Klimareligion og København III. Gaias Tempelprostitution Og Lucifers Cirkus

Posted By Anders On December 11, 2009 @ 00:16 In Dansk, Euromed | No Comments

Resumé: Climategate CRUs prof. Phil Jones har som tak for sin produktion af forfalskede globale opvarmningstal siden 1991 modtaget 13.7 mio. pund. Jo mere alarmisme, desto større bevillinger, så hans stab kunne beholde stillingerne. Jones´løgne lagde grunden til klimareligionen, der forstørrede løgnen op til alle tiders største. Desværre er denne prostitution karakteristisk for klimareligionen, som styres af et satanistisk FN, der forbyder kristne symboler som juletræer under klimatopmødet ved Gaia-templet, Bella Centeret, der har tilknyttet tempelprostitution. Ritt  Bjerregård har åbenbart opgivet sin ungdoms amoralske mentalhygiejne-ideologi og har bedt hotelværter i København om ikke at formidle kontakt til prostituerede - til stor vrede hos disse! De har derfor givet tilbud om gratis sex til nogle. Klimatopmødet er gerådet i raseri, fordi Løkke Rasmussens udkast til aftaletraktat er lavet uden at spørge ulandene. Det vil lade os udlede dobbelt så megen CO2 som ulandene, hvis voksende befolkning vi jo skal financiere. Verdensbanken skal koordinere vore indbetalinger af CO2-afgifter fra markeder og en 2% skat på f.eks. USAs BNP, finans-, fly- og skibstrafik til en begyndelse. FN skal sørge for stram overvågning og regulering af de nu ikke mere suveræne stater. Meningen er, at den kommunistiske FN verdensregering skal gøre alle lige fattige ved at sætte Vestens industri i stå gennem CO2-skatter- til fordel for ulandene, der ikke har arbejde som tradition. For at understrege hykleriet udleder de 16.500 deltagere, journalister og aktivister mm. lige så meget CO2 som Marokko i 2006. Men det er kun 40% af hvad FN-mødet på Bali i 2007 udledte! Som sædvanligt spinder Rothschild, opfinderen af CO2-løgnen, guld på den rene CO2-gas gennem de europæiske og amerikanske klimabørser som verdens største gas-mægler! Og det er ikke gas!   

[1] Løkke-ban-ki-moon

At bekende sig til en religion kan have flere motiver – også penge. Især hvis man er fattig, kan man føle sig fristet til at gøre, hvad enhver luder gør - at sælge sig for penge og sige og gøre ting, man ved er åbenlyse løgne. Dette er hvad der skete med [2] CRU på University of East Anglia – hvilket udløste skandalen, der blev døbt af [3] James Delingpole fra The Telegraph: Climategate. Forskerne havde meget små midler, kun chefen havde en fast stilling - de andre klimaforskere ville miste deres job, hvis de ikke kunne finde sponsorer. Dette er, hvad man [4] kunne læse her, før denne hjemmeside pludselig blev ændret af CRU. Men der var håb. Ifølge den [5] tidligere redaktør af The New Scientist, Nigel Calder, i “The Great Global Warming Swindle, ønskede Margaret Thatcher kernekraft i stedet for kulkraft. Og hun ville give en masse penge til nogen, som kunne overbevise folk om, at kulstof i luften var farligt.

