respektere - er det at protestere derimod "rå" populisme. Så hvad kaldes accept deraf? Politik for at opfylde krav fra folket er demokratiets væsen. Hvad kalder du dit ideal, Follath?

Spiegel udpensler virkelig detaljerne som en skoledreng, der endelig kan give sit lager af sjofle historier videre på en sådan forarget måde, at han derved øger sin eget moralske niveau!! Nu glæder kansler Merkel sig over [20] Bundesbanks hensigt om at fyre Thilo Sarrazin for politisk ukorrekthed. Unødvendigt at sige, at det [21] Tyske Jødernes Centralråd beskylder Sarrazin for at være nazist. 56 procent af de af [20] Emnid adspurgte sagde, at indvandrerne var skyld i deres  indvandringsproblemer, mens kun 11 procent sagde, at tyskerne var ansvarlige derfor. Sarrazin er ikke den eneste europæer, der nu reagerer mod massiv indvandring: Frankrigs [22] Sarkozy udviser romaer - mens han er [23] fortaler for Frankrigs islamisering.
Spiegel kunne have udeladt alle de saftige ovenstående detaljer - og bare have beskrevet Sarrazin på den sædvanlige måde, som racist, fascist osv. Så hvorfor udpensler Spiegel Sarrazin's syndige meninger? Et muligt svar er, at bladet er bange for at miste læsere på grund af vedvarende undertrykkelse af sandheden. Men de mange uanstændige betegnelser, der anvendes af bladet om Sarrazin og hans modstand mod muslimsk indvandring, deles af formodentlig flertallet af tyskerne og vil bestemt ikke fremme salget. Min næste tanke skræmmer mig: Denne udvikling kan ikke være en overraskelse for de politiske elitære kræfter, som har erklæret, at de ønsker at ødelægge og [24] ændre vores samfund radikalt gennem muslimsk indvandring. Efter deres [25] EU-illuministiske (explanatory statement) [26] hegelske dialektik, kan de endog utålmodigt have ventet på deres antitese (folkelige reaktion) mod deres tese (ukontrolleret muslimsk masseindvandring) for at aktivere deres [27] EUROGENDFOR EU-gendarmeri - der med Lissabon-traktaten giver tilladelse til at [28] skyde demonstranter - og [29] EUFOR for at genoprette offentlig ro og orden gennem deres syntese, deres [30] diktatoriske én-verdensregering, som angivet af [31] EU Pres. van Rompuy, på grundlag af Lissabontraktatens iboende diktatur.
Forhåbentlig vil denne tanke aldrig blive til virkelighed. Martin Luther var kurfyrsten Friedrich der Weises protegé - og ville ikke have overlevet uden hans beskyttelse. Hvem er Thilo Sarrazins beskyttere? Er dette et eksempel på klassisk illuministisk teater/manipulation?


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=16914

URLs in this post:
[1] Tyskland Nedlægger Sig Selv: Hvordan Vi  Sætter Vort Land På Spil: http://www.faz.net/s/RubC17179D529AB4E2BBEDB095D7C41F468/Doc~E8844167DB87E45D68639E4C19F5358E6~ATpl~
Ecommon~Scontent.html

[2] kritikere tilsyneladende ikke engang har læst: http://wn.com/profarnulf_barings_aussage_zu_thilo_sarrazins_buchflv
[3] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederkejserens-2520nye-2520klaeder2-25200181.jpg
[4] Spiegel 31 Aug. 2010: http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,714643,00.html
[5] Deutsche Welle 1 Sept. 20: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5964650,00.html
[6] hovedskyldige kansler Merkel : http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,715602,00.html
[7] deres fejltagelse ved at tabuisere problemerne: http://www.tagesschau.de/inland/integration126.html
[8] "Bild": http://www.bild.de/BILD/politik/2010/09/04/thilo-sarrazin/neun-unbequeme-meinungen-und-fakten.html
[9] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederrottef-e6nger-hameln-202.jpg
[10] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederkreuzberg.jpg
[11] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedermohamed-atta.jpg
[12] koranbefalede kristenforfølgelser : http://euro-med.dk/?p=14274
[13] Mohammed Atta : http://euro-med.dk/wp-admin/about:Mohammed%20Atta
[14] skrøne: http://euro-med.dk/?p=8105
[15] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederburka-muellsack.jpg
[16] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersharia-uk.jpg
[17] Politically Incorrect : http://www.pi-news.org/
[18] Politically Incorrect”: http://www.pi-news.net/
[19] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederrattenfnger-von-hameln-ebook-13137649.jpeg
[20] Bundesbanks hensigt : http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5969492,00.html
[21] Tyske Jødernes Centralråd: http://www.ksta.de/html/artikel/1201334260275.shtml
[22] Sarkozy udviser romaer : http://www.euractiv.com/en/future-eu/european-far-right-defends-sarkozy-s-roma-policy-news-497414
[23] fortaler for Frankrigs islamisering: http://euro-med.dk/?p=5558
[24] ændre vores samfund radikalt gennem muslimsk indvandring: http://euro-med.dk/?p=11344
[25] EU-illuministiske : http://euro-med.dk/EU-Documents/Draft-EU-Legislative-Resolution-A6-0356-2007.pdf
[26] hegelske dialektik: http://www.womensgroup.org/998NEWLT.html
[27] EUROGENDFOR: http://euro-med.dk/?p=10788
[28] skyde demonstranter : http://euro-med.dk/?p=949
[29] EUFOR: http://euro-med.dk/?p=10042
[30] diktatoriske én-verdensregering: http://euro-med.dk/?p=10021
[31] EU Pres. van Rompuy: http://www.youtube.com/watch?v=hXWeOa-FuyM&feature=player_embedded