FN Spænder Hjernevaskede Børn For Sin Vogn Med Menneskeskabte Globale Opvarmningsskrøner Og Verdensregering

Posted By Anders On December 15, 2009 @ 00:01 In Dansk, Euromed | No Comments

Resumé: UNICEF ligesom hele FN-systemet er på hårdt arbejde for at bane vejen for FNs verdensregering gennem klimaskrønen. Derfor havde UNICEF samlet 164 børn fra 44 lande til Børnenes klima-Forum i København i samarbejde med Københavns Kommune. For, som Danmarks nye milieuminister, Rockefellers Trilaterale Kommissionist, Lykke Friis, siger, "skal i Den Nye Verdensorden  alle indgå i aftalerne." Børnene var omhyggeligt udvalgt blandt allerede hjernevaskede individer med den rette indstilling. Under mødet fra 30. november - 4 december fik børnene at vide, at hvis den globale opvarmning "fortsatte, ville de komme til at leve i en verden, hvor"de ikke kunne nyde livet fuldt ud" på grund af forskellige klimatiske katastrofer. En udvalgt dreng modtog stående bifald fra blandt andre den danske statsminister, da han sagde, at han var ved at græde ved at tænke på en ikke-eksisterende fremtid for verdens børn på grund af den globale opvarmning, at de sandsynligvis ikke ville være glade for at overleve denne døende jord!!! Den danske klima-EU-kommissær, bilderbergeren Connie Hedegaard, roste børnene for at vise politikerne vejen til at erklære krig mod klimaet - og fik udleveret en skriftlig erklæring skrevet af UNICEF-voksne. "Vi vil ændre vores liv, vi er parate til at give alt, så længe der er mulighed for at redde planeten! Vi forventer det samme mod fra jer. Vi vil samarbejde med regeringer og gøre, som regeringerne pålægger os, hvis blot det sker i klimaets navn." Det er hjernevask på niveau med, hvad Hitler-Ungdommen var udsat for. De unge blev udnævnt som klima-ambassadører / missionærer til sprede det glade budskab derhjemme om, at de ikke er alene, men at landene i Vesten gerne vil betale for, at det eksponentielt stigende fødselsoverskud i udviklingslandene kan få rent drikkevand, uddannelse, fødevarer og sikker udvandring til os - samt afskærmning mod "klimaændringsbetingede" cykloner, der har plaget dem i årtusinder - såvel som mod "klimaændringsbetinget" ørkendannelse i Afrika, fordi afrikanerne har fældet skovene for at lave mad. Kort sagt betale for alle de ting, som deres egne korrupte regeringer ikke kan finde ud af at gøre. Og så skal vi høre om neo-kolonialisme fra dem for ikke at give dem alle de penge, de ønsker. Det kalder man den Nye Verdensorden.

[1] Andre Illarianov, toprådgiver for den russiske premierminister, Putin,kalder Kyoto-ismen "en af de  mest agressive, mest påtrængende og mest destruktive ideologier siden kommunismens og fascismens sammenbrud."

Noget meget uhyggeligt foregår i København og resten af verden. FN's klimakonference er i gang - baseret på den største videnskabelige løgn i historien. Dens formål er ikke, hvad den foregiver at være, klima, men koncernernes [2] verdensregering. FN er meget ivrig efter at vinde vores hjerter og sind for denne fidus. Ligesom Hitler og Stalin, ved de, at hvis man vil ensrette verden, bliver man nødt til at begynde med at ensrette børnene. Og FN starter med at hjernevaske børn!

UNICEF
[3] Børneklimakonference2[4] UNICEF’s mission er at slå til lyd for beskyttelse af børns rettigheder, til at hjælpe med at opfylde deres basale behov og til at udvide deres muligheder for at nå deres fulde potentiale.

