Resumé: Efter at have besluttet at ville ændre samfundet radikalt v.hj.a multikulturalisme  har de britiske socialdemokrater pludselig fået bondeanger op til parlamentsvalget. Gordon Brown erklærer, at han da så godt kan forstå, at briterne er bange for at miste deres til indvandrere. Derfor vil han starte fra toppen ved at skære den indvandring bort, som Storbritannien ikke kan undvære; Læger, ingeniører osv. Men han siger intet om at begrænse masseindvandringen af den muslimske illegale og legale ikke-arbejdskraft, der skaber no-go zoner for ikke-muslimer, øger volden i samfundet og forarmer de indfødte briter. Og - som Nigel Farage siger - det kan han heller ikke, fordi UK ikke har egne grænser mere i et multikulturelt EU uden ydergrænser, et EU, der inden 2050 yderligere vil hente 56 mio. afrikanske muslimer + deres familier for at erstatte os. Indenrigsministeren, Alan Johnson, har erklæret regeringen "klodset" i indvandringspolitikken - og den ville være det igen, hvis den skulle vinde valget. Toryerne er sammenspiste med selve hjernen bag dette indvandringsvanvid, Rothschild, og vil givetvis fortsætte i samme spor. Indvandringen vil i de næste 25 år står for 2/3 af befolkningsforøgelsen med 10 mio. Hvert år vil der bo 425.000 flere i UK. Brown´s bondeanger skyldes, at Det Britiske Nationale Parti står til at få 22% af stemmerne. Da Brown ser sig som Den Nye Verdensordens verdensfrelser, må det være tungt for ham at begrænse den tunge del af indvandringen - hvad han da heller ikke vil. Forude venter kaos med eller uden vælgertilslutning.

Som tidligere beskrevet på denne blog, har de danske socialdemokrater og det britiske Labour-parti hemmeligt besluttede at ville radikalt ændre det gamle samfund ved at gøre det multikulturelt. Dette er en beslutning om at begå kulturelt selvmord. Selvfølgelig var det en hemmelig aftale - selv om dens katastrofale konsekvenser er indlysende for enhver: mere og mere voldelige parallelsamfund.

Gordon_brown_deputy_prime_ministerThe Telegraph 12 Nov. 2009: Gordon Brown sagde, at der er "betydelige" variationer i, hvordan  indvandringen mærkes over hele landet og accepterede folks frygt for, at den har undergravet lønninger, berører jobmuligheder for folks børn, og endog om de kan bo i nærheden af deres forældre .

I sit første indlæg om spørgsmålet siden han blev premierminister,  bebudede Gordon Brown også en undersøgelse af studerendes visa for at slå hårdt ned på dem, der misbruger systemet, og falske gymnasier, der gør det muligt for indvandrere at komme ind i Det Forenede Kongerige. Og han lovede at skabe tusindvis af arbejdspladser til britiske arbejdstagere ved at reducere antallet af erhverv, der er helt åbne for udenlandske arbejdstagere.

Gordon Brown's bemærkninger kommer en uge efter, at Alan Johnson, indenrigsministeren, indrømmede, at regeringen havde været uduelig i indvandringsspørgsmålet, og at det har haft indflydelse på samfundet. Mens han talte til et publikum i West London, erkendte Brown, at virkningen af indvandringen føles forskelligt, afhængigt af hvor man er. Han sagde, at nogle arbejdsgivere ville hilse en mere forskelligartet arbejdsstyrke velkommen, men "hvis man arbejder i en sektor, hvor lønningerne er faldende eller et område, hvor jobbene er sparsomme, vil indvandringen føles meget anderledes".

De, som havde brug for en blikkenslager eller læge kan synes, at indvandringen er en fordel, men "hvis man bor i en by, som ikke har set meget tilvandring før, kan man bekymre sig om, hvorvidt indvandring vil underminere løn og jobmuligheder for ens børn - og om de vil være i stand til at få bolig i nærheden af en ", sagde han. I et forsøg på at forsikre vælgerne om, at han forstår deres bekymring over indvandringen, insisterede han: "Hvis folk spørger mig, om jeg har fattet de? Ja, jeg har."

