Georgien For Iran - Fred I Vor Tid …Eller?

Posted By Anders On August 12, 2008 @ 00:16 In Dansk, Euromed | 1 Comment

[1] Middle East Times Aug. 11, 2008: "Det lille olierige emirat Kuwait … har efter sigende aktiveret sin" Undtagelsestilstandsplan "idet en [2] massiv U.S. og europæisk armada er rapporteret på vej til regionen.

Lige i kølvandet på, at "Operation Brimstone" for bare en uge siden så amerikanske, britiske og franske flådestyrker, der deltager i krigsspil i Atlanterhavet, hvis formål var at indøve en eventuel blokade mod Iran, er den fælles udrykningsstyrke er nu på vej til Golfen og det kunne nemt udvikle sig til en større konfrontation med Iran.

Denne udfoldning er den største flådestyrke fra USA og allierede lande, der samler sig i det strategiske farvand i den Persiske Golf siden de to Golf-krige."

En blokade af Iran ville være ensbetydende med en krigserklæring

[3] CNN Aug. 11, 2008Cheney's talskvinde Ann Lea McBride: "Vicepræsidenten fortalte præsident Saakashvili, at den russiske aggression ikke må  gå ubesvaret hen, og at dens fortsættelse ville have alvorlige konsekvenser for dens forbindelser med USA, såvel som det bredere internationale samfund."

Saakashvili har opfordret USA og verdenssamfundet til at stoppe "intervention og invasion af mit suveræne land."

[4] CNN 11. august: Hårde ord mellem russiske og amerikanske FN-ambassadører i FN's Sikkerhedsråd Video. "Det er ved at koge over".

Den amerikanske ambassadør ved FN, Zalmay Khalilzad, fortalte FN's Sikkerhedsråd om, at en russisk-støttet militæroperation i Abkhasien var på vej.

Khalilzad fortalte Sikkerhedsrådet, at den russiske udenrigsminister Sergei Lavrov har sagt til den amerikanske udenrigsminister Condoleezza Rice, at Georgiens præsident Saakashvili skal gå."
Khalilzad  spurgte derefter den russiske ambassadør, Vitaly Churkin, hvorvidt russerne søgte "regimeskifte" i Georgien med den militære operation, de lancerede fredag. Som svar, sagde… Churkin, at "regimeskifte" var "et amerikansk udtryk."

EU og Georgien
Nu bliver russerne virkelig bange. Her er, hvad [5] Fabian socialdemokraterne i EU (altid at antage, problemer kan løses gennem "dialog") truer russerne med:
[6] EUOBSERVER / BRUSSELS Aug. 11, 2008: Suspension af EU-Ruslands-forhandlingerne om en ny bilateral pagt, indefrysning af samtaler om visa-fri rejse for russiske borgere og indstilling af EUs humanitære hjælp til Chechenien, indtil Rusland afslutter aggressionen i Georgien - kunne være blandt idéer, der drøftes af EU's udenrigsministre i Bruxelles på onsdag (13 august)! Når kampene dør ned, kan EU også tilbyde at sende politifolk - men ikke soldater - til at hjælpe med at holde fred i Georgien's udbryderregioner og fremskynde frihandel og visumlempelse med Georgien og Ukraine, "for at vise, at disse lande ikke er en del af en »grå zone« for Rusland at udvide [i]", sagde en højtstående EU-diplomat til EuObserver.
"Ifølge vores kilder, vil Rusland lancere et sidste angreb på Georgien med henblik på at ændre regimet," sagde EU's diplomatiske kilder . "Jeg er bange for russerne snart stormer Tbilisi".

Intet ekstraordinært møde mellem EU's ledere er planlagt til nu, trods en opfordring fra Polen om at holde et haste-topmøde.

Den franske præsident, Nicolas Sarkozy, vil "i de kommende dage" rejse til Moskva for at mødes med  Ruslands præsident Dmitry Medvedev.

EU's og USA's ledere gennemførte intensivt telefon-diplomati i weekenden, og den amerikanske præsident og NATO's generalsekretær kritiserer Ruslands "overdrevne" brug af magt.

Men USAs praktiske hjælp har været begrænset til en luftbro for at hjælpe 2000 georgiske soldater hjem fra Irak, mens EU har afsat 1 million € til humanitær bistand.

[7] Der Spiegel Online Aug. 11, 2008: Rusland ønsker at forhindre Georgien i at blive medlem af NATO, og det ønsker at vælte Georgiens præsident Mikheil Saakashvili, initiativtager til denne politik.

