Al Qaida - Den Nye Verdensordens Opfundne Uhyre Til Operationer Under Falsk Flag

Posted By Anders On January 5, 2010 @ 00:01 In Dansk, Euromed | 1 Comment

Resumé: Alt tyder på, at 11. sept. var et hjemmelavet påskud for at indlede Brzezinskis "Store Skakbræt"- Militæroperationer  i Centralasien mhp. at underlægge det den Nye Verdensordens verdensregering. Flere og flere mener det - og bliver derfor skeptiske, når nye "terrorangreb" finder sted. Et forsøg fra en nigerianer i et fly fra Amsterdam til Detroit på at detonere en bombe har udløst mistanke om et falsk flag tiltag fra US regeringsside på at skabe den rette panikstemning til at få fornyet den forfatningsstridige Patriot Act i Kongressen i februar. Der er også mistanke om, at USA har planer om at sætte militær ind i Jemen, hvor terroristen skal have fået sin utilstrækkelige uddannelse. Obama og Gordon Brown hævder, at Jemen er hjemsøgt af Al-Qaida-krigere, der er flyget fra Afghanistan og Pakistan og nu gør verden usikker fra Jemen. Der bliver dog nok højst tale om bombetogter og en politstyrke, idet USA ikke kan klare en ny front.

På basis af nigerianerens mislykkede forsøg, der skete under meget mærkelige omstændigheder, har USA, Storbritannien og Spanien nu lukket deres Jemen-ambassader af frygt for Al-Quaida - og Obama lover at uskadeliggøre disse hadefulde krigere - et ekko af præsident Bush i 2001.

Men spørgsmålet er, om Al-Qaida er andet end en bekvem syndebuk og påskud, som den Nye Verdensorden med USA og Storbritannien i spidsen kan bruge til at fremme deres politikker. Et BBC studie konkluderer, at Al-Qaida aldrig har eksisteret, og selveste Council on Foreign Relation´s´blad, "Foreign Affairs" mener, at Al-Qaida kun består af 200 forskræmte krigere, der prøver at gemme sig i Pakistans bjerge. De har ikke kunnet etablere noget netværk i USA og FBI har ikke fundet en eneste Al-Quaida celle eller set et eneste Al-Quaida angreb i hele verden siden 11. sept.! Et blik tilbage på 11. sept. viser også besynderlige forhold. Der er adskillige troværdige vidnesbyrd om, at "flykaprerne" lever i bedste velgående efter 11. sept! Der er kun dømt 1 person i USA for medvirken - og det skete på falske beviser og pga. mandens aggressive trusler. I andre tilfælde er der fremkommet tilståelser efter op til 183 druknekure på en måned - men ingen domme, kun Guantanamo!! En dommer fastslog at CIA og andre regeringsagenturer løj med hensyn til "beviserne."

Så alt tyder på, at "Al-Quaida" er opdigtet af USA.
 

Vi har hørt det altsammen før før al: Terrorisme. Så vi angriber al-Qaeda-terroristernes baser i Mellemøsten eller Centralasien. Først skete det efter 11. sept. 2001. Alt viser, at [1] 11. sept. var et inside job med fjernstyrede fly og nanothermit-implosioner af WTC bygningerne, en operation under falsk flag [2] Bombe-Umarfor at give Bush-regeringen en undskyldning for at starte Zbigniew Brzezinski's "[3] Store Skakbræt"-operation, AfPak krigen. Nu er Yemen på den Nye Verdensordens forbryderes sigtekorn. Hvorfor? For at besætte det “Store Skakbræt” stærkere?

USA vil formentlig optrappe sine foranstaltninger i Yemen, eventuelt bombe oprørernes højborge - men næppe sende flere soldater nu. [4] abc news 3 Jan. 2009: Vice National Skkerhedsrådgiver, John Brennan: “Den (fly 253 episoden) viser netop, at al Qaida er fast besluttet på at gennemføre disse angreb, og vi er fast besluttet på at modarbejde disse angreb. Al-Qaida har i virkeligheden  flere hundrede medlemmer i Jemen, og de er vokset i styrke. Vi er fast besluttet på at ødelægge al-Qaida, uanset om det er i Pakistan, Afghanistan, eller i Yemen. Og vi vil nå derhen.” Men Pres. Obama siges at være tøvende mht. en militær løsning.

