Det Ondes Chemtrail-Spor Findes Officielt Ikke - Kun Deres Tungmetal- Og Radioaktive Fall-out

Posted By Anders On July 1, 2010 @ 12:39 In Dansk, Euromed | 15 Comments

Resumé:  Chemtrails er de brede kondensstriber fra jetfly i stor højde. De sås ikke før 1990. De bliver stående i timevis i modsætning til de normale tynde kondensstriber, der forsvinder efter et par minutter. Begge typer kan ses samtidig i ca. samme højde. På det sidste har aktiviteten over Danmark til tider været enorm - endog over min fredelige landsby. Hidtil har myndigheder og medier stort set ikke omtalt chemtrails. Når man spørger DMI derom, får man det svar, at man intet kender til dem, skønt man jævnlig bliver spurgt om fænomenet. DMI angiver, at fænomenet ikke hører under deres ressort - og at man ikke har nogen officiel holdning dertil. Ikke desto mindre har amerikanske medier, f.eks. NBC, behandlet problemet og fastslået, at giftigt barium og aluminium  sprøjtes ud og giver jordforurening i  giftige mængder. Ansete blogge kan oplyse, at der desuden er forarmet uran, radioaktivt thorium, strontium, giftsvampe og svampegifte i det resulterende fall-out. NBC mener, det drejer sig om beskyttelse mod den globale opvarmning, der har vist sig at være en kæmpeløgn, som eliten bag chemtrails uden tvivl meget vel ved. Tilbage bliver en uhyggelig mistanke om, at chemtrails med påviste sundhedsskader er et kemisk våben - kendt fra Vietnamkrigen - mod os for at opfylde elitens, ikke mindst Bill Gates´, Ted Turners, Rockefellers  gentagne gange  ytrede ønske om at få reduceret den påstået overbefolkede jords befolkninger aktivt.  Deres forløjede påskud er, at jo færre mennesker, jo mindre (videnskabeligt påvist fuldstændig harmløst) CO2 produceres der til at mindske den ikke-eksisterende menneskeskabte globale opvarmning. Præs. Obamas "videnskabs-zar", John Holdren, og andre elitister er helhjertet gået ind for befolkningsreduktion og partikelindsprøjtning i atmosfæren for at "dæmpe den globale opvarmning", og præs. Obama overvejede det meget sidste år. Med denne begrundelse har USAs Senat vedtaget en Klima-afbødnings-forskningslov, der opfordrer til at sprøjte forurenende partikler ud i atmosfæren for "at reflektere sollyset". Karakteristisk blev lovforslaget d. 22. juli 2009 berettet for senatet af "Mr. Rockefeller", dvs. en repræsentant for den ene af de to familier, der frem for nogen står bag opdigtningen af løgnen om jordens overbefolkning og menneskabt CO2-betinget global opvarmning. [1] Edmund de Rothschild  var den anden.

