Resumé: Klimaforudsigelserne, der ligger til grund for en global politik, der skal kulminere i København i næste måned, baserer sig primært på oplysninger til IPCC fra East Anglia Universitetets Climate Research Unit (CRU) under ledelse af Prof. Phil Jones med  Keith Briffa som højtstående medarbejder. I sept. blev det afsløret, at Briffa til nobelpristageren IPCC på basis af træringe, der måske stammede fra et bestemt sted i Siberien, havde opbygget falske oplysninger om et klimaforløb, der udelukkede den middelalderlige varmeperiode, der var meget varmere end nu, og som gjorde slutningen af sidste århundrede til den varmeste nogensinde. Nu har en hacker klædt CRU af til skindet: Han har fået fat i utallige e-mails, der viser en rådden og løgnagtig moral bag ved påstandene om den globale opvarmning. Jones har indrømmet, at e-mailene er hans og hans folks. Mailene viser, hvad Lord Lawson of Blaby siger i The Times 23. nov.: a) forskerne har manipuleret de rå temperturtal, for at de skulle vise ubønhørligt stigende global temperatur b) de har nægtet adgang til deres data c) de har drøftet, hvordan de kunne holde artikler fra kvalificerede klimaskeptiske videnskabsmænd ude fra en IPCC rapport d) de har givet grundlag for en klimapolitik, der under påberåbelse af klimakatastrofer vil koste verdens befolkning billioner af dollars (til politiske - ikke klimaformål). Jones skriver, at han ville skjule temperaturnedgangen fra 1998 til 1999. Michael Mann, der stod for hockeystavssvindelen, skriver: "Det ser ud, som om klimavidenskabskatten er sluppet ud af sækken." Efter afsløringen er de blot kede af, at de ikke beholdt deres tanker bedre for sig selv. Nu indrømmer sågar IPCC "videnskabsfolk", deriblandt Latif, at der ikke er nogen global opvarmning. Men det stopper ikke politikerne, der har fået alle tiders fidus til at gennemføre deres kommunistiske en-verdensstat. Løgnens kunst og dramatisering af et fuldstændigt normalt klima har de lært grundigt af Al Gore: Ikke sandheden gælder - men at man er så dygtig til at lyve, at folk tror på løgnene.

Cru_building The Climate Research Unit  er en del af East Anglia Universitet.

The Times 23 Nov. 2009;  Lord Lawson of Blaby: "Det videnskabelige grundlag for globale opvarmningsfremskrivninger er nu under granskning som aldrig før. Den vigtigste kilde til disse fremskrivninger er fremstillet af en lille gruppe af forskere på Climatic Research Unit (CRU), tilknyttet University of East Anglia. Hvad der synes at være fremgået er (a), forskerne har manipuleret med rå temperaturtal, så de skal vise en ubønhørligt stigende global opvarmningstendens (b) de har konsekvent nægtet outsidere adgang til de rå data (c) videnskabsmænd har forsøgt at undgå anmodninger om information, og (d) har drøftet metoder til forhindring af, at afvigende videnskabsfolks artikler bliver offentliggjort i lærde tidsskrifter. (d) Krav om grundlaget for vidtrækkende og uhyre dyre politiske beslutninger gennem Det Internationale Panel om Klimaændringer (IPCC) er blevet draget i tvivl."
Lord Lawson af Blaby var Finansminister 1983-89. Han vil tale på et institut for Økonomi debat om klimaændringerne ved Institute of Directors i London i dag.

Denne blog har tidligere mange gange beskrevet, hvordan klima-skræmmekampagnen er et skandaløst videnskabeligt svindelnummer - som det fremgår af Keith Briffas og Michael mann´s svindel med sibiriske træring-data i hemmelig forståelse med professor Phil Jones fra East Anglia University, UK. Jones vil ikke frigive sine hemmelige data, som er springbrædt for den politiske indsats for at etablere deres Phil-jonesverdensregering i deres Nye Verdensorden på FNs Klimaændringskonference i København fra 7. til 13. december. Her er Corbett Report. com i et interview med Tim Ball  om Prof. Phil. Jones' umoralske klimadata-manipulationer:video.
Følgende er så utroligt, at jeg ikke ville have bragt det, havde det ikke været for det faktum, at Investigate Magazine i et interview med professor Phil Jones har hans tilståelse af, at materialet er blevet hacket. Indholdet er så fuld af insider detaljer, at det næppe kan være blevet blevet konstrueret af nogen udefra.

