Finanskrise-design: Bankredningsplanerne Lader De Fredede Rovdyr Skabe Den Næste Krise Ved At Æde Dollaren

Posted By Anders On November 18, 2009 @ 00:33 In Dansk, Euromed | 1 Comment

Resumé: Skønt det ser ud, som om EU og USA er på vej ud af recessionen, advarer bl.a. illuministen, Rothschild-agenten, George Soros, og nobelpristageren , Joseph Stiglitz, om, at det langt fra er tilfældet. Der skal gives flere regeringsredningspakker til illuministernes banker. Wall Street Journal pointerer, at det næste smæk kan komme fra USAs glidende erhvervsejendomsmarked, hvor 800 banker har givet meget dårlige og alt for store lån. Der Spiegel beretter, at bankkasinoet spiller lige så uansvarligt som før krisen. Bear Stearns´og Lehman Brothers fald skyldes, at rovdyrene havde ædt de mindre bankdyr og nu derfor æder hinanden. Problemet er nu iflg. der Spiegel, at de har ædt sig alt for store: De havde alt for let ved at få de alt for mange dollarsedler, som Fed trykker ud af ingenting - og de blev brugt uansvarligt. Nu er bankerne så store, at regeringerne ikke kan lade dem gå fallit - uden at nationaløkonomier vælter på stribe. Det ved rovdyrene, der føler, de har frit spil i pengejunglen - især rovdyret over dem alle, JPMorgan, Rothschilds USA-agent.
Kina er på vej frem, ejer alt for mange US gældsbeviser og har med Rusland og golf-araberne aftalt at droppe oliehandelen i dollars. Brasilien og Indien er med. Det har fået guldet på himmelflugt med fare for dollarsammenbrud - tilsyneladende tilstræbt af USAs regering. Dollaren kan kun reddes med en meget stor rentehævning og destruktion af dollaroverproduktionen, hvilket ville smadre ejendomsmarkedet og erhvervslivet i USA. FN og G20 har udnævnt IMFs SDR til dollarens foreløbige afløser - inden valuta baseret på Rothschilds guld bliver den Nye Verdensordens endelige løsning. Kina forudser kamp i Mellemøsten om olien.

[1] EUbusiness 13 Nov. 2009: EU og USA synes nu at være på vej ud af recessionen - men med snegletempo, og arbejdsløsheden er stadig høj eller stigende. [2] Præs. Obama fastlår også, at verden er på vej ud af den økonomiske afmatning - men at den undervurderede kinesiske yuan truer stabiliteten, mens kineserne siger, den manglende US rente er en sådan trussel.

Er krisen ovre? [3]
The wall Street Journal 7 Oct. 2009: "Bekymringer for banksektorens risici i ejendomssektoren har hobet sig op i Fed i flere måneder. "Mere smerte venter sandsynligvis forude for denne sektor og for banker med store erhvervsejendomsengagementer." The Journal's analyse omfatter mere end 800 banker, der oplyser at have mere halvdelen af deres lån bundet i kommerciel fast ejendom. Mr. Conway's præsentation tegnede et dystert billede af de svindende faste ejendomsværdier og den enorme gæld, som er skal refinansieres. Nogle banker havde 11 cent i reserve for hver $ 1 i dårlige lån." [4] Who-owns-the-usa

[5] Der Spiegel: Ifølge IMF's beregninger har bankerne kun fjernet omkring en tredjedel af nu værdiløse aktiver fra deres regnskaber. Med andre ord bygger de kraftige stigninger i priserne på aktiemarkederne delvis på fantasital.

Hvem ejer den amerikanske regerings gæld?

Verdens største finansielle institutioner har nået en kritisk masse, der som i en atomreaktor kan føre til en ukontrolleret kædereaktion - i endnu højere grad end før krisen. Hvis en af disse banker kollapser, vil det ikke kun sænke den finansielle sektor, men også økonomierne i flere lande. Ingen nation kan tillade sig at tillade, at en sådan mega-bank går nedenom og hjem. Som Feds chef, Ben Bernanke, siger: "Når elefanten falder, bliver også alt græsset  knust." Bankerne har lært af krisen, men de har lært den forkerte lektie. De ved nu, at der ikke vil være nogen gentagelse af Lehmanfallitten. Regeringen vil ikke tillade en anden vigtig aktør at gå fallits.