[2] Chemtrails-daily-mail

Jeg har [3] tidligere skrevet udførligt om chemtrails. Men hvad der generer mig nu, er, at over min landsby i Danmark har jeg observeret en enorm chemtrailaktivitet i sidste halvdel af juni 2010. Måske har jeg hidtil været uopmærksom, for i[4] Århus kender de fænomenet fra sidste efterår.  Er flyene pludselig begyndt at flyve højere? Bedømt fra jorden er fly, der udsender normale tynde contrails (kondensstriber) - som forsvinder inden for et minut eller to - og fly, der udsender brede chemtrails med giftige partikler – som bliver stående i timeveis og breder sig ud – lige små punkter i spidsen af kondensstriben. De flyver samtidigt og tilsyneladende lige højt. Mærkeligt nok er der ikke chemtrails hver dag - og ikke om søndagen, indtil videre! Hvad er dette? "Pth! Konspirationsteori! "- siger de medskyldige og deres håndlangere som altid om chemtrails. Nå, engang blev det udbrud set som svarende til solide argumenter. Men efter at en anden "konspirationsteori", den [5] Nye Verdensorden og verdensregering, jævnligt omtales af denne verdens ledere (se f.eks videoerne i højre margen af denne blog), er det argument dødt. Selv [6] NBC News  har set nødvendigheden af at undersøge det barium- og aluminium-forurenende chemtrail fænomen, som er set siden begyndelsen af 1990erne og siges  at anvendes [7] mod "global opvarmning" (der nu har vist sig at være et komplet [8] fupmummer, og [9] her og [10] her, og [11] her, og [12] her). NBC fortæller endog, at USA har en  [13] Vejrændrings-forsknings-og-udviklings-politik-autorisations-lov (Senatslovforslag fremlagt af by Mr. Rockefeller d. 22. juli 2009) mhp. at foretage netop sprøjtning af små partikler ud i atmosfæren (se addendum nedenfor). Andre tror, det er en del af [14] Bill Gates' investering i [15] Rockefellers affolkningsprogram og [16] her, da [17] han og eliten ser overbefolkning og menneskeheden som en [18] imaginær kilde til den ikke-eksisterende globale opvarmningsskrøne. Hvad der foregår kaldes geo-engineering - uanset formålet.
Og drop nu dine ubegrundede bemærkninger om "konspirationsteori". Af det flg. fremgår, at der er al mulig grund til at mene, at det drejer sig om konspirationspraksis. Chemtrails er lige så alvorlige som den nye Verdensorden, hvis værktøj de er: [19] AvioNews: Europa-Parlamentet: Spørgsmål Strasbourg, Frankrig - Af Erik Meijer (GUE / NGL) om fly kondensationsstriber, som ikke længere kun indeholder vand. Spørgsmålet blev antaget!  [20] Video1, [21] video 2

Den officielle version
[22] Chemtrails-vapour-daily-mail[23] The Daily Mail 28 June 2010: Det lader til, at sol-tilbedere er ansvarlige for at efterlade resten af os smægtende under en grå himmel - takket være emissioner fra flymotorer. Fænomenet opstår, når fly flyver i over 8.3 km højde, hvor lufttemperaturen er ca minus 30 grader C. Dette får vanddamp, der udsendes af motorerne, til at krystallisere og danne de velkendte hvide striber på himlen, kendt som contrails.

I denne [24] video, (dansk), siger Morten Julius, at han har spurgt DMI om, hvad chemtrails er. Svar: "Vi ved intet om begrebet chemtrails - og har aldrig forsket i det." Af gode grunde, når man ser på, [25] hvad chemtrails indeholder, iflg en agtet blog: - f.eks forarmet uran! Det giftige indhold bliver også hævdet af [26] Global Research 12 May 2010: "Over det seneste årti har uafhængig kontrol af chemtrails rundt om i landet vist en farlig, yderst giftig bryg, der omfatter: barium, nano-aluminium-belagt glasfiber, radioaktivt thorium, samt cadmium, krom, nikkel, udtørret blod, skimmelsporer, gulsvamp mykotoksiner, ethylendibromid, og polymerfibre. Endog [27] strontium  (journalist Michael Murphy). Barium kan sammenlignes med giftigheden af arsen og er kendt for at skade hjertet. Aluminium har en historie med at skade hjernefunktionen. Uafhængige forskere og laboratorier påviser fortsat disse giftstoffer i koncentrationer over det tilladelige. Et par "anonyme" embedsmænd har erkendt denne igangværende aerosolsprøjtning. "Geo-engineering som middel til at bekæmpe den globale opvarmning blev foreslået af  [16] affolkningstilhængeren, præs. Obamas videnskabs-czar, [28] John Holdren. Og han bliver Geo-engineering-vandkanonerbakket op af den amerikanske Council on Foreign Relations på denne [29] workshop. Den 8. april 2009 rapporterede AP, at i henhold til [30] Holdren, overvejer præs. Obama  at "skyde forureningspartikler op i den øvre atmosfære for at reflektere solens stråler." Her [31] bekræfter KSLA, at chemtrails indeholder Barium i giftige mængder. Her er hvad, der blev [32] sprøjtet over Monterrey, Californien. Den 18 august 2009, udsendte [33] Time forslag til afkøling af planeten ved at sprøjte svovlpartikler op i atmosfæren for at reflektere sollys. Dette blev [34] støttet af Royal Society  30. august 2009. Disse chemtrails synes at skabe [35] biologiske skader.
.
[14] Times Colonist 12 May 2010: Milliardæren Bill Gates finansierer eksperimenter med at udforske brugen af "kunstige" skyer til at afkøle planeten. Forskere siger, at forsøgene er i de tidlige stadier og begrænset til laboratoriet, men kritikere siger, at de lægger grunden til et forsøg på at blege skyerne i en 10.000-kvadrat-kilometer zone i Stillehavet. "Bill Gates og hans sky-forvridende kumpaner har ingen ret til ensidigt at ændre vore have og himmel," siger Jim Thomas fra den Montreal-baserede ETC Group, en del af en international koalition, der kræver en pause med geoengineerings-eksperimenter. Silver Lining Project ville bruge "skyskibe” til at slynge bittesmå dråber af havvand omkring en kilometer ud i atmosfæren i et forsøg på at skabe lysende hvide skyer til at reflektere sollyset tilbage i rummet og afkøle atmosfæren.

