Resumé: Den blodige israelske aktion mod  den tyrkiske hjælpeflotille for nylig var så amatøragtig, at det slet ikke passer med, hvad vi kender til israelsk krigsførelse. Kommandosoldaterne har næppe handlet på egen hånd - og i sidste instans må ordren komme fra den drevne forsvarsminister og tidl. premierminister Ehud Barak. Det påstås, at israelerne begyndte at skyde fra helikopteren inden nedstigningen. Hvorfor ville Israel - oven i købet langt ude i internationalt farvand - have en sådan blodig episode, den sikreste vej at isolere landet totalt , mens Iran og Syriem/Hizbollah trænger sig på? Det virker som om den jødiske elite absolut vil lægge Israel for hele verdens had. Efterfølgende giver en rystende usikker Obama snart støtte til Israelerne - for så brat at give den til Tyrkiet i stedet. De israelske ledere er ikke bare nationale - men globale aktører i den internationale elitære klike omkring Rothschilds verdenregeringsbestræbelser. Israels tilstedeværelse er den afgørende hindring for den Nye Verdensordens integrationsbestræbelser i Middelhavsunionen, hvilket har bragt Israel på konfrontation med EU siden gaza-krigen 2008/2009. Rothschild skabte  Israel efter bibelprofetisk forlæg og bestikkelse - og hans frimurerguru, Albert Pike, har offentliggjort et scenario for Israels undergang  - efter bibelprofetisk forlæg. Er man i gang med at isolere Israel for at gøre det af med det land i hegelsk taktik? Verden over har den jødiske elites åbenlyse arbejde for deres egen diktatoriske Nye Verdensorden, herunder forhånelse af modstand mod masseindvandringen, deres kontrol over medierne med fortielse af deres og deres følgesvendes diktatoriske tiltag, deres ophav til  den løbende finanskrise og klimaløgnen  sørget for at vende sympatien for denne jødiske elite og Israel som dens synlige symbol til vrede og krav om landets afvikling. Især den amerikanske blogosfære bliver mere og mere imod "jøderne". Det er synd, fordi denne uvilje igen rammer mange anstændige jøder - selv om de fleste blogge prøver at skelne. Nogle jøder hævder, at Israel kun kan overleve, hvis det trues på livet, at landet ellers falder fra hinanden. Skulle Israel gå under, fordi Rothschilderne nu overtager verdensherredømmet  (2009 var første år med verdensregering iflg. EU-præs. van Rompuy), så har den globale jødiske klike endnu en gang trampet på deres egne landsmænd: De financierede også Holocaust!! Ingen tvivl om, at det, der kommer til at ske i Mellemøsten har Rothschilds arkitekter bag sig. Russerne og kineserne gør, hvad de kan for at holde sig ude - så Amedinejad har frie hænder til at piske aktørerne rundt i manegen - indtil Israel gør noget desperat.

Kræfterne bag illuminismen, som  EU bekender sig til,  truer nu et aggressivt og desperat Israels sikkerhed. Det drejer sig om  den globale jødiske elite bag det næppe tilfældige israelske blodbad på Mavi Marmara, dels om en uhyggeligt svag Obamas slingrekurs: Den ene dag støtter han Israel, som han så pludselig slår hånden af til fordel for Tyrkiet og Ægypten. Og det i en situation, hvor tandløse nye Iran-sanktioner skaber en farlig Tyrkiet-Iran Alliance, der sandsynliggør afsendelsen af endnu en hjælpeflotille til Gaza – nu ledsaget af tyrkiske og iranske krigsskibe. Dette vil enten tvinge de stædige israelere til at ydmyge sig og miste al afskrækkende troværdighed – eller tvinge dem til desperate handlinger. Husk Amalek.