Gennemgangen af studerendes visum vil undersøge, hvilken grad af erhvervskompetence, der kvalificerer udenlandske studerende til et visum. Den vil også se på betimeligheden af tvungen engelskprøve for alle studerende mhp. visa og skære ned på antallet af timer med deltidsarbejde, som udenlandske studerende har lov til at udføre, for at se, om midlertidigt studerende tager job, der kunne besættes af unge britiske arbejdstagere.
Free-mason-hand-signsDeres bekymring er, at tusindvis af indvandrere er ulovligt i UK efter at være kommet på studentervisum for at deltage i falske kurser eller eller at blive for længe.

Se denne video: Gordon Brown giver et frimurermesterhåndtryk.

Gordon Brown meddelte også planer om en reduktion af tusinder af stillinger på regeringens vakanceliste, hvor udenlandske arbejdere kan få adgang til Det Forenede Kongerige på grund af mangel på lokale folk med kvalifikationer til at udfylde arbejdspladserne. Hospitalskonsulenter, civilingeniører, fly ingeniører og skibsofficerer er ved at blive fjernet fra listen over efterspurgte erhverv, som Storbritanniens har behov for at rekruttere fra udlandet.
Og han sagde, at i løbet af næste år, ville listen blive indsnævret yderligere, idet Indvandrings-Rådgivnings-Udvalg overvejer at fjerne mere tekniske roller, faglærte kokke og plejepersonale.

Chris Grayling, skyggeindenrigsminister, sagde: "Gordon Brown's indlæg havde en fuldstændig hul klang. "Det er den regering, der forsøgte at dække over en bevidst politik om at øge indvandringen og premierministerens bemærkninger viser, at han ikke har nogen idé om, hvordan man behandler hele spørgsmålet om indvandring nu." Sir Andrew Green, formand for MigrationWatch tænketank sagde: "Statsministeren kommer stadig ned en dyb benægtelse af befolkningskrisen, som vi nu står over for. Hans regering har hentet tre millioner indvandrere til Storbritannien, og de vil tilføje yderligere syv millioner til vores befolkning i de næste 25 Ordo-ab-chaoår. "I denne sammenhæng er foranstaltningene, der i vid udstrækning er genfremsættelser, trivielle. Dette er fuldstændig uacceptabelt. "

Institution of Civil Engineers advarede om, at begrænsning af arbejdsgivernes adgang til kvalificeret arbejdskraft fra lande uden for EU kan forsinke udviklingen på de store projekter som regeringens planlagte nye generation af atomkraftværker. 
 
The Daily Mail 21 Oct. 2009: Indvandring vil tegne sig for to tredjedele af befolkningstilvæksten i Storbritannien i løbet af de næste kvarte århundrede, ifølge officielle tal, som offentliggøres i dag.
Omkring 180.000 indvandrere vil ankomme i dette land hvert år, sagde Office of National Statistics (ONS). Hvert år vil 425.000 flere mennesker bo i Det Forenede Kongerige, hvilket svarer til en by på størrelse med Bristol. Den voldsomme stigning i indvandringen vil betyde, at på mindre end 25 år vil den britiske befolkning stige med 10 millioner til mere end 71 millioner i 2033 - den hurtigste stigning siden efterkrigstidens babyboom.

UKIP leder Nigel Farage sagde: »ONS's tal er en stærk fordømmelse af årtiers fejlslagne indvandringspolitik. »De prognosticerede stigninger vil have en ødelæggende effekt på både vores infrastruktur, og også vores kultur. 'Storbritannien har akut behov for rigtige grænser og indvandringskontrol, både inden for og uden for EU. »Indtil vi kontrollerer vores egne grænser, vil vi ikke være i stand til at gøre noget for at standse disse stigninger."

Immigrationsminister Phil Woolas pegede på denne lille opbremsning som bevis på, at regeringens point-baserede system var begyndt at bide. »Dagens prognoser viser, at befolkningstilvæksten er begyndt at falde, det er virkningerne af de radikale reformer, vi har gjort i indvandringssystemet i løbet af de seneste to års arbejde,« sagde han. »Sidste år var der et 44 pct fald i nettoindvandringen, og vi forventer, at faldet fastholdes og afspejles i fremtidige prognoser.