 Iflg. [5] DEBKAfile har USA intet militær at undvære til en intervention Jemen, hvis præsident holder hånden over “Al-Quaida” og samtidig bilder vesten ind, at han er på USAs side – og en politistyrke vil være latterlig.

To "provokationer" foreligger: 1. Umar Farouk Abdulmutallab med en brændbar genstand på sig i et fly fra Amsterdam til Detroit, som han var kommet ombord på under [6] mystiske omstændigheder og [7] her – og [8] her. “Abdul Farouk [9] Abdulmutallab var i stand til at få fat imilitære højeksplosiver - 80 gram PETN – men blev "at have afsøgt hans krop for eventuelle sprængstoffer (CNN). Medmindre man var en retshåndhævende faglig eller militær agent, hvem i alverden ville så tænke på at afsøge en mand, der netop havde sat sig i brand, i løbet af få sekunder for flere sprængstoffer? “

Faderen til den mistænkte havde advaret de amerikanske myndigheder en måned tidligere - men ikke desto mindre har de ikke sat ham på deres flyveforbudsliste. Det første indtryk er, at den mistænkte var alene og ikke har nogen formelle forbindelser til  organiserede terrorgrupper, sagde  den amerikanske regerings talsmand. Se passagerernes beretninger [10] iflg.CNN.

[11] ABC News 26 Dec. 2009: Efterforskere siger, at den mistænkte havde mere end 80 gram PETN, en forbindelse, der er beslægtet med nitro-glycerin, som anvendes af militæret. Gårsdagens bombe mislykkedes, fordi detonatoren kan have været for lille eller ikke var i "god kontakt" med det eksplosive materiale, sagde efterforskere til ABC News. Ifølge myndighederne siger Abdulmutallab, at han har taget kontakt via internettet til en radikal imam i Yemen, som derefter satte ham i forbindelse med al-Qaeda ledere i en landsby nord for Yemens hovedstad, Sanaa. Myndighederne siger, den mistænkte bombemand var på rejse på et visum, der var udstedt af det amerikanske udenrigsministerium den 16. juni 2008, og som gælder indtil den 12 juni 2010. Tjenestemænd fortæller ABC News, at han var på en amerikansk "terrorliste", men ikke på flyveforbudslisten, hvilket ville have forhindret ham i går ombord på flyet. Et [6] ægtepar, Haskell, siger, at Abdulmmutallab ikke havde noget pas – men kom med alligevel ved mellemkomst af en velklædt indisk udseende mand.

På denne [12] video lover præs. Obama at holde al-Qaeda i Yemen ansvarlig for denne terrorhandling. Som  [13] Global Research bemærker: Der er i uagtsomheden over for de tunge efterretningsmæssige oplysninger om Abdulmutallab klare paralleller til forsømmeligheden d. 11. sept. 2001  fra CIAs side.

[14] Kurt-westergård2. [15] Jan. 2 (Bloomberg): Et attentatforsøg fra et somalisk Shabab medlem, der bor i Danmark på Muhammad tegneren [16] Kurt Westergaard i Århus.
Dette forsøg er blevet lovet af mange muslimer - og stimuleret af belønninger på 1 mio dollars - samt 70 højbbarmede jomfruer i Allah's Paradis. Den danske efterretningstjeneste har straks gjort dette til en Al Qaida-terror-handling - selv om de siger, somalieren handlede på eget initiativ!

Lad os tage et nærmere kig på indholdet af disse "terrorhandlinger" og derefter på den manglende substans mht. Al-Qaida.

[17] Infowars 2 Jan, 2010  Som CIA-entreprenør Billy Waug skrev i sin selvbiografi, var han en del af en samlet indsats for at uddanne al-Qaeda i Jemen i 1994.

[18] Bloomberg 2 Jan, 2010Præsident Barack Obama sagde, at USA er i krig med et "netværk af vold og had", og svor at forsvare nationen mod terror. Jeg har gjort det til en prioritet at styrke vores partnerskab med den jemenitiske regering – uddanne og udstyre deres sikkerhedsstyrker, at dele efterretninger og samarbejde med dem for at finde al-Qaida-terrorister," sagde Obama.