Robert Wood fra University of Washington er en af de forskere, der samarbejder i Silver Lining Project. Han siger, at begrebet med hvidtning og lysende skyer har været oppe i årevis og stadig er  udokumenteret. Men han og andre siger, det kan være en af de mest godartede måder at afkøle planeten på, hvis regeringerne ikke kan enes om at skære den globale drivhusgasopvarmning ned. En undersøgelse bestilt af Copenhagen Consensus Center, en europæisk tænketank, har anslået, at for $ 9 milliarder kunne en vind-dreven flåde på [36] Chemtrail1.900 skibe bygges til at krydse på verdenshavene, og sprøjte havvand fra tårne for at skabe og afblege skyer.

Her er [37] chemtrailaktivitet fra Abilene, Texas Med hensyn til flyet til højre: Bemærk, at kondensstriben ikke kommer fra motorerne i dette tilfælde - men fra tanke i vingerne

Kommentar
Det er skræmmende - og folk, især i USA, er bange for dette. Men endnu mere skræmmende er, at selv DMI afviser at have hørt om fænomenet, de mennesker, der dagligt i 5 minutter eller mere forklarer betydningen af skyer på TV! Jeg har d. 30. juni 2010 telefonisk talt med DMI og fået det svar, at man ikke havde nogen holdning til de brede kondensstriber efter jetfly! Før jeg fik dette svar, måtte den, jeg talte med, åbenbart først lige tale med en overordnet om mit spørgsmål, skønt det fremgik, at chemtrails ikke var ham ubekendte. Dette er påfaldende. Måske endnu mere påfaldende er E-mail-svaret: "Tak for dit spørgsmål. Vi får fra tid til anden spørgsmål om fænomenet. Svaret er ganske kort, at det ikke ligger under DMI's ressort og at vi intet kender til det. DMI har ikke nogen officiel holdning eller forklaring." Altså: Man må ikke vide det - for dette er et politisk ukorrekt og pinligt spørgsmål, hvis svar åbenbart ikke tåler dagens lys!!!

Det er  så meget desto mere skræmmende, som et par officielle amerikanske medier har bekræftet eksistensen af denne særlige form for "contrails" og det giftige tungmetal fall-out, selv om de officielle kanaler har undgået at nævne den radioaktive og de biologiske komponenter. Og ville vi tro dem, hvis de officielle kanaler skulle bevæge sig fra tavshed til at anerkende begrebet chemtrails? Næppe, da de allerede gør dem så harmløse som normale contrails. Den officielle Nye Verdensorden, [38] incl. dagens massemedier, kan ikke indrømme, at chemtrails indeholder giftige materialer: Det ville være at indrømme, at den [39] illuministiske elite omgår verdens befolkninger som værende for dumme til at vide, hvad der er til deres eget bedste - dvs elitens! Det ville være at indrømme, at de allerede har omgået demokratiet, som de kan lide at fortælle os, at de er forkæmpere for. Det ville være at indrømme, at de ikke bekymrer sig om vores helbred. Chemtrails ville være umulige at forsvare, efter at klimaløgnen er blevet så meget afsløret, at befolkningernes flertal ikke tror på den mere.

