Resumé: Midt i den Nye Verdensordens galskab står Ron Paul frem i det amerikanske senat og giver en overraskende præcis beskrivelse af denne orden, der gør fornuft til vanvid og godt til ondt. Måske overraskende i betragtning af, at han også går rundt og laver illuministernes håndtegn - men illumnismen efter Hegels strategi leverer både tese - antitese - syntese. Der er ingen tvivl om, at den globale "elite" bliver mere og mere desperat, efterhånden som sandheden om deres store løgne om global opvarmning, krigen mod terror, 11. sept., sammensværgelsen mellem FNs WHO og vaccineproducenterne om svineinfluenzasvindelen, bagmændene bag den igangværende finanskrise, sammensværgelsen omkring Lissabontraktaten osv. går op for folk. Derfor har Obamas nye censur-tsar, Sunstein, foreslået forbud mod eller beskatning af "konspirationsteorier" - især klimaændringsbenægtelse - netop fordi de har oplevet, at "konspiraationsteorierne" ofte er afsløret som sande.  Han vil genindføre "Fairness doktrinen", der forbyder alle TV- og radiostationer at have et enkelt syn på "konspirationsteorier". Han vil infiltrere "konspiracisterne" på internet og i det reale rum for at så tvivl om deres argumenter - og placere regeringens officielle holdninger der. Lukkeordrer mod ikke indforståede medier truer. Den tyske famileminister og kanslerkontoret er med på ideen og vil have "færdselsregler" på nettet - som sædvanlig med børneporno som påskud. EU er i gang med at lave en ligebehandlingslovgivning, der vil muliggøre, at alle, der føler sig fornærmede af andres holdninger kan anlægge sag mod "fornærmeren", typisk muslimer og homosexuelle mod kirkers kristne holdninger. Den Internationale Alliance af Journalister er vældigt med på opgaven som "gode" spytslikkere og ensrettere. Den tidligere KGB infiltrationsagent, Yuri Bezmenov, fortæller om sine erfaringer med at indføre den Nye Verdensordens standarder, hvilket skete efter bestikkelse af USAs politiske systems top, der fejede skeptiske kolleger til side. Selve hjernevaskningen af amerikanerne med virkning generationer frem skete v.hj. a 4 trin: 1. Demoralisering 2. Destabilisering 3. Krise 4. "Normalisering". Derved blev religiøse, politiske og moralske værdier afmonteret.  

Ron paul-satanistEndelig, midt i den nye verdensordens galskab, er der en mand, som har set dens virkelige natur.  Senator Ron Paul til  US Senatet : "Det er surrealistisk, det er bare ikke troværdigt. en storslåaet absurditet; et stort bedrag, en illusion af afgørende proportioner, baseret på urimelige forestillinger og ideer, hvis tid aldrig burde være kommet; enkelhed groft forvrænget og kompliceret; sindssyge går for logik; storslåede intriger bygget på usandheder med Ponzi- og Madoff-moral; ondt beskrives som dyd; uvidenhed udpantet som visdom, ødelæggelse og forarmelse i humanismens navn; vold som redskab for forandring; forebyggende krige, der anvendes som vejen til fred; tolerance, der leveres af regeringens kanoner; reaktionære synspunkter forklædt som fremskridt; et imperium erstatter republikken; slaveri sælges som frihed, ekspertise og dyd ombyttes med middelmådighed; socialisme til at redde kapitalismen; en regering ude af kontrol, uhæmmet af forfatningen, retsstaten, eller moral; skænderier over smålig politik, mens vi bryder sammen i kaos; den filosofi, som ødelægger os, er ikke engang defineret …. vi skal forberede os på revolutionære ændringer i ikke  alt for fjern fremtid. " Mere her. Måske mærkeligt i betragtning af, at Paul også laver illuministernes Satanstegn. Men illuminismen leverer Hegels elementer: Tese - Antitese - Syntese.

