“I Skal Komme Til At Høre Krigslarm Og Krigsrygter”

Posted By Anders On September 1, 2008 @ 01:02 In Dansk, Euromed | No Comments

[1]

Da mange blogs kappes om at bringe flg. skæbnesvangre nyhed fra Hollands største avis, finder jeg det passende så småt at begynde at delagtiggøre jer i mine tanker om Mellemøsten - og om en af grundene til, at jeg er så meget imod [2] Middelhavsunionen. Dette er en fortsættelse af en [3] tidl. artikel

[1] De Telegraaf, den 29 august, 2008 Jost Haas, Bart Kunders, her i en engelsk version i [4] Klein  Verzet: "De Telegraaf, Hollands største avis, rapporterer i dag om en hollandsk spionoperation i Iran. Operationen er dog for nylig blevet annulleret på grund af amerikanernes planer om at bombe Iran.Ifølge avisen kan et angreb af amerikanske UAV's (ubemandede luftfartøjer) på Iran forventes i løbet af et par uger. Den amerikanske regering har allerede givet grønt lys for angreb. Mållisten omfatter ikke kun  nukleare anlæg, men også andre militære installationer.

Avisen rapporterer, at listen over målene vil omfatte steder, der er en del af den hollandske spionageoperation, hvorfor hollænderne har trukket deres spion hjem.
I årevis har den hollandske efterretningstjeneste kaldet AIVD, haft "en ultra hemmelig operation i Iran med det formål at infiltrere og sabotere den militære våbenindustri i den iranske republik".

En iransk general erklærer, at et angreb på Iran vil betyde [5] 3. verdenskrig.

[6] DEBKAfile 30. aug. 2008: "Moskva har nu forpligtet sig til at fuldføre reaktoren ved Bushehr i løbet af 4 mdr. DEBKAfiles militære kilder melder, at det fungerende anlæg vil sætte Iran i stand til drive et tungstvandsanlæg og producere plutonium som alternativ til beriget uran til en atombombe.

Putin’s skarpe kommentar betyder, at Vesten kan skyde en hvid pind efter russik støtte til en ny sanktionsrunde for at straffe Iran for at nægte at opgive uranberigelsen.
I denne uge sender russerne lederen af deres atomenergibestyrelse, Sergei Kireinko, til Tehran i spidsen for en stor delegation.

[7] ANSAmed 22. aug. 2008: "Vi vil ikke tillade adgang til området af våben, som vil ændre den nuværende balance'', sagde trafikminister (og tidligere forsvarsminister) Shaul Mofaz, en af Kadimas ledere.I går havde den russiske præsident Dmitrij Medvedev haft en telefonsamtale med Ehud Olmert, og i dag blev det rapporteret, at den israelske premierminister vil tage på en mission til Moskva i begyndelsen af september.''Tidligere har vi modtaget mange beroligende forsikringer fra russerne, men bagefter måtte vi indrømme, at de ikke var velbegrundede'', sagde Zahi Hanegbi (Kadima), formand for den parlamentariske kommission for udenrigsanliggender og forsvar.
''Det er indlysende, at hvis den nye russisk-syriske militære nærhed bliver bekræftet, vil det være en meget negativ udvikling - den regionale stabilitet vil blive berørt''.

Og Israel har grund til bekymring for Syrien:[8]
The independent, 22. aug.  2008
: En diplomatisk kilde i Moskva sagde, de (russiske og syriske) ledere var ved at forberede aftaler som involverer anti-fly og anti-tank missilsystemer.

[9] Defense Update, 20. aug. 2008:" Russerne har [10] sendt deres eneste hangarskib, “Admiral Kuznetsov”, fra sin base i Murmansk, til Middelhavet og den syriske havn Tartus. "Kutznetzov" vil være i spidsen for en Nordhavsflådemission. Missionen vil også omfatte Sortehavsflådens flagskib, missilkrydseren Moskva, og adskillige undervandsbåde." Missionen kommer, efter at Syriens President Bashar Assad sagde, han er åben for en russisk base i området.

[11] The Middle East Times 11. aug. 2008: En gigantisk allieret armada af krigsskibe har kurs mod den Persiske Golf efter at have indøvet blokade af Iran i Atlanterhavet (Operation Brimstone). Kuwait har iværksat sin krigsberedskabsplan.