Hvordan har Rothschilds rovdyr lavet den finansielle krise?
[6] Banker001[7] 14 Oct. 2009 Rolling Stone: Tirsdag d. 11 marts, 2008 indgik en eller anden - ingen ved, hvem - et af de skøreste væddemål, Wall Street nogensinde har set. Den mystiske person brugte $ 1.7 millioner på en række optioner, hasardspil, om at aktierne i den hæderkronede investeringsbank Bear Stearns vil miste mere end halvdelen af deres værdi på ni dage eller derunder. Det var vanvid - "som at købe 1,7 millioner lodsedler," ifølge en finansiel analytiker. Men hvad der er endnu mere skørt er, at satsningen gav kasse

Ved lukketid om eftermiddagen, blev Bear Stearns handlet til 62,97 dollars. Allerede næste dag, d. marts 12, gik Bear i frit fald. Ved udgangen af den uge havde virksomheden mistet næsten alle sine kontanter og klyngede sig til løfter om statsstøtte. Inden  weekenden blev den tvunget i knæ af Federal Reserve og finansministeriet og med et haglgevær for panden tvunget til at sælge sig selv til  JPMorgan Chase (der var blevet givet 29 milliarder dollars i offentlige midler for at gifte sig med sin pukkelryggede nye brud) til en ydmygende pris … $ 2 pr. aktie. Dette var en fræk sag om insiderhandel-manipulation. Men de gjorde intet for at stoppe dette. Seks måneder efter, at Bear blev spist af rovdyr, gentog stort set samme scenarie sig i tilfældet med Lehman Brothers - en top-fem investeringsbank, der i september 2008 var fordampet i et oplagt tilfælde af markedsmanipulation. Derefter var den finansielle krise i gang og den globale økonomi blevet et bombekrater.

Hvad der virkelig skete med Bear og Lehman er, at en økonomisk tørke midlertidigt har ladet hyænerne uden nogen større middelklasseofre - og så er de begyndt at æde hinanden, ved hjælp af præcis de samme programmer, de havde brugt i årevis til at flå resten af landet med. Regeringens kontrolinstanser, der formodes at beskytte os, har opgivet at forsøge at stoppe det.
Kommentar: De har det fra deres herre og mester: Nathan Rothschild [8] snød Londons Børs efter Napoleons nederlag i 1815: Rothschilds hurtige budbringer rapporterede til Rothschild, at Napoleon var blevet besejret. Alle andre troede, han havde vundet. Rothschild solgte  derefter alle sine aktier på Fondsbørsen - og alle andre gjorde det samme, priserne styrtdykkede til næsten ingenting. Derpå begyndte Rothschilds agenter hemmeligt at tilbgekøbe. Dette trick gav Rothschild-familien kontrollen over britisk økonomi - og Bank of England, endog det britiske imperium!

"Stimuluspakkerne er det, der er giftigt - vi forgifter os selv og den globale økonomi med det." Men gæt hvem der profiterer: Rothschilds partnere/døtre, [9] JP Morgan and GoldmanSachs.
"JPMorgan vil blive en stjerne." Ifølge Bloomberg er  JPMorgan er verdens største tegningsgarant for aktier samt amerikansk gæld. Aktier i denne [10] Rothschildagents hyænebank er steget 45pc i år. 
  
[11] USDollar destruction[12] Aldrig, så længe jeg kan huske, har US-regeringens lederskab haft en sådan mangel på respekt. Aldrig har Wall Street været så skyldig i økonomisk ruin, men den er stadig ved magten og styrer finansministeriet. … Nationen ligner med hvert år, der går,  endnu mere en stor tredje verdensnation.
Tomme hjem på tvangsauktion, tomme indkøbscentre, millioner af arbejdsløse, modløse igangsættere, nationaliserede ruinerede virksomheder, forsvundet middelklasse, billioner af $ i føderalt underskud, gælden er der slået mønt på, reducerede frihedsrettigheder, selektiv elite-retshåndhævelse, syndikaternes højborg, enorme imængder indsatte i fængslerne, kontrollerede pressenetværk, mistillid til lederne, aggressivt militær
, det er disse egenskaber, som de fleste mennesker er enige om, er usmagelige. Efterspørgslen efter Dollars vil blive kraftigt reduceret i fremtiden. USA vil være den sidste til at hæve renten, uden en strategi til at komme ud af suppedasen. Guld nåede 1060 i denne uge, og sølv rørte ved 18. Dette er kun begyndelsen.
Kommentar: Det korrekte ord er korruption. [13] Bloomberg 5 Nov. 2009: Se hvordan JP Morgan har bestukket Alabama-politikere til at købe tomme derivater, som har ruineret deres amt.

