Iran/Syrien: Sandhedens Time For Israel Og Verden. Council On Foreign Relations Giver Grønt Lys For US Angreb På Iran

Posted By Anders On April 29, 2010 @ 11:00 In Dansk, Euromed | No Comments

Resumé: Ny dramatisk udvikling i konflikten mellem Israel på den ene side og Iran og dets stedfortrædere, Syrien, Hizbollah og Libanon på den anden side, finder nu sted siden mine sidste artikler derom. Israel er ved at blive helt isoleret, Obamas USA ønsker tilsyneladende  at samarbejde med Iran og de muslimske lande på bekostning af Israel - og udelukker et militært angreb på Iran. Desuden vil Rusland nu levere S-300 jord-til-luft raketter til Iran, hvilket vil gøre ethvert israelsk angreb på iranske atomanlæg meget vanskeligt. Israel er i en desperat situation. En løve er altid farligst, når den er og trængt op i et hjørne, hvor den må kæmpe for sin overlevelse. Mere og mere ser det ud til, at Israel er nødt til at træffe et valg: At acceptere et nukleart bevæbnet Iran eller til at angribe snart i håb om at få USA trukket ind i krigen på israelsk side. Dette håb kan dog være forgæves med en illuministisk muslim som præsident for USA. En katastrofe truer. Og nogle mener, at Anti-Amalekiten Netanyahu har besluttet at angribe den messianske Haqqanit i Iran for længe siden. I denne situation har den faktiske regering i USA, Council on Foreign Relations, ændret holdning og anbefaler  nu en  embargo af iransk olie eksport og import, hvilket svarer til en krigserklæring, samt endog militær magt mod Iran. US vicepræs., Joe Biden, siger, Israel vil afvente sanktioner. På Israels nordlige grænse vokser faren for krig - det er nu tilsyneladende afhængigt af, om Syrien vil overføre missiler, som i øjeblikket er placeret på den syriske side af grænsen til Libanon, til Hizbollah i Libanon. Det sker netop nu på på Ahmedinejads indtrængende opfordring. Syrien forventer krig med Israel på syrisk jord, og Jordans kong Abdullah advarer om overhængende fare for krig. Men begge sider ser ud til at vige tilbage fra at fare løs på hinanden indtil videre. Ruslands top general advarer om en katastrofe for verden, skulle Israel eller USA angribe Iran. Men sådanne toner har man kunnet høre i lang tid. Præs Obamas ubeslutsomme Iran-politik har nu ført til spændinger ikke blot med Israel - men også Saudi-Arabien.

Ny dramatisk udvikling i konflikten mellem Israel på den ene side og Iran og dets stedfortrædere, Syrien, Hizbollah og Libanon på den anden side, finder nu sted siden mine [1] sidste artikler derom og [2] her. Nogle mener, at Anti-Amalekiten [3] Netanyahu har besluttet at angribe den messianske Haqqanit i Iran for længe siden.

Den mest dramatiske ændring er, at præsidenten for den [4] faktiske US-regering, der [5] manipulerer Hillary Clinton, nemlig [6] The Council on Foreign Relations, har skiftet mening og nu giver grønt lys for  sanktioner, der svarer til en krigserklæring samt militær magt mod Iran  - uden Rusland og Kina – og siger, at [7] Haass_4sanktioner er nytteløse:
[8] The Council on Foreign Relations 19 April 2010: “Tre sæt aktioner er nødvendige. For det første bør USA tage de skridt, der ville gøre det muligt at håndhæve skrappe sanktioner, såsom et forbud mod iransk olieeksport og raffineret olieimport. For det andet bør USA udvikle planer for anvendelse af militær magt i et forsøg på at sætte Irans atomprogram tilbage og svække regeringen. For det tredje bør USA vurdere fordele og ulemper ved et alternativ eller en reservemulighed: en "nordkoreansk" strategi, hvor der vil være en implicit accept af et iransk atomvåben (eller noget tæt på det), der indebærer afskrækkelse af Iran og forsvar for dets naboer. Al planlægning bør foregribe iransk gengældelse og hvad der vil være behov for for saudierne og [9] Netanjahuandre til at stabilisere energimarkederne. På samme tid udelukker  [10] US vice-forsvarsminister, Michele Flournoy, et US militært angreb på Iran, dementeret af en Pentagon talsmand. Russiske efterretningskilder siger, at US er i gang med en [11] militær opbygning i den Persiske Golf - maksimum i Juli.