Georgien's krav om europæisk solidaritet er blevet nægtet midt i - berettiget -  kritik af landets demokratiske mangler.  Rusland er begyndt at vise sit sande ansigt. Hver eneste mulige form for internationalt pres skal bruges. I sidste ende vil det være op til Washington at vise Rusland den røde tråd, det ikke må  krydse , selv om tærsklen for USA's intervention vil være meget høj.

[4] CNN Aug. 11, 2008, 18.00 Centraleuropæisk tid: Russerne bevæger sig dybt ind i Georgien,  og Gori (Stalins fødeby) er ved at falde

[8] Times Online Aug. 11, 2008 "Det er gået alt for langt," sagde Jim Murphy, Storbritanniens Europa minister. "Der er ingen undskyldning for Ruslands bombning af mål uden for disse områder, i og omkring Tbilisi, og også at mobilisere Sortehavsflåden til at lægge sig ud for kysten af Georgien.
[9]
Kommentar Dette ligner en gentleman-aftale mellem Pres. Bush og Vladimir Putin: "Du tager Georgien - og vi vil tage Iran på vegne af den nye verdensorden, der blev [10] bebudet 5 gange af min far i 1990-91":"Det, der står på spil, er mere end et lille land , det er en stor ideé - en ny verdensorden … der  skal nå menneskehedens fælles stræben … baseret på principper og lovens herredømme (hvis lov?) …. Illumination af 1000 lyspunkter …. Nu er forandringens vinde med os (sagt i Talen om Unionens Tilstand 1991).

1.Følgelig er det planlagte EU-topmøde i denne uge blevet annulleret. For hvad er der at diskutere, hvis kampen er allerede blevet aftalt på forhånd?
2.Timingen taler for det.   
Peking og Jalta: Den Nye verdensorden i arbejde. De bliver enige om deres interessesfærer. 

3.Bush og Putin stikker ikke deres hoveder sammen i Peking d. 8.august, selve dagen for den georgiske invasion af Syd-Ossetien, hvis de ønsker at ødelægge hinanden et par dage senere.

4. Og jeg mener ikke, Pres. Saakashvili af Georgien er så dum at angribe russerne uden at have fået hemmelige (falske?) løfter fra Vesten.

5. I sit svar til US FN-ambassadøren (seovenstående video) siger den russiske FN-ambassadør, Churkin, selvsikkert og med et stort overbærende smil: "Jeg tror ikke, at vort gode forhold til USA er i fare!!"

6.På en pressekonference sent om aftenen d. 11.08. antydede præs. Bush ikke med et ord konsekvenser af den russiske invasion af selve Georgien.

For den Nye Verdensorden, dens verdensregering, FN, dens aktionsgruppe, den [11] Trilaterale Kommission og dens hær, [12] NATO, er det målet at se [13] Unionen for Middelhavet udvides mod øst gennem Irak, Iran, Afghanistan og at smelte sammen med den [14] Syd - Østasiatiske Union - og [15] her -under konstruktion - såvel som med den [11] Nordamerikanske Union, der  er ved at blive bygget op. Præs Bush sr.. d. 6. Febr., 1991: "Min vision om en ny verdensorden forudser et FN med en genoplivet fredsbevarende funktion". D. 12.maj , 1989 - opfordrede Præsident Bush Sovjetunionen til at deltage i den Nye Verdensorden.

Skulle denne min mistanke vise sig forkert - så vi er på randen af 3. Verdenskrig - som siges at være forudsagt af [9] illuministguruen, Albert Pike.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1395

URLs in this post:
[1] Middle East Times Aug. 11, 2008: http://www.metimes.com/International/2008/08/11/special_report_kuwait_readying_for_war_in_gulf/7724/
[2] massiv U.S. og europæisk armada: http://europebusines.blogspot.com/2008/08/massive-us-naval-armada-heads-for-iran.html
[3] CNN Aug. 11, 2008: http://edition.cnn.com/2008/POLITICS/08/10/us.russia.georgia/index.html
[4] Image: http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/08/11/georgia.russia/index.html
[5] Fabian socialdemokraterne i EU : http://euro-med.dk/?p=1278
[6] EUOBSERVER / BRUSSELS Aug. 11, 2008: http://euobserver.com/9/26598
[7] Der Spiegel Online Aug. 11, 2008: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,571229,00.html
[8] Image: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article4503176.ece
[9]
: http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
[10] bebudet 5 gange af min far i 1990-91: http://www.threeworldwars.com/nwo-timeline2.htm
[11] Trilaterale Kommission: http://euro-med.dk/?p=547
[12] NATO,: http://euro-med.dk/?p=691
[13] Unionen for Middelhavet: http://euro-med.dk/?p=1226
[14] Syd - Østasiatiske Union : http://www.atimes.com/atimes/China/JF11Ad02.html
[15] her: http://www.trilateral.org/PAGP/REGMTGS/05beijing.htm