Hvorfor Er EU For Georgiens Nationalisme Efter Afstraffelsen Af Serbiens Nationalisme?

Posted By Anders On August 11, 2008 @ 00:03 In Dansk, Euromed | No Comments

Skull and Bonesman, præsident Bush,  [1] er meget bekymret over udviklingen i Georgien / Kaukasus og kræver Georgiens integritet bevaret, hvor russiske tropper angriber georgiske tropper i 2 "frafaldne" provinser samt i Georgien selv, efter at georgiske tropper invaderede det autonome Sydossetien d. 8. august.

Hvorfor bekymrer han sig for dette lille land? Olie? Ideologi? Ny Verdensordens-Expansion?
Det moderne [2] Sydossetien  blev annekteret af Rusland i 1801, sammen med Georgien selv. Efter den russiske revolution blev Sydossetien  en del af den Georgiske Demokratiske Republik i 1921, mens Nordossetien blev en del af Terek Sovjetrepublikken. Området oplevede en række ossetiske oprør i hvilke krav om uafhængighed blev fremsat. I dag er omkring 90% af de 70,000 sydossetere russere.

Abkhasien blev i[3] ndlemmet i Rusland (1829-64), og i 1921  fusionerede USSR Abkhasien og Georgien i den forenede socialistiske republik Georgien. Dette blev gjort [4] imod vil de etniske Abkhazieres vilje. Mere end[5] 83% af 190,000 indbyggere er russere.

Der er en tysksproget blog, som kalder sig "[6] Radio Utopie" - et misvisende navn, da den er yderst velinformeret. Den 30 april, 2008, skrev den: "Optakt til en omfattende aggression af NATO, EU og USA i Kaukasus. Den russiske regering styrker sine tropper i Abkhasien, da i flg. deres efterretninger NATO'kandidaten Georgien aktivt forbereder en invasion og har trukket 1500 soldater sammen i Kodori dalen.

EU's højtstående repræsentant Javier Solana sagde, at EU "forsvarer Georgiens territoriale selvstændighed". Det betyder anerkendelse af Georgien krav på ejendomsret til det siden 1992 uafhængige Abkhasien.

En krigserklæring  mod Abkhasien og Rusland, på vegne af Europa.

Abkhasien har siden for nylig stræbt efter international anerkendelse. Anledning: den internationale erklæring om uafhængighed og anerkendelse af staten Kosovo, 10 år efter dens erobring af NATO. Efter den offentlige begravelse af international ret ved NATO og EU, ville der ikke være flere grunde til, at en stat skulle nægtes anerkendelse, som udgik på samme tid som Georgien fra den mislykkede Sovjetunionen, lyder begrundelsen fra de abkhasiske myndigheder.

Blandt andet udtrykte USA, der udstyrer Georgien's militær, "bekymring" for sikkerheden for den med dets hjælp byggede olierørledning fra Det Kaspiske Hav, som fra Aserbajdsjan løber gennem Georgien (forbi Sydossetien) til den tyrkiske Middelhavskyst.

August I 2006 advarede EU-myndigheder officielt før en krig i Kaukasus mellem Rusland, Abkhasien og de allierede Sydossetien, og Aserbajdsjan og Georgien."

[7] Radio Free Europe/ Radio Liberty Apr. 29, 2008 For blot et par dage siden, udsendte senator John McCain  en erklæring, hvori han  kraftigt fordømte Moskva's beslutning om at etablere direkte statslig forbindelse med udbryderregioner i Georgien - Abkhasien og Sydossetien. I sin redegørelse, kalder senator McCain den seneste russiske bevægelse "de facto annektering" af disse territorier - en beskyldning, Moskva blankt benægter Obama er af Mc Cains mening."

[8] Rusland advarer NATO mod at intervenere. Hvordan kunne Georgien være så dumdristig? Har Georgien et vestligt underhånstilsagn om hjælp?