 Venstre: Council on Foreign Relations-medlem, Binjamin Netanjahu. Højre: Præs. for Council on Foreign Relations, Richard Haass, er også Obamas rådgiver. De går begge ind for [12] lammende sanktioner mod Iran – vil endog gå uden om FN – Haass vil til og med angribe Iran. Obama er ubeslutsom.

[13] DEBKAfile 16 Apr. 2010: Obama-administrationen har kontakter med Iran bag kulisserne, hvor de er i gang med udarbejdelsen af skillelinjer for indflydelse mellem USA og Iran i Mellemøsten og Den Persiske Golf. USA  anerkender Irans overlegenhed som regional magt på Israels bekostning.

[14] DEBKAfile 30 marts 2010:  Hvad angår det centrale spørgsmål, Irans atomvåbenprogram, er også her  Obama-administration klar til at være fleksibel, sagde forhandlerne, og acceptere Irans erhvervelse af atombombe-formåen, så længe det ikke krydser grænsen og vælter over i bygning af bomber eller oplagring af et atomarsenal. Da  USAs forsvarsminister, Robert Gates, besøgte Riyadh den 10. marts, fik han at vide, at Saudiarabiske herskere ikke længere stolede på, at Obama- administrationen ville beskæftige sig med den iranske nukleare trussel i lyset af dens bagdørskontakter med IRGC. Gates forlod landet efter et skænderi.
[15] Nu ser Reuters 31. marts, 2010 det lidt anderledes – og   erklærer, at der er en voksende international konsensus om sanktioner mod Iran.

[16] The Mirror 12 April 2010: Mikhail Dmitriyev, leder af den Russiske Forbundsstyrelse for Militært Samarbejde bekræftede, at leveringen af S-300 er nært forestående. Ruslands statsejede nyhedsbureau RIA Novosti sagde: "Aftalerne er blevet underskrevet."
[17] Rockets-S-300S-300 jord-til-luft raketter kan fange mange mål på én gang, herunder indkommende krydsermissiler, som gør alle vestlige eller israelske angreb på Iran langt vanskeligere. USA er i øjeblikket ikke er indstillet på at angribe Teheran 

[18] The Jerusalem Post 13 april 2010: Iran vil deltage i den globale atomare klub inden for en måned, iflg. den assisterende forskningschef for Den Islamiske Republiks Atomienergi i Iran (AEOI).
[19] The Washington Times 30. marts 2010: Iran er klar til at begynde at producere atomvåben efter sin uranprogram-ekspansion i 2009, selv om det har haft problemer med tusindvis af sine centrifuger, ifølge en nyligt udgivet CIA-rapport.

[20] AssadresizedFaren for at denne krig skal begynde er overhængende på grænsen mellem Israel og Libanon.
[21] The Telegraph 15 April 2010: Kong Abdullah af Jordan har advaret USA om, at der er frygt i Libanon for, at en krig mellem Israel og Hizbollah er "nært forestående" midt i intens spænding i regionen. Kongens advarsel kom, efter at Israel (Ehud Barak) hævdede, at Syrien havde leveret Scud-missiler fra sit arsenal til det Libanon-baserede Hizbollah. Obama-administration slog alarm, selv om én kilde sagde, at det stadig ikke var sikkert, om overdragelsen endnu havde fundet sted fysisk. ([22] D. 14. april, havde den ikke). Tjenestemænd i Syrien har advaret om, at det ville deltage i en krig mellem Israel, Libanon og Hizbollah.

[23] 12 April udtrykte formanden for det libanesiske parlament, Nabih Berri, frygt for, at Israel kan forsøge at inddrage USA i en ny aggression mod Libanon eller Gaza-striben.

[24] Foreign Policy 14 April 2010: Mindre end en uge efter et besøg d. 17. februar  af viceudenrigsminister for politiske anliggender, William Burns - den højestrangerende amerikanske embedsmand på besøg i Damaskus i mere end fem år - var Assad vært for den iranske præsident, Mahmoud Ahmadinejad, og Hizbollahs generalsekretær, Hassan Nasrallah og erklærede, at hans regering er ved "at forberede os på enhver israelsk aggression." [25] Hezbollah_1619616cOverdragelsen af disse våben kan antyde, at den syriske præsident regner med, at den næste krig med Israel kunne indebære angreb på syrisk territorium.