[19] Shabab_395[20] The Sun 2 Jan, 2010 Gordon Brown indkaldte til et nødsituationstopmøde for verdens ledere i går aftes for at himdre, at Jemen bliver et nyt terrorcenter.
[21] New York Times 1 jan, 2010, Mogadishu, Somalia - Højtstående ledere af Shabab oprørerne lovede fredag at sende deres soldater ud fra Somalia til Jemen og hvor jihad vinkede dem hen.  Shabab har øget deres bånd til al-Qaida.

[22] USAs, Storbritanniens og Spaniens embassader  i Jemen lukket på grund af "al-Qaida-trusler"

Konsekvenser
[23] Deutsche Welle 3 Jan. 2010: Storbritanniens premierminister Gordon Brown og USA's præsident Barack Obama har også ønsket at se en større fredsbevarende styrke i Somalia til bekæmpelse af voldelig radikalisme i regionen.

[24] Bin-laden2"Blandt de initiativer, som premierministeren har aftalt med præsident Obama, er USA-UK-midler til en særlig terrorbekæmpelses-politi-enhed i Yemen," sagde redegørelsen. "I Somalia, tror PM, og præsidenten, at en større fredsbevarende styrke er påkrævet, og de vil støtte det i FN's Sikkerhedsråd." Somalia er netop [25] Solanas ønskedrøm om at sende EU på kigsstien.

Jemen hilste lørdag opfordringer fra den britiske premierminister om et internationalt møde på højt niveau for at fokusere på ekstremisme i Golfenstaten velkommne.

Så hvem og hvad er al-Qaida?
[26] The New York Times 11 June 2009: Al-Qaida er et terrororganisations-netværk af islamiske ekstremister, skabt af Osama bin Laden, den Saudi-fødte hjerne bag angrebene den 11. september 2001 på USA. Amerikanske embedsmænd siger, at de oplever de første tegn på, at snesevis af krigere og en lille håndfuld af terrorgruppeledere er på vej til Somalia og Yemen fra deres primære fristed i Pakistans stammeområder.

Men eksisterer Al Qaeda - eller er det bare en amerikansk opfindelse mhp. ekspansionsprovokationer under falsk flag?
[27] Al-qaeda-nytIfølge denne [28] BBC video har Al Qaida aldrig eksisteret!
Her er, hvad Rockefellers almægtige [29] Council on Foreign Relations tænker: [30] Foreign Affairs 15 April 2009: George W. Bush førte USA ind i krigen i Irak med den begrundelse, at Saddam Hussein kunne give sit lands ikke-eksisterende masseødelæggelsesvåben til terrorister. Nu fortsætter  Bush's efterfølger krigen i Afghanistan med tilsvarende tvivlsomme argumenter mht. den fare, som Taliban og al Qaida udgør. Dette argument er konstant gentaget, men sjældent undersøgt.
Selve ideen om, at al Qaida har behov for en sikker geografisk base for at udføre sine terroristiske aktiviteter er i øvrigt tvivlsom. Når alt kommer til alt, var den operationelle basis for 11. sept. i Hamburg, Tyskland.  På nuværende tidspunkt består al-Qaida af et par hundrede mennesker, der løber rundt i Pakistan og prøver at undgå at blive opdaget og hjælper Taleban, når det er muligt. Det har også et usammenhængende netværk af andre rejsende over hele verden, der kommunikerer via internettet. I det seneste årti, har gruppen næsten fuldstændig miskrediteret sig selv i den muslimske verden på grund af nedfald fra 11. sept. angrebet og efterfølgende kontraproduktiv indsats mod terrorisme, meget af den rettet mod muslimer. Ingen overbevisende dokumentation har været tilbudt offentligt for at vise, at al-Qaida-Centralen har sammensat blot en enkelt helhjertet operation noget som helst sted i verden siden 11. sept. Og uden for krigszoner har den vold, som al-Qaida-tilknyttede selskaber, sympatisører og efterlignere tilsammen har stået for, resulteret i drab på omkring 200 til 300 mennesker om året, og tallet kan være faldende. Det er 200 til 300 for mange, naturligvis, men det antyder næppe, at "sikkerheden for mennesker over hele verden er på spil", som Obama dramatisk udtrykker det.