CRU-forskerne greb denne lejlighed til at sikre deres job og blive berømte. Efterhånden så FN store muligheder i CO2-eventyret. At være med i systemet var virkelig givende. Den bedrageriske , kreative og produktive [6] professor Phil Jones har modtaget 13,7 millioner pund siden 1991 fra bl.a. regeringen, NATO, EU, USA's Energiministerium.  Denne forretning er så fed, at CRUs medskyldige og klient, [7] Storbritanniens Met Office, nu påstår, at det sidste årti har været det varmeste, der nogensinde er registreret,  baseret påf CRUs og Mets Hadley Centre tal  (endnu et [8] Margareth Thatcher og DEFRA unterstøttet anti-CO2–Institut) – se [9] DEFRA. Til og med [10] Mojib Latif fra IPCC indrømmer, at der i den periode ikke har været nogen global opvarmning.
[11] Kbhvn-hovedbanegård-let´s go green
Ifølge forskerne i "The Great Warming Swindle" har en religiøs bevægelse fanget masserne i et omfang, så ingen politiker i den vestlige verden kan ignorere det. De er nødt til at acceptere den globale opvarmningssvindel - om ikke af overbevisning, så for ikke at få optøjer fra de hellige troende. [12] Pia Kjærsgård, Dansk Folkeparti, det parlamentariske grundlag for regeringen: “Klima skeptiske forskere bliver behandlet som kættere i middelalderen.” Tim Ball siger i “Den Store Opvarmnings- Svindel, at han har modtaget mordtrusler. IPCC-leder Pachauri har netop angrebet hackerne – ikke CRU!!

Københavns Hovedbanegård. Intet juletræ at se på dette billede.

Nu tilbage til religion. Gaia elsker ikke alt, hvad hun har frembragt. [13] Politiken 3 Dec. 2009: Juletræer vil blive forbudt i Bella Center, når stats- og regeringscheferne samles til klimatopmødet. Nu kan nogen tro, at afslaget skyldes, at det er uvenligt over for klimaet at fælde træer, men baggrunden er en anden: [14] Julen må ikke signaleres på et FN-topmøde.
[15] Bella center                            
Det midlertidige Gaia Tempel, Bella Center, København

Sodoma og Gomorrha. Det er forretning, siger alle ludere
[16] Politiken 4 Dec. 2009: Det Magistraten i København og overborgmester Ritt Bjerregaard (tidligere EU-kommissær) har sendt postkort ud til 160 københavnske hoteller, hvori man opfordrer COP15 gæster og delegerede til at »være bæredygtige - ikke købe sex«. "Kære hotelejer, vi vil gerne opfordre dig til ikke at formidle kontakter mellem hotellets gæster og prostituerede," siger henvendelsen til hotellerne. (Uventet moral fra en person, der fremmede den Nye Verdensordens umoralske [17] mentalhygiejne for 35 år siden. Men luderne mener nok at være bæredygtige!).
Københavns prostituerede er faret i harnisk over på projektet, siger, at rådet ikke kan blande sig i deres virksomhed, og har nu tilbudt fri sex til alle, der kan fremvise et af de ulovlige postkort og deres COP15 identitetskort. Ifølge rapporten har overgangen været organiseret af Sexarbejdernes Interesseorganisation (SIO), dvs. en slags fagforening! "Det er ren og skær diskrimination. Ritt Bjerregaard misbruger sin stilling som borgmester til at at forhindre os i at udføre vores helt lovligt arbejde." siger SIO talskvinde Susanne Møller.

[18] Sodoma-gomorrha[19] Politiken 27. May 2009: Den globale klimaudfordring kan have været på dagsordenen under den seneste World Business Summit klimakonference i København, men om aftenen har man set mange forretningsfolk, politikere og embedsmænd, der har benyttet sig af hovedstadens prostituerede. "Vi har haft meget travlt. Politikerne har også brug for at slappe af efter en lang dag,"siger 'Miss Dina', selv prostitueret.

Fra det største Cirkus nogensinde i København: Afrikansk deltager sprang op på middagsbordet og råbte i kor med andre: "En fair aftale for Afrika, en fair aftale for Afrika!" ([20] Jyllands-Posten 9 december 2009).
[21] EUObserver 9 Dec. 2009: Forud for FN's klimaforhandlinger i København, der åbnede 7. december, var Bernaditas Müller, koordinator for G77 og Kina-gruppen af lande, pludselig blevet droppet fra den filippinske delegation uden forklaring. Müller er en af de mest erfarne klimaforhandlere i verden. Det destabiliserer virkelig dem og deres evne til at fungere som en koordineret gruppe. EU og USA bliver beskyldt for at stå bag dette træk. Endvidere har en overlappende gruppe ngo'er skarpt angrebet Danmark, indehaver af formandskabet for FN's klimakonference, for at handle på en "forudindtaget, manipulerende og uigennemsigtig måde." Udkast til Københavns-aftalerne "udsendtes forud for konferencen til et lille antal regeringer, mens andre blev udelukket, tilføjede NGO'erne. Udkastet siges at diskriminere udviklingslandene. Raman Mehta fra Action Aid Indien sagde: "Det globale samfund havde tillid til den danske regering som vært for en retfærdig og gennemsigtig proces, men de har svigtet den tillid".

