Obama: “Han Dristede Sig Frem For At Bringe Lyset Til Verden”

Posted By Anders On July 30, 2008 @ 00:54 In Dansk, Euromed | 2 Comments

[1] The Times Online har denne fremragende artikel om Obamas seneste rejse.
Verdens og især  EUs og dets arabiske "partneres" intriger er meget dystre anliggender. Derfor dette.

Den salvedes pilgrimsfærd til Det Hellige Land er et mirakel i aktion - og en velsignelse for alle hans trofaste tilhængere
Og det skete i de dage, i det ottende år af den onde Bush den Yngres (den Uvidendes) regeringstid, hvor hele jorden fra den arabiske ørken til kysten af De Store Søer var blevet lagt øde, at et Barn femstod i ørkenen.

Barnet var velsignet i ht. udseende og intellekt og var et skud af jævn familie, afkom af en mirakuløs forening, barnebarn af en typisk hvid person og en afrikansk bonde. Og ih, som han gik frem, Barnet, og holdt sig på korrekthedens vej, med kun lejlighedsvise afstikkere ind i marihuana og uføre.

Da han var tolv år gammel, fandt de ham i templet i  Chicago By, hvor han udbredte sig om de finere detaljer i samfundets indretning med profeten Jeremias og de ældste. Og de ældste undrede sig over, hvad de hørte og sagde indbyrdes: "Sandelig, hvem er dette barn, at han åbner vores hjerter og sind for håbets dristighed?"

I de store forvalgsslag gjorde han det af med den medvidende  Hillary, hustru til den afsatte kong Bill af det stive Lem og deres barbariske horder af arbejderklasse-hvide. Og sådan skete det ved tidens fylde, inden høstmåneden i det fastsatte år, at Barnet vovede sig frem - for første gang - for at bringe lyset til alverden.

Rapfodet og forladende sin kamel rejste han med et lille følge, som kun bestod af hans trofaste disciple af mediernes stamme. Han vovede sig først til Hindu Kush-landet, hvor Taleban havde næret slangen al-Qaeda ved deres bryst, den, som spyr rædsel over alverden. Og barnet talte og NATO-stammerne løsnede straks alle de bånd, der tidligere havde bundet dem. Og  de store slag, som fulgte lysets kræfter, var en triumf. For så længe Barnet stod med armene højt hævede, led fjenden svære tab, og truslen om terror var ikke mere.

Herfra drog han videre til Mesopotamien, hvor han trådte frem for den store hersker al-Maliki, og al-Maliki talte ham til  og velsignede hans plan om tilbagetrækning af legionerne om 16 måneder, selv om den kejserlige legat  og prætor, Petræus, forsøgte at standse det.

Og se,  i Mesopotamien indtraf et under. Selv om den store rustningsbølge, som den onde Bush havde bestilt, havde været en forfærdelig fejltagelse, et spild af afgørende militære ressourcer og dømt til at ende i en katastrofe, bragte Barnets stærke tilstedeværelse pludselig en stor sejr for lysets kræfter.

Og Perserne, som så alt dette og var meget bange, længtes efter at tale med Barnet og så, at Barnet var fredens bringer. Ved hans navns nævnelse lagde de rask deres rænker til side og smedede deres uransværd om til kernekraftplovskær.

Derfra drog barnet op til byen Jerusalem og drog ind gennem porten siddende på et asen. Skarerne af medieankermænd, der havde fulgt ham på afstand, råbte “Hosianna” og svingede store palmegrene og strøede dem for hans fødder.

I Jerusalem og i det omgivende Palæstina talte Barnet til hebræerne og ismaeliterne, som skrifterne havde profeteret. Og på et øjeblik lagde løven og lammet sig side om side. Og Israeliterne og ismaeliterne sluttede deres langvarige fjendskab og levede for evigt i fred.