Mordet på dollaren
[14] The New York Post 13 Oct. 2009.. I løbet af de sidste tre måneder satte bankerne 63 procent af deres nye kontanter i euro og yen - ikke dollarsedler - næsten fuldstændig det modsatte af dollarens engang så store dominans mht. reservevaluta i henhold til “Barclays Capital”. Dollarens andel af nye kontanter i centralbankerne var nede på 37 procent - sammenlignet med to tredjedele for et årti siden. I øjeblikket tegner dollars sig for omkring 62 procent af valutareserven i centralbankerne - det laveste nogen sinde, sagde Den Internationale Valutafond. Bernanke kunne gå over i den økonomiske historie som den mand, der dræbte dollaren på operationsbordet. Efter trykning af billioner af nye dollars og nye [15] Money-makingobligationer til at stimulere den amerikanske økonomi er Federal Reserves chef nu trængt op i et hjørne og må kæmpe mod to uhyrer, som kan fortære økonomien - glubende inflation på den ene side, og en faretruende recession på den anden. Investorer og centralbanker vender dollars ryggen, fordi dollaren anses for svag ved nul renter og en strøm af dollarsedler i den globale økonomi.

De ræsonnerer, at de har lånt amerikanerne rekordstore beløb til dækning af deres stigende gældsætning, men bliver betalt tilbage i en valuta, der er 10 procent mindre værd i de seneste tre måneder alene. På et årti er den faldet ned næsten en tredjedel.
Økonomer mener, at markedets oprør mod dollaren vil brede sig, indtil Bernanke begynder at hæve renten fra omkring nul til et højt encifret tal og trækker en strøm af valuta tilbage, som er slynget ud af USAs seddelpresser.
"Bernanke's anden mulighed er at holde rentesatserne på nul ved at udskrive endnu flere penge og sælge mere gæld, men vi vil da se en trecifret inflation, der kan få økonomien til at bryde sammen, som vi kender den."

Farlige konsekvenser 
[16] The Independent 6 Oct. 2009: I den mest dybtgående økonomiske forandring Mellemøstens yngre historie planlægger Golf-arabere - sammen med Kina, Rusland, Japan og Frankrig - at afslutte dollarens rolle i oliehandelen, for i stedet at overgå til en kurv af valutaer, herunder den japanske yen og [17] Overrevet-dollarkinesiske yuan, euroen, guld og en ny, fælles valuta planlagt til nationer i Golfens Samarbejdsråd, herunder Saudi-Arabien, Abu Dhabi, Kuwait og Qatar. Hemmelige møder er allerede afholdt af finansministrene og centralbankcheferne i Rusland, Kina, Japan og Brasilien for at arbejde på den ordning, som betyder, at olien ikke længere vil blive prissat i dollars.

Planerne, der er bekræftet over for The Independent af både Golf-arabiske og kinesiske bankkilder i Hongkong, kan være med til at forklare den pludselige stigning i guldpriserne men lover  også en ekstraordinær overgang fra dollarmarkederne i løbet af ni år. På baggrund af disse valutamøder har Sun Bigan, Kinas tidligere særlige udsending til Mellemøsten, advaret om, at der er en risiko for stedse dybere kløfter mellem Kina og USA om indflydelse og olien i Mellemøsten. "Bilaterale skænderier og konflikter er uundgåelige," sagde han til Asia and Africa Review.  Brasilien har vist interesse for at deltage i arbejdet med ikke-dollar olie betalinger, sammen med Indien og mange andre lande. "Disse planer vil ændre de internationale finansielle transaktioners ansigt," sagde en kinesisk bankmand. "Amerika og Storbritannien skal være meget bekymrede."

Iran meddelte i slutningen af sidste måned, at dens valutareserver fremover vil blive holdt i euro frem for dollars. Bankfolk husker naturligvis, hvad der skete med den sidste mellemøstlige olieproducent, der solgte sin olie i euro i stedet for dollars. Et par måneder efter, at Saddam Hussein udbasunerede sin afgørelse, invaderede amerikanerne og briterne Irak. 
Rigtigt eller bare rygter?  [18] Det svækker dollaren alligevel.

Guld i stedet 
[19] Gold-coin[20] The Independent 7 Oct. 2009: Prisen på guld er kraftigt stigende på verdensmarkedet under frygt for, at den gamle økonomiske orden baseret på den amerikanske dollars overherredømme  kan bryde sammen. Den udvikling, der kommer oven i spekulationerne om, at Obamas administration driver en politik, der er lige glad med dollaren og som styrer mod en devaluering, der kan hjælpe med at reparere nogle af de økonomiske tab som følge af recessionen.