For ca. et år siden [9] fik præs. Bush  den amerikanske Kongres til give ham diktatur i 6 måneder og annullering af borgerrettigheder f.eks planlagte præsidentvalg i tilfælde af overhængende krig eller andre katastrofer. Siden da har rygter vundet styrke om, at han ville have et nyt Pearl Harbour. Hans personlige problemer hjemme er et stigende krav om [10] Rigsret pga løgne, der førte til den irakiske krig. Og i stigende grad  opstår røster om, at 11. sept. var et insider job - og at fornyede undersøgelser bør gøres - selv om de fleste af de beviser blev destrueret sammen med [11] implosionen af WTCs blok 7, som ikke blev ramt af et fly.

Mistanken styrkes efter [12] miltbrand skandalen, hvor Bin Laden blev anklaget af FBI - og nu bliver dr. Ivins fra en af hærens  mikrobiologiske forskningslaboratorier beskyldt for at være eneste ansvarlige. Meget praktisk har han "begået selvmord"! Ud over at Mr. Bush formentlig gerne vil blive diktator i den amerikanske Nye Verdensorden.

Georgien har været en brav tilhænger af USA i Irak og sendt 1,400 soldater derned - nu er de taget hjem selvfølgelig.

[13] Det Hvide Hus sagde 10.08.2008, at Ruslands  militære aktion i Georgien var “farlig og ude af proportioner” samt at enhver ydeliger eskalation af konflikten kunne skade de bilaterale bånd.

D. 15. juli  startede 1.200 US-soldater en 3-ugers manøvre sammen med de georgiske tropper. Og de er næppe rejst bort endnu.

[14] Desuden er der ( nogle siger op til 1.000) israelske militære rådgivere i Georgien
Israels støtte til Georgien skyldes en olie-rørledning: "Jerusalem har en stærk interesse i, at Kaspiske olie-og gasledninger når den tyrkiske terminalhavn i Ceyhan, snarere end det russiske net.
Intense forhandlinger er i gang mellem Israel, Tyrkiet, Georgien, Turkmenistan og Aserbajdsjan om rørledninger, der når til Tyrkiet og derfra til Israel's olie-terminal i Ashkelon og videre til dets Røde Hav-havn i Eilat. Herfra kan supertankere transportere gas og olie til Fjernøsten gennem Det Indiske Ocean."

På [15] NATO topmødet i Bukarest 2.-4. april 2008 nægtede Frankrig og Tyskland at imødekomme Georgiens ansøgning om optagelse i NATO af frygt for Rusland - samt for gasforsyningerne derfra.

[16] EU er forpligtet over for Georgien  gennem den Europæiske Naboskabspolitik. Men på grund af demokratisk underskud og frygt for konflikt med Rusland har  [17] EU  stort set afholdt sig fra at efterleve det hidtil.

Mandag d. 11.aug. vil et EU udenrigsministermøde finde sted  - og sandsynligvis i denne uge et [18] ekstraordinært EU topmøde.

Men i aften (den 9 august) irettesatte bilderberger og statsminister Fogh Rasmussen på tv  vredt den russiske indtrængen - og udenrigsminister, Per Stig Møller, udtalte, at optagelse af Georgien i NATO og EU var den egentlige årsag til den russiske invasion - og erklærede, at kuren ville være at fremskynde optagelsen af Georgien og andre ansøgere i EU og NATO, meget hurtigt!

[19] [18] Carl Bildt, bilderberger, medlem af Den Nye Verdensordens [20] RAND-tænketank,  Sveriges udenrigsminister: "Vi accepterede ikke militær intervention af Milosevic's Serbien i andre tidligere jugoslaviske stater for at beskytte indehavere af serbiske pas.Og vi har grund til at huske, hvordan Hitler brugte selvsamme doktrin for mere end et halvt århundrede siden for at underminere og angribe væsentlige dele af Centrale," skrev Bildt.
[21] Præsidenterne fra  ex-kommunist EU staterne Polen, Estland, Letland og Lithauen sagde ien fælleserklæring, at: " EU og NATO må tage initiativet og stå op mod spredningen af imperialistisk og revisionistisk politik i Østeuropa med alle til rådighed stående midler Den  Russiske Føderation hars overskredet en rød linie ."