Og professor Phil Jones (til højre) genkender og kommenterer den første af de følgende mails – og erkender, at disse e-mails synes at stamme fra hans organisation (nedenfor).

The Guardian 20 Nov. 2009 har en historie om, at computerfiler er blevet hacket tidligere på ugen fra servere på University of East Anglia's Climate Research Unit, et verdenskendt center, der er fokuseret på studiet af naturlige og menneskeskabte klimaændringer.

Professor Michael Mann (Hockey stavs-fidusen), direktør for Pennsylvania State University's Earth System Science Center og en regelmæssig bidragyder til det populære klimaforskningsblog Real Climate, optræder i mange af e-mail-udvekslingerne. Han sagde: "Jeg vil ikke kommentere indholdet af ulovligt opnåede e-mails. Dog vil jeg sige, at både deres tyveri, og tror jeg, enhver reproduktion af e-mails, der blev opnået på offentlige websteder, osv., udgør en alvorlig kriminel aktivitet. Da Guardian bad professor Phil Jones på UEA, der også optræder i korrespondancen, om at bekræfte, at disse e-mails var ægte, nægtede han at kommentere.

Sunclimate_2NOAA røntgen billeder viser dramatiske ændringer af sol-aktiviteten i løbet af den 11–årige solcyklus.

De påståede emails illustrerer det vedholdende pres, som nogle klimatologer har været under fra skeptikerne i de seneste år. Der har været gentagne opfordringer, herunder Freedom of Information anmodninger, til Climate Research Unit om at offentliggøre et fortroligt datasæt af land- og vand-temperaturmålinger, der af Climate Research Unit får tillagt forstærket værdi, inden de anvendes af Met Office (Storbritanniens Nationale Vejrtjeneste). Disse e-mails viser den frustration, nogle klimatologer har haft ved at skulle operere under så intens, ofte politisk motiveret, kontrol.
Kommentar: Selvfølgelig prøver insiderne af klimafuppen desperat, men forgæves, at nedtone disse nye skandaløse oplysninger. Det er forståeligt, at "forskere er frustrerede," fordi det altid er mere stressende at arbejde med løgne end med sandheden. Både fordi det er sværere at huske alle løgnene – og fordi frygten for afsløring altid er til stede. Mann forsøger forgæves at skræmme bloggere fra at offentliggøre disse mails. Hele Internettet vrimler med dem.

Investigate Magazine 20 Nov. 2009. ISSN 1.172-4.153 | bind 2 | Issue 50: En 62 megabyte zip-fil, der indeholder omkring 160 megabyte af e-mails, PDF'er og andre dokumenter er blevet bekræftet som ægte af lederen af University of East Anglia's Climate Research Unit, Dr. Phil Jones.
I et eksklusivt interview med Investigate Magazines TGIF Edition, bekræfter Jones, at hans organisation er blevet hacket, og de data, der flyver rundt over internettet ser ud til at være kommet fra hans organisation. "Det var en hacker. Vi blev klar over det for omkring tre eller fire dage siden, at nogen havde hacket sig ind i vores system, og taget og kopieret masser af data, filer og e-mails." Filerne blev første gang bragt fra en russisk filservers hjemmeside af en anonym meddeler, der kaldte sig "FOIA", i en tilsyneladende henvisning til den amerikanske Freedom of Information Act.

Mail 1. Fra: Phil Jones
Til: ray Bradley, mann @ [snipped], mhughes @
[snipped]
Om: Diagram for WMO Statement
Dato: Tue, 16 Nov 1999 13:31:15 +0000
Cc: k.briffa @ [snipped], t.osborn @ [snipped]
Kære Ray, Mike og Malcolm, Når Tim's diagram er her, så sender vi det enten senere i dag eller i morgen. Jeg har netop afsluttet Mike's Nature trick ved at tilføje i de virkelige temperaturer til hver serie for de sidste 20 år (dvs. fra 1981 og fremefter) amd [sic] fra 1961 til Keith's for at skjule nedgangen.
Sunclimate_3bMike's serie fik de årlige land- og havværdier, mens de to andre fik april-september for NH land N af 20N. De to sidstnævnte er reelle for 1999, mens skønnet for 1999 NH tilsammen er + 0,44 C wrt 61-90. Det globale estimat for 1999 med data for oktober er + 0,35 C cf. 0,57 for 1998.
Tak for kommentarerne, Ray.
Hej. Phil
Prof. Phil Jones, Climatic Research Unit

