The Telegraph 1. Nov. 2009: Netop afsløret: Rusland har i september under en militærmanøvre sammen med Hviderusland simuleret et sø- og luftangreb med atomvåben på Polen, dvs. NATO. Polakkerne er meget ophidsede.

Resumé: Om Iran nu rent faktisk snart vil være i stand til at producere atomsprænghoveder eller ej, må man anse landet for at være en atommagt. Amerikanske kongreseksperter er temmelig sikre på, at Iran har købt atombomber fra Kasakhstan i 1990'erne. Nu har landet også fået de nødvendige raketter. Ahmadinejads trussel om at fjerne Israel fra landkortet - eller erindringen om dets besættelse af Jerusalem fra historiebøgerne - skal derfor tages meget alvorligt. Også fordi Ahmadinejad - endog på FN's Generalforsamling i 2005 - bad Allah om at fremskynde sin Mahdis / Messias 'genkomst, som Ahmadinejad mener skal finde sted i samme apokalypse som Kristi genkomst. Og Ahmadinejads regering synes at have lovet at fremme apokalypsen gennem krig. Israel presser på vestmagterne for at angribe Iran nu - og en tidligere vice-forsvarsminister erklærer, at Israel vil angribe Iran før jul - medmindre skrappe sanktioner bliver gennemført. Og det vil ikke ske, fordi Rusland og Kina er imod - og Emiraterne vil forsyne Iran med den benzin, som landet ikke selv kan raffinere. Israel er ramt af "Amalek syndromet" - frygten for at blive udryddet - og Netanjahu har klippefast tro på at være sit folks politiske frelser. Derfor, siger den franske udenrigsminister, arbejder tiden nu imod Iran. Iran trodser alle kompromisforslag, med henblik på at trække tiden ud så længe, at landet bliver en atommagt ved egen kraft. Ahmedinejad er en frafalden Jøde.

Men måske er det farligste aspekt, at USA er en insolvent økonomisk supermagt. Da Saddam Hussein skiftede fra dollar til euro i oliehandelen, angreb USA. Iran laver nu nøjagtig den samme provokation. Desuden er Obama Zbigniew Brzezinski's og David Rockefeller's marionet. Brzezinski har skrevet bogen "Det Store Skakbræt," hvis budskab er, at USA skal dominere verden ved at besætte centrum, Eurasien. Og her er  det manglende led i den Nye Verdensordens kæde af lydlande tværs over Jorden - herunder  Centralasien's "konsensus"-vasaller - Iran. EUs Euromediterranien / Middelhavs-Union vil nu udvide den Nye Verdensorden over til den Persiske Golf efter aftale med Golfens arabere. Dette sikrer krig med Iran på et tidspunkt.  Inkluderet i Brzezinski's ligning er en krig med Rusland og Kina - en krig, som "Die Welt" mener, allerede er planlagt i detaljer. Det siges blot at være  et spørgsmål om tid. US vicepræesident, Joe Biden, og Colin Powell advarede om sådan en kommende stor trængsel for et år siden. 

Jeg har tidligere, og her og her og her og her, her og her skrevet om det dystre perspektiv i dødvandet omkring Irans atomprogram samt barske løfte om et big bang i Mellemøsten og derudover af vicepræsident Joe Biden og Colin Powell.
Ser man fremad er udsigterne til fred små. Det ser ud som om en stor krig er uundgåeligt truende. Her er grundene:

Stop_nuclear_iran-thumb-500x7521. Iran kan eller kan ikke snart være i stand til at producere en atombombe, men dens provokerende trusler mod Israel - hvad enten de skal oversættes "fjerne Israel fra landkortet" eller "udslette den jødiske besættelse af Jerusalem fra historiens sider" har skabt en frygt blandt jøder for, at Iran virkelig har ondt i sinde. Og disse jøder styrer ikke kun Israel - men også USA. Israel ser nu ødelæggelse af de iranske nukleare anlæg som en absolut overlevelsesnødvendighed. Rigtigt eller forkert. "Tiden arbejder nu mod Iran", siger den franske udenrigsminister, Bernard Kouchner d. 27 okt. 2009. Israel synes så bekymret, at den tidligere israelske viceforsvarsminister, Ephraim Sneh, sagde: "Vi vil angribe Iran, hvis der ikke kommer yderligere sanktioner mod Iran inden jul i år!". Da Rusland afslår sådanne sanktioner - og Kina altid har været imod - lader det til, at Israel bliver nødt til at handle, hvilket automatik inddrager USA som Israels våbenleverandør.. Og israelske ledere har andre grunde til at blive desperate: The Independent 17 Oct. 2009: Israel har tabt en FN-afstemning om Gaza-"krigsforbrydelser". Israel risikerer sager ved den Internationale Straffedomstol.

Deutsche Welle 6 Oct. 2009: Rolf Ekeus var chefen for våbeninspektørerne i Irak fra 1991 til 1997, leder af FN's særlige kommission (UNSCOM) i Irak. Nu SIPRI chef: "Selvfølgelig har vi en meget kompleks og vanskelige politisk situation, for hvis Iran virkelig fortsætter, er det meget vanskeligt at se, hvordan de kan stoppes uden en militær aktion eller med meget skrappe sanktioner.”

Ifølge Fareed Zakaria af CNN ((video), må Vesten stadig skulle træffe et valg: Lave et militærangreb eller leve med et atombevæbnet Iran.

2. Anti-Amalekiter og haqqaniter
Erich Follath Spiegel online 22 June 2009: Israels premierminister, Benjamin Netanyahