Dansk - Danish - Dänisch
  Deutsch - German - Tysk
  English - Englisch -  Engelsk

 EU-Kommissionspræsident, José Barroso har erklæret, at EU er et imperium, hvis lovgivning og interesser skal strække sig ud over Europas grænser. Begrundelsen for dette Napoleons-kompleks kom i forklaringen til et lovforslag, der blev behandlet 24.10. 2007 i Europaparlamentet,  om afskaffelse af straf i kriminallovgivningen til fordel for “resocialisering” : “Det (EU) udvikler sig hen imod sit mål: ”at etablere et politisk fællesskab , som følger det illuministiske ideal: Menneskets ædle værdighed”.

Illuminismens valgsprog var jo “Frihed, lighed og broderskab” - som det kom til udtryk i den Franske Revolution, som illuministerne stod bag.

I Berlingske Tidende d. 08.11.2007 spurgtes  alle Folketingets partier,  hvorvidt der findes særlige danske værdier . Næsten uden undtagelse svarede de: “Frihed, lighed og broderskab”.

Illuminismen ses i dag som en særlig dansk værdi. Havde man spurgt tyske, franske eller hollandske politikere havde de formentlig anført de samme værdier.

Illuminisme har altid haft globalisternes mål: Enverdensstaten. Dens program kaldes Den Nye Verdensorden - af præsident Bush sen. 1990-91 5 gange omtalt som opfyldelsen af menneskedens målsætning.

Men når nu vore politikere så offentligt bekender sig til illuminismen: Hvorfor holder da alle 9 partier i enighed EU, Euromediterranien og Den forfatningsmæssige Reformtraktat, som er verdensstatens forløbere, ude af valgkampen? Danskernes fremtid afhænger mere af disse spørgsmål end af noget andet.