At jøderne har været upopulære i Europa er en 2000 år gammel gammel historie. Den jødiske elite har udarbejdet planer om overtagelse af verdensherredømmet ved hjælp af Rothschilds penge . Dette korrupte foretagende har nu i 100 år heddet  Den Nye Verdensorden.  Hvad, der er paradoksalt, er, at Israel nu er helt isoleret af denne jødisk elitære  Nye Verdensordens "internationale samfund". De kræfter, der stod bag skabelsen af Israel - har også planlagt Israels undergang. The Telegraph d. 4 juni 2010  havde denne bemærkning: "Nogle gange kan man høre israelere sige:"Det er ligegyldigt, hvad vi siger. Hele verden er imod os. Hvorfor? Måske fordi den jødiske elite ikke siger os sandheden – hvis den overhovedet gider snakke med os dumme Goyim?

Hvad har forårsaget denne tilbagevenden fra jødisk fredhellighed til igen at være prygelknabe?  
Mavi-Marmara-2The Telegraph 4 June 2010: “Mavi Marmara-sagen i internationalt farvand har effektivt mobiliseret verdensopinionen til fordel for palæstinenserne.” Men den var blevet forstærket af Gaza-krigen 2008–2009. Den Nye Verdensorden ser nu den israelsk/palæstinensiske konflikt som den vigtigste hindring for Den Nye verdensordens måde at gøre deres yndlingsprojekt, Middelhavsunionen/den Euromediterrane proces effektiv - bl.a. ved at at lade alle muslimer få fri adgang til EUEU fordømmer både det israelske kommandoraid og isoleringen af Gaza. En jødisk forfatter, Gilad Atzmon skriver om det "“Israeliske kollektive vanvid". Den tyrkiske premierminister,  Erdogan, har inviteret Vladimir Putin til at komme til Tyrkiet for at drøfte bl.a. det israelske angreb på Mavi Marmara.
Blogosfæren, især i USA er i den senere tid blevet meget vred på den jødiske lobby, der siges at regere både Israel og USA samt at få USA til at føre Israels krige og stjæle amerikanernes penge (Fed, og her - samt de gigantiske redningspakker til uansvarlige jødiske Wall Street bankfolk). Denne følelse har nu til og med helt fordrejet billedet, man ser de fattige muslimer som uskyldige - glemmer, at PFLP indførte inernationale flykapringer. Kun få tror på 11. september skrønen om Al Qaida. Der er ingen tvivl om, at jødiske bankers rolle i den aktuelle finanskrise og her - samt indflydelsen af jødiske organisationer som AIPAC og Antidefamation League og deres rolle i den nye Verdensorden har vakt stor vrede mod denne verdensomspændende elite. Michael Friedmann og  Jødernes Centralråd i Tyskland, kritiserede premierministeren i Hessen, Roland Koch for nazi-metoder. Koch tog et filmklip af  muslimske indvandreres brutale overfald på en gammel mand som et påskud til at kræve hårdere straf for vold. Sådant skaber også ubehagelige følelser over for denne elite. I Danmark finder nogle af os er det ulækkert, at jøder nu har dannet en Jødisk Muslimsk Platform, der kræver tolerance og minareter for muslimer og desuden spotter dem, der protesterer mod den enorme indvandring - mens den samme overrabbiner finder Israels hårde regime mod muslimer det helt i orden.  Ved at sige "Antisemitisme" om enhver kritik har de hidtil været i stand til at gøre kritik af sig selv latterlig,  useriøs og Antizionismond per definition - men det mantra hjælper dem ikke længere.  Som det allerede fremgår, ligger grundene til jødernes stigende upopularitet hos deres elite.

Ifølge dette billede kan antizionisme ikke være = antisemitisme

Lad os først definere begreberne i samme ånd som New York Times d. 9 June 2010.
Antisemitisme, Wikipedia: er fordomme mod eller fjendtlighed over for jøder. Zionisme, Wikipedia: er en nationalistisk, jødisk politisk bevægelse, der…opfordrer til selvbestemmelse for det jødiske folk og et suverænt, jødisk nationalt hjemland.
Kommentar:  I virkeligheden må folk nok først og fremmest rette deres vrede mod det FN, der godkendte staten Israel i 1947. Det, der sker i dag kunne nemlig allerede dengang forudses som uundgåeligt – og startede dengang en krig. Ordet “etnisk enhed” har altid været grundlaget for samfundsdannelse. Særligt efter 2. verdenskrig må dette have været klart. Der er dem, som mener, at staten Israel er den hegelske synthese af tesen kommunisme og antitesen nazisme. Iflg. Albert Pike skal Israel så være den nye tese, den muslimske verden den nye antitese pg gennem konflikten mellem dem skal 3. verdenskrig opstå, som så skal føre til syntesen: Rothschilds verdensregering/verdensstat.
Jødinden Avigail Abarbanel: “Grunden til staten Israels eksistens er et direkte resultat af jødisk selvforståelse som ofre for forfølgelse (Hitlers). Hvis jøderne har det godt overalt, så er der sat spørgsmålstegn ved den jødiske identitet, og ved selve årsagen til Edmond James de RothschildIsraels eksistens også. Selve den stat, der blev oprettet for at redde jøder fra forfølgelse, har nu brug for, at de bliver forfulgt igen.”