Da rygtet spredtes i landet om Barnets underværk, flokkedes folk alle vegne fra for at høre ham. Hettiter og Abbasider; Obamaconservative og  McCain-tossede; Cameroonianere og Blairiter.

Og de fortalte  mærkelige og vidundelige ting om Barnets rejse. Rundt om i verden begyndte de globale temperaturer at aftage, havspejlene sank og den store opvarmning var overstået.
 
Den store profet Algore af Nobel og Oscar, som mange havde anset for den salvede, smilede og fortalte sine disciple, at Barnet var ham, som slægtleddene havde ventet på.

Og der var andre underfulde tegn.  I byen  Street at the Wall, faldt interbank renten som manna fra himlen og omkostningerne på ombytning af misligholdte lån faldt til jorden som døde fugle fra mandeltræet,  og folk, der havde måttet gå fra hus og hjem fik nye lånemuligheder.

På hospitaler over hele jorden blev de syge helbredt, selvom de ikke var forsikrede. Og alt, fordi Barnets havde udtalt det.

Og dette er vidnesbyrd fra en, der taler sandheden og vidner om sandheden, på det, at I må tro.
Og han ved, det er sandheden, for han oplevede det hele på CNN og BBC og på siderne i The New York Times.

Så vovede Barnets sig videre fra Israel og Palæstina og betrådte det gamle kontinents kyster. I dronning Angela af Merkels land , samledes uhyre skarer for at høre hans stemme, og han prædikede  mangfoldigt for dem.

Men da han var færdig med at tale, fortalte hans disciple ham, at menneskemængderne var sultne, for de havde intet fået at spise alle de timer, de havde ventet på ham. Og så befalede Barnet sine disciple at hente nogle fødevarer, men alt, hvad de havde, var fem brød og et par frankfurters. Så han tog brødet og de frankfurters og velsignede dem og sagde til sine disciple, at de skulle brødføde skarerne. Og da alle havde spist sig mætte, var der 12 fyldte kurve til overs.

Derfra rejste han vestpå til Mount Sarkozy. Selv den skønne prinsesse Carla af stammen Bruni blev slået af ærefrygt, og hun var meget forelsket i Barnet, men han var ej fristet.

På den 7. dag spadserede han på vandet over Engle-Kanalen til hooliganernes ældgamle land. Der blev han modtaget med åbne arme af den engang så store profet, Blair, og hans efterfølger, Gordon den Spedalske, samt hans efterfølger, David den Gyldne.

Og straks viste ærkeenglen Gabriel sig for mændene med det himmelske kor, en hærskare af kerubim and serafim. Alle priste de (illuminati) guden og sang: "Ja vi Cain!!"

Kommentar
Men naturligvis Cain vi. Fordi barnet forjætter, at vi endelig har opnået det globale fælles borgerskab  - den nye verdensorden, som Hitler
også ønskede  - som denne ondsindede [2] Sky News Video siger.
Desværre er Berlin en by med mangfoldige synder, så  barnet opholdt sig dér så lang tid for at demonstrere det gode (nogle kætterske personer hviskede: øl), at der blev meget lidt tid til yderligere besøg - hvilket gjorde gallere og britannici vrede.
For de mente at have besejret germanerne - så at de burde have mindst lige så megen tid med barnet.

På grund af hans velgørende gerninger i Germania blev der ikke tid til at se til [3] sårede US-Legionærer  i  Sedes Terrae (Landstuhl). Cains søn og andre med knurrede imidlertid, at dette skyldtes, at mediernes adgang til hospitalet er forbudt, så ingen kunne transmittere hans gode gerninger, især da det samme skete i Lundinium, Britannia.

Ak, illuminatilyset går hurtigt ud. De hengivne disciple fra medierne forrådte mesteren som en flok Judas'er, selvom det endnu ikke var påske tid, fordi de troede, at deres Herre gav dem stene for brød, og at de 12 tiloverblevne kurve kun var fyldt med tomt papirsaffald- lige som de  "fødevarer", som han gav skarerne.