[26] Global Research 30 Jan. 2010: Jane's Defence Weekly: Syrien kan finde det svært at undgå direkte engagement i en fremtidig Israel-Hizbollah-konflikt. Det punkt, hvor der ikke er nogen vej tilbage, ville være, hvis Damaskus leverer anti-luftskytsenheder til Hizbollah til brug under israelske krænkelser af libanesisk luftrum. Denne frygt har udløst adskillige skarpe advarsler fra USA til Syrien ([27] The Telegraph 20 April, 2010. Og nu: [28] AFP 21. april 2010: Senatets Efterretningskomités formand, Dianne Feinstein, Demokrat fra Californien: "Jeg mener, der er sandsynlighed for, at det er Scuds, som Hezbollah har i Libanon." Senatets Udenrigs-Kommités formand, John Kerry, sagde til AFP d. 20. april: "Det er ikke bekræftet". Men nu fortæller Debkafile  d. 24. april, at Syrien på indtrængende opfordring af Irans Ahmedinejad er [29] i fuld gang med at overføre Scuds til Hizbollah i Libanon - trods kraftige israelske og USA-advarsler.

[30] Foreign Policy 15 March 2010  Nasrallahs sprog, skønt aggressivt, viste, at Hizbollah kun truede med at slå til mod Israel, hvis det bliver angrebet først. Og i denne uge fortalte den israelske forsvarsminister, Ehud Barack, et publikum, at Israel ville "holde alle i Libanon ansvarlige" i tilfælde af en krig, men kun hvis Hizbollah slog til først.

Israel er isoleret
[31] obama + clinton-i- cairo [32] DEBKAfile 24 March 2010: De afgørende samtaler mellem den israelske premierminister, Binyamin Netanyahu, Obama og udenrigsminister Hillary Clinton d. 23.-24. marts i Washington uddybede kun krisen i de amerikansk-israelske relationer. De tilintetgør amerikanske lederes konstante bekræftelser af forpligtelsen over for Israels sikkerhed.

[33] DEBKAfile 14 April 2010Jødernes Verdenskongres beskylder Obama for at opgive Israels sikkerhed. Dens præsident Ronald Lauder spørger, om gnidningerne med Israel er en del af administrationens ønske om at forbedre forholdet til den muslimske verden.

Hvordan arbejdet kan gøres
[34] USA trak en overførsel af mega-bunkerblasters til Israel tilbage for nylig. Så hvad valg har Israel, når det er nødt til at handle på egen hånd? [35] Reuters 26 March 2010: Nu siger [36] CSIS-Zbigniew Brzezinski i en ny rapport, at "nogle mener, at atomvåben er de eneste våben, som kan ødelægge mål dybt under jorden eller i tunneler." Sam Gardiner, en pensioneret amerikansk luftvåben-oberst, som styrer krigsøvelser for forskellige Washington-styrelser: [37] Jerusalem_585x350_701024a"… den eneste måde, det kan gøres på, er med taktiske atomvåben."

Teksten lyder: "Advarsel! PLO agent i Det Hvide Hus "([38] Times Online 25 March 2010).
[38] The Times 25 March 2010: Eitan Cabel, et israelsk parlamentsmedlem fra Arbejderpartiet, en koalitions-allieret med Netanyahus Likud parti: "Netanyahu og hans pyromanministre insisterer på at sætte Mellemøsten i brand." Imidlertid siger US vicepræs. Biden at [39] Israel vil afvente sanktioner.

Hvad mener Rusland?
[40] Russia Today 13 April 2010:  “USA og Israel vil ty til at angribe Iran pga. dets atomprogram, hvis de biver presset hårdt nok. De har det på deres dagsordener– ifølge Generalstabs-Chefen for Ruslands væbnede styrker, Makarow.
D. [41] 17. febr. 2010 sagde Makarow: "Eftervirkningerne af et angreb på Iran vil være forfærdelige, ikke kun for Asien, men for os og hele det globale samfund også." Han tilføjede, at amerikanerne havde gjort deres holdning klar, da formanden for Joint Chiefs of Staff, Admiral Michael Mullen, for nylig talte om planer om at angribe Iran.

Hvad er konsekvenserne af et israelsk eller amerikansk angreb på Iran?
[42] The Truth Seeker 14 April 2010: De eneste lande, der synes parat til at overveje straffeforanstaltninger mod Iran over landets atomprogram er Amerika, dets vestlige allierede og Israel. Nu synes medierne at være ved at forsøge at skjule det virkelige omfang af støtten til Ahmadinejad's Iran. Det betyder, at hvis spørgsmålet om Irans atomprogram i sidste ende resulterer i krig, [43] Foreign-policybliver den måske langt, langt større end de korporative medier endog antyder. Vi taler ikke om en krig med omfang som Irak-invasionen, men en verdenskrig.

Kommentar
Sanktioner er værdiløse og umulige, for Kina og Rusland modsætter sig effektive sanktioner. Jeg kan ikke forudsige fremtiden. Men ja, Israel kan være nødt til at træffe sit valg nu lige med det samme: Acceptere et nukleart bevæbnet Iran eller angribe Irans atomanlæg nu. Når de russiske S-300 missiler er blevet leveret til Iran, synes en sådan mission næsten umulig. Israel kan se sig tvunget til at handle på egen hånd - og får måske ikke den forventede hjælp fra den [44] muslimske illuminist, præs. [44] Obama. På den anden side stiller nu den jødisk grundlagte, faktiske US-regering, Council on Foreign Relations, sig bag Israels holdning – og Obama er kun CFRs marionet. Men alle tøver.

Dog kan det synes som om det tyske Bundeswehr allerede er ved at forberede sig på krig mod Iran, idet tyske soldater nu lærer at sige "hænderne op" og "hold kæft" på persisk!! Israels præs. [45] Shimon Perez takkede skamløst og uimodsagt kansler [45] Merkel - i Bundestag for at have sagt d. 3 november 2009 til den amerikanske kongres: "Et angreb på Israel er som et angreb på os"! Dette blev gentaget [46] Israel-attack-routesaf Viceforsvarsminister Schmidt. Men [47] Merkel sagde noget helt andet: "De, der truer Israel, truer os.  Derfor imødegår den frie verden denne trussel - om nødvendigt med hårde økonomiske sanktioner"!

Mulige israelske adgangsveje til at angribe Iran. Israels største bekymring er den fare, som et ensidigt israelsk angreb kan udsætte amerikanske soldater i Irak og Afghanistan for - og især de politiske konskvenser af den fare ([48] The Wall Street Journal 21 April 2010). Måske bringer Israel nu et bondeoffer ved at fastfryse udbyggelse af bosættelser i Østjerusalem for at opnå Obamas og arabisk godkendelse af planerne mod Iran/Syrien ([49] The Jerusalem Post 26 April 2010).

[50] The New York Times April 17, afslører et hemmeligt memo fra  US-forsvarsminister, Robert Gates (fra jan.) som fastslår, at det Hvide Hus ikke har nogen effektiv politik til at tage sig af Irans stadige fremskridt mod nuklear formåen.  Et israelsk angreb på Iran ville formentlig betyde en altomfattende krig med Syrien og dets Hizbollah-styre i Libanon - formentlig ville Syrien blive smadret (Esajas 17). Ville FN/NATO gribe ind militært i Mellemøsten? Kunne dette genopbyggede Israel overleve sådan en konfrontation (Ezekiel 35-39, Habakuk, Matth. 24)? Ville en passiv Obama være i stand til at overleve en sådan udfordring af jøderne, der kontrollerer Kongressen og den amerikanske økonomi? CFRs Præsident, Richard Haass, holder med Gates i hans kritik af Obama. Er dette [51] Albert Pike´s postulerede plan? Er det, hvad [52] Joe Biden og Collin Powell antydede, da de forudsagde en stor genereret konfrontation i Mellemøsten med Rusland?
"For når siger “Fred, og ingen fare”, da er undergangen pludselig over dem" (Paulus, 1. Thess 5:3).


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=14994

URLs in this post:
[1] sidste artikler : http://euro-med.dk/?p=14402
[2] her: http://euro-med.dk/?p=14491
[3] Netanyahu har besluttet at angribe : http://euro-med.dk/?p=9339
[4] faktiske US-regering: http://justgetthere.us/blog/plugin/tag/globalism
[5] manipulerer Hillary Clinton: http://www.cfr.org/publication/19840/council_on_foreign_relations_address_by_secretary_of_state_hill
ary_clinton.html?breadcrumb=%2Fmedia%2Ftranscripts

[6] The Council on Foreign Relations: http://euro-med.dk/?p=9774
[7] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederhaass-43.jpg
[8] The Council on Foreign Relations 19 April 2010: http://www.cfr.org/publication/21925/gatess_welcome_take_on_iran_realities.html
[9] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedernetanjahu2.jpg
[10] US vice-forsvarsminister: http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5i2rgbV0giYZcl52L5RRF12WnqYfw
[11] militær opbygning i den Persiske Golf : http://www.debka.com/article/8731/
[12] lammende sanktioner mod Iran : http://abcnews.go.com/GMA/prime-minister-benjamin-netanyahu-exclusive-interview-good-morning/story?i
d=10409244&page=1