[21] GoldPrisen på ædle metaller er steget til et niveau, der ikke er set før. Dollaren gled kraftigt efter gårsdagens rapport i The Independent om, at Golf-arabiske stater i hemmelighed planlægger at ophøre med at handle olie i dollars, og en højtstående FN-embedsmand sagde, at USA bør fratages sin position som den vigtigste kilde til valutareserver til andre lande. [22] KITCO 8 Oct. 2009.

Slutningen af de-facto standarden indebærer enorme konsekvenser. To strukturelle søjler har holdt USDollar i sin overordnede stilling. Banksystemer over hele verden er bygget op omkring opbevaring og håndtering af det amerikanske finansministeriums gældsbeviser. Køb & salg af olie foregår på US $ vilkår for næsten alle transaktioner på verdensplan.
At sige, at dette ikke er arrangeret af Kina, er uvidenhed. De advarede USA mod at lave den føderale gæld i penge. Vi gjorde det alligevel.
 
Guld vil indtage en rolle i den nye IMF-kurv, en forudsætning for råoliekøb på den globale markedsplads. Den uundgåelige sandhed er, at de store globale valutaer er i en lang ødelæggelsesproces, idet centralbankerne fortsætter deres udskejelser med ultra-lav rente for at redde deres insolvente banker og giver konstant incitament til døende økonomier. Det globale monetære system er i en lang nedsmeltningsproces, idet USDollar gennemgår en lang nedlæggelsesproces. Det presserende budskab er klart. De første lande til at skille sig af med USDollar og tage endog en IMF global valutakurv til sig, vil fremstå som de kommende ledere. Kurven er en stråmands-overgangsenhed mod globale guld-baserede valutaer, som der vil være mindst tre af til sidst.

Afgang og afvikling af Petro-Dollar-standarden vil indvarsle en mere farlig fase af denne handelskrig,vil omfatte en kamp om råolie i den mellemøstlige region. For resten var et andet motiv for Irak-krigen at afskære (ulovligt selvfølgelig) Kina fra sine olie-produkt indrømmelser hos Saddam. 

Hvem har fordel af det? 
[22] KITCO 8 Oct. 2009Rusland vil dukke op på tre centrale punkter. 1) Rusland vil være den militære protektor for begge sider i den Persiske Golf, både arabiske og iranske. 2) Rusland vil være det største handelsvaresupermarkeds-leverandør til Europa, både af energi og metaller. 3) Rusland vil overraskende fremlægge nye finansielle systemer til chok for Vesten, i form af byttehandelssystemer, i form af pålidelige råvare-kontraktsystemer, i form faciliteter til oplagring af af ædle metaller. Det vigtigste spørgsmål er, hvor fredeligt vil fascisterne videregive magtstafetten mod øst?

IMF som det globale reserve-system 
[23] Ellen Brown The Huffington Post 1 Oct. 2009:  Det uanmeldte formål med sidste uges G20-topmøde i Pittsburgh var, at "IMF er ved at blive salvet som den globale centralbank." Rickards sagde i et CNBC interview den 25. september, at planen er, at IMF skal udstede en samlet reservevaluta, der kan erstatte dollaren. "De har udstedt obligationer for første gang i historien," sagde Rickards. "De udsteder SDR. Den sidste SDR kom ud omkring 1980 eller '81, $ 30 mia. Nu udsteder de  af 300 milliarder dollar. " "Centralbankerne hader guld, fordi det begrænser deres evne til at trykke penge," sagde Rickards. Hvis guld  pludselig skulle gå til op $ 1.500 pr. ounce, ville det betyde, at dollaren kollapser.
Kommentar: Guldprisen er hurtigt stigende - [24] 1138 dollars pr. unse d. 17. okt.

For ikke længe siden blev IMF kaldt forældet. Nu er den tilbage. Det er alt sammen til gavn og glæde for bankerne og deres tilknyttede multinationale selskaber. USA vil slutte sig til rækken af skyldnernationer, der må underordne sig  et globalt imperium af centralbankerne.

Kommentar
[25] Sinking-dollarSpøgelset som mange ser forude er hyperinflation, fordi den amerikanske private bank, Rokefellers, JP Morgans og Rothschilds Federal Reserve, trykker penge ud af den blå luft, der skal anvendes til bankredningsplaner og krigsførelse. Se denne [26] video (ca 23 min). Den beskriver den igangværende "Zimbabwisering", der fører til kaos og total kollaps af valutaen. Man kan også tænke på Tyskland i 1920erne. Men koen skal malkes meget mere: [27] Oct. 31 (Bloomberg): Nobelprisvinderen, økonomen Joseph E. Stiglitz, sagde, at recessionen i USA er "langt" fra forbi. "For verden som helhed, er det for tidligt at tænke på at holde op med at give bankpakker . "Den amerikanske arbejdsløshed nåede et 26-årig højdepunkt på 9,8 procent i september, og økonomerne forudser, at den vil overstige 10 procent i begyndelsen af 2010. [28] Rothschild agentetn, George Soros  bekræftede den 5 november  Stiglitz' ord.