Edmond James de Rothschild

Her er en anden beskrivelse af mændene bag zionismen
Andrew C. Hitchcock and Daryl Bradford SmithRothschilds har kontrolleret verden i meget lang tid, og jeg har anført mit bevis derfor i nedenstående historiske oversigt. Rothschild-familien har med deres grundlæggelse af zionismen forrådt principperne i Toraen, og som man vil se i denne tidslinje, er de mennesker, der har lidt mest i hænderne på disse zionister, jøder.
1895:
Edmond James de Rothschild besøger Palæstina og financierer efterfølgende de første jødiske kolonier dér.
Herzl21897: Det første zionistiske møde (Basel) ledes af Theodor Herzl (til højre), som så noterer i sin dagbog: "Det er vigtigt, at jødernes lidelser …. bliver værre …. Dette vil hjælpe med gennemførelsen af vores planer …. Jeg har en glimrende idé …. Jeg vil få anti-semitter til at likvidere jødisk rigdom …. Anti-semitterne vil hjælpe os derved, at de vil styrke forfølgelsen og undertrykkelsen af jøderne. Anti-semitterne skal blive vore bedste venner." Formål: At tvinge jøderne til Palæstina.
Herzl bliver efterfølgende valgt til formand for den zionistiske organisation, der vedtager "Rothschilds røde hexagram eller logo", som det zionistiske flag og 51 år senere vil det ende som Israels flag.
1939–1945:
I.G. Farben blev kontrolleret af Rothschilds (og Rockefellers) og ville fortsætte med at bruge jøder og andre uønskede grupper som slavearbejdere i koncentrationslejrene (Auschwitz). I.G. Farben skabte også den dødelige Zyklon B gas, som blev brugt til at udrydde jøder.
1945:  I.G. Farben anlæggene var i særlig grad ikke bombet under bombardementerne i Tyskland - de led kun 15% skade.

1948: I foråret  bestikker Rothschild med $ 2.000.000 præsident Harry S. Truman til at anerkende Israel (Rothschild ejede zionistisk, ikke jødisk territorium). Israels flag afsløres. Trods enorm modstand er emblemet på flaget en blå-farvet udgave af Rothschilds "røde hexagram".
Dette gør mange jøder vrede, idet de ved, at dette hexagram blev brugt i de gamle mysteriereligioner som et symbol på "Molok" (og det er tankevækkende, at det også er navnet på den stenugle, eliten tilbeder i Bohemian Grove, og Astaroth (beskrevet som Helvedes Skatmester). Hexagrammet blev også brugt til at repræsentere Saturn, som er blevet identificeret som det esoteriske navn for "Satan".
1957: James de Rothschild dør testamenterer en stor sum penge til staten Israel til at betale for opførelsen af deres parlamentsbygning, Knesset.

bohemian groveHvilken slags jøde er så Rothschild og hans håndlangere, dvs eliten, som de facto styrer verden?
Ifølge Manfred R. Lehmann i 1994 var Rothschild en from Jøde, der holdt sig til Talmud. "Den ældste Rothschild (Meyer Amschel) havde ophobet stor talmudisk viden, da han deltog i de berømte yeshiva i Fuerth som ung mand. Wilhelm Carl Rothschild (1828-1901) var usædvanlig derved, at han gik i sin bedstefars fodspor og blev gennemsyret med jødisk lærdom og fromhed. Han tilbragte et par timer hver dag med at studere Talmud.
Han allierede sig selv med  Rabbi Samson Rafael Hirsch (1808-1888) og de dannede en magtfuld alliance, sikrede overlevelse af autentisk jødedom. . Vi skal være taknemmelige for gamle Meyer, søn af Amschel Rothschild, som ved sin lærdom i Talmud og hans religiøse fromhed, indpodede varige værdier i sine sønner og efterkommere. Må hans minde være velsignet! "