CRU e-mail-skandalen, hvor leverandørerne af klima-dommedagsprognoser til deres medvider, IPCC, blev afsløret i at "lave tricks for at skjule faldet i den globale temperatur" er blevet forværret af Russian Institute of Economic Analyses,  der hævder, at CRU havde snydt med russiske remperaturer - endda udeladt temperaturer fra det meget kolde Sibirien og landdistrikterne. NASA GISS under James Hansen er gentagne gange blevet taget på fersk gerning i at manipulere sine temperaturer til fordel for "global opvarmning". Endog Obama gør Wall Street ansvarlig for skabelsen af den løbende økonomiske krise At han dermed åbenlyst lyver, er ukendt for de fleste: Gennem   Clinton administrationen blev de største købere af realkreditlån i landet tvunget til at sænke kvalifikationerne for kreditansøgere for at øge andelen af fattige, blandt dem, der fik pant i fast ejendom - også selv om de var insolvente. Så slap Fed pantelånshelvedet løs ved at sænke renten til nul. Flere og flere mennesker har set sammensværgelsen mellem FNs WHO og svineinfluenza-vaccine- og / Tamiflu-Relenza producenter! 11. sept. Og så videre.

Så ingen tvivl om, at varmisterne, der har en verdensregeringsdagsorden i stedet for det globale klimas  sundhed i sinde, er tiltagende desperate. Så skal hvad de gribe til?
1) En mulighed er denne: The Register 15 Jan 2010: Norfolk politiet, der undersøger "Climategate" hackningen, har tilkaldt kolleger fra National Domestic Ekstremism Team (NDET), har det vist sig. Nu følger en anden mulighed

2) Cass R. Sunstein 2008. Den mand, der skriver det følgende, er ikke bare en Hr. Hvem som helst: Han er præsident Obama's censur-zar og argumenterer for, at den amerikanske regering bør forbyde "sammensværgelsesteoretisering". 

I et længere længere akademisk skrift i 2008 fra Harvard,  "Konspirationsteorier" spørger Sunstein og medforfatteren, Adrian Vermeule, en Harvardprofessor i jura: "Hvad kan regeringen gøre ved konspirationsteorier?" Blandt de overbevisninger, Sunstein vil forbyde, medtager han den, at global opvarmning er bevidst svindel. "Vi kan let forestille os en række mulige løsninger. (1) Regeringen kunne forbyde sammensværgelse teoretiseringer. (2) Regeringen kan indføre en form for skat, finansiel eller på anden måde, på dem, der formidler sådanne teorier."

Sunstein fortsatte: "Vi foreslår en karakteristisk taktik til at knække den hårde kerne af ekstremister, der leverer konspirationsteorier: (3) erkendelsesinfiltration af ekstremistiske grupper, hvor regeringens agenter enten åbent eller anonymt vil underminere de troendes invaliderede erkendelsesgrundlag ved at plante tvivl om teorier og stiliserede fakta, der cirkulerer inden for disse grupper og dermed skabe en gavnligt erkendelsesmæssig mangfoldighed. " Sunstein sagde, regeringens agenter "kunne indgå i chatrum, online sociale netværk, eller endog grupper i det virkelige rum."

Sunstein definerede en konspirationsteori som "et forsøg på at forklare en eller anden begivenhed eller Apollo11praksis med henvisning til magtfulde menneskers rænkespil, folk som også har formået at skjule deres rolle."

Nogle "konspirationsteorier," der anbefales til Sunsteins forbud omfatter: (1) "Teorien om, at global opvarmning er en bevidst svindel." (2) "Den opfattelse, at CIA var ansvarlig for mordet på præsident John F. Kennedy." (3) "The Trilateral Commission er ansvarlig for vigtige bevægelser i den internationale økonomi." (4) ", at Martin Luther King Jr. blev dræbt af føderale agenter." (5) "Månelandingen var iscenesat fandt faktisk aldrig sted." Sunstein medgav, at "nogle konspirationsteorier, under vores definition, har vist sig at være sande."! Han fortsatte: "Watergate hotelværelset, der anvendtes af Det Demokratiske Nationale udvalg blev faktisk aflyttet af republikanske embedsmænd, der opererede på foranledning af Det Hvide Hus. I 1950'erne gav CIA i virkeligheden LSD og lignende stoffer under Projekt MKULTRA, i et forsøg på at undersøge muligheden for  'tankekontrol.”

I en nylig udgivet bog, "Om Rygter”  hævdede Sunstein, T websteder bør være forpligtet til at fjerne "falske rygter", mens injurielove bør ændres for at gøre det lettere at sagsøge for spredning af sådanne "rygter".

