Den Nye Verdensordens CIA-Kontrol Med Os “Terrorister”

Posted By Anders On August 8, 2008 @ 19:14 In Dansk, Euromed | 1 Comment

[1] [1] The Independent, den 7 august, 2008: "Regeringen er ved at udarbejde planer om at bruge ubemandede "drone" fly, der i øjeblikket er indsat i Irak og Afghanistan for at bekæmpe terrorisme og støtte politimæssige operationer i Storbritannien.

Forsvarsministeriet udfører forskning og udvikling for at indsætte spionfly, der er udstyret med meget avanceret overvågningsudstyr, der gør det muligt for dem hemmeligt at spore og fotografere mistænkte uden deres viden  i  løbet af tre år.
Planerne støttes af Underhusets Forsvarskomité - men tiltrækker kritik fra de borgerlige frihedsrettighedsforkæmpere, der er bekymrede over konsekvenserne af skjult overvågning af civile.

Droner (UAV) kan opnå klare billeder, samtidig med at flyve i op til 15 km højde. Hvis ministrene giver ordningen grønt lys, vil Storbritannien være blandt de første lande til at anvende UAV'er til at overvåge sine egne borgere.

[2] Gareth Crossman, direktør for de borgerlige rettigheders vagthund Liberty, sagde: "Med UAV'er har man langt større evne til at indsamle materiale i det private rum." Han tilføjede: "Hvis de er vant til blot at svæve at vinde tilfældige oplysninger, så det ville selvfølgelig være et spørgsmål til bekymring og et borgerrettighedsspørgsmål. "
UAV'er skal bruges til katastrofehjælp, kontrol af forsamlinger, anti-terror-overvågning, maritime eftersøgninger og støtte til kystvagt, politi, brandvæsen og efterretningtjenester. UAV'er vil give lovhåndhævelsesinstanser enorme muligheder for overvågning.

Robert Emerson, en sikkerhedspolitisk analytiker der har specialiseret sig i at decifrere luftfotos, sagde: "Satellitbilleder kan blive påvirket af skyer og mangel på lys, med UAV'er kan man undgå det ved at vælge den højde, man flyver i."

[2] EUObserver, Aug. 7, 2008: "En hemmelig rapport udarbejdet af eksperter fra seks EU-medlemsstater antyder, at man vil skabe en anti-terror pagt med Washington, hvilket vil indebære, at dele efterretninger på tværs af de 27 lande i blokken."

Kommentar
Denne blog har [3] tidligere beskrevet de hemmelige forhandlinger mellem EU og USA om dette emne - såvel som at [4] Europol bliver et EU-Parlaments- agentur samt skrevet om [5] ECHELON, det verdensomspændende satellit-baseret spionage system. Se [6] også her.

"Den 53-siders rapport udarbejdet af indenrigs- og justitsministre  fra Tyskland, Frankrig, Sverige, Portugal, Slovenien og Den Tjekkiske Republik - seneste, nuværende og kommende EU-formandskabs- lande - gør gældende, at den tættere sammenhæng med USA er nødvendig for at øge kampen mod terrorisme, beretter UK avisen [7] The Guardian, der også skriver: "US privatsfære-lovgivning er svag. Den byder liden beskyttelse for sine borgere - og ingen for ikke-borgere."

Blandt andre forslag foreslår dokumentet oprettelse af "netværk af anti-terror-centre" samt at øge beføjelser hos  sikkerheds-relaterede europæiske organer og institutioner, såsom Europol [politi organ], Frontex [ydre grænser organ], og [8] SitCen [center for fælles efterretninger].
Dokumentet samler idéer om, hvordan EU's sikkerhedspolitik bør udvikles i løbet af de næste fem år. Dens forberedelse blev iværksat af Tyskland sidste år.
Planen er at puste SitCen op til et  [9] europæisk CIA. Men det afstedkommer allerede uro i USA og Storbritannien, fordi SitCen er så utæt som en si!

Det nye initiativ er døbt det "euro-atlantiske område for samarbejde", og det bør omfatte overførsel af enorme mængder af information om EU-borgere og rejsende til

[10] Bruno Waterfield Aug. 7, 2008: En ny epoke af indgreb, overvågning og krav fra embedsmandskredse er født.
"Denne tekst - især gennem oprettelsen af et EU-USA fælles sikkerheds-område i 2014 og "konvergens" på overvågning og dataindsamling - omdefinerer" indre anliggender "som et spørgsmål om EU's indre sikkerhed.

