Obama I Berlin: “Vil I den Totale Globalisering? - Ja, Ja, Ja!”

Posted By Anders On July 25, 2008 @ 02:02 In Dansk, Euromed | 1 Comment

[1] [1] Uddrag af Obamas demagogiske Nye Verdensordens-trosbekendelse i  Berlin den 24. juli, 2008.
Obama's indlæg er et glimrende eksempel på, hvad man skal sige, hvis man ønsker støtte fra Den Nye Verdensordens ledelse. Og det er nødvendigt, eftersom ingen er blevet USA's præsident siden Anden Verdenskrig uden støtte fra Council on Foreign Relations.

Denne tale må være skrevet af Council on Foreign Relations - eller en anden kilde med nøje kendskab til  den Nye Verdensordens / Globalismens program: [2] Klimaløgne,  [3] og her, støtte til påskudet for udvidelsen af Den Nye Verdensorden: "Krigen mod terrorisme", som tillader praktisk taget enhver nedbrydning af grænser og demokrati, og det samme gælder den internationale kriminalitet,  narkotika-handel - udvidet af Rockefeller's Mentahygiejne bevægelse,

Nuklear spredning - selv om USA aldrig ville opgive sit atom-overherredømme, bekæmpelse af global fattigdom - alt imens de reelle magthavere i verden: de multinationale selskaber, der ejes af den superrige Nye Verdensordens elite, giver pokker i de fattigste lande og kun søger profit , De skaber oliekrise og stigende fødevarepriser som følge af deres egne hedge fond spekulationer.

Formentlig er forfatteren [4] Obamas rådgiver, Zbigniew Brzezinski, der både er [5] CFR-medlem og [6] medlem af den [7] Trilaterale Kommission, som han grundlagde sammen med David Rockefeller i 1973

Når Obama taler om terror og skam – placerer han ansvaret på OS - ikke hos islam!

Han gentager alle problemer i verden, der vokser katastrofalt, alt som globalismen udvides.

Og hvad værre er: Han siger ikke et eneste ord om løsninger på de problemer, hans forgængere har skabt - og ikke været i stand til at løse.!

Han bare skriger: Riv alle mure ned - mellem alle religioner og kulturer og levestandarder - og byd indvandrere fra forskellige lande og religioner velkommen, bandlys forskelsbehandling.

Hvad vi har gjort i nu 40 år. Ikke vi - men disse dejlige,  uforenelige muslimske  indvandrere skaber nu fattigdom og usikkerhed i vores "civiliserede" verden og er den sikre vej til kaos, som den nye verdensorden ønsker.

Glem ikke den illuministiske, globale Nye Verdensordens  motto: "Orden ud af kaos" (men først skabe kaos!).

"Hold fast i en stærk EU – og udvid den".

"Mens vi taler,  smelter biler i Boston og fabrikker i Beijing Nordpolsiskappen,  kyststrækninger ved Atlanterhavet viger, og der bringes tørke til gårde fra Kansas til Kenya.

Det er dette øjeblik, hvor vi skal komme sammen for at redde denne planet. Lad os beslutte, at vi ikke vil overlade vore børn en verden, hvor havene stiger og hungersnød spreder sig og forfærdelige storme ødelægger vores jord.
Lad os beslutte, at alle nationer - herunder min egen - vil handle med samme alvor som jeres nation har gjort, og reducere det kulstof, vi sender ind i vores atmosfære.

Dårligt sikret nukleart materiale i den tidligere Sovjetunionen, eller hemmeligheder fra en videnskabsmand i Pakistan kunne bidrage til at opbygge en bombe, der detonerer i Paris.

Valmuer i Afghanistan
bliver heroin i Berlin. Fattigdom og vold i Somalia fremskynder terroren i morgen. Folkemordet i Darfur er skammelig for samvittigheden hos os alle.

I denne nye verden, har sådanne farlige strømme fejet hurtigere end vores bestræbelser på at holde dem under kontrol. Derfor har vi ikke råd til at forblive delte. Ingen nation, uanset hvor stor eller stærk, kan besejre disse udfordringer alene.

Terroristerne af 11. september uddannedes i Hamburg og i Kandahar og Karachi før drabet på tusindvis fra hele kloden på amerikansk jord.

Mure mellem gamle allierede på begge sider af Atlanten kan ikke stå. Mure mellem landene med de rigeste og fattigste  kan  ikke stå. Mure mellem racer og stammer, indfødte og indvandrere; kristne og muslimske og jøder  kan ikke stå.
De vægge vi må rive ned.

