“Alt, Hvad Vi Har Brug For, Er Den Rigtige Større Krise…”

Posted By Anders On August 20, 2008 @ 00:40 In Dansk, Euromed | 1 Comment


Krise mellem NATO og Rusland. Økonomisk krise, EU på randen af recession, [1] Rusland bliver  EU´s største handelpartner, Bank krise, krise over olieprisen og fødevarepekulationer, opdigtet klima-katastrofe, trusler om pandemier osv. Har du undret dig over hvorfor?

[2] CFR-medlem, Bilderberger, TCer, Club of Rome grundlægger, multibillionær, de vigtigste medier er i hans lomme etc. David Rockefeller skrev d.  23. Sept. 1994  "Dette nuværende vindue af muligheder, hvor en virkelig fredelig og indbyrdes afhængig verdensorden kunne bygges, vil ikke være åben alt for længe - Vi er på randen af en global omdannelse. Alt, hvad vi har brug for, er den rigtige større krise, og nationerne vil acceptere den nye verdensorden. "
[3] Og i 1977 til Kreml: "Mine lykønskninger i anledning af 60-årsdagen for oktober-revolutionen."

Inkonsekvent vestlige politik over for Rusland
[4] New York Times Aug. 18, 2008: Som en gestus til Boris Yeltsins Rusland, der modstræbende accepterede NATO's ekspansion, udviklede "NATO aldrig  militære planer om at forsvare central-og østeuropæerne, fordi vi sagde, 'Rusland er ikke en fjende og ikke en trussel "

Dette bekræftes yderligere af [5] New York Times og [6] Washington Post den 10 december, 2005: "Tidligere tyske kansler Gerhard Schröder landede et job fredag som bestyrelsesformand for en russisk-tysk gasledning.

Altså ikke så sært, at Schröder råder os til at underkaste os russerne lige med det samme [7] SPIEGEL interview

"Putin har et stort potentiale til at gøre skade," skriver [8] Der Spiegel online 19. Aug.

[9] Gazprom er Putin.
"Putin tilbød tidligere på måneden formandskabet i den russiske stats olie firma Rosneft til den tidligere amerikanske handelsminister, Donald Evans, en nær ven af præsident Bush."
(Time december 17, 2005).
Hvad er det egentlig, der foregår i den Nye Verdensorden?

Hvad skal den svage EU vælge: EUSSR eller KGB?
[4] New York Times Aug. 18. 2008: Frankrig, Tyskland og Italien er stadig dybt afhængige af russisk energi. Sarkozy er ivrig efter at mægle mellem Washington og Moskva og Merkel er i en stor koalition med venstre. Hendes udenrigsminister, den socialdemokratiske Frank-Walter Steinmeier, en nær Schröder støtte, anses for meget venlig mod Moskva.

Sveriges udenrigsminister, bilderberger Carl Bildt, var involveret finansielt med Den Nye Verdensordens virksomheder, Putins [10] Gazprom og [11] Rand Corporation. Nu [12] beroliger han os mht. den russiske trussel.

"Den russiske konklusion er derefter, og det er der almindelig enighed om dér, at grænsen er nået - ikke flere indrømmelser, et fremstød for tilbagerulning, og absolut ikke noget Georgien og intet Ukraine i NATO."

Forberedelser til krig
I en tidligere artikel, redegjorde jeg for opbygningen af en [13] gigantisk arrnada af amerikanske, britiske og franske krigsskibe i Den Persiske Golf som forberedelse til at blokere Iran's havne - ensbetydende med en krigserklæring. Nu rapporterer Debka om  [14] stigende krigsfrygt i  Saudi-Arabien og Ægypten. Og for 1 uge siden satte Kuwait sine militære styrker i "krigs-alarm". Og jeg har nævnt de [15] russiske trusler om at armere deres flåder i Middelhavet og Østersøen med atomsprænghoveder - såvel som at opstille sådanne raketter i Kaliningrad og Syrien - og dermed true Israels eksistens.

Jeg har også rapporteret, at den [16] israelske regering er nået til enighed om et angreb på Iran, hvis USA vil ikke gøre det. Og at det i begyndelsen af juni med mere end 100 [17] israelske fly indøvede et angreb på Iran.
Den tyske kansler, Angela Merkel, har sammenlignet Iran med Nazi-Tyskland og henstillede til at gøre noget ved det på et tidligt stadium "Iran har modvilligt - Jeg er nødt til at sige ja, desværre, overtrådt den røde linie "([18] Rheinische Zeitung under overskriften: "Merkel ønsker krig").

Motiverne og før-krigspropaganda
"Præsident George W. Bush har udløst megen uro ved åbent at erklære sig som [19] diktator i tilfælde af en national nødsituation under nye bestemmelser, der i realiteten vil ophæve den amerikanske forfatning". Der er en amerikansk lov, der giver ham denne ret.

Kommentar
Bush kan ved en krig med Iran forlænge sin embedsperiode som Diktator!

[20] The Times, Aug. 15, 2008: "Den russiske statslige radio, Vesti FM, rapporterer, at krigen i Georgien er inspireret af Dick Cheney for at stoppe Obama fra at blive den næste præsident i USA - og at Cheney bliver støttet af McCain. Vesti FM, en statsradiostation er - ligesom regeringen og store dele af Rusland's medier vendt tilbage til de gamle vaner fra sovjetårene… i kampen om verdensopinionen , idet Kreml gentager den gamle sort-hvid film."

Tja, tidligere tyske kansler, russisk-købte [7] Gerhard Schröder antyder også, at USA står bag den georgiske krig.

[21] Haaretz, Israel, 17. Aug. 2008: Nu modtager Israel et fast kontingent af amerikansk militær stationeret i Negev-ørkenen - hvor super radarer er ved at blive etableret, for at advare mod iranske raketter.

Men Georgien er ikke den udløsende faktor for denne nye koldkrig
[22] 22. maj 2007 skrev Israelske Debka file: Den russiske præsident, Vladimir Putin,  har gjort sin kampagne mod opstillingen af US opfangningmissilerne i  Østeuropa til hovedtema i sin udenrigspolitik og konfronteret Washington med et ultimatum: hvis USA gennemfører opstillingen af missiler i Polen og radar stationer i den Tjekkiske Republik, vil Moskva udvikle missiler, der er i stand til at knuse dem
.
Israel som integreret bestanddel af det amerikanske system kan finde sig truet af Moskva's salg til Iran og Syrien af hardware designet til at slå dets anti-missilforsvar ud med.
"Denne strid begynder man at kalde "Koldkrig To" - og den er en strid om olie."

Nu har amerikanerne tromlet opstillingen igennem i Polen.
[23] Medwedew:"Vi vil blive tvunget til at reagere efter behov."
Derfor har ifølge [24] Debka, 16. Aug. 2008 den russiske General Nogovitsyn advaret Polen om, at det "udsætter sig selv for et 100 procents angreb." Han sagde, at alle nye amerikanske aktiver i Europa kan komme under russiske nukleare angreb. Russiske styrker vil rette skytset mod "de allierede lande, der har atomvåben" for at ødelægge dem "som en første prioritet," sagde Gen Nogovitsyn.

Hvorhen herfra?
"Det vil afgjort være svært," sagde den tyske udenrigsminister - og stirrede temmelig hjælpeløst ud i det fjerne ([25] Der Spiegel Online) .

Kommentar
Det ser temmelig ildevarslende ud. Har du nogensinde troet, at kampen om verdensherredømmet mellem de 2 fløje af den dualistiske Nye Verdensorden var forbi?

For det første tror jeg, at den Nye Verdensordens ledere har [26] fælles interesser  i
1. at overlade Rusland sin egen interessesfære i den tidligere sovjetiske zone, der ikke allerede indgår i NATO
2. at lade den Nye Verdensorden få indflydelse på Iran, idet Iran også er en trussel mod et ateistisk/vantro Rusland.
Meget af den nuværende retorik skal sandsynligvis skræmme os til at acceptere FN-regering på vegne af den Nye Verdensorden.