Man må tro, at veluddannede folk som Bill Gates & Co. ikke selv kan tro på løgnen om menneskskabt global opvarmning. De har da heller aldrig lagt skjul på, at de har en anden dagsorden: befolkningsreduktion. Flere og flere anser chemtrails for at være kemiske våben mod os -  som f.eks. brugt i [40] Vietnam.  F.eks. har [16] Rockefellerne flittigt støttet elitens bestræbelser på at mindske verdens befolkninger - ligesom [41] CNN-grundlæggeren, Ted Turner, der hævder at vi ellers bliver kogte og ender som kannibaler! [15] Andre elitister er enige - som befalet på de monumentale [42] Georgia Guidestones og tilrådet af [43] OPT, Storbritanniens berømteste institut for befolkningsprognoser. Og dette er dokumenteret.

Ønsker du stadig at tilhøre konspirationsteoretikerne - dvs dem, der mener, at deres udokumenterede påstande om "konspirationsteorier" ugyldiggør, hvad der efter al rimelig sandsynlighed er sammensværgelsespraksis mod vore klima og helbred?  

Addendum
[13] Uddrag af  US Senatslovforslag S 601 RS, Vejr-afbødnings-forsknings-og udviklingspolitik- authorisations-lov - Senatslovforslag 2009.
Kalender Nr. 122
111.  CONGRESS
1. Session
S. 601
[Rapport nr. 111-57]

For at oprette Vejr-afbødnings-forskningsbureauet og til andre formål.

UNITED STATES 16 mar 2009

Fru Hutchison fremlagde følgende lovforslag, som blev behandlet to gange og så henvist til Udvalget for Handel, Videnskab og Transport

22 juli, 2009
Meddelt af Mr. Rockefeller, med en ændring

I almindelighed - senest 31. januar og derefter hvert år - udarbejder og fremsender direktøren en årlig rapport til præsidenten, Senatets udvalg for handel, videnskab, og transport, og Repræsentanternes Hus´ Udvalg for Videnskab og Teknologi om de aktiviteter, der gennemførtes i henhold til denne lov i det foregående kalenderår. Der afsættes til Bureauet med henblik på at gennemføre denne lov: 25 millioner dollars for hvert af regnskabsårene 2010 til og med 2014.

Vejr-afbødnng: Udtrykket »Vejrafbødning« betyder målrettede eller utilsigtede ændringer eller kontrol, eller forsøg på med kunstige metoder at ændre eller kontrollere den naturlige udvikling af atmosfæriske skyformer eller nedbørsformer i troposfæren.
Samarbejde med andre agenturer
- Direktøren kan samarbejde med offentlige eller private instanser for at fremme anvendelsen af denne lov.
Samarbejdsaftaler- Direktøren kan indgå samarbejdsaftaler med lederen af et ministerium eller en styrelse i USA, en passende embedsmand for enhver stat eller en politisk underafdeling af en stat eller en passende embedsmand i enhver privat eller offentlig instans eller organisation om at foretage forskning og udvikling vedrørende vejrafbødning.
Arbejdsgruppe:
Andre medlemmer skal have ekspertise på et eller flere af følgende områder: (i) Skydynamik. (Ii) Nedbørsfysik. (Iii) Kernedannelsesteori. (Iv) Hydrologi. (V) Vandforvaltnings-ingeniørvidenskab. (Vi) Numerisk modellering af sky-systemer. (Vii) Hagl og tåge. (Viii) Samfundsvidenskab. (Ix) Lyn. (X) Alle andre områder af ekspertise, der skønnes nødvendige af direktøren.

Program Aktiviteter - Det nationale forsknings-og udviklingsprogram, som kræves i henhold til Afsn. 5 (a), kan omfatte følgende aktiviteter i forbindelse med afbødning af af vejrforhold: A) Forskning inden for sky- og nedbørsfysik. (B) Skydynamik og skymodellering. (C) Forbedring af teknologier til indsprøjtning af partikler i skyer.  (D) Vanskeligt vejr og stormforskning. (E) Forskning vedrørende potentielle negative virkninger af vejrafbødning.
Støtteberettigede enheder
- Med henblik på denne underafdeling er en støtteberettiget virksomhed et statsligt organ, en institution for videregående uddannelse eller almennyttig organisation (f.eks. Rockefeller Foundation, o.a.), der har - (A) en etableret baggrund og ekspertise inden for vejrafbødning og (B) erfaring med at arbejde med og koordinere statslige organer.