Vi ved, at de er faldet før. Efter århundreders stridigheder, har menneskene i Europa dannet et EU med velstand. Her, neden for  en søjle bygget for at markere sejr i krig, mødes vi i midten af et Europa i fred. Ikke alene er muren  kommet ned i Berlin, men  også i Belfast, hvor protestanter og katolikker har fundet en måde at leve sammen, på Balkan, hvor vores atlantiske alliance endte krige og bragte brutale krigsforbrydere for retten, og i Sydafrika , hvor et modigt folks kamp for  førte til sejr over apartheid.

Det er dette øjeblik, hvor vi skal bekæmpe terror og tørlægge brønden for ekstremisme, der understøtter den. Denne trussel er reel, og vi kan ikke vige fra vores ansvar at bekæmpe den. Hvis vi kunne skabe NATO til at byde Sovjetunionen trods, kan vi slutte i et nyt og globalt partnerskab for at opløse de netværk, der har ramt i Madrid og Amman, og i London og Bali; i Washington og New York.
Hvis vi kunne vinde en kamp for idéer mod kommunisterne, kan vi stå med det store flertal af muslimer, der afviser ekstremisme, som fører til had i stedet for håb.

Det er dette øjeblik, hvor vi skal forny målet om en verden uden atomvåben…. Med denne mur væk, skal vi ikke bare lade stå til og se yderligere spredning af dødbringende atomer. Det er på tide at sikre alle løse nukleare materialer; at stoppe spredningen af atomvåben, og at reducere arsenaler fra en anden tidsalder. Dette er det rette tidspunkt at begynde arbejdet på at finde fred i en verden uden atomvåben.

Det er dette øjeblik, hvor hver nation i Europa skal have en chance for at vælge sin egen morgen fri for skygger fra i går. I dette århundrede har vi brug for en stærk Europæisk Union, der uddyber sikkerhed og fremgang på dette kontinent, samtidig med at udstrække en hånd til udlandet. I dette århundrede - i denne by af alle byer – må vi afvise den kolde krigs mentalitets regler fra fortiden, og vise vilje til at arbejde sammen med Rusland, når vi kan, for at kæmpe for vores værdier, når vi skal, og til at søge et partnerskab, der strækker sig på tværs af hele dette kontinent.

Det er dette øjeblik, vi skal hjælpe med at besvare opkaldet til en ny fase i Mellemøsten. Mit land må stå med jeres og med Europa om at sende et direkte budskab til Iran, at det skal opgive sine atomare ambitioner. Vi skal støtte libaneserne, der har marcheret og blødt for demokratiet, og israelerne og palæstinenserne, der søger en sikker og varig fred. Og på trods af tidligere forskelle, er det tidspunktet, hvor verden bør støtte de millioner af irakere, der søger at genopbygge deres liv, selv når vi giver ansvaret til den irakiske regering og i sidste ende bringer krigen til en afslutning.

Vil vi udstrække vores hånd til de mennesker i de glemte hjørner af denne verden, der længes efter liv præget af værdighed og muligheder, af sikkerhed og retfærdighed? Vil vi løfte børn i Bangladesh fra fattigdom,  give husly til flygtninge i Tchad, og forvise AIDS-svøben  i vor tid?

Vil vi stå for menneskerettighederne for  systemkritikere i Burma, bloggeren i Iran, eller vælgere i Zimbabwe? Vil vi giver mening til ordene "aldrig mere" i Darfur?

Vil vi afvise tortur og stå for retsstaten? Vil vi glæde os over indvandrere fra forskellige lande, og bandlyse diskrimination mod dem, der ikke ligner os eller har samme religion som vi selv, og holde løftet om ligestilling og lige muligheder for alle vores folk?

Men jeg træder frem foran jer for at sige, at vi er arvinger til en kamp for frihed. Vi er et folk med usandsynligt håb. Lad os bygge videre på vores fælles historie, og udnytte vores fælles skæbne, og endnu en gang engagere osi den ædle kamp for at bringe retfærdighed og fred i vores verden,”

Hundredtusinder af begejstrede tyskere hyldede denne katastrofale propaganda.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1293

URLs in this post:
[1] Image: http://edition.cnn.com/2008/POLITICS/07/24/obama.words/index.html
[2] Klimaløgne: http://euro-med.dk/?p=34
[3] og her: http://euro-med.dk/?p=625
[4] Obamas rådgiver, Zbigniew Brzezinski: http://www.observer.com/2008/brzezinski-power-shouldnt-have-resigned
[5] CFR-medlem: http://www.biblebelievers.org.au/cfrall4.htm
[6] medlem: http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Trilateral_Members.htm
[7] Trilaterale Kommission: http://euro-med.dk/?p=547