[5] Groen-skole/Københavns Kommune. Med Børnenes Klima Forum fra 24. til 28 november 2009 vil UNICEF og Københavns Kommune sikre, at børn bliver hørt i klimadebatten. FN's Børnekonvention er alle børns grundlov. I dens artikel 12 hedder det, at børn har ret til at blive hørt i beslutninger, der påvirker dem, og en af UNICEF's opgaver er at sikre, at hvert barn får denne ret opfyldt. Desuden beskytter UNICEF, og opgaven er mere vanskelig, som der kommer flere katastrofer som følge af klimaændring.

[6] UNICEF COPENHAGEN, Denmark, 4 December 2009 - Efter en uges intensivt arbejde og debat har omkring 160 unge fra hele kloden færdiggjort en erklæring i dag i København, hvori de forpligtede sig til personlige ændringer i deres eget liv, og kræver, at regeringer over hele verden træffer foranstaltninger til at beskytte vores planet fra virkningerne af klimaændringerne.

[7] Loekke-axamHer er hvad Mohamed Axam fra Maldiverne sagde:
[8] Unicef 9 Dec.: Mohamed Axam talte under en diskussion med fremtrædende voksne med-nævnsmedlemmer, herunder den danske statsminister og COP15 vært Lars Løkke Rasmussen og Concordia 21 koncernchef og Costa Ricas  tidligere præsident José María Figueres. "Verdens børns stemmer lyder sande i mit hjerte," sagde han. "Mine øjne bliver fugtige, ikke når jeg ser en film, ikke når jeg taber en fodboldkamp, i hvert fald ikke når jeg giver mit legetøj væk, men fordi jeg forstår, hvordan det føles at se min fremtid og blive tvunget til at give afkald på den.”

Axam er en af otte Klimaambassadører, der udvalgtes efter sidste uges Børne Klima Forum til at repræsentere unge i COP15. Axam tilføjede: "De, der har mere end nok, skader vores verden blindt i den fælles sag om udvikling, mens de, der ingenting har, lider til det punkt, hvor vi bare ikke kan se enden på det." Da fremtiden er for vores børn, skal I først tænke over dette: Hvor gamle vil dine børn være i 2050? Eller vil de være så heldige at overleve denne døende jord? Vi er sent ude, men ikke for sent, "fortsatte han." Tro mig, det bedste tidspunkt at handle på nu." Paneldiskussionen sluttede med et stående bifald efter Axams tale.

Andre talere i panelet omfattede Kumi Naidoo, administrerende direktør, Greenpeace International, Wang Guangtao, formand, Environment Protection and Resources Conservation Committee, Den Nationale Folkekongres i Kina, David Blood, Senior Partner, Generation Investment Management (Al Gore´s koncern), og Katherine Richardson, prodekan, Københavns Universitet (svoren varmist).

Dokumentet blev forelagt for formanden for FN's Klimakonference (COP15), Connie Hedegaard, [9] -Childrens-Climate-Forum--015under afslutningsceremonien for Børnenes Klima Forum på Københavns Rådhus. Fru Hedegaard forventes nu at forelægge erklæringen for verdens ledere på COP15.
"Det er så godt, at unge mennesker fra hele verden fortæller os - politikerne - at tiden til handling er nu,"  sagde fru Hedegaard.
Fru Hedergaard talte også til også de unge delegerede, støttede kraftigt  børnenes erklæring om, at tiden til snak er forbi: "I skal fortælle politikerne, at de ikke kan forlade København tomhændet om to uger fra nu. Fordi I -den nye generations  borgere - kræver, at vi griber ind nu, "sagde hun.

Forkvinden for COP 15 Connie Hedegaard taler ved afslutningen af Børnenes Klima Forum.