FNs Sikkerhedsråd er ude af stand til at handle - idet Rusland vil vetoe alt, hvad er går imod dets interesser.

Kommentar
Om aftenen den 10 August, Georgien har  ensidigt erklæret våbenhvile . Russerne synes  ikke at acceptere den- men vil formentlig erobre begge provinser. I Abkhasien mobiliserer man nu. Og Ukraine vil tilsyneladende ikkelade den russiske blokadeflåde komme tilbage til i den ukrainske base-havn ! Situationen er uigennemsigtig. Det forlyder, at NATO og EU har pålagt georgierne, at  våbenhvilen blev indført. Disse to organisationer står ydmygede, hjælpeløse, utroværdige og helt sikkert vrede  på Rusland, som tilsyneladende har meddelt at ville invadere det vestlige Georgien selv og at beholde Sydossetien - [22] i  flg.  CNN.

Forbrødringen mellem Øst og Vest synes overstået.
Det kan blive alvorligt i den kommende farlige udvikling i Mellemøsten omkring Iran.
I denne situationen har den nye verdensorden  meget klogt sørget for, at vores militær og arsenaler er spredt rundt om i verden for at beskytte islam - således at vi står forsvarsløse mod russerne!


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1384

URLs in this post:
[1] er meget bekymret over udviklingen i Georgien / Kaukasus: http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2008/08/09/sot.bush.georgia.statement.cnn
[2] Sydossetien: http://en.wikipedia.org/wiki/South_Ossetia
[3] ndlemmet i Rusland : http://en.wikipedia.org/wiki/Abkhazia
[4] imod vil de etniske Abkhazieres vilje: http://www.tiraspoltimes.com/news/give_abkhazia_freedom_and_openness_wall_street_journal_says.html
[5] 83% af 190,000 indbyggere er russere: http://nn.wikipedia.org/wiki/Abkhasia
[6] Radio Utopie: http://www.radio-utopie.de/2008/04/30/eu-und-usa-die-front-am-kaukasus/
[7] Radio Free Europe/ Radio Liberty Apr. 29, 2008 : http://www.rferl.org/content/article/1109646.html
[8] Rusland advarer NATO: http://www.tagesschau.de/ausland/suedossetien122.html
[9] fik præs. Bush  den amerikanske Kongres til give ham diktatur i 6 måneder: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=6134
[10] Rigsret: http://en.wikipedia.org/wiki/Movement_to_impeach_George_W._Bush
[11] implosionen af WTCs blok 7: http://www.chico911truth.org/docs/11rfa911.php
[12] miltbrand skandalen: http://edition.cnn.com/2008/CRIME/08/07/anthrax.widow/index.html
[13] Det Hvide Hus sagde 10.08.2008: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article4497216.ece
[14] Desuden er der ( nogle siger op til 1.000) israelske militære rådgivere i Georgien: http://www.debka.com/article.php?aid=1358
[15] NATO topmødet: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_Bucharest_summit
[16] EU er forpligtet over for Georgien: http://ec.europa.eu/world/enp/pdf/action_plans/georgia_enp_ap_final_de.pdf
[17] EU  stort set afholdt sig fra at efterleve det hidtil: http://debatte.welt.de/kommentare/54209/
[18] ekstraordinært EU topmøde.: http://euobserver.com/9/26596
[19] Image: http://euro-med.dk/wp-admin/EU%20has%20largely%20stayed%20away%20from%20a%20deeper%20engagement%20so
%20far.

[20] RAND-tænketank,: http://euro-med.dk/?p=1339
[21] Præsidenterne: http://www.monstersandcritics.com/news/europe/news/article_1422701.php/Poland_Baltics_condemn_Russia
n_actions_in_South_Ossetia__Roundup_

[22] i  flg.  CNN: http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/08/10/georgia.russia/index.html