»New Deal Fairness Doctrin«, og her
WND Har også tidligere rapporteret, at Sunstein har udarbejdet en "Aftale om ændring af Forfatningens Første Tillægslov"- en ny" Fairness Doctrin", der omfatter etablering af et panel af “tværpolitiske eksperter "til at sikre" mangfoldighed "på radio-og fjernsynsvirksomhed. Sunstein sammenlignede regeringens behov for at censurere spredningen med den moralske forpligtelse USA havde til at indføre nye regler, der forbød adskillelse. Sunsteins radikale forslag, … fremmer "Fairness Doktrinen," den afskaffede FCC politik, der krævede, at indehavere af sende-tilladelser skulle fremlægge kontroversielle emner af offentlig interesse på en måde, som regeringen betragtede som "retfærdig og afbalanceret." Sunstein Sheeple_deesintroducerer, hvad han betegner som sin "Nye aftale om Første Tillægslov" "for at censurere tv i USA. Sunstein skrev det er "værd at overveje mere drastiske metoder også."

Prison Planet 14 Jan. 2010  Hvad er det, Sunstein definerer som "konspirationsteorier", som potentielt skal beskattes eller forbydes af regeringen? Det er holdninger blandt flertallet af amerikanerne, intet mindre. Han taler om bredt accepteret overbevisning, der deles af flertallet af amerikanerne, men som betragtes som smagløse af regeringen. Han går ind for censur af internettet.

Regeringen har gjort det klart, at stigende mistænksomhed over for myndighederne er en direkte trussel mod deres politiske dagsorden og faktisk har Sunstein erkendt dette på side 3 i sit skrift. Derfor går de nu i gangfor fuld kraft med informationskrigsførelse i et forsøg på at underminere, afbryde og i sidste ende forbyde organiseret fredelig modstand mod deres voksende tyranni.

Sådan hjernevasker man en nation
Free-speechDick Eastman, Rense.com 4 Oct. 2009: "I de tidlige 1990'ere var jeg en del af kampen i staten Washington for at besejre "G-Surf", indførelsen af resultatbaseret uddannelse, som Carla Nuxoll havde indført. Dette var ødelæggelsen af undervisningen af børn til i stedet at realisere deres potentiale under ureguleret vejledning af lærer, rektor og skolebestyrelsen - og udskiftning med enkel indoktrinering og enkel uddannelse af menneskelige inputs til brug for de store selskaber.
 
Det system, opdagede jeg, var blevet købt fra Sovjetunionen i bytte for computersoftware af Carnegie Foundation. Kun holdningernes betegnelser blev ændret - den politiske iagttager blev lærerens og rektors "mentor" osv. Politisk korrekthed og social ensretning blev udstanset - man dekonstruerede vores religiøse, moralske og politiske værdier. Det var fremmed erobring uden bomber og tanks - alt udført ved forræderi, infiltration og sabotage.
De vandt ved at købe fra lederne af oppositionens top. Det lederskab, de ikke kunne købe, blev skubbet til side af dem, de kunne bestikke. En af mine venner, der kom med i kampen - blev så bange og skræmt, at flyttede med sin familie på 9 til Wyoming. Jeg har set en række kriminelle og børrneødelæggere blive skolebestyrere på dette område, og jeg har set klasser - som vi fik at vide ville være de bedste i landet i 2000, ende nær bunden af på nationalt plan - selv om hvert anden stat fik lignende programmer pålagt og lignende tab af deres børns frihed og fremtid."

 Free-speech2Dette fantastiske interview blev gjort tilbage i 1985 med en tidligere KGB agent, Yuri Bezmenov (video), der var uddannet i undergravende teknikker. Han forklarer de 4 grundlæggende trin til socialt manipulation af hele generationer til at tænke og opføre sig på den måde, magthaverne vil have dem til. Det er chokerende, fordi vores land er blevet forvandlet på nøjagtig samme måde, og har fulgt nøjagtigt de samme trin. Se og lyt meget nøje … Han anfører, at kun 4 trin er nødvendige, for at den nye verdensorden / kommunismen kan tage over: 1. Demoralisering 2. Destabilisering 3. Krise 4. "Normalisering". Medløbere bliver stillet op mod muren og skudt.