[10] De unge delegeredes Erklæring skitserer de væsentligste problemer og anbefalinger, som deles af alle klima-ambassadører, og understreger, hvordan klimaændringerne har truet deres  og deres familiers liv.
"Vi, de unge delegerede fra 44 lande, der deltager i Børnenes Klima Forum 2009, vil ikke læne os tilbage og se på. Vi står allerede over for virkningerne af klimaændringen. Vore samfund er berøvet rent drikkevand, nægtes adgang til uddannelse og er sårbare over for sygdom, hver gang der er oversvømmelser. Vores fremtid er i fare, og vi kræver, at noget skal gøres. Tiden til snak er forbi. Nu holder vi  jer ansvarlige for jeres forpligtelser."
Erklæringen blev afsluttet efter en lang uge med konsultationer mellem delegationerne, studier og uddannelse med fokus på lokale aktiviteter, som klima-ambassadørerne kan tage med sig tilbage til deres hjemlande. De vigtigste anbefalinger er, at de industrialiserede lande øger udgifterne til tilpasning, at byerne planlægges godt og [11] bæredygtigt, at sikkerheds-standarder, forskrifter og nødprotokoller fastsættes for at man kan forberede sig på klima-forårsagede katastrofer, at bedre drikkevand sikres, at uddannelse om stigningen af havoverfladen og oversvømmelser samt artsforskelligheds-relaterede projekter gives.

En ung deltager sætter sit eget budskab om klimaændringer på skærmen under afslutningsceremonien for Børnenes Klima Forum. "Vi har færdiggjort denne erklæring og har også afsluttet en ungdoms-handlingsplan, som vi vil tage med hjem og begynde at iværksætte," siger 16-årige Bripra Biswambhara Nil, fra Indien. "Dette er kun første skridt. Begyndelsen på noget, der vil ændre hele vores liv i nær fremtid.

[12] Børnekonf.3Kommentar: Det er oprørende manipulation, indoktrinering en hjernevask af uskyldige børn til at arbejde for den Nye Verdensordens [13] kommunistiske verdensregering.
Her anvendes ikke børnesprog – men drevne manipulatørers sprog. 
[14] Maldiverne ligger blot ca. 1.5 meter over havets overflade. Ifølge  [15] Maldives Scuba Tours: Maldiverne er ofte ramt af cykloner, der går gennem Den Bengalske Bugt. De mest sandsynlige tidspunkter for disse er april / maj og igen i oktober / november. Ville de mon ikke forårsage naturlige oversvømmelser?
Oversvømmelserne i Bangla Desh var har altid været der. Ikke desto mindre er UNICEF nu af ideologiske grunde ude på  at fortælle disse børn, at deres ulykker skyldes en ikke-eksisterende global opvarmning, ikke deres egen svigtende stater, ikke at det faktum, at de har bosat sig i et land ved havoverfladen, der [16] hvert år rammes af cykloner, f.eks. én i 1991, som i Bangla Desh dræbte 136.000 mennesker- længe før den "globale opvarmning" blev lavet til et problem af den bedrageriske CRU og og Michael Mann! Ørkendannelse i regioner i Afrika skyldes, at  afrikan erne har fældet eksisterende skove for at lave mad, fordi de ikke har kunnet bruge fossile brændstoffer.Hvad med tsunamier? Nu er skyldes det hele vel "global opvarmning". Lige som al influenzalignende sygdom blev udnævnt til svineinfluenza i dette efterår, skønt den [17] kun udgjorde 2–17%. Det er disse svigtende staters egen opgave at gøre noget for at forhindre oversvømmelser - ikke min opgave at betale dem for ikke at gøre noget på grund af deres korruption.
erne fælder de eksisterende skove for at tilberede deres mad, fordi de ikke har været i stand til at vedtage og anvende petrofossil energi.
Krig mod klimaet erklæret
Det sidste afsnit i erklæringen er et perfekt resumé af, hvad der skete i de sidste syv dage i København: "Kampen mod klimaændringer er over os alle. Vi er klar til at handle, og vi inviterer jer til at slutte jer til os. Klimaændringer påvirker vores liv, vores familier og vores fremtid,” hedder det i dokumentet. "Vi må handle omgående, og vi er klar til at opfylde vores forpligtelser. Vi er parat til at give alt, hvad vi har, så længe der er mulighed for at redde vores planet.  Vi forventer det samme mod fra jer," konkluderer erklæringen.
Kommentar: “Chef, befal – vi følger, for du har hjernevasket os til at tro dine løgne!”