Bloomberg 12 Nov. 2009: BNPs leder, Nick Griffin's optræden i et BBC tv panel i sidste måned udløste voldelige demonstrationer, og politiske ledere fordømte BBC's beslutning om at invitere ham. En YouGov Plc meningsmåling truffet efter showet viste, at 22 procent af briterne ville "alvorligt at overveje" at stemme på partiet i et kommende lokalt, nationalt eller europæisk valg. BNP, som er imod indvandring, ønsker at trække sig ud af EU og skære ned på u-landsbistand og udelukker alle undtagen "Oprindelige kaukasiere" som medlemmer.

Kissinger-order-chaosKommentar
Gordon Brown forstår folks angst. Han har fattet budskabet – og blæser på det, idet han kun vil foretage små kosmetiske ændringer og fortsætte det katastrofale hidtidige indvandringsmønster. For hans opgave ser han ikke som en pligt til at tjene sit folk – men den Nye Verdensorden, som han så ofte taler om.  Han ser sig som verdens frelser  – video. Måske er det grunden  til hans regimes ubegrænsede tolerance mod indvandrere:  Storbritannien er rasende, fordi en børne-mishandlerske og morderske rejste tilbage til  Thailand efter bare 2 1/2 års fængsel. Hun fik 4.500 pund for at forlade landet frivilligt!!  Dette er Gordon Browns Nye Verdensorden.

Gordon Brown taler som medskyldig i den undergravende Labour-politik - for at forsøge at vinde stemmer ved valget næste år, hvorefter han vil fortsætte med at "ændre sit samfund radikalt" ved hjælp af multikulturalisme – hvis han vinder. Brown vil begrænse indvandringen fra toppen i stedet for fra bunden: Han ønsker mindre indvandring af læger, ingeniører, sygeplejersker osv. og skaber tilsyneladende dermed mangel på sådant kvalificeret personale, som næppe er årsagen til, at "Indvandringen har kostet nogle dele af Storbritannien", ovennævnte artikels overskrift - i betydningen tilkomsten af "no go zoner for ikke-muslimer" i UK.

Men Brown nævner ikke den store illegale og lovlige indvandring, familiesammenføringer, EU's fælles deling af ulovlige og lovlige flygtninge - langt de fleste af dem er ufaglærte - og ingen arbejdskraft overhovedet. På grund af de eksisterende indvandrere af denne type kan Storbritannien forudse en stigning i indbyggertallet. Som det fremgår af ovenstående, vil indvandringen have en ødelæggende indflydelse på det britiske samfund - en radikal forandring gennem multikulturalisme som ønsket af Tony Blair. Men hvad Brown ikke nævner er, at EU inden 2050 vil hente 56 millioner Muslimske afrikanere + deres familier til Europa for at råde bod på vores manglende fødselstal pga. af den frie abort, som regeringerne også har fremmet.

Storbritannien er ikke det eneste land i denne situation med solidarisk flygtninge-indvandrerpolitik i EU. Det er alle europæiske lande. Hvad der er forbløffende er, at politikerne helt ignorerer bekymringerne hos deres befolkninger, der må leve med konsekvenserne af indvandringen: Aftagende social velfærd, stigende vold, skyderier, knivstikkerier, voldtægter. I Danmark har Hisb´ut Tahrir sågar truet muslimske politikere, siger , at man ikke kan være demokrat og muslim på samme tid. For Allah har givet alle love - og yderligere lovgivning kommer dermed fra Djævelen. Så dette er den "radikale forandring" til multikulturalisme. Dette er, hvad regeringen Tony Blair og danske socialdemokrater besluttede som deres mål: et islamisk samfund. Eller måske snarere illuministernes kaos ud af hvilken den Nye Verdensorden skal oprettes på rinerne af den Gamle. Gordom Brown er en missionær i den Nye Verdensordens tjeneste. Se videoer i højre margen af denne blog.