Resumé: Efter Israels uforståeligt usmarte og blodige militærangreb med ca 10 døde i internationalt farvand på en flotille, der med forsyninger og krigeriske aktivister kom fra Tyrkiet for at bryde Israels blokade af Gaza-striben, står Israel meget isoleret i det Nye Verdensordenssamfund. Dette bliver meget farligt for verden iflg. The Guardian 2003, idet "Israel må være som en gal hund, for farlig at genere" - Moshe Dayan - og "med garanti tager verden med sig i afgrunden, før Israel går under."   - Prof. Martin Creveld.Tyrkiets Erdogan skummer af raseri og vil straffe Israel. Der er rygter om, at han vil sende en ny flotille, ledsaget af den tyrkiske NATO-flåde og -luftvåben - samtidig med, at Israel lover at gå endnu hårdere til værks mod kommende flotiller. Dette sker samtidig med, at situationen omkring Irans atombombeprogram er helt fastkørt og det er klart for alle, at kommende sanktioner vil være tandløse. Israel har derfor kun den militære option  tilbage, medmindre det mod alle udsagn  alligevel foretrækker et atombevæbnet Iran, der gang på gang har lovet at udslette Israel. FN siger nu, at Iran har uran nok til 2 atombomber. Men derudover foregår der en massiv militær opbygning i Libanon og Syrien , ledet af en iransk kommandocentral i Damaskus. 2.000 raketter i Libanon og Syrien siges at sigte på israelske mål - foruden langdistnaceraketterne i Iran. Planen synes at være at fyre hele arsenalet af med kort mellemrum - først fra Libanon - så fra Syrien og Iran, mens Israels luftvåben er ved at tilintetgøre raketbaserne i Libanon. Endnu mere uhyggeligt er, at Rusland har sluttet sig til Iran-Syrien-Libanon-Hizbollah aksen og desuden er ved at opøve iranske revolutionsgardister i at bruge de S-300 raketter, der vil umuliggøre angreb på Irans atomanlæg.
Den israelske hær presser voldsomt på for at  få lov til at levere et forebyggende slag mod nordfronten og Iran nu. I USA er der stærke kræfter omkring den jødiske lobby, som støtter denne holdning - og den muslimske Obama har derfor genoptaget leveringen til Israel af  bomber, der kan bryde dybtliggende bunkers.Nogle tror, at kun atomvåben kan ødelægge de iranske atomanlæg. Om Obama - efter at hans rådgiver, John Brennan, har erklæret islamisme og Jihad for legale og ikke USAs fjender -  vil lade USA angribe et muslimsk land, er ikke sikkert. Men Iran vil nok angribe USA ved et israelsk angreb. Forebyggende israelske angreb i nær fremtid synes mere og mere logiske.

 

Israeli-attack-31-may

Situationen i Mellemøsten er hastigt eskalerende siden mit seneste indlæg om den israelsk-iranske konflikt, som synes ved at udvikle sig til en væbnet konflikt mellem Israel, Iran Syrien, Hisbollah - og nu trækker det stærkt islamisk-nationalistiske, imperialistiske Tyrkiet med neo-osmannistiske ambitioner  med in i malstrømmen også. Samtidig er Israel ved hastigt ved at blive isoleret på grund af 1. at USA har en illegitim muslimsk præsident, født i Kenya og vokset op i Indonesien. Hans rådgiver, John Brennan har nu oplyst, at landets fjender ikke er islamister eller jihadister, fordi jihad er lovlig og hellig for islam! Så hvorfor bekæmper amerikanerne terrorister i Afghanistan??? Hvem var så bag 11. sept.-angrebet?? 2. på grund af Israels ukloge drab på aktivister og terrorister? i internationalt farvand (undskyld - nu er muslimerne jo ikke længere terrorister, ifølge Det Hvide Hus) på en flotille, der skulle bringe forsyninger til Gaza den 31. maj, 2010.