[18] Sluterklæring-fra-børneklimatopmødetEn forpligtelse til handling
"Efter denne uge sammen lærte jeg, at vi ikke er alene," sagde 15-årige Mohamed Axam Maumoon, klimaambassadør fra Maldiverne. "Lande og steder så langt væk fra hinanden og så forskellige, som Maldiverne, Indien og Storbritannien gik sammen om at dele de samme bekymringer og samme intentioner om at ændre tingene." Senere på aftenen blev de unge delegerede officielt udnævnt til Klima-ambassadører. De formaliserede et års engagement, som det fremgår af deres erklæring. For bedre at kunne gennemføre deres løfter, har de unge mennesker dannet et socialt netværk, så de kan dele ud af deres erfaringer og problemer, som de har lært om i København.

[19] The Moral Liberal, Pat Carlson 9 Dec. 2009:  "Bolden er nu den nye klimaændringstraktat kendt som Københavns-protokollen, der skal afløse Kyoto-protokollen, som udløber i 2012. UNICEF fik bolden på banen en uge før den egentlige konference (COP 15) begynder ved at holde Børnenes Klima Forum. Fra 30. november – 4. december 5 blev 164 unge Klima-ambassadører - børn i alderen 14-17 fra 44 lande - bragt til København for at diskutere eller i virkeligheden, for at få at vide, hvad deres rettigheder er i forbindelse med klimaændringer, og hvordan de skal forpligte sig til at ændre klimaet. De fik at vide, at hvis de er tvunget til at leve på en miljømæssigt truet planet, vil de ikke vil være i stand til at nyde livet fuldt ud, da trusler mod deres sundhed og [20] Boerne-klimatopmødevelvære vil tiltage.

      Information om UNICEFs Børneklima Forum

Jeg deltog i den særlige ceremoni fredag aften, 4. december 2009. Festen blev afholdt på Københavns majestætiske Rådhus og den store sal var fyldt med unge mennesker, nogle så ud til kun at være 10 år. Plakater, der udtrykker formodede problemer, som klimaændringer har forårsaget i hvert land, der var repræsenteret, hang overalt rundt om i lokalet.

I slutningen af ugen havde Klimaambassadørerne udarbejdet en "Børnenes Forum-erklæring", som blev overrakt ved en særlig fredag aften ceremoni til formanden for COP 15, Connie Hedegaard. I erklæringen hedder det: "Vi forpligter os til at engagere os og aktivt samarbejde med. . . regeringerne i kampen mod klimaændringer;"

Baggrunden på scenen var et stort træ, lavet af papir. Klimaambassadørerne blev bedt om at foretage en etårig forpligtelse til at gribe ind over for klimaændringerne. Hver ambassadør skrev sin forpligtelse på et stykke papir, som derefter blev indsat på træet.

Jeg talte med en 16-årig ung mand fra Florida i USA ved navn Pulkit Agrawal. Pulkit forklarede mig, at han var bekymret for, at Syd-Florida snart vil være under vand, hvis gletsjerne fortsætter med at smelte. Han var en af fire unge valgt ud af 75 fra USA til at være Klimaambassadør. Han deltog først i Junior 8-topmødet i forbindelse med G8-topmødet i juli sidste år i Italien. Ved J8-topmødet drøftede de unge deres rettigheder i forbindelse med den globale finansielle krise, igen sluttende med en erklæring, der skulle forelægges lederne af G8-topmødet. Pulkit sammen med de andre fra det amerikanske hold mødtes med Obama i Italien.

[21] Alien-beat-clubFor at blive antaget til Klima Forum, forelagde Pulkit fire essays, der forklarer, hvad han gjorde for at bekæmpe klimaændring. Han går på North Miami Senior High School i Florida, hvor han har startet en UNICEF-klub. Det er let at forstå, hvorfor disse unge mennesker har en automatisk troskab over for en organisation, der flyver dem rundt i hele verden, ikke blot for at mødes med ledere fra hele verden, men for at kræve deres rettigheder fra disse ledere og tale om at opbygge et urealistisk billede af ens egen betydning.