Solplet aktiviteten korrelerer til den globale havoverfladetemperatur (SST) gennem 150 år  - NOAA Research. NOAA erklærer at være verdens førende inden for miljøvidenskab i dag. Variation i mængden af energi fra solen har forårsaget klimaforandringer i fortiden. Det er nu accepteret, at den globale afkøling under istiderne er et resultat af ændringer i fordelingen og mængden af sollys, der når jorden. Selv klimaændringer i det 20. århundrede kan have en betydelig solkomponent. Ligheden af disse kurver er tegn på, at solen har påvirket klimaet i de sidste 150 år

TGIF spurgte Jones om den kontroversielle email, der drøfter skjule "nedgangen", og Jones forklarede, at han ikke forsøger at vildlede. "Nej, det er helt forkert. I den forstand, at de taler om to forskellige ting her. De taler om de instrumentelle data, som er uændrede - men de taler om stedfortræder-data, der går længere tilbage i tiden, tusind år, og det er bare om, hvordan man tilføje det sidste par år, fordi når man får stedfortræderdata, prøver man ting som træringe og iskerner, og de har ikke altid det sidste par år. Så en måde er at tilføje de instrumentelle data for de seneste par år." Jones fortalte TGIF, at han havde ingen idé om, hvad han mente med at bruge ordene" skjule nedgangen". "Det var en mail fra ti år siden. Kan du huske den nøjagtige sammenhæng i, hvad du skrev for ti år siden? "
De andre e-mails er beskrevet af skeptikerkommentatorer som "eksplosive", man taler om at skippe peer-review-processen for at forhindre kvalificerede skeptiske forskere i at få deres forskningsartikler taget i betragtning.
Kommentar:
Når disse svindlere taler om stedfortrædende værdier, mener de træringe, der er omhyggeligt udvalgte til at svare til deres politiske formål og stort set kun af ukendt oprindelse.
Hvad Jones siger om tilføjelse af data fra de sidste par år lyder rimeligt. Men "skjule tilbagegang" ikke kan fejes af bordet – især ikke fordi han også angiver temperaturttilbagegange i 1999 fra 1998.

Følgende er fra Investigate Magazines Breaking News Forum, TBRcc:
Disse data rejser nogle vigtige spørgsmål om forskeres rolle i det, som synes at være en bevidst sammensværgelse for at vildlede offentligheden.

Mail 2 Dette refererer til at opgive peer-review-processen for at sikre, at kritiske videnskabelige artikler, som NZ's Chris de Freitas´, ikke klarer den sidste gennemgang til IPCC's 2007 AR4: "MMs andre artikler er bare affald - som man vidste. De Freitas igen. Pielke mister også al troværdighed ved at besvare den gale Finn (eller finne) - ofte som jeg ser det. Jeg kan ikke se, at  nogen af disse artikler kan være med i den næste rapport fra IPCC. K, og jeg vil holde dem ude på en eller anden måde - også selv om vi er nødt til at omdefinere, hvad peer-review-litteratur er!"

Michael-mannMail 3. Denne e-mail fra Real Climate illustrerer en bevidst indsats for at forhindre noget alt for udfordrende i at være tilladt på deres hjemmeside: Fra: "Michael E. Mann"
Til: Tim Osborn, Keith Briffa
Emne: update
Dato: To., 09 Feb 2006 16:51:53 -0500
Svar til: mann @ xxx
Cc: Gavin Schmidt
gutter, jeg kan se, at Science allerede er gået online med den nye udgave, så vi opsætter RC-indlægget nu. Nu har I sikkert læst den væmmelige McIntyre tingest (verdens førende klimaskeptiker - den mand, der afslørede Manns ishockeystavsfup). Tilsyneladende har han krænket embargoen på sin hjemmeside (jeg kommer der ikke personligt, men jeg er informeret). I hvert fald ville jeg, at I gutter skal vide, at det står jer frit for at bruge RC på enhver måde, I tror ville være nyttig. Gavin og jeg kommer til at være forsigtige med, hvilke kommentarer vi slipper igennem, og vi vil være meget omhyggelige med at besvare eventuelle spørgsmål, der kommer frem så vidt vi kan. På den anden side har I måske lyst til at besøge tråden og selv komme med svar. Vi kan opholde kommentarer i køen og kontakte jer om, hvorvidt I mener, de bør screenes igennem eller ej, og i bekræftende fald, hvilke kommentarer I gerne vil have os til at tage med.
I er også velkomne til at komme med et opfølgende gæsteindlæg osv. Tænk på RC som en ressource, der er til jeres rådighed for at bekæmpe enhver form for misinformation fremført af verdens McIntyres. Bare lad os det vide.
Vi vil bruge vores bedste skøn for at sikre, at skeptikerne ikke kommer til at bruge RC kommentarer som megafon … mike