 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=16281

URLs in this post:
[1] Edmund de Rothschild: http://euro-med.dk/?p=13605
[2] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederchemtrails-daily-mail1.jpg
[3] tidligere skrevet: http://euro-med.dk/?p=10400
[4] Århus: http://www.dailymotion.com/video/xd0if6_epandage-massif-au-danemark-chemtra_news
[5] Nye Verdensorden: http://euro-med.dk/?p=10021
[6] NBC News : http://www.dailymotion.com/video/x1l45i_nbc-chemtrails-over-california_news
[7] mod "global opvarmning: http://www.infowars.com/have-you-looked-at-the-skies-lately/
[8] fupmummer: http://euro-med.dk/?p=15089
[9] her: http://euro-med.dk/?p=13677
[10] her: http://euro-med.dk/?p=11914
[11] her: http://euro-med.dk/?p=11029
[12] her: http://euro-med.dk/?p=12442
[13] Vejrændrings-forsknings-og-udviklings-politik-autorisations-lov: http://www.govtrack.us/congress/billtext.xpd?bill=s111-601
[14] Bill Gates' investering : http://www.timescolonist.com/technology/Bill+Gates+gives+canadian+university+cloud+research/3017700/
story.html

[15] Rockefellers affolkningsprogram : http://euro-med.dk/?p=9404
[16] her: http://euro-med.dk/?p=14749
[17] han og eliten ser overbefolkning : http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas/article6350303.ece
[18] imaginær kilde til den ikke-eksisterende globale opvarmningsskrøne: http://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064
[19] AvioNews: http://www.avionews.com/index.php?corpo=see_news_home.php&news_id=1077601&pagina_chiamante=i
ndex.php

[20] Video: http://www.youtube.com/watch?v=qSDkdOpjiSc
[21] video 2: http://www.youtube.com/watch?v=xLZl1c8-LrY&NR=1
[22] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederchemtrails-vapour-daily-mail1.jpg
[23] The Daily Mail 28 June 2010: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1289893/Attack-vapours--jet-trails-block-sunshine.htm
l

[24] video: http://www.heising.dk/content.asp?Id=426
[25] hvad chemtrails indeholder, iflg en agtet blog: http://educate-yourself.org/pnl/morechemtraildowsing23apr05.shtml
[26] Global Research 12 May 2010:: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=19047
[27] strontium: http://farmwars.info/?p=2927
[28] John Holdren: http://www.infowars.com/holdren-proposed-geo-engineering-option-at-2007-goldman-sachs-conference/
[29] workshop: http://www.cfr.org/project/1364/geoengineering.html
[30] Holdren, overvejer præs. Obama  at "skyde forureningspartikler : http://www.breitbart.com/article.php?id=d97echlg1
[31] bekræfter KSLA,: http://www.youtube.com/watch?v=-wynpGOWb80&feature=related
[32] sprøjtet over Monterrey, Californien: http://www.naturalnews.com/022158.html
[33] Time: http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1916965,00.html
[34] støttet af Royal Society: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/environment/article6814912.ece
[35] biologiske skader: http://www.youtube.com/watch?v=jjpht2bUFGo
[36] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederchemtrail3.jpg
[37] chemtrailaktivitet fra Abilene, Texas: http://www.youtube.com/user/afaskygoddess
[38] incl. dagens massemedier: http://www.youtube.com/watch?v=iXerOma_I2U
[39] illuministiske : http://euro-med.dk/?p=511
[40] Vietnam: http://www.guardian.co.uk/world/2003/mar/29/usa.adrianlev
[41] CNN-grundlæggeren, Ted Turner: http://www.youtube.com/watch?v=DSlB1nW4S54
[42] Georgia Guidestones: http://www.radioliberty.com/stones.htm
[43] OPT: http://www.optimumpopulation.org/opt.earth.html