Den "danske" Aliens Beat Club”

Afslutningsceremonien blev efterfulgt af det danske band Alien Beat Club, der fremførte Børnenes Klima Forums hymne Det er min Verden". Sangen blev skrevet specielt til forumet af den danske hit-maker Remee. Nogle af versene i sangen er:  Hver dag, når jeg kommer hjem, kan jeg se, hvad jeg gjorde forkert
Og bagsiden af mit sind, siger, at jeg burde vide bedre
Og jeg vil opgive det hele, hvis jeg kunne skrue tiden tilbage
Ville have behandlet jer bedre, nu kan jeg se det tydeligere  

Jeg tror der er tid til forandring
Og jeg er ikke en mand af i går.

Kor
Fordi verden vil fortsætte med at dreje
Og lyset fortsætte med at brænde
For det faktum, at jeg vil lære
hvert minut af rejsen.
Men hvis vi ikke stopper med at lade stå til,
vil der være konsekvenser
For floderne, der flyder.
når ilden er tænst, ilden er tændt.

Det er min verden, det er min verden, det er min verden
    (gentages to gange mere)

Nogen har gjort det hele op, skønheden i en regndråbe
Ligesom et kunstværk, bjerge og floder
Jeg ønsker at se, hvor det ender, hvis jeg giver det hele min kærlighed
Hver tanke, jeg giver hende vil komme tilbage for evigt.

Jeg ved, at vi har en ret til at ændre
Og der er ingen grund til at placere skylden

Koret
Jeg har fået et valg at træffe, før det visner bort.
Det er nu eller aldrig, kan ikke være som "Hej, hvad"
Uanset hvad der motiverer, må jeg gøre en forandring
Foretage en ændring, foretage en ændring
Vi er fælles om dette .

UNICEF er en ond organisation opsat på at kontrollere vores børns hjerter og sjæle."


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=12343

URLs in this post:
[1] Andre Illarianov, toprådgiver for den russiske premierminister, Putin: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16467.
[2] verdensregering: http://euro-med.dk/?p=12029
[3] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederb-f8rneklimakonference2-thumb.jpg
[4] UNICEF’s mission : http://www.unicef.org/crc/
[5] Groen-skole/Københavns Kommune: http://www.groen-skole.dk/indbydelse1b.pdf
[6] UNICEF COPENHAGEN, Denmark, 4 December 2009 : http://www.unicef.org/infobycountry/denmark_52005.html
[7] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederloekke-2daxam-thumb.jpg
[8] Unicef 9 Dec.: http://www.unicef.org/infobycountry/denmark_52046.html
[9] Image: http://euro-med.dk/billeder/billeder-2dchildrens-2dclimate-2dforum-2d-2d015.jpg
[10] De unge delegeredes Erklæring: http://euro-med.dk/billeder/billederb-f8rneklimam-f8de.jpg
[11] bæredygtigt: http://euro-med.dk/?p=9541
[12] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederb-f8rnekonf3-thumb.jpg
[13] kommunistiske: http://euro-med.dk/?p=10248
[14] Maldiverne ligger blot ca. 1.5 meter over havets overflade: http://en.wikipedia.org/wiki/Maldives
[15] Maldives Scuba Tours: http://www.scubascuba.com/maldives-info.asp
[16] hvert år rammes af cykloner, f.eks. én i 1991, som i Bangla Desh dræbte 136.000 mennesker: http://en.wikipedia.org/wiki/Geography_of_Bangladesh
[17] kun udgjorde 2–17%: http://euro-med.dk/?p=11313
[18] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersluterkl-e6ring-2dfra-2db-f8rneklimatopm-f8det.jpg
[19] The Moral Liberal, Pat Carlson 9 Dec. 2009: : http://centerformoralliberalism.wordpress.com/2009/12/09/copenhagen-report-ipccs-damage-control-and-
hitler-youth/

[20] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederboerne-2dklimatopm-f8de.jpg
[21] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederalien-2dbeat-2dclub6.jpg