FBI og andre efterretmingsagenturer har været ude af stand til at afsløre blot en enkelt ægte al-Qaida sovende celle eller aktivist i landet. De manglende angreb inde i USA kombineret med manglende evne hos FBI til at finde eventuelle angribere tyder på, at Al-Quaida terroristerne enten [31] Khalid_Shaikh_Mohammed_after_captureikke forsøger særlig stærkt eller er langt mindre kloge og duelige end normalt fremstillet.

Hvordan Al Qaida-eventyret blev "bekræftet"

[32] Khalid Sheikh Mohammed fik druknekur, så han hævdede at være ansvarlig for 11. sept. angrebet fra A til Z. Han blev overført til Guantanamo - uden den lovede retssag. Den [33] kommer for i 2010, siges det. C.I.A. siges at have brugt druknekur 183 gange mod ham i marts 2003.

[34] The New York Times 19. April 2009:  C.I.A. forhørslederne brugte druknekur, som de øverste embedsmænd i  Obama administrationen har betegnet som [35] Zacarias_Moussaouiulovlig tortur, 266 gange på to centrale fanger fra Al Qaida, langt flere end det tidligere er blevet rapporteret. C.I.A. folkene brugte druknekur mindst 83 gange i august 2002 mod Abu Zubaydah, ifølge et juridisk notat 2005 fra justitsministeriet. [36] Abu Zubaydah er blevet beskrevet som en al-Qaida aktivist.

[32] Wikipedia"Inden for få timer efter angrebene (11. sept.) var [37] FBI i stand til at bestemme navnene og i mange tilfælde de personlige oplysninger om de formodede piloter og flykaprere."
FBI undersøgelse af angrebene, med kodenavnet operation PENTTBOM, var den største og mest komplekse undersøgelse i FBIs historie og omfatter over 7.000 specielle agenter. Den amerikanske regering besluttede, at al-Qaida, der ledes af Osama bin Laden, var ansvarlig for angrebene, med FBI angivelse af, at  "beviser, der forbinder al-Qaida og bin Laden med angrebene den 11. september er klare og uigendrivelige". Regeringen i Det Forenede Kongerige er nået frem til samme konklusion om al-Qaida og Osama bin Laden's skyld mht. terrorangrebene den 11. september.

Zacaris Moussaoui er dømt - på løgnagtige CIA-beviser
[38] Wikipedia: Zacarias Moussaoui blev dømt til livsvarigt fængsel - men så siger [38] Wikipedia: Den 20. november 2007, udtalte dommer Brinkema offentligt, at den amerikanske regering havde givet urigtige oplysninger om beviser i Moussaoui sagen, og at pga. disse handlinger overvejede hun at beordre en ny retssag i en relateret terrorisme-sag, nemlig  Ali al-Timimis, en muslimsk gejstlig i Virginia. Brinkema sagde, at hun ikke længere kunne stole på CIA og andre regeringsorganer mht., hvordan de repræsenterer klassificerede beviser i terrortilfælde efter at Moussaouisagens anklagere havde indrømmet, at skønt CIA havde forsikret hende om, at ingen videobånd eller lydbånd beksisterede af afhøringer af en række højt profilerede terrorisme-fanger, kom to sådanne videobånd og et lydbånd for dagen senere, i et brev offentliggjort d. 13 november. [39] Moussaoui er den eneste person, der i 2006 er dømt for 11. sept. i US iflg. CNN.

Her erklærer ca 200 [40] højtstående US embedsmænd,  offentligt, at 11. sept. ikke var et al-Qaeda - men et regeringsværk. 

Kommentar
[41] Scanner-420x0 
Formålet med denne episode under falsk flag synes at være at kvæle opposition i Kongressen mod fornyelse af den forfatningsstridige Patriot Act i februar ([42] Infowars 3. Jan. 2010). Også [43] EU vil stramme kontrollen med terrorister – og vel i ikke-diskriminationens hellige navn anse os alle for potentielle terrorister – og [44] stege os radioaktivt i helkrops-røntgenscannere i vore lufthavne – også[45] i Tyskland -og således øge kræftrisikoen!  En førende amerikansk ekspert i de biologiske virkninger af røntgen-stråling er  [46] Dr. John Gofman, Professor  emeritus i molekylær og cellebiologi, University of California, Berkeley: Der er intet sikkert dosis-niveau for ioniserende stråling. Hans undersøgelser viser, at stråling fra medicinsk diagnostik og behandling er en medvirkende årsagsfaktor i 50 procent af USA's kræft og 60 procent af vores iskæmiske (blodgennemstrømningsblokering) hjertesygdom. Desuden er fostrene truet.