DEBKAfile 31 maj 2010  meddeler fra Ankara om, at den tyrkiske regering har planer om at sende flere flotiller og få dem eskorteret af tyrkiske krigsskibe og kampfly. “Langt fra at være en humanitær mission, var flotillen sponsoreret personligt af den tyrkiske premierminister Recep Erdogan for at bryde den israelske blokade af Gaza og tillade våbenleverancer og terrorhandlinger. Det anslås, at 10 aktivister blev dræbt og snesevis såret. Ti israelske soldater blev såret, to kritisk.Video. Denne video er endnu mere dramatisk.

Yahoo News 31 maj 2010Flotilla-soldier bekræfter angrebet på flotillen: Brugen af dødbringende magt har gjort Israels muslimske allierede igennem lang tid, Tyrkiet, der støttede konvojen (den startede fra Tyrkiet), vred. De Forenede Nationer har fordømt volden og krævede en forklaring fra Israel, EU krævede en undersøgelse og Frankrig sagde, at det var "dybt chokeret." "Det bliver stor skandale, ingen tvivl om det," sagde Israels handelsminister Binyamin Ben-Eliezer til Reuters. "Israel kommer til at lide under følgerne af denne adfærd," sagde en tyrkiske udenrigsministeriel erklæring. Også USA kræver en anden Gaza-politik.
Kommentar: Så gik Israel med bind for øjnene direkte i den fælde at angribe i internationalt farvand. Dette vil blive et bræt til Israels ligkiste.

Gaza-marmara-shipVenstre: Sidste-ben flotille-krydseren, Mavi Marmara med bl.a. 40 IHH islamist-terroriststøtter. Højre: Soldat i flotille aktion

MJ Rosenberg, The Huffington Post 19 maj 2010: Det sker igen.
De samme kræfter - med et par nye tilføjelser og minus et par smarte afhoppere - der skubbede USA ind i en unødvendig og dødbringende krig med Irak, er nu ved at organisere den næste krig. Denne gang er målet Iran, der, ligesom Irak, siges at være på nippet til at få masseødelæggelsesvåben. Ligesom Irak er landets præsident en formodet galning, som er fast besluttet på at ødelægge Israel. Press TV 15 maj 2010: Storbritanniens udenrigsminister, William Hague, lover at arbejde sammen med USA mod Iran og overvejer militære aktioner mod Teheran.

Krigsforberedelser i Den Persiske Golf
 Times 30 May 2010: Tre tyskbyggede israelske u-både udstyret med nukleare krydsermissiler skal sættes ind i Golfen nær den iranske kyst. Beslutningen er nu truffet for at sikre en permanent tilstedeværelse af mindst ét af fartøjerne. Flotillens øverstbefalende: "Vi er en undersøisk angrebsstyrke. Indsættelsen er designet til at fungere som afskrækkende virkning, til at indsamle efterretninger og potentielt til at sætte Mossad-agenter i land. "De 1.500 km rækkevidde af ubådenes “krydsermissiler kan nå alle mål i Iran."

SCUD-DDEBKAfile 27 maj 2010: Et kolossalt Iran-finansieret og instrueret oprustningsprogram har gjort det muligt for Syrien at indsætte tusind ballistiske missiler og for Hizbollah at opstille tusind raketter - alle pegende på specifikke israelske militære og civile områder, herunder det tætbefolkede byområde omkring Tel Aviv, afslører DEBKAfile's militære kilder. Ifølge vestlige militære kilder, har en kommandocentral til at koordinere en missiloffensiv mod militære og civile mål i Israel været i drift i den syriske generalstabs hovedkvarter i Damaskus siden begyndelsen af marts med hjælp fra iranske, syriske, Hizbollah- og Hamasforbindelsesofficerer. Kommandocentralen opererer under direkte iransk kommando.  Som overordnet plan mener vestlige efterretningskilder, at fælleskommandoen i Damaskus har planer om at angribe Israel med synkroniseret missilild fra Iran og Syrien mens israelske krigsfly er ved at hamrre på f.eks. Hizbollah batterier i Libanon. Tankegangen i Teheran og Damaskus er, at det israelske luftvåben vil finde det svært at tackle tre eller fire fronter samtidig.