Sikkerhed er ved at blive EU's vigtigste ideologiske politikområde.

Konvergensprincippet er et meget stort skridt fremad mod en europæisk stat. Den sikkerhedspolitiske dagsorden er en teknokrat's drøm.

[10] Sikkerhedsdagsordenen er baseret på antagelser om trusler eller risiko og bygger på en uhæmmet mistillid til mennesker og daglige aktiviteter, såsom rejser. I praksis handler det om kontrol og overvågning.
Denne sikkerhedspolitiske dagsorden har allerede udløst konkurrencekrig om hvem, der kan få de fleste oplysninger om Europas borgeres bevægelser

Nu er det seneste slagord "konvergens". Dette koncept varsler en ny æra ved at standardisere det europæiske politis overvågnings- teknikker og skabe fælles dataindsamlingssystemer, der skal drives på EU-plan. Kontorer og "de offentlige sikkerhedsorganisationer" vil blive forlænget fra de de eksisterende DNA-og fingeraftryksdatabaser til at medtage CCTV video-optagelser og materiale indsamlet af "spion droner"".

[11] EU d. 8. aug. 2008: EU-Rådet diskuterer for tiden oprettelsen af et europæisk Forbryderalbums-oplysningssystem (ECRIS). Dette er en videre udvikling af EU-Rådets [12] Frame Work Decision fra 2007.
Den foreslåede Rådsbeslutning ville definere elementerne i et standardiseret format, der tillader, at oplysninger udveksles på ensartet, elektronisk vis.

Kommentar
Er det ikke fantastisk?
De importerer muslimske indvandrere i enorme antal og truer med [13] fængsel i 3 år til dem, advarer mod faren ved denne indvandring. De uddanner terroristerne af 9 / 11 og 7 / 7  i London samt Madrid bombemændene 2004.
De beskylder muslimer for [14] miltbrand terror i USA - nu afsløres miltbrandne at komme fra det amerikanske militær's egne laboratorier.

  [10] Og nu retter de opmærksomheden på - hvem? Tilhængerne af "fredsreligionen", hvem de beskytter på enhver måde? Eller på os der advarer mod den uansvarlige islamificering af Europa - og hvem de nu anser som potentielle kriminelle terrorister, fordi vi er imod deres nye verdensorden?

Igen: [3] Hvem profiterer af 11. sept. og misbruger "krigen mod terror", som vi nu får besked på at kalde "[15] kontraterrorismeterrorisme", hvilket indikerer, at denne krig ikke længere er mod islamisk terrorisme - men mod os alle.

Og vore medier? De tier stort set alle om dette!

Big Brother iagttager os virkelig. Hvad vil han gøre ved dem af os,  der ikke adlyde hans verdensstats-religion?Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1371

URLs in this post:
[1] Image: http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/unmanned-spy-planes-to-police-britain-886083.html
[2] Image: http://euobserver.com/9/26585
[3] tidligere beskrevet: http://euro-med.dk/?p=1158
[4] Europol: http://euro-med.dk/?p=985
[5] ECHELON: http://euro-med.dk/?p=1176
[6] også her: http://euro-med.dk/?p=1186
[7] The Guardian: http://www.guardian.co.uk/world/2008/aug/07/eu.uksecurity
[8] SitCen: http://www.euractiv.com/en/security/gijs-vries-terrorism-islam-democracy/article-136245
[9] europæisk CIA.: http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1042491/Fears-Brussels-plans-European-CIA-force-Br
itain-share-security-secrets.html

[10] Bruno Waterfield Aug. 7, 2008: http://blogs.telegraph.co.uk/bruno_waterfield/blog/2008/08/07/eu_plan_the_rise_and_rise_of_the_secur
ocrats

[11] EU d. 8. aug. 2008: http://www.consilium.europa.eu/cms3_fo/focusView.ASP?lang=en
[12] Frame Work Decision: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:52005PC0690:EN:HTML
[13] fængsel i 3 år: http://www.legislationline.org/legislation.php?tid=218&lid=7975&less=false
[14] miltbrand terror: http://edition.cnn.com/2008/CRIME/08/07/anthrax.widow/index.html
[15] kontraterrorismeterrorisme: http://www.rand.org/news/press/2008/07/29/