[22] The Guardian 8 Dec. 2009: Et lækket traktatudkast overlader effektivt kontrollen med klimaændringsfinansiering til Verdensbanken, ville opgive Kyoto-protokollen. Folk i de rige lande ville få lov til at udlede næsten dobbelt så meget som folk i fattige lande. Det skal lægges ind uden debat." Traktaten vil svække FNs rolle i håndteringen af af klimafinansieringen;
[23] Lord Monckton of Brenchley har læst det oprindelige det oprindelige papir bag det før mødet - "Endnu en gang forsøger de desperat at skjule hele omfanget af, hvad de forsøger at gøre - de  forsøger virkelig at etablere en verdensregering," sagde Monckton, og  tilføjede, at ordet "regering" ikke længere anvendes, men processen med yderligere centralisering af magten i globale hænder lå klart i traktaten. Verdensregeringen agter at pålægge en 2% skat på USAs BNP og på finansielle transaktioner

"Parterne" ønsker at forhindre den globale temperatur i at stige mere end 2 grader C i dette århundrede. Afrika ønsker imidlertid, at den vestlige verden skal reducere CO2-udledningen med 95% og den globale temperaturstigning til kun 1 grad C - eller afrikanerne vil blive stegt!! (Jyllands-Posten 9. dec.) 
[24] Fra-bella-centeretSe det [25] lækkede udkast. Artikel 19. Det er nødvendigt at styrke den internationale finansielle arkitektur for at finansiere udviklingslandene og optrappe de finansielle ressourcer. Midler kommer fra flere kilder.  20. Klimaændringsfinansieringen vil komme fra nye kilder - ud over de eksisterende u-landsstøtter, gennemsnitligt 10 mia dollar i perioden 2010-2012 mhp. en tidlig indsats. 22. En Klimafond vil blive oprettet. Parterne forpligter sig til at yde et foreløbigt beløb til fonden. Finansiering vil i.a. kommer fra luftfart og søtransport. 24. En Klima-Finansieringsbestyrelse vil blive nedsat under FN til at overvåge den internationale finansiering og identificere eventuelle mangler i denne. Beslutningsprocessen vil blive ved konsensus - alternativt med 2 / 3 flertal. 26. Parterne forpligter sig til robust måling af de indgåede forpligtelser. 27. Gennemførelsen af CO2-reduktion og afbødningsbidrag fra de udviklede lande vil blive internationalt strengt målt. 28. – det gælder også for CO2-reduktionerne i udviklingslandene. 29. De mindst udviklede lande kan deltage efter eget skøn. Finansielle strømme fra CO2-markeder bør overvåges separat. 31. Folllow-up-konference i 2014.

Hvad er idealisme, hvad er prostitution, hvad er dumhed og hvad er grådighed?Edmund_d_rothschild

Edmund de Rothschild: "At klare CO2 kræver penge."

I Bella Centeret er det umuligt at skelne mellem deltagernes motiver. Der er politikere, der giver deres sjæle til Gaia, eller til Karl Marx - som [26] FN's generalsekretær, Ban Ki-moon gør. Men der vil være en stor del, der sælger deres sjæle til Mammon - personificeret ved Rothschild-dynastiet, og dens Nye Verdensorden, hvis ånd svæver i og over Bella Centeret.
Og der vil være en hel del mennesker, der følger i Rothschilds CO2-fodspor af frygt for at miste deres stillinger. Lad os ikke glemme, at det var [27] Edmund de Rothschild som i 1987 lancerede CO2–svindelen på  4. World Wilderness Conference, hvor han bekræftede, hvad hans gode ven, medforfatteren til Earth Charter, Maurice Strong, sagde: Rothschild var pioner for idéen om at knytte miljø og økonomi sammen. Det var Rothschild, der sagde, man havde brug for penge (vore penge) til at afskibe CO2 til polerne og Sahara! Hør denne parodi på denne [28] video fra 28.56 minutter. Rothschilds syge ideer - grebet ud af luften - har haft en religiøs indflydelse på 1992 UNCED Earth topmødet i Rio de Janeiro, hvor hans fupnummer om CO2 som skyld i en global opvarmning blev vedtaget uden diskussion. Rothschilds CO2–fup har været et ubestridt religiøst dogme lige siden.            