SCUD-DLibanon-voldDEBKAfile 15 maj 2010: Hizbollah og Syrien er ved at opbygge en massiv befæstet mur, der løber fra Rashaya Al-Wadi på den vestlige, libanesiske skråning af Hermon-Bjerget (85 kilometer sydøst for Beirut) i syd, til den libanesiske Beqaa Valley by Aita el-Foukhar i nord, afslører DEBKAfile's militære kilder. Bygningen, 22 km lang, forløber parallelt med den libanesisk-syriske grænse og ser ud til at være en af de største befæstede forsvarsværker i Mellemøsten. Den er udformet som en hindring mod enhver israelsk kampvognsstyrke, der kører gennem Libanon mod den syriske hovedstad, Damaskus - placeret under Hizbollah-syrisk militær kontrol. 2 Hizbollah brigader på den syriske side af grænsen er under uddannelse i betjening af Scud missilerne. Damaskus vil kontrollere en af Israels primære vandkilder.

The Washington Times 24. maj 2010Israel er nu i stand til at sende snesevis af F-16I- og F-15I-fly ud på den 1.600 km lange strækning over iransk luftrum for at forsøge at deaktivere styrets fjerntliggende netværk af nukleare forsknings- og uran-berigelsesanlæg. Men en amerikansk luftkrigs-planlægger fra den Persiske Golfkrig fortæller The Washington Times, at han ikke mener, at Israels forholdsvis lille luftvåben - sammenlignet med USAs enorme flåde af bombefly og krydser-missiler - har ildkraft til ordentligt at ramme alle de nødvendige iranske mål. At Israel nu er klar til at føre krig med Iran blev annonceret tidligere i denne måned. Vicepremierminister Moshe Yaalon: "Denne funktion kan bruges til krig mod terror i Gaza, til krig mod raketter fra Libanon, til krig mod den konventionelle syriske hær, samt til krig mod en perifer stat som Iran". Israel har en flåde af super-spion satellitter, som f.eks Ofek-7, der blev lanceret i 2007, i kredsløb. De kan regelmæssigt tage billeder af Irans nukleare og forsvarsområder til flyvevåbnets målliste.

S-300The New York Times 24 maj 2010Den øverste amerikanske kommandant i Mellemøsten har beordret en bred udvidelse af de hemmelige militære aktiviteter i et forsøg på at forstyrre militante grupper eller imødegå trusler i Iran, Saudi Arabien, Somalia og andre lande i regionen, ifølge forsvarsembedsmænd og militære dokumenter, der er underskrevet i september af general David H. Petraeus. Embedsmænd sagde at ordren også tillader rekognoscering, der kunne bane vejen for et eventuelt militært angreb i Iran.

Russiske S-300 raketter til Iran
DEBKAfile 19 maj 2010: Mens russerne støtter FN-Sikkerhedsråds Iran-raketterudvandede sanktioner mod Iran, meddeler Debkafile's militære kilder, at hold fra den Iranske Revolutionsgarde er på uddannelse i betjeningen af avancerede S-300 interceptor-missilsystemer, som kan afværge et potentielt angreb på Irans atomanlæg.
Reuters 21 maj 2010: Lederen af et parlamentarisk udenrigsudvalgt sagde fredag, at at sanktioner mod Iran, der drøftes af stormagterne, ikke ville afholde Rusland fra at levere S-300 overflade til luft missiler til Teheran.

Hvor er Rusland?
Reuters Thursday, maj 13, 2010: - Ruslands udenrigsminister, Sergei Lavrov, advarede USA og andre vestlige nationer torsdag mod indførelse af ensidige sanktioner mod Iran i under dets atomprogram.
AFP 14 maj 2010Rusland forsyner Syrien med krigsfly, pansrede køretøjer og luftværnssystemer henhold til eksisterende aftaler.
Medvedev-assad11.5.10DEBKAfile 11 maj 2010: Før Israels præsident Shimon Peres fik tid til at pakke sine tasker fra sit Moskvabesøg, mødtes  den russiske præsident, Dmitry Medvedev, bag lukkede døre med den palæstinensiske terrorist-leder, Hamas' Khaled Meshaal i Damaskus, tirsdag, 11. maj. Nærværende var også den syriske præsident, Bashar Assad, og lederne af den ekstremistiske palæstinensiske organisation i Syrien og Libanon.