Så de begyndte at kalde ham hovmodig.

Og de begyndte at stille ham i dårligt lys for at lyve, fordi han havde ført dem på afveje, og de skrev: "Kampagnen blev trættet af Times' seneste meningsmåling og ledsagende front-side artikel med titlen "Rundspørge mener, at Obama ikke spænder over race-kløften". Hvilken nyhed udspredtes med formiddagsaviserne.

Ak,  forventes Messias ikke at blive den store forsoningsfyrste? Nogle folk begyndte at hviske: "Hvis han ikke er Messias - hvem er han så?" Kunne lyset, han bringer ind i verden, komme fra de glohede brændeovne der nedefra? Fra disse illuminerede / oplyste, som ændrer mørke til lys, lys til mørke, godt til ondt og ondt til godt?

Somme begyndte at mene, at dette Barn af lyset gør, som [4] Islamiter gør,  [5] som ikke giver fødselsdags- eller julegaver fordi mesteren  virkelig har en [6] Islamitisk fortid  – og frafaldne Islamiter er jo i [7] livsfare - hvad barnet ikke synes at være (sura 9:14).

Kunne det være, at lysets Barn kun havde støtte fra en [8] underordnet dæmon? Nogle har endda skrevet denne blasfemi om lysets Barn: "[9] Han er et helt tomt hylster, man kan fylde op med hvad hans mestre - Brzezinski & venner, vil."

Og hvad, der var endnu værre: Mørkets Fyrstes foretrukne, [10] Cains søn,  greb chancen til sin egen beskidte fordel. Og han har  [11] gud Mammons støtte, ham, som kaldes det Rødskilt, verdens konge, der kan bestikke enhver. Men da nu begge er så lydige mod Rødskilt, [12] giver hans mæglere også Barnet rigeligt. Og denne konges højre arm er den fæle Rocker Fællesjord, [13] marano jødernes konge, ham, der ejer de vigtigste nyhedsspredere.

Gud  se i nåde til alle os, der ser efter lyset fra oven i stedet for lyset fra neden, hvilket kommer ind i verden fra de illumineredes lysbringer (Lucifer på latin), der med sine disciple gør deres værste for at stikke det himmelske lys ud![14]
[14]


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1320

URLs in this post:
[1] The Times Online: http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/gerard_baker/article4392846.ece
[2] Sky News Video: http://www.rightpundits.com/?p=1779
[3] sårede US-Legionærer: http://freerepublic.com/focus/f-news/2051970/posts
[4] Islamiter: http://qa.sunnipath.com/issue_view.asp?HD=1&ID=2106&CATE=115
[5] som ikke giver fødselsdags- eller julegaver: http://www.politico.com/news/stories/0708/12035.html
[6] Islamitisk fortid: http://www.examiner.com/a-534540~Can_a_past_of_Islam_change_the_path_to__president_.html
[7] livsfare: http://en.wikipedia.org/wiki/Apostasy_in_Islam
[8] underordnet dæmon: http://adereview.com/blog/?p=38
[9] Han er et helt tomt hylster, man kan fylde op med hvad hans mestre - Brzezinski & venner, vil.: http://bavaria-for-ron-paul.blogspot.com/2008/07/meine-meinung-zu-obama.html
[10] Cains søn: http://www.cbsnews.com/stories/2007/08/22/politics/main3193619.shtml
[11] gud Mammons: http://www.guardian.co.uk/world/2008/apr/29/johnmccain.uselections2008
[12] giver hans mæglere også Barnet: http://www.das-gibts-doch-nicht.info/seite4945.php
[13] marano jødernes konge: http://www.israelect.com/reference/WillieMartin/NEWS-11.htm
[14]
: http://www.israelect.com/reference/WillieMartin/NEWS-11.htm%20%20and%20owner%20of%20its%20most%20imp
ortant%20news%20media.