Jeg er bange for, at en masse mennesker på verdensplan gennem dette CO2-vås bliver prostituerede på grund af Rothschild's penge og guld på en eller anden måde – og jeg mener folk i stillinger, hvor de kan og vil skade os.
Og hvad værre er: Gennem vore politikeres, videnskabsfolks, mediers prostitution bliver vi kastet ud i fattigdom. For "CO2 har brug for penge", som Edmund de Rothschild sagde, mange flere af vores penge, som hans Wall Street vampyrer allerede suger ud af os gennem [29] den finanskrise, de skabte og [30] skaber. Jeg forudser, at en lille smule, vil blive sendt til de mindst udviklede lande - der vil for altid være mindst udviklede lande på grund af deres urimelige produktion af børn - og resten ender i lommerne på Rothschilds og Rockefellers multinanionale selskaber.

[31] CO2-demoSom man kan se her, er [32] Rothschild aktiv i klimapropagandaen . Ikke så mærkeligt. Rothschild og Rockefeller sammen med Al Gore gør store penge på den meget indbringende [33] Europæiske Klimabørs i London. Ligesom gribbe hænger de truende over USA - venter på, at det vedtager sin [34] Waxman-Markey CO2-lovgivning - hvilket betyder store forretninger på Chicago Climate Exchange - som de også styrer. [35] Rothschilds stedfortrædere, JP Morgan, George Soros, Goldman Sachs ligger på lur efter et “ambitiøst resultat” i København.  “Pengejonglørerne vil finde måder at manipulere CO2–cap-and-trade– markederne på. “Med det system kan man spille,” sagt Soros.  “Derfor elsker typer som jeg det– fordi der er financielle muligheder.”  Nemlig for at gentage deres berigende økonomiske krise med bankredningsplaner osv. Men [36] Obama, der har erklæret undtagelsestilstand  gennem svineinfluenzaepidemihysteriet, er nu ved at få [37] Environmental Protection Agency til at erklære CO2 for en fare for milieuet- så han kan handle mod det uden at spørge Kongressen. Det er en vanvittig måde at se denne harmløse biologisk uundværlige gas på - uden hvilken der ikke ville være nogen planter - og dermed intet liv på denne planet!
Ifølge en nylig rapport fra Verdensbanken, har det globale CO2-emissions-marked fordoblet sin omsætning sidste år til i alt $ 126 mia i 2008 sammenlignet med $ 64 mia i 2007.

Efterlader et stort CO2-fodspor.
Så ikke underligt, at [38] Rothschild ønsker at blive verdens førende i CO2–handel. "Kombinere miljø og økonomi", som Edmund de Rothschild sagde. Rothschild har gjort uskadelig CO2 i luften guld værd! Faktisk vil skatter og beløbene på Rothschild's CO2-markeder gøre en masse mennesker i verden meget fattige.

 [39] Fox News 3 Dec. 2009: Når ca. 16.500 delegerede, aktivister og journalister kommer over København mandag til FN's Klimakonference, vil en masse varm luft følge med. FN anslår, at de 12-dages konference vil skabe 40.584 tons kuldioxid ækvivalenter, omtrent det samme beløb som kulstofemissionerne i Marokko i 2006. Disse drivhusgasser består af to dele: de internationale rejser og lokale udledninger fra hoteller og transport. Arrangørerne vil også efter sigende lægge 900 km edb-kabler og 50.000 kvadratmile tæpper, sammen med at mere end 200.000 måltider og 200.000 kopper kaffe serveres.
Men det er ingenting i sammenligning med Bali Klimakonferencens CO2–fodspor i November 2007: 100.000 tons CO2 – iflg. [40] The Times.
For resten kører jordens klimafrelser, Al Gore, ikke i elbil, men i en tørstig Mercedes. Og han bor i et hus, der forbruger [41] 20 gange mere energi end et normalt hus. I tidligere tider blev dette kaldt hykleri - og manden ville blive ignoreret.