Det var også en mulighed for Moskva til at dramatisere sit sit modætningsforhold til Washington om Iran med støttegestus til den ekstremistiske Teheran-Damaskus-Hizbollah-Hamas forbrødring i Mellemøsten på bekostning af den pro-vestlige moderate blok ledet af Egypten og Saudi- Arabien. Medvedevs overraskende møde med Hamas' ledelse mandag blev opfattet som endnu et slag i ansigtet på både Washington og Jerusalem. Præsident Peres skyndte sig til Moskva til de arrangementer, der markerer 65. året for de allieredes sejr over nazisterne, men han fandt Kremls ledere døve, da han fastholdt, at Iran og Syrien var en fare for Mellemøsten som initiativtagere til terrorvirksomhed

Iran-raketterSanktioner ubrugelige
Deutsche Welle 20 maj 2010: Dr. Mehrdad Khonsari, en seniorforsker konsulent for det London-baserede Center for Arabiske og iranske Studier: "Iran sørgede for at få Brasilien og Tyrkiet-aftalen afsluttet for at forsinke sanktionerne så meget som muligt. Disse sanktioner er svage". Dr. Sami Alfaraj, formand for Kuwaits Center for Strategiske Studier, mener, at sanktionerne vil have ringe effekt på Irans holdning. Jo længere dette mønster fortsætter uden nogen beslutning, jo mere åben bliver døren for en eller anden form for militær aktion, det værst tænkelige scenarie."
The New York Times 18. maj 2010:  Obama-administrationen meddelte tirsdag en aftale med andre stormagter, herunder Rusland og Kina, om at iværksætte et 4. sæt sanktioner mod Iran pga. landets atomprogram. Sammen med russerne blokerede kineserne alle foranstaltninger, der kan stoppe strømmen af olie fra iranske havne eller Ahmedinejad-obamabenzin ind i landet.
Flere embedsmænd sagde, at afstemningen ikke ville komme før tidligst næste måned. Administrationens embedsmænd indrømmer, at de sandsynligvis ikke vil ændre Irans adfærd. Iran fortsætter bestræbelserne på at berige uran.

Ahmedinejad's skakspil trænger USA op i en krog
Iran-turkey-brazil-gleeThe Wall Street Journal 18 maj 2010:  Aftalen med Tyrkiet og Brasilien er et politisk kup for Teheran og giver eventuelt Vestens halvhjertede indsats for at standse Iran i at opnå en atombombe nådestødet. Kineserne og russerne vil nu blive mindre tilbøjelige til at gå ind for selv svage sanktioner.

Hvis Vesten accepterer denne aftale, ville Iran få lov til at beholde beriget uran i strid med tidligere FN-resolutioner. Aftalen vil gøre det næsten umuligt at afbryde Irans atomprogram undtagen gennem en militær aktion. F.N. er helt sikkert en blindgyde. Israel bliver nødt til seriøst at overveje sin militære muligheder. En sådan konfrontation er nu langt mere sandsynlig takket være det diplomatiske snyd, som Tyrkiets Recep Tayyip Erdogan og Brasiliens Lula, og især en amerikansk præsident har lavet, hvis diplomati først og fremmest har haft held til at overbevise verdens slyngler om, at han mangler viljen til at stoppe deres destruktive ambitioner.

Den israelske hær ønsker krig
DEBKAfile 12 maj 2010:  Højtstående officerer, der leder denne uges store krigsspil i det nordlige Israel, konfronterede premierminister Binyamin Netanyahu og stabschefen, generalløjtnant Gaby Ashkenazi, med hård kritik over manglen på en klar regeringsstrategi for håndteringen af den stigende Hizbollah-trussel og den uafbrudte strøm af avancerede våben fra Syrien til Hizbollah. Dette holder Israels militære maskine i venteposition, så at Hizbollah kan gå i krig, når det er fuldt bevæbnet og klar.