Meyer Amschel Bauer ændrede sit dynatis navn til Rothschild – og var en  “from” læser af den hadske Talmud

TalmudTalmud er jødisk tradition, der begynder i det babylonske fangenskab 586 f.Kr. - og nedskrives som Mishnah (ca 200 AD) og Gemara (ca 500 AD) som Babylonisk og Jerusalem-Talmud. Dens forfattere var farisæerne.
Her er, hvad Elizabeth Dilling har at sige: Det manglende led i kristen forståelse om emnet "farisæerne" leveres bedst af Universal Jewish Encyclopedia (1943): Den jødiske religion, som den er i dag, sporer sin afstamning, uden pause, gennem alle århundreder, tilbage til farisæerne.

Med hensyn til farisæerne siger Den Jødiske Encyclopedia 1905: Med ødelæggelsen af templet (70 AD) forsvandt saddukæerne helt og overlod regulering af alle jødiske anliggender til farisæerne. Fremover blev jødisk liv reguleret af farisæerne, farisæismen formede jødedommens karakter og jødens liv og tankegang for al fremtid. (Se Exhibit 264 heri.) Ordet "farisæer" kommer fra ordet "adskilt." I sine to-binds værk "Farisæerne." skriver Rabbi Finkelstein: Farisæisme blev Talmudisme … den gamle farisæerånd overlever uforandret.
Talmud: Den jødiske tros hjerteblod, var "overskriften  i 1959 på en bestseller bog af den jødiske forfatter, Herman Wouk, der kom seriefremstillet i New York Herald-Tribune. .." Om vi er ortodokse, konservative, reformistiske eller blot spastiske sentimentalister - vi følger Talmud. Den er vores fælles lovgivning."

Her citater fra Talmud
Den mener at Goyim (kristne) er dyr, at det er det tilladt at snyde, og ingen synd at dræbe dem, at slå en Jøde er ligesom at slå Gud osv. Tag ågerrenter af kristne. Kristus sværtes til. Dette er virkelig den gamle herrefolksreligion. Kristus kæmpede mod farisæerne og blev henrettet på deres anmodning. Den Nye Verdensorden er dette herrefolks opfindelse  - ved hjælp af Adam Weihaupt på vegne af Meyer Amschel Rothschild. Deres Illuminisme har infiltreret frimureriet og her siden Wilhelmbad Konferencen in 1781 og her. I nogle henseender genspejler Koranen, hvad Muhammed lærte af jøder i Medina om Talmud.

Til venstre: Rothschilds våbenskjold. Bemærk hexagrammet mellem hornene opad til venstre.

Er Rothschilds Luciferianere?
Fritz Springmeyer, Illuminati Bloodlines: "I henhold til øjen-vidner, der var fremtrædende nok til at besøge et af de britiske Rothschild-hjem, tilbeder Rothschild   endnu en gud, Satan. De dækker op et sted for ham ved deres bord. Rothschilds har været satanister i mange generationer. Rothschilds er en vigtig del af historien om Salomons Segl (også kendt som hexagrammet, Magen David, den seks-takkede stjerne, Davidsstjernen). Ifølge den luciferiske Alice Bailey, udgør den "finansielle gruppe" den seneste opstillede gruppe af hierarkiet. Idet de er gudløse, fylder det tomrummet ved at lade som om mennesker er guder. Dette bringer os helt tilbage til de gnostiske Satansreligioner. Saturn henviser også til Lucifer. "For at skrive sådanne ting, er Springmeyer nu i fængsel - uden beviser anklaget for bankrøveri.