[12] The Middle east Times, 28. aug. 2008  Den amerikanske regering ønsker at se Teheran's uranberigelsesproblem løst, inden januar 2009, når den næste administration er svoret ind.
 "Det nukleare ur  tikker hurtigere end det diplomatiske ur og tiden er ved at rinde ud, "sagde Jennifer Lazlo Mizrahi, formand for Israel Project, der bestilte flg. undersøgelse. En ny meningsmåling konstaterer, at 63 procent af de amerikanske vælgere er for militær aktion mod Iran, hvis diplomatiet fejler. Og 87 procent mener, at hvis Iran var ved at udvikle atomvåben, ville det udgøre en direkte trussel mod sikkerheden i USA; 85 procent af demokraterne og 97 procent af republikanerne mener Iran udgør en alvorlig trussel mod dem.

[13] The Times 21. juni: Over 100 israelske fly indøvede et angreb på Iran

[14] Der Spiegel Online 6. juni 2008: Der er nu konsensus i den israelske regering om, at et angreb på Iran er blevet uundgåeligt.

[15] Joschka Fischer, tidligere tysk udenrigsminister d. 30. maj 2008:  Israel kan godt angribe Iran snart.

[16] Times Online 16. aug. 2008: Den russiske general, Nogovitsyn, truer med et nukleart angreb på Polen efter dets ratifikation af amerikanske opfangermissiler

Kommentar
Dette er blot en del af den retorik, der har udfoldet sig i medierne i de sidste par måneder. Og jeg er ikke i tvivl om, at mængden af disse oplysninger vil stige i de kommende uger
 
Jeg er heller ikke i tvivl om, at [17] illuministerne (til hvem EU har [18] erklæret at høre) bag den nye verdensorden vil bruge sådanne taler for at skræmme os fra vid og sans for at få deres verdensrepublik - som de allerede gør med deres løgnagtige klima-katastrofe, pandemier, bankkriser, oliepriskrise mv .
At ændre disse ord til reel handling ville være det største - og sidste - vanvid, denne jord har set.

Når jeg har en mistanke om, at illuministerne  kunne være vanvittige nok til at slippe Helvede løs over Mellemøsten, har det har flere årsager:
1. De Luciferiske illuminister synes virkelig at gå frem efter en præcis plan - den bibelske plan for Apocalypsen.
Jeg kommer ind på det senere, hvordan illuministerne synes at bruge Bibelen som arbejdsprogram.

Dette scenario startede med, at [19] Edmond James de Rothschild betalte for jødiske bosættelser i Palæstina fra 1890erne - og senere købet af præsident Truman's anerkendelse af staten Israel i 1948 for 2 mio dollars (Ezek. 37-38). [19] Theodor Herzl banede vej - og [20] Rockefeller og co. betalte for og udnyttede Holocaust (Dan. 12:7) for at drive jøder til Palæstina.
Herzl erklærede i 1897: "Det er vigtigt, at jødernes lidelser …. bliver værre…. Dette vil medvirke til virkeliggørelsen af vores planer…. Jeg har en glimrende idé…. Jeg skal få anti-semiter til at likvidere jødisk rigdom…. anti-semiter vil hjælpe os derved, at de vil styrke forfølgelse og undertrykkelse af jøder. Anti-Semiter skal være vores bedste venner. "

2. Der eksisterer et [21] scenario for skabelsen af en verdensrepublik gennem 3 verdenskrige - det siges at være lanceret af illuministguruen Albert Pike og er et muligt illuminist-arbejdsprogram, selv om det oprindelige brev til Giuseppe Mazzini aldrig er set.
 
3. Siden illuministerne vil regere jorden med et reduceret antal slaver, vil de sandsynligvis begrænse brugen af atomvåben.

4. Præsident Bush og vicepræsident Cheney har en personlig interesse i at få en katastrofe, før det amerikanske valg, således at de kan  forlænge deres embeder, som de kan - som [22] diktatorer - under en national nødsituation i henhold til en militær undtagelsestilstand vedtaget af Kongressen i 2007.
Højre: vicepræsident Dick Cheney viser sin hyldest til den "hornede gud".

5. Efter så  megen retorik er der ingen vej tilbage - medmindre Iran giver efter. Og det gør Iran ikke. For det vil [23] fremme genkomsten af den 12. Imam i et ragnarok.

Illuminati / illuminist-Ordenen ([24] Allen Rivera)

"Dens grundlægger, Adam Weishaupt, sagde, at navnet stammer fra den Luciferiske lære, og betyder, 'lysholderne". På latin betyder det 'de oplyste  «.  På lægmandssprog betyder det » de belyste «.
"Lucifer" betyder på latin "Lysbringeren".