DEBKAfile 9 maj 2010: USA genoptog for nylig leverancerne til det israelske luftvåben af GBU-28 Hard Target Penetrators og GBU-39 Lille Diameter Bomber, samt Attack Munitions (LDJAM) til mere nøjagtig målretning af bomber. DEBKAfiles Washington-kilder rapporterer, at Obama-administrationen har besluttet at frigive disse data for at fjerne rygter om en amerikansk våbenembargo mod Israel, især af produkter, som vil sætte Israel i stand til at angribe Irans atomanlæg. GBU-28 "Deep Throat" har denne evne, og er en af disse leverancer

Netanyahu-speakingNetanyahu sagte,  blokaden af  Palästinenser-området er nødvendig, for at forhindre raketangreb mod Tel Aviv og Jerusalem.

Kommentar
Konsekvenserne af det israelske angreb i internationalt farvand er endnu ikke at overse. Alle synes at fordømme det - selv om flotillen i henhold til et udskrift af Al-Jazeera var en planlagt provokation fra muslimske fanatikeres (og deres nyttige idioters) side, hvis man kan tro det israelske “Palestinian Media Watch”. Nu er der rygter om, at Tyrkiet forbereder sig på at sende en ny flotille - eskorteret af den tyrkiske flåde! Det lyder meget farligt for mig. Og så: Jerusalem Post 1 juni 2010: Israel vil gå mere aggressivt frem i fremtiden for at hindre skibe i at bryde havblokaden af Gaza-striben, sagde en højtstående flådekommandør til Jerusalem Post tirsdag.

Den kommende totale isolation af Israel vil være en dødelig fare for "det internationale samfund", dvs den Nye verdensorden:  Brookings 2 June 2010: "Det smerter arabiske ledere at høre arabiske demonstranter fra Libanon til Yemen synge lovprisninger af Tyrkiet og dets primier-minister. Dette giver et vanskeligt miljø, som allerede er afvisende over for fredsbestræbelserne. Nettoresultatet er, at den globale strategi, der  … søger international støtte til at… pålægge sanktioner mod Iran, er bragt i fare. Status quo er uholdbar og betyder, at i mangel på diplomatisk succes vil uventede kriser uundgåeligt bryde ind."  

En anden faktor er dette: New York Times 31 maj 2010: I deres sidste rapport, før FN's Sikkerhedsråd stemmer om sanktioner mod Iran, erklærede internationale atominspektører mandag, at Iran nu har produceret et lager af nukleært brændsel, som eksperter siger ville være nok til med yderligere berigelse at lave to atombomber.

"
Her er et profetisk stykke fra The Guardian 21 Sept. 2003: "Iran kan aldrig trues på sin eksistens. Israel kan. Martin van Creveld, professor i militærhistorie ved Hebrew University i Jerusalem: Anti-terror styrkerne vil tabe, fordi de ikke vinder, og oprørerne (Intifada) vinder ved ikke at tabe. Jeg anser et samlet israelsk nederlag som uundgåeligt. Det vil betyde sammenbrud af den israelske stat og samfund. Vi ødelægger os selv." De fleste europæiske hovedstæder er mål for vores luftvåben. Lad mig citere General Moshe Dayan: "Israel skal være som en gal hund, for farlig til at genere." Jeg betragter det hele som håbløst på dette punkt. Vi er nødt til at forsøge at forhindre tingene i at komme dertil, hvis det overhovedet er muligt. Vores væbnede styrker er snarere de anden eller tredje stærkeste i verden. Vi har kapacitet til at tage verden med os i afgrunden. Og jeg kan forsikre Dem om, at det vil ske før Israel går under. " Dette er sandhedens time for Israel og resten af verden. Nogle vestlige embedsmænd frygter, at hvis Israel føler sig isoleret - og isolationen er nu meget dyb - er det sandsynligere, at det tyr til ensidig magtanvendelse over for sådanne stater som  Iran. Hvordan vil Den Nye Verdensorden reagere??.One Response to “ Mellemøsten Forbereder Sig På Krig ”

Comments:

  1. falkeøje says:

    Har Israel ikke u-både?
    Hvorfor minerer de ikke alle indfalds-vandveje?

    falkeøje


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Web Analytics