Den Store EU-Illusion: “Et Land, En Føring, En Stor Lykkelig Multikulturel Familie”

Posted By Anders On September 16, 2008 @ 00:48 In Dansk, Euromed | No Comments


[1] Dette er [2] EU-året for  Interkulturel Dialog, og [3] her - og sport anses for at være et vigtigt redskab til at samle unge til et ensartet, hjernevasket massesamfund uden generende individuel og kritisk tænkning.

[4] EurActiv March 25, 2008: Allerede accepteret som et redskab for social integration, er idræt, der også ses som et middel til at fremme den interkulturelle forståelse i et stadig mere forskelligartet Europa.

Men er det rigtigt?

1.[5] De Europæiske ministre for sport i EU-medlemstaterne, det slovenske formandskab for Det Europæiske Råd, EU-kommissæren med ansvar for sport, formændene for de nationale olympiske komitéer i EU-medlemsstaterne, samt medlemmerne af Forretningsudvalget for De Europæiske Olympiske Komitéer, forsamlet på Brdo pri Kranju den 17 marts, 2008 på det uformelle møde mellem EU's ministre med ansvar for sport:
2. hilser det europæiske år for interkulturel dialog 2008, hvor sport og fysisk uddannelse er glimrende middel til at fremme uddannelse, sundhed, udvikling og fred, især for sårbare grupper i samfundet, såsom børn og handicappede, velkomment; [6]
3. understreger de betydelige uddannelsesmæssige og sociale funktioner for sporten og dens betydning ikke bare for menneskers fysiske udvikling, men også i kraft af sin evne til at fremme sociale værdier som holdånd, fair konkurrence, samarbejde, tolerance og solidaritet samt fremme og støtte af menneskerettighederne gennem de olympiske værdier;
4. anerkender den sociale betydning af idrætsorganisationer, som er en integreret del af civilsamfundet og bringer mennesker fra forskellige sociale, intellektuelle og kulturelle baggrunde, fra græsrodsniveau til og med eliten, sammen;
5. understreger, at sportsprojekter kan være et tværgående middel til opbygning af kapacitet inden for uddannelse, sundhed generelt, fred og til bekæmpelse af social udstødelse, vold, uligheder, racisme og fremmedhad.

Dette er ikke noget nyt synspunkt i diktaturer

[7] "Uden kompromis, uden rå kraft, og alene ved kraften i vor tro, vil vi samle hele det unge Tyskland i disciplin og broderskabsbånd. Således vi skridte ud gennem en mørk port ind i fremtiden."
[8] Baldur von Schirach 

"Kun en bevægelse, der kan prale af følgeskab af Tysklands unge har ret til magten i staten" (Völkischer Beobachter 1932).

"Den [9] centrale opgave for Hitler-Jugends arbejde var sport”. Sport var [10] for Goebbels et politisk virkemiddel.

[11] FARE - Fodbold mod Racisme i Europa
Gjorde sig kendt for den europæiske offentlighed den 7 juni, 2008, ved åbningen af Europa-mesterskaberne i fodbold i Schweiz og Østrig. Den lanceredes af EU i 2000, og EU har bundet [12] FIFA og UEFA til dette propaganda / indoktrineringsprojekt, der er nu den største tvungne indsats mod "racisme" i henhold til EU's multikulturelle definition af dette begreb i europæisk sport - og udvider sågar  sine aktiviteter i gaderne i byerne, med henblik på at sammensmelte vore unge i "en stor glad multikulturel familie" uden anerkendelse af traditionelt godt og ondt - for kun at acceptere EU's Charter for Fundamentale Rettigheder: Det eneste onde er "kulturel racisme".

EU Parliament lægger pres på UEFA for at hjernevaske os og straffe "racisme" hos klubber, fans og tilskuere.
[13] EurActiv 11 Sept., 2008:
Formandskabet for sport-intergruppen i EU Parlamentet opfordrede UEFA til at straffe klubber, spillere og fans, hvis de er involveret i "racistiske" handlinger.
"Forskellige sprog, et mål"-reklamen vil gå i luften i halvlegen under hver af de 125 UEFA-Liga-mesterskabskampe indtil maj 2009  og forventes, at nå mere end 140 millioner seere i match-ugerne.
Reklamen, som viser fodbold-fans, der deler deres lidenskab for sporten uden hensyn til deres kulturelle baggrund, sigter imod at fremme tolerance og hjælpe med at bekæmpe "racisme". Den bygger på det Europæiske År for Interkulturel Dialogs og EUs Slogan: "Sammen i Mangfoldighed"

[14] SARI: Den irske elite er tilsyneladende meget engageret gennem SARI: Sport mod Racisme i Irland.

SARI's formål
1.At fremme en positiv holdning over for mennesker fra forskellige etniske og kulturelle baggrunde.
2.At udøve lobby i statslige organer og nationale idrætsorganer for at få dem til at vedtage anti-racisme foranstaltninger og integration af politikker og praksis.
3. At arbejde med lokale sportsklubber, opmuntre dem til at fremlægge en jævn bane for alle mennesker uanset hudfarve, religion eller enhver anden form for forskelsbehandling.

[15] SARI´s partnere ses her.

I år vil SARI vil være vært for 12. Årlige Fodboldfest og "Regn Os Med" Børne- og Unge-festivalen. Fodboldfesten er Irlands største tværkulturelle sportsfestival med 48 hold, der repræsenterer spillere fra hele verden, der konkurrerer mod hinanden.