[42] Klima-klovnKommentar
Mit bredere syn på prostitution i Gaia's Tempel er, at det kun er noget, der foregår i en sidefløj til verdens Mammontempel i - hvor man kan købe især forretningsfolk og politikere - en udbredt [43] tro blandt europæere og  [44] amerikanere - såfremt prisen er højt nok. Hvad beskriver Åb:17-18 ? En rig prostitueret - den rigeste i verden nogensinde har set, bæres af Djævelens røde stedfortræder, og folkene, der har ligget i med hende blev rige gennem uærlig handel.

Heldigvis synes den danske statsminister at mistro den lille[45] Bilderbergerdame (2005), Connie Hedegård, der skal være Barrosos kæledægge som "klima-kommissær. Så Løkke Ramussens kontor synes at have skrevet det lækkede udkast, som har [46] gjort G77–landene rasende - især fordi de blev udelukket fra forhandlingerne, der førte til udkastet - og fordi [47] Verdensbanken står bag Klimafonden. Det er en god situation for en meget tiltrængt fiasko i København - en stor skuffelse for alle de [48] Gaia-religiøse klimatroende. Men de kan være rolige. Allerede [49] om ca. 6 måneder, vil der sandsynligvis igen blive en synode for de troende - for at vedtage en meget værre traktat. Opskriften på en "ambitiøs" klimaaftale” er klar: forarme de industrialiserede lande, ved at lægge [50] for høje omkostninger på deres industri. Når de ikke længere kan betale til de mindst udviklede lande, vil disse blive helt forarmede - hvilket fører til Den Nye Verdensordens [51] ønskede befolkningsreduktion. Dette er verdenskommunismens natur. Tænk på de 50 millioner, der blev ofre for Sovjets udrensninger.

Ja, CO2 er en farlig, giftig gasart – når den koger inde i hovedet på samvittighedsløse Nye Verdensordens-apparatchiks. Men menneskeheden ser dette cirkus som sit religiøse håb, sin forløsning fra det onde, nemlig fra det livgivende CO2. Således foretrækker menneskeheden den største løgn i historien frem for sandheden, fattigdom for velstand, bedrageri for retfærdighed.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=12304

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederl-f8kke-2dban-2dki-2dmoon.jpg
[2] CRU : http://euro-med.dk/?p=11914
[3] James Delingpole fra The Telegraph: Climategate: http://blogs.telegraph.co.uk/news/jamesdelingpole/100017393/climategate-the-final-nail-in-the-coffin
-of-anthropogenic-global-warming/

[4] kunne læse her: http://www.cru.uea.ac.uk/cru/about/history/
[5] tidligere redaktør af The New Scientist, Nigel Calder, i “The Great Global Warming Swindle: http://video.google.co.uk/videosearch?q=the+great+global+warming+swindle#q=the+great+global+warming+
swindle&qvid=The&vid=-1230362532304927339

[6] professor Phil Jones har modtaget 13,7 millioner pund: http://www.telegraph.co.uk/earth/copenhagen-climate-change-confe/6735846/Climategate-professor-Phil-
Jones-awarded-13-million-in-research-grants.html

[7] Storbritanniens Met Office, nu påstår,: http://www.telegraph.co.uk/earth/copenhagen-climate-change-confe/6758757/Copenhagen-climate-summit-p
ast-decade-warmest-on-record-says-Met-Office.html