Men om USA vil forsvare dollaren er diskutabelt: Den nuværende regering gør alt, hvad den kan for at få dollaren til at kollapse. Det ser ud, som om den ønsker en verdensvaluta.
Hvis man vil redde dollaren, vil renten skulle hæves, hvilket vil sende landet ind i en recession og ejendomsmarkedet ud i kaos. Alternativet er en hyperinflation. Nogle mennesker tror, at den Nye Verdensordens valuta vil blive guldbaseret. Og hvem, der ejer det meste guld i verden vil dermed være i stand til at udøve en enorm indflydelse på verdensøkonomien. Hvem har hamstret guld i hvælving i de sidste mange år - og ikke handlet det siden 2004? [29] Rothschild og [30] her.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=11738

URLs in this post:
[1] EUbusiness 13 Nov. 2009: http://www.eubusiness.com/news-eu/eurozone-economy.1ex/
[2] Præs. Obama fastlår: http://www.independent.co.uk/news/world/asia/china-and-us-spar-over-currencies-ahead-of-obama-visit-
1821170.html

[3]
The wall Street Journal 7 Oct. 2009:: http://www.mmnews.de/index.php/200910103955/MM-News/Fed-Geheimpapier-Krise-2.0-droht.htmlIn
[4] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederwho-2downs-2dthe-2dusa.gif
[5] Der Spiegel:: http://www.spiegel.de/international/business/0,1518,649430-5,00.html
[6] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederbanker001.jpg
[7] 14 Oct. 2009 Rolling Stone: http://www.rollingstone.com/politics/story/30481512/wall_streets_naked_swindle/2
[8] snød Londons Børs: http://www.the7thfire.com/new_world_order/final_warning/house_of_rothschild_final_warnin.htm
[9] JP Morgan and GoldmanSachs: http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/6325853/JPMorgans-profits-smash-Wall
-Streets-expectations.html

[10] Rothschildagents hyænebank : http://euro-med.dk/?p=3973
[11] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederusdollar-20destruction.gif
[12] Aldrig, så længe jeg kan huske, : http://www.gold-eagle.com/editorials_08/willie101509pv.html
[13] Bloomberg 5 Nov. 2009: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aMVX5q9SgWJ8
[14] The New York Post 13 Oct. 2009.: http://www.nypost.com/p/news/business/dollar_loses_reserve_status_to_yen_hFyfwvpBW1YYLykSJwTTEL;jses
sionid=65E301CF47ED50D15170F8D6530791C5

[15] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedermoney-2dmaking.jpg
[16] The Independent 6 Oct. 2009:: http://www.independent.co.uk/news/business/news/the-demise-of-the-dollar-1798175.html
[17] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederoverrevet-2ddollar.jpg
[18] Det svækker dollaren alligevel: http://news.yahoo.com/s/politico/20091008/pl_politico/28091_1
[19] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedergold-2dcoin.jpg
[20]
The Independent 7 Oct. 2009: http://euro-med.dk/wp-admin/%27about:The
[21] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedergold.png
[22] KITCO 8 Oct. 2009: http://www.kitco.com/ind/willie/oct082009.html
[23] Ellen Brown The Huffington Post 1 Oct. 2009: http://www.huffingtonpost.com/ellen-brown/the-imf-catapults-from-sh_b_306665.html
[24] 1138 dollars pr. unse d. 17. okt.: http://news.goldseek.com/GoldSeeker/1258520400.php
[25] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersinking-2ddollar.jpg
[26] video: http://www.youtube.com/watch?v=rVcyM2Z4Ego&feature=PlayList&p=385B3D27099DF2CA&index=2&a
mp;playnext=3&playnext_from=PL

[27] Oct. 31 (Bloomberg: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601068&sid=aNiwcXqjCcY4
[28] Rothschild agentetn, George Soros : http://info-wars.org/2009/11/05/george-soros-lauds-chinese-model-of-goverment-wants-global-governanc
e-under-un-security-council/

[29] Rothschild: http://euro-med.dk/?p=3240
[30] her: http://euro-med.dk/?p=2868