Men ud over dette regnes der nu med en etnisk profilering med øget screening af folk fra især muslimske lande med 'statssponsorering af terrorisme' - Cuba, Iran, Sudan, Syrien - Afghanistan, Algeriet, Irak, Libanon, Libyen, Nigeria, Pakistan, Saudi Arabien, Somalia og Jemen ([47] The Daily Mail 4. Jan. 2010) –som om der ikke var terrorister i Filippinerne, Indonesien, Tunis Marokko, Ægypten osv. 

Dette er en begyndende erkendelse af, at den Nye Verdensordens forestilling om, at alle er lige gode, ikke er holdbar. Der er en faktor, som gør en forskel: deres religion/ideologi.

Hele denne historie stiller den amerikansk / britiske fremstilling af Al Qaedas farlighed og duelighed i et upålideligt lys. Dommer Brinkma fastsloge åbenlyse løgne omkring al-Qaida, der findes, bare én person er blevet dømt for 11. sept. - og tilsyneladende på grund af falske beviser og hans egen frækhed og dumhed, nemlig Zacarias Moussaoui. BBC siger, at Al Qaida aldrig har eksisteret, Rockefellers Council on Foreign Relations eget blad fortæller os, at der aldrig har været noget al-Qaida-netværk i USA eller blot et eneste al-Quaida terrorangreb i verden efter 11. sept., at Al Qaeda blot består af 200 skræmte primitive muslimske krigere, der gemmer sig i de pakistanske bjerge - plus et par, som rejste rundt. Her er beretninger om, at “selvmordsbombemændene”fra 11. september bagefter var i live og kernesunde: [48] video, The London [49] Telegraph, [50] CNN video,  [51] BBC d. 23. Sept, 2001 , FBI-Chef Robert Mueller har indrømmet, at  FBI ikke har nogen anelse om,  hvem "flykaprernes" var –   [52] video . I en  [53] hollandsk TV-udsendelse d. 9. April 2009 har publikum frikendt bin Laden!

Abdulmutallab er heller ikke noget geni - en amerikansk embedsmand har straks erklæret, at "det første indtryk er, at den mistænkte var alene og ikke har nogen formelle forbindelser til organiserede terroristgrupper." Det samme siges om en somalisk "Al Qaeda" sympatisørs forsøg på at dræbe den danske Muhammed-tegner Kurt Westergaard.

Alligevel råber Obama og Gordon Brown: Al Qaeda! og dramatiserer ved at lukke deres Jemen-ambassader - samt lover militær ekspeditionsstyrke til Jemen! Falske flag operationer bliver nemmere og nemmere at genkende, efterhånden som de bliver gentaget - især når Al Qaeda stadig er den løgnagtige undskyldning for den Nye Verdensordens aggression mod Obama-mentor Zbigniew “Store Skakbræts” centrum. De 2 her omtalte muslimske terrorister er bare fromme muslimer, der har antaget Koranens budskab: Slå de vantro ihjel, hvor I træffer dem, indtil de underkaster sig islam (f.eks. sure:1–5). 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=12756

URLs in this post:
[1] 11. sept. var et inside job : http://euro-med.dk/?p=8105
[2] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederbombe-2dumar1.jpg
[3] Store Skakbræt: http://euro-med.dk/?p=6904
[4] abc news 3 Jan. 2009: http://abcnews.go.com/ThisWeek/week-transcript-john-brennan-reps-hoekstra-harman-sens/story?id=94675
66&page=1