Her er, hvad Real Climate har at sige, ud over at forsøge at bagatellisere indholdet af disse mails: "Naturligvis kan man lære af dette. Tydeligvis ville ingen have fået disse problemer, hvis det akademiske formål med undersøgelsen var parringsvaner hos europæiske sommerfugle. Det sanfunds interne drøftelser er formentlig sikre mod offentlighedens søgelys. Men det er vigtigt at huske på, at e-mails synes at eksistere for evigt, og at der altid er en chance for, at de bliver utilsigtet frigjort. De fleste mennesker handler ikke, som om dette er tilfældet, men det burde de nok. Det er fristende at pege fingre og erklære, Solar-cycle-dataat folk skulle ikke have været så åbne med deres tanker, men hvem blandt os, ville virkelig være glad for at få alle sine e-mails offentliggjort?
Kommentar: Kun den, der har noget at skjule behøver at frygte for, at hans e-mails bliver offentliggjort. Real Climate's indlæg synes at svare til en tilståelse af, at de forsøger at stikke blår i øjnene på offentligheden.

Højre: De små temperaturændringer er korreleret til 11-årige sol-cyklus´er - og har intet at gøre med CO2.

Watts Up With That har flere mails.
Mail 4. Her er fra ishockeystav Michael E. Mann til Jonathan T. Overpeck
Direktør, Institut for studiet af Planet Earth: “Det ser ud til, at den legendariske klimavidenskabskat er sluppet ud af sækken.”

The Telegraph 20 Nov. 2009: "Kan du slette alle e-mails, du måtte have haft med Keith vedr. AR4. Keith vil gøre det samme. Han er ikke med i øjeblikket - mindre krise i familien. Du kan også e-maile Gene og få ham til at gøre det samme. Jeg har ikke hans nye e-mail-adresse. Vi vil få Caspar at gøre det samme."

Men hvad siger smartere videnskabsmænd?
Spiegel 19 Nov. 2009  Mojib Latif, ,medlem af IPCC, en af Tysklands mest kendte klimatologer fra Leibniz Institut i Kiel, siger, at temperaturkurven har nået et plateau. "Der kan ikke være nogen diskussion om det," siger han. "Vi står over for denne omstændighed ."… Dette har fået mangen en klimatolog til at behandle temperaturdata i offentligheden med en følelse af skam og Sun-spots2dermed skade deres egen troværdighed. For bare et par uger siden kom Storbritanniens Hadley Centre for Climate Prediction og Research mere benzin på bålet med sine seneste beregninger af den gennemsnitlige globale temperatur. Ifølge Hadleys tal blev jorden 0,07 grader C varmere fra 1999 til 2008 og ikke de 0,2 grader celsius, der var  antaget af FN's Internationale Panel om Klimaændringer. Og, siger de britiske eksperter, når deres tal er korrigeret for to naturligt forekommende klimafænomener, El Niño og La Niña, bevirker det, at temperaturtendensen er reduceret til 0,0 grader celsius - med andre ord, status quo.

Latif tilskriver stagnationen den såkaldte 10–årige Stillehavssvingning (PDO). Dette fænomen i Stillehavet tillader en større mængde koldt ocean-vand at stige op til overfladen ved ækvator. Ifølge Latif, har dette en betydelig kølende effekt på Jordens atmosfære.
Faktum er, at solen er svækket en anelse. Solens strålingsaktivitet er i øjeblikket på et minimum, hvilket fremgår af det lille antal af solpletter på dens overflade. Ifølge beregninger foretaget af en gruppe af NASA forskere under ledelse af David Rind, som for nylig blev offentliggjort i tidsskriftet Geophysical Research Letters, er denne reducerede solaktivitet den vigtigste årsag til stagnerende global opvarmning.
Hockeystick-dismantledDonald Easterbrook støtter den danske forsker, Henrik Svensmark, der har vist, at solens aktivitet frembringer et magnetfelt, der bøjer kosmisk stråling væk fra atmosfæren. Når dette magnetfelt svækkes, trænger kosmisk stråling ind i atmoshere og skaber skyer, der reflekterer stråler fra solen - dette fører til global afkøling.

Kommentar
"Klimakatastrofen" er påviseligt den største løgn i videnskabens historie. Hackningen har blot bekræftet det, efter at hockey-stavsgrafen netop er blevet afsløret som et fupnummer (til højre).