[8] Margareth Thatcher og DEFRA unterstøttet anti-CO2–Institut: http://www.metoffice.gov.uk/climatechange/science/hadleycentre/
[9] DEFRA: http://euro-med.dk/?p=11993
[10] Mojib Latif fra IPCC indrømmer: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,662092,00.html
[11] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederkbhvn-2dhovedbaneg-e5rd-2dlet-b4s-20go-20green4.jpg
[12] Pia Kjærsgård,: http://jp.dk/klima/politik/article1911324.ece
[13] Politiken 3 Dec. 2009: http://politiken.dk/klima/Topmode_i_Kobenhavn/article850821.ece
[14] Julen må ikke signaleres på et FN-topmøde: http://euro-med.dk/?p=7425
[15] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederbella-20center2.jpg
[16] Politiken 4 Dec. 2009: http://politiken.dk/newsinenglish/article851637.ece
[17] mentalhygiejne: http://euro-med.dk/?p=143
[18] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersodoma-2dgomorrha1.jpg
[19] Politiken 27. May 2009: http://politiken.dk/newsinenglish/article719339.ece
[20] Jyllands-Posten 9 december 2009: http://jp.dk/morgenavisen/maindland/article1913208.ece?ncc=1
[21] EUObserver 9 Dec. 2009:: http://euobserver.com/9/29117
[22] The Guardian 8 Dec. 2009:: http://www.guardian.co.uk/environment/2009/dec/08/copenhagen-climate-summit-disarray-danish-text
[23] Lord Monckton of Brenchley: http://www.infowars.com/monckton-says-secretive-copenhagen-treaty-creates-global-government-tax/
[24] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederfra-2dbella-2dcenteret1.jpg
[25] lækkede udkast: http://www.guardian.co.uk/environment/2009/dec/08/copenhagen-climate-change
[26] FN's generalsekretær, Ban Ki-moon gør: http://euro-med.dk/?p=10248
[27] Edmund de Rothschild: http://euro-med.dk/?p=10587
[28] video fra 28.56 minutter: http://video.google.com/videoplay?docid=-6642758020554799808#
[29] den finanskrise, de skabte: http://euro-med.dk/?p=8191
[30] skaber.: http://euro-med.dk/?p=11738
[31] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederco2-2ddemo2.jpg
[32] Rothschild aktiv i klimapropagandaen : http://www.youtube.com/watch?v=YwFUVs5ev00
[33] Europæiske Klimabørs : http://euro-med.dk/?p=62
[34] Waxman-Markey CO2-lovgivning: http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/06/25/AR2009062503469.html
[35] Rothschilds stedfortrædere, JP Morgan, George Soros, Goldman Sachs: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aXRBOxU5KT5M
[36] Obama, der har erklæret undtagelsestilstand : http://www.msnbc.msn.com/id/33459423/ns/health-cold_and_flu
[37] Environmental Protection Agency til at erklære CO2 for en fare for milieuet: http://online.wsj.com/article/SB126013960013179181.html?mod=WSJ_hpp_LEFTTopStories
[38] Rothschild ønsker at blive verdens førende i CO2–handel: http://www.prnewswire.co.uk/cgi/news/release?id=90090
[39] Fox News 3 Dec. 2009: http://www.foxnews.com/story/0,2933,579071,00.html
[40] The Times. : http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/asia/article2936809.ece
[41] 20 gange mere energi end et normalt hus: http://newsbusters.org/node/11073
[42] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederklima-2dklovn2.png
[43] tro blandt europæere: http://euobserver.com/9/29125
[44] amerikanere: http://euro-med.dk/?p=9429
[45] Bilderbergerdame: http://euro-med.dk/?p=12029
[46] gjort G77–landene rasende: http://www.euractiv.com/en/climate-change/leaked-climate-agreement-widens-rich-poor-divide/article-1
88140

[47] Verdensbanken: http://euro-med.dk/?p=7627
[48] Gaia-religiøse klimatroende: http://euro-med.dk/?p=12075
[49] om ca. 6 måneder: http://www.euractiv.com/en/climate-change/eu-leaders-set-downgrade-climate-expectations/article-1881
60

[50] for høje omkostninger på deres industri: http://euobserver.com/9/29120
[51] ønskede befolkningsreduktion: http://euro-med.dk/?p=9404