[5] DEBKAfile: http://www.debka.com/headline.php?hid=6446
[6] mystiske omstændigheder: http://www.mlive.com/news/detroit/index.ssf/2009/12/flight_253_passenger_says_at_l.html
[7] her: http://www.mlive.com/news/detroit/index.ssf/2009/12/four_first-hand_accounts_of_de.html
[8] her: http://www.mlive.com/news/detroit/index.ssf/2009/12/flight_253_passenger_kurt_hask.html
[9] Abdulmutallab: http://www.legitgov.org/northwest_bomb_plot_oddities.html
[10] iflg.CNN: http://edition.cnn.com/2009/CRIME/12/26/airline.attack/index.html
[11] ABC News 26 Dec. 2009: : http://abcnews.go.com/Blotter/northwest-bomb-plot-planned-al-qaeda-yemen/story?id=9426085
[12] video: http://www.youtube.com/watch?v=zxDXiZbPpjM&feature=player_embedded
[13] Global Research : http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16738
[14] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederkurt-2dwesterg-e5rd3.jpg
[15] Jan. 2 (Bloomberg): http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a7SfMopu3zds
[16] Kurt Westergaard i Århus: http://blog.balder.org/?p=875
[17] Infowars 2 Jan, 2010 : http://www.infowars.com/false-flag-event-in-detroit-a-pretext-to-invade-yemen/
[18] Bloomberg 2 Jan, 2010: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aN89_GM0d6do
[19] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedershabab-3951.jpg
[20] The Sun 2 Jan, 2010: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2791365/Gordon-Brown-calls-emergency-summit-to-stop-Yemen-
becoming-new-terror-base.html

[21] New York Times 1 jan, 2010: http://www.nytimes.com/2010/01/02/world/africa/02somalia.html
[22] USAs, Storbritanniens og Spaniens embassader: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article6974451.ece
[23] Deutsche Welle 3 Jan. 2010:: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5077975,00.html
[24] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederbin-2dladen21.jpg
[25] Solanas ønskedrøm om at sende EU på kigsstien.: http://euro-med.dk/?p=10042
[26] The New York Times 11 June 2009:: http://topics.nytimes.com/top/reference/timestopics/organizations/a/al_qaeda/index.html?inline=nyt-o
rg

[27] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederal-2dqaeda-2dnyt2.jpg
[28] BBC video: http://www.youtube.com/watch?v=mztfFdpd1Rk
[29] Council on Foreign Relations : http://euro-med.dk/?p=9774
[30] Foreign Affairs 15 April 2009: : http://www.foreignaffairs.com/articles/64932/john-mueller/how-dangerous-are-the-taliban
[31] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederkhalid-shaikh-mohammed-after-capture1.jpg
[32] Khalid Sheikh Mohammed fik druknekur: http://en.wikipedia.org/wiki/September_11_attacks
[33] kommer for i 2010: http://www.truthjihad.com/ksm.htm
[34] The New York Times 19. April 2009: http://www.nytimes.com/2009/04/20/world/20detain.html
[35] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederzacarias-moussaoui1.jpg
[36] Abu Zubaydah : http://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Zubaydah
[37] FBI: http://en.wikipedia.org/wiki/federal_bureau_of_investigation
[38] Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Zacarias_Moussaoui
[39] Moussaoui er den eneste person, der i 2006 er dømt for 11. sept. i US iflg. CNN.
: http://edition.cnn.com/2006/LAW/05/03/moussaoui.verdict/index.html
[40] højtstående US embedsmænd,  : http://www.patriotsquestion911.com/
[41] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederscanner-2d420x0.jpg
[42] Infowars 3. Jan. 2010: http://www.infowars.com/underwear-bomber-false-flag-to-be-exploited-to-renew-draconian-patriot-act/
[43] EU vil stramme kontrollen: http://www.eubusiness.com/news-eu/spain-attacks.24h/
[44] stege os radioaktivt i helkrops-røntgenscannere i vore lufthavne: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a8cE.KOCDuis
[45] i Tyskland : http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5078603,00.html
[46] Dr. John Gofman, Professor : http://noworldsystem.com/2009/12/31/full-body-scanners-to-fry-travelers-with-radiation/
[47] The Daily Mail 4. Jan. 2010: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1240391/Body-scanners-approved-anger-ethnic-profiling.html
[48] video: http://www.youtube.com/watch?v=f7ixuf236Dk&NR=1
[49] Telegraph: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/saudiarabia/1341391/Revealed-the-men-with-stole
n-identities.html

[50] CNN video,: http://www.youtube.com/watch?v=vr10cBlOawY&NR=1
[51] BBC d. 23. Sept, 2001: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/1559151.stm
[52] video: http://www.youtube.com/watch?v=HgkkeTZWZuU
[53] hollandsk TV-udsendelse: http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/television/news/e3ie9cf6d4fe9496d052885db4114f0c
656