Tror Du, at det ser bedre ud i Europa? Se her
 
The Telegraph 3 Aug. 2009: De katolske Biskopper i England, Wales og Skotland fordømte Europa-Kommissionens planlagte Ligebehandlingsdirektiv  som "helt uacceptabelt", fordi de sagde, det ville tvinge kristne til at handle mod deres samvittighed. Direktivet tager sigte på at harmonisere og håndhæve et forbud på tværs af den 27-medlemmer store blok om forskelsbehandling på grund af seksuel orientering, alder, religion og handicap, som ikke er omfattet af arbejdsretten. Men biskopperne siger, at direktivet  simpelthen vil få som resultat, kraftigt at begrænse retten til religiøs frihed og ytringsfrihed. Han sagde: "På dette punkt ville EU faktisk effektivt diktere religiøse organisationer, hvad deres tro eller ikke kræver - en helt uacceptabel situation."

Definitionen af fornærmelse i direktivet betyder også, at  enhver person, der beslutter sig for at være "fornærmet" af et af kristendommens udtryk,vil kunne anlægge sag mod kirkerne, .  EU-Rådet vil nu overveje, om det skal vedtage, ændre eller forkaste direktivet. Sverige, der har EU-formandskabet, har oplyst, at den ønsker at indføre direktivet i november.

MM-News 10 Aug (German
) rapporter om politikere og Spiegel's angreb på internettets frihed i Tyskland, Irak og Kina.
Forbundsfamilienminister, Ursula von der Leyen, som på afgørende vis har fremmet inititiverne til internetspærringer,  har allerede advaret om, at Internettet risikerer at blive en juridisk rodeområde og opfordrede til diskussioner om den rigtige mængde frihed, demokrati og menneskelig værdighed på Internettet. Nu slutter kanslerministeriets minister, Thomas de Maizière, sig til koret og opfordrer til "Trafikregler på internettet."

"Udfordringen for Europa"
Blogactiv 2. juli 2009  “(Journalistisk) information af høj kvalitet afhænger først og fremmest af at tilpasse sin produktionsproces. Nogle aviser indfører allerede etiske og ansvarlig foranstaltninger. Vi er nødt til at værdsætte dem og opmuntre medierne organisationer til at hjælpe dem med at formere sig.
I informationsverdenen gennemfører visse medieorganisationer politikker og strategier, som opretter en praksis, der er mere ansvarlig end andre. International Alliance of Journalists Eu-censur (hammer-segl-mundbind)kaster i sit arbejde med produktionsprocessen for “ansvarlig” information lys over eksistensen af denne "gode" praksis. For at afhjælpe denne situation foreslår alliancen, at en online oversigt over denne praksis  oprettes for, så at den kan værdiansættes, deles, modelleres og spredes. Alliancen har allerede indledt dette arbejde blandt en gruppe på tyve medieorganisationer i Frankrig, Italien, Spanien, Brasilien, Belgien, Schweiz, Indien og Centralasien. Denne gruppe kan i sidste ende blive en reference for alle medieorganisationer, der er bekymrede over kvaliteten af information og for læserpublikum, som er følsomt over for etiske kriterier.

Produktionen af oplysninger fremmer anvendelsen af moral defineret ved forskellige koder og charters for erhvervet samt etik, som er fastlagt i erklæringen om menneskerettigheder, FN's charter, (den kommunistiske) Earth Charter, Charteret om menneskers ansvar (og i Frankrig, det nye charter om kvaliteten af oplysninger, også). Udvide lageret af etiske og ansvarlige foranstaltninger truffet af medieorganisationer til at omfatte alle nyheder og generelt interessere medierne i Den Europæiske Union og gøre den tilgængelig for borgerne via et flersproget websted.”

Alliance of Journalists: “Vores formål er at opfinde, at dele og at praktisere nye former for kollektiv handling, fra lokalt til globalt plan, så vi sammen kan udøve mere kontrol, sammen og med naturen, om fremtiden for en stadig mere kompleks og indbyrdes afhængig verden.
Udfordringen for Alliancen er til gunst for enhed i mangfoldighed ved at proklamere vores samfunds 'evne til at forstå og vurdere de komplekse situationer, spørgsmålenes indbyrdes afhængighed og legitimiteten af alle de forskellige geokulturelle, tematiske, sociale og faglige synspunkter samt at tilskynde dem alle til at handle i overensstemmelse hermed.”