Kommentar
Jeg har tidligere skrevet om den skæbne, der ramte folk som Fritz Springmeyer, John Todd og William Cooper for at skrive om illuminaternes satanisme. 
Sandheden er efter min opfattelse, at islam og den zionistiske elite skal ses som 2 lige stejle sider af samme sag, Talmud zionismen er den kristen-foragtende hjerne i Rothschild's Nye verdensorden bag invasionen af deres  (og deres lønnede håndlangeres) iøjnefaldende værktøj, muslimerne til at ødelægge os - deres sædvanlige hegelske taktik. Der er mange jøder, der er bare almindelige mennesker - og de bliver ikke fordømt i blogosfæren. Men der er en voksende erkendelse af en jødisk elite, som er identik med globalismen/en Nye Verdensorden. den har købt "vore" politikere De ejer sågar US-Kongressen.Lykke-friis

Den danske klimaminister, Lykke Friis, angiver her, den 30. maj 2010, at Københavner "Klima-Konference" var "
den Nye Verdensordens besøg i Danmark”!!! Og hun må vide besked, idet hun er medlem af Rockefellers Trilaterale Kommission  

Nogle siger, at Ashkenazy-jøder er tyrkere, Khazarer , som er konverteret til jødedommen - Det er tvivlsomt. Den jødiske elite er ikke begrænset til Israel. Den er global. Når Israel nu isolerer sig fra "det internationale Samfund" - læs Den Nye Verdensorden - sker det efter elitens vilje. Ehud Barak lavede ikke bare uden videre Mavi Marmara fadæsen. Denne tidligere premierminister er for dreven til det.
US Council on Foreign Relations, USAs usynlige regering, hvor Hillary Clinton indrømmer henter sine ordrer for USAs udenrigspolitik, giver kun medlemskab til US borgere eller folk, der permanent opholder sig der og har søgt US statsborgerskab. Ikke desto mindre er der 2 undtagelser: De 2 israelske premierministre, Ehud Olmert og Binyamin Netanyahu, en yderligere understregning af den jødiske elites indflydelse på USAs politik. Det Hvide Hus´stabschef er jøden, Rahm Emanuel, med hvem Netanyahu igen har forliget sig. Chefstrategen for Obamas valgkampagne var jøden David Axelrod, i dag Obamas toprådgiver.

Denne elite gør nu sit yndlingsprojekt, Israel, stormmodent. Disse kræfter skabte Israel. De har planer om at ødelægge Israel (Albert Pike) for at nå deres endelige mål: Rothschilds kommunist/fascistiske  verdensregering/verdensstat med  reduktion af verdens befolkning til 500 mio. Jøder eller ej: Som vist i Auschwitz er de ligeglade. De er menneskehedens - ikke mindst jødernes - værste fjender.
Dette er et kaotisk billede. I den situation finder jeg det beroligende at tænke på, at de begivenheder, der måske snart indtræffer i Mellemøsten, blev forudsagt for 2.600 år siden i f.eks. Ezekiel 35-39. Illuministerne synes at følge den opskrift slavisk. De er ikke arkitekten bag disse begivenheder - eller bag Universet. Jøderne har også leveret menneskehedens største venner: Kristus og hans disciple., der kæmpede mod farisæerne/illuministerne.

Addendum: Mika 1: "Alle I Folkeslag, hør, lyt til, du Jord, med din Fylde, at den Herre HERREN kan stå som Vidne blandt eder… Thi se, fra sit Sted går HERREN ud, stiger ned, skrider frem over Jordens Høje;  under ham smelter Bjerge, og Dale slår dybe Revner, som Voks, der smelter i Ilden, som Vand, gydt ned ad en Skrænt - alt dette for Jakobs Brøde, for Israels Huses Synder"
Mika 2: "Ve dem, der på Lejet udtænker Uret og Udåd, og sætter det i Værk, når det dages, da det står i deres Magt.  De attrår Marker og raner dem, Huse og tager dem, undertrykker Mand og Hus, Ejendom og Ejer.  Derfor, så siger HERREN: Se, jeg optænker Ulykke mod denne Slægt…Men I (rigmændene) er fjendske imod, på Nakken af mit Folk; Kappen over Kjortelen river I af dem, som vandrer trygt og afskyr Strid.