Hvis det ikke virker, kunne dette dog ske før eller senere:
[27] Scenarier for et opgør er blevet forudsagt. Noget kunne tyde på, at vi allerede er langt henne ad vejen.

Albert Pikes statue i Washington. Han  var [28] illuministguru - og medgrundlægger af Ku Klux Klan
 

Brevet fra [29] Albert Pike til Mafia organisatoren og frihedshelten , Giuseppe Mazzini,  eksisterer ikke - det er usikkert, om det nogensinde har gjort det. Men det cirkulerer som en myte, der kunne vise sig farlig i sidste ende, da det kan være en senere tilkommet[30] illuministisk arbejdsmanual.  

Lad mig tilføje: Hvis nogen stadig tror, at krige og revolutioner opstår per uheld uden planlægning - lad ham så studere verdenshistorien. Jeg kender ikke nogen uplanlagt krig.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1430

URLs in this post:
[1] Rusland bliver  EU´s største handelpartner,: http://euobserver.com/9/26618
[2] CFR-medlem, Bilderberger, TCer, Club of Rome grundlægger, multibillionær, de vigtigste medier er i hans lomme etc. David Rockefeller skrev d. : http://quotes.liberty-tree.ca/quote/david_rockefeller_quote_b72f
[3] Og i 1977 til Kreml: http://quotes.liberty-tree.ca/quote/david_rockefeller_quote_5045
[4] New York Times Aug. 18, 2008: http://www.nytimes.com/2008/08/18/world/europe/18europe.html?_r=1&oref=slogin
[5] New York Times: http://topics.nytimes.com/top/reference/timestopics/people/s/gerhard_schroder/index.html?inline=nyt-
per

[6] Washington Post: http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/12/09/AR2005120901755.html
[7] SPIEGEL interview: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,572686,00.html
[8] Der Spiegel online 19. Aug: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,572811,00.html
[9] Gazprom er Putin: http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,901051226-1142152,00.html
[10] Gazprom: http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Bildt
[11] Rand Corporation: http://www.rand.org/news/press.02/bildt.html
[12] beroliger han os mht. den russiske trussel.: http://www.thelocal.se/13780/
[13] gigantisk arrnada: http://www.metimes.com/International/2008/08/11/special_report_kuwait_readying_for_war_in_gulf/7724/
[14] stigende krigsfrygt i  Saudi-Arabien og Ægypten: http://www.debka.com/headline.php?hid=5516
[15] russiske trusler: http://www.debka.com/headline.php?hid=5513
[16] israelske regering: http://euro-med.dk/?p=1128
[17] israelske fly indøvede et angreb på Iran: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article4178960.ece
[18] Rheinische Zeitung: http://www.nrhz.de/flyer/beitrag.php?id=1294
[19] diktator: http://www.prisonplanet.com/articles/may2007/230507martiallaw.htm
[20] The Times, Aug. 15, 2008: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article4535173.ece
[21] Haaretz, Israel, 17. Aug. 2008: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1012170.html
[22] 22. maj 2007 skrev Israelske Debka file: http://www.debka.com/article.php?aid=1277
[23] Medwedew: http://www.rferl.org/content/US_Poland_Sign_Missile_Shield_Deal/1191260.html
[24] Debka, 16. Aug. 2008: http://www.debka.com/headline.php?hid=5511
[25] Der Spiegel Online: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,572726,00.html
[26] fælles interesser: http://euro-med.dk/?p=1388
[27] Scenarier for et opgør: http://www.threeworldwars.com/world-war-3/ww3.htm
[28] illuministguru: http://www.the7thfire.com/new_world_order/final_warning/illuminati_leadership_changes.htm
[29] Albert Pike til Mafia organisatoren og frihedshelten , Giuseppe Mazzini: http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
[30] illuministisk: http://euro-med.dk/?p=511