Som oplæg til begivenhederne, sagde ministeren for Integration, Conor Lenihan: "Jeg agter at yde betydelige midler til at bistå vigtige nationale sportsorganer med at integrere indvandrere."
Andre udsagn fra festen: "Ved at udvide dette års fodboldfestfest, sigter vi mod at tiltrække endnu flere kulturer".  "Sport er et vigtigt redskab til integration". "Sport er vores universelle sprog". "Et sted, hvor mange stemmer kan stræbe hen imod et mål".[16]

"Dette års Soccerfest og 'Regn Os Med' festival vil have et væld af familie-underholdning og sjov samt sport, som vil være åbent for offentligheden. Dette vil omfatte, ansigtsmaleri, klovner, Trommeslagere, dj's, punjabi dansere. Hertil kommer, at levende musik vil blive fremført.

Er sporten virkelig så integrerende?
Den [4] Slovenske Sportsminister, Milano Zver, sagde, at sporten kunne bryde alle stereotyper.

Men den [17] franske sociolog William Gasparini argumenterer imod dette i foråret 2008.

Gasparini hævder også, at sporten kan udelukke gennem de eksisterende former for chauvinisme, elitisme, nationalisme og racisme.

Ifølge Gasparini, der også forsker i sportens sociale videnskaber, har sport ikke nogen positiv, grundlæggende uddannelsesmæssige eller sociale værdier som sådan og giver kun de værdier, der er tilskrevet den. Derfor hævder han, er det meget vanskeligt at påstå, at sport integrerer naturligt.

Med hensyn til sportens rolle i medborgerskabet, hævder Gasparini, at aktivt medborgerskab ikke kan læres gennem enkelt medlemskab af en idrætsforening og deltagelse i dens aktiviteter. Ifølge ham er det rigtigt, at medborgerskab og demokratiske færdigheder kun kan læres gennem deltagelse i beslutningsprocesser samt oprettelse af sportsregler, som ikke er "naturlige", men et resultat af den sociale konstruktion.

[18]

International Sport and Culture Association (ISCA), som bidrog til Kommissionens kommende 2008-undersøgelse med titlen "At dele mangfoldighed - nationale tilgange til interkulturel dialog," hævder, at de nuværende metoder til brug af idræt som et redskab til fremme af interkulturel dialog i Europa mangler en overordnet strategi og politik og er baseret på god praksis i stedet for evidensbaseret forskning.

Hvad angår den uformelle "interkulturelle lære-dimension," hævder ISCA, at "det kræver mere end sport og fysiske aktiviteter at fremme en nyttig og værdifuld interkulturel dialog. Nemlig en målsætning ud over sportsaktivitet, og et pædagogisk perspektiv er nødvendigt."

Kommentar
EU  prøver desperat at finde en måde at lave en ensartet masse som flødeskum ud af os og muslimerne. Selvfølgelig, får de ikke held med sig - for de forsøger krampagtigt at integrere islam, som er kommet for at at sluge/integrere os. Hvis man prøver at blande ild og vand - vil et af  elementerne forsvinde.

Jeg synes ofte, at EU ved det, selvom det fordømmer os som islamofobiske for at sige det. Og jeg  synes ofte, at  EU netop ønsker denne opslugning af os.

Sport i sig selv er meget nødvendig for vores velbefindende - men som  politisk instrument, ser det ud til kun at kunne anvendes, hvis en underliggende forståelse, en naturlig social samhørighed, binder deltagerne sammen i  et hold. Goebbels og von Schirach vidste det- men EU-ideologerne er amatører.
Man kan ikke forene "vantro aber og svin" (sure 2:65, 5:60) og et herrefolk af muslimer på nogen som helst naturlig eller venligt måde.

Til vellykket integration i EU er der ikke brug at fjerne vores ikke-eksisterende racisme - men derimod Koranen!
EU vil ikke se det - og vi er nødt til at betale en meget høj pris for den eurokratiske, Nye Verdensordens dumhed eller ondskab.



Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1588

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk/billeder/grand-illusion.jpg
[2] EU-året for  Interkulturel Dialog: http://euro-med.dk/?p=389
[3] her: http://euro-med.dk/?p=873
[4] EurActiv March 25, 2008: http://www.euractiv.com/en/sports/sport-intercultural-dialogue/article-169890
[5] De Europæiske ministre for sport i EU: http://www.eu2008.si/en/News_and_Documents/download_docs/March/0316_EYC_sport/050Declaration.pdf
[6] Image: http://euro-med.dk/billeder/unite%20against%20racism.jpg
[7] Image: http://euro-med.dk/billeder/Baldur_von_Schirach_beim_Diner.jpg
[8] Baldur von Schirach : http://mars.wnec.edu/~grempel/curriculum/papers/schirach.pdf
[9] centrale opgave for Hitler-Jugends arbejde var sport: http://www.hausarbeiten.de/faecher/vorschau/36609.html
[10] for Goebbels: http://www.berlingske.dk/article/20080813/anmeldelser/708130043/
[11] FARE: http://newfarenet.fast2host.com/default.asp?intPageID=33
[12] Image: http://euro-med.dk/billeder/fare-streetkick.jpg
[13] EurActiv 11 Sept., 2008: http://www.euractiv.com/en/sports/uefa-urged-punish-clubs-fans-racist-behaviour/article-175290
[14] SARI: http://www.sari.ie/sarisite/Latest_News.html
[15] SARI´s partnere: http://www.sari.ie/sarisite/sari-partners.html
[16] Image: http://euro-med.dk/billeder/sari-world-refugee-award.jpg
[17] franske sociolog William Gasparini: http://www.euractiv.com/en/sports/sport-integrates-excludes/article-173426
[18] Image: http://euro-med.dk/billeder/sari-football-2.jpg