Nu kommer den tragiske del: Ledende IPCC medlemmer indrømmer, at der ikke er nogen global opvarmning (men selvfølgelig vil den komme om 20 år eller så! - Hvilket ingen kan forudsige, men mange korrupte videnskabsfolk er nødt til at sige det, hvis de ønsker støtte til at leve godt for. Alligevel vil  Klimaændringskonferencen i København i næste måned lave "en global løsning på denne globale katastrofe", som de ikke engang kan tro på selv, hvis de da overhovedet har en hjerne. De har fået en hel verden til at tro på Al Gore's meget rentable løgne - og bruger denne svindel til en global dagsorden og deres egen berigelse.

Hvor står så CO2? Den er blot ansvarlig for 40% af den globale opvarmning, siger  Al Gore pludselig - som sædvanlig uden nogen form for dokumentation - som det ses af hans film "En Ubekvem Sandhed", med en dom fra en britisk domstol for at være et ubelejligt bedrageri på mindst 11 punkter. Al Gore laver store penge på European Climate Exchange Casino ved at sælge CO2-kvoter - og forventer mange flere kontanter fra Chicago Klima Casinoet  sammen med GoldmanSachs, når den amerikanske anti-opvarmningslovgivning er vedtaget. Desuden er EU ved at planlægge en direkte Phil-jones-email-+connie hedegårdCO2–skat for at klare sin kommunistiske dagsorden om at overføre vores velstand til de mindst udviklede lande, idet man påstår, at vi har oparbejdet en CO2-gæld til disse lande!
 
Billede og tekst fra
The Wall Street Journal 23 Nov. 2009: John Christy, forsker ved University of Alabama i Huntsville angreb de e-mails, der opfordrer til, at en IPCC-rapport ikke skulle indeholde afvigende synspunkter, og sagde, "Det er bekymrende at indse, at lovgivningsmæssige tiltag, som denne nation forbereder sig på at tage, og som vil koste billioner af dollars, er baseret på en opfattelse af klimaet, der ikke har været helt videnskabeligt testet."
Teksten kan henvise til Keith Briffas grundlæggende sibiriske træ-rings stedfortræder for den globale temperatur, hvilket blev afsløret som et svindelnummer i
The Telegraph 29 Sept. 2009.
Connie Hedegård har intet at gøre med denne korrespondance - men er alligevel mere skyldig i denne klimasvindel end de fleste andre politikere og medier. Hun er bilderberger (2005) og EUs kommende klimakommissær.
Hendes efterfølger som klimaminister, Lykke Friis, er også en Rockefeller- pige -   medlem af  den Trilaterale Kommission. 

Hvad skal man sige til det? Fox business 19 Nov. 2009: "Frem for at gøre det til en skam, at en islamisk radikal dræber uskyldige mennesker, vil man hellere gå efter dem af os, som ikke har en genanvendelig hamp-indkøbspose med, når man besøger det lokale Supermarked. Det er en virkelig skam. De fabrikerer fup-retfærdighed, mens der i disse dage, er så hårdt brug for sand retfærdighed."
Det er, hvad de vil gøre i København med enorme omkostninger - både for luksusophold for mange tusinder af klimareligionens Sidste Dages Hellige. Men først og fremmest fordi klimaet kun er deres påskud: Deres dagsorden er en kommunistisk verdensstat med omfordeling og vores velstand. CO2-fidusen, som nu også Al Gore torpederer med sin angivelse af, at CO2 kun er ansvarlig for 40% af den globale opvarmning! er en løgnagtig undskyldning for at plyndre os, der har skabt velstanden i verden og for at give den til folk, der - som i det gamle Rom - kan ikke bidrage med andet end deres stadigt stigende afkom (proles). I sidste ende vil dette føre til kommunismens evige mål: Efter udplyndringen af de dygtige og initiativrige vil de fordele fattigdom jævnt blandt plebejerne - og beholde velstanden for sig selv. Midlet er: CO2-skatter og afgifter - mere og  mere. Her er bare begyndelsen. Og selvfølgelig Rockefellers affolkningsprogram.
Som man ser, er hele klimafidusen en dobbelt løgn: 1. Der er ingen videnskabeligt baseret global opvarmning - bare den største korruptionsskandale i videnskabens historie 2. Derfor er der ingen klimaundskyldning for Klimaændringskonferencen i København - blot en politisk sammensværgelse med verdensregeringen som den egentlige dagsorden under en kappe af løgne. Hvad de rigtige klimatologer mener, kan ses her.
Dette er den nye verdensorden.