Når en af Weishaupt's tilhængere når de højere grader, bliver deres hemmelighed afsløret: "Se vores hemmelighed … for at destruere alle kristendom, al religion, har vi foregivet at være den eneste sande religion … for en dag at befri menneskeheden fra al religion."

Arbejdet med at skabe én[25] Verdensreligion blev angiveligt overdraget John D. Rockefeller. "Hans opdrag var først at slå alle religioner sammen i en verdensreligion. Senere ville denne verdensreligion nå det ultimative mål: Satantilbedelse. For tiden vil en pluralistisk religion, hvor alt og enhver tro er OK være tilstrækkelig.
For at gøre dette behøvede Rockefeller  at kontrollere præsterne", hvilket jo med [26] Interfaith , [27] Mentalhygiejne og [28] Tony Blairs antikristlige bevægelse er lykkedes ganske godt. Desuden [29] overtog han nyhedsmedierne.

[1]


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1476

URLs in this post:
[1] Image: http://www.telegraaf.nl/binnenland/1796098/__Aanval_op_Iran_verwacht__.html?cid=rss
[2] Middelhavsunionen: http://euro-med.dk/?p=1226
[3] tidl. artikel: http://euro-med.dk/?p=1128
[4] Klein  Verzet: http://kleinverzet.blogspot.com/2008/08/attack-on-iran-imminent.html
[5] 3. verdenskrig: http://www.alterinfo.net/Un-general-iranien-une-attaque-contre-l-Iran-signifierait-le-debut-d-une-gu
erre-mondiale-_a23322.html

[6] DEBKAfile 30. aug. 2008:: http://www.debka.com/headline.php?hid=5545
[7] ANSAmed 22. aug. 2008:: http://www.ansamed.info/en/top/ME11.YAM19375.html
[8]
The independent, 22. aug.  2008: http://www.independent.co.uk/news/world/politics/syria-seeks-weapons-deal-with-russia-amid-cold-war-
ripples-905449.html

[9] Defense Update, 20. aug. 2008:: http://www.defense-update.com/analysis/analysis_091207_navy.htm
[10] sendt deres eneste hangarskib,: http://www.aviationweek.com/aw/blogs/defense/index.jsp?plckController=Blog&plckScript=blogScript
&plckElementId=blogDest&plckBlogPage=BlogViewPost&plckPostId=Blog:27ec4a53-dcc8-42d0-bd3
a-01329aef79a7Post:389d9c7c-21a3-4a49-8fc9-06755e61d367&plckCommentSortOrder=TimeStampAscending

[11] The Middle East Times 11. aug. 2008: http://www.metimes.com/International/2008/08/11/special_report_kuwait_readying_for_war_in_gulf/7724/
[12] The Middle east Times, 28. aug. 2008 : http://www.metimes.com/Editorial/2008/08/28/americans_approve_military_strike_on_iran_if_diplomacy_f
ails/6272/

[13] The Times 21. juni: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article4178960.ece
[14] Der Spiegel Online 6. juni 2008: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,559925,00.html
[15] Joschka Fischer, tidligere tysk udenrigsminister d. 30. maj 2008:: http://www.dailystar.com.lb/article.asp?edition_id=10&categ_id=5&article_id=92572
[16] Times Online 16. aug. 2008: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article4543744.ece
[17] illuministerne: http://euro-med.dk/?p=511
[18] erklæret at høre) : http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A6-2007-0356&language=EN
&mode=XML

[19] Edmond James de Rothschild: http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm
[20] Rockefeller og co.: http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/index.html
[21] scenario for skabelsen af en verdensrepublik gennem 3 verdenskrige: http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
[22] diktatorer: http://www.prisonplanet.com/articles/may2007/230507martiallaw.htm
[23] fremme genkomsten af den 12. Imam i et ragnarok.: http://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad_al-Mahdi
[24] Allen Rivera: http://100777.com/node/22
[25] Verdensreligion blev angiveligt overdraget John D. Rockefeller: http://www.friendsofliberty.com/modules.php?name=News&file=article&sid=923
[26] Interfaith: http://euro-med.dk/?p=1262
[27] Mentalhygiejne: http://euro-med.dk/?p=143
[28] Tony Blairs antikristlige bevægelse: http://euro-med.dk/?p=1009
[29] overtog han nyhedsmedierne: http://usa-the-republic.com/illuminati/cfr_2.html