[13] DEBKAfile 16 Apr. 2010: http://www.debka.com/article/8724/
[14] DEBKAfile 30 marts 2010:: http://www.debka.com/article/8687/
[15] Nu ser Reuters 31. marts, 2010: http://www.reuters.com/news/video?videoid=
[16] The Mirror 12 April 2010:: http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2010/04/12/fury-as-russia-sells-its-missile-system-to-iran-
115875-22179865/

[17] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederrockets-2ds-2d300-thumb1.jpg
[18] The Jerusalem Post 13 april 2010: http://www.jpost.com/IranianThreat/News/Article.aspx?id=173023
[19] The Washington Times 30. marts 2010: http://www.washingtontimes.com/news/2010/mar/30/cia-iran-has-capability-to-produce-nuke-weapons/
[20] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederassadresized-thumb1.jpg
[21] The Telegraph 15 April 2010: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/7594964/Fears-that-war-between-Israel-an
d-Hizbollah-is-imminent.html

[22] D. 14. april, havde den ikke): http://www.debka.com/article/8714
[23] 12 April udtrykte formanden for det libanesiske parlament, Nabih Berri: http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=123095&sectionid=351020203
[24] Foreign Policy 14 April 2010:: http://www.foreignpolicy.com/articles/2010/04/14/inside_the_syrian_missile_crisis
[25] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederhezbollah-1619616c2.jpg
[26] Global Research 30 Jan. 2010:: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=17289
[27] The Telegraph 20 April, 2010.: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/7609251/us-summons-syria-over-hizbollah-a
rms-transfer.html

[28] AFP 21. april 2010: http://www.einnews.com/article.php?oid=8co3i3tmfFa32g&v=42504Emw3_BHm/9x1NGN/GANHIC2JydXU
[29] i fuld gang med at overføre Scuds til Hizbollah : http://www.debka.com/article/8738/
[30] Foreign Policy 15 March 2010 : http://mideast.foreignpolicy.com/posts/2010/03/15/the_commentators_march_to_war
[31] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederobama-20-2b-20clinton-2di-2d-20cairo7.jpg
[32] DEBKAfile 24 March 2010:: http://www.debka.com/article/8673/
[33] DEBKAfile 14 April 2010: http://www.debka.com/article/8716/
[34] USA trak en overførsel af mega-bunkerblasters til Israel tilbage: http://www.debka.com/article/8665/
[35] Reuters 26 March 2010: http://www.reuters.com/article/idUSTRE62P1LH20100326?feedType=RSS&feedName=everything&virtua
lBrandChannel=11563

[36] CSIS-Zbigniew Brzezinski: http://euro-med.dk/?p=13577
[37] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederjerusalem-585x350-701024a-thumb1.jpg
[38] Times Online 25 March 2010: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article7074832.ece
[39] Israel vil afvente sanktioner: http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=124103&sectionid=351020101
[40] Russia Today 13 April 2010:: http://www.youtube.com/watch?v=-JsuSQJeTYI
[41] 17. febr. 2010 sagde Makarow: http://rt.com/Politics/2010-02-17/us-attack-iran-amd.html
[42] The Truth Seeker 14 April 2010: http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=12521
[43] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederforeign-2dpolicy1.jpg
[44] muslimske illuminist, præs. : http://euro-med.dk/?p=14902
[45] Shimon Perez takkede skamløst og uimodsagt kansler : http://info.kopp-verlag.de/news/ein-volk-ein-reich-ein-reisefuehrer-wie-die-bundeswehr-einen-krieg-g
egen-den-iran-plant.html

[46] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederisrael-2dattack-2droutes.jpg
[47] Merkel sagde noget helt andet: http://www.welt.de/politik/ausland/article5079678/Angela-Merkels-Rede-im-US-Kongress-im-Wortlaut.htm
l

[48] The Wall Street Journal 21 April 2010: http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703757504575194223689622084.html?mod=WSJ_hpp_MIDDLENex
ttoWhatsNewsSecond

[49] The Jerusalem Post 26 April 2010).: http://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?id=173984
[50] The New York Times April 17: http://www.nytimes.com/2010/04/18/world/middleeast/18iran.html?hp
[51] Albert Pike´s postulerede plan: http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
[52] Joe Biden og Collin Powell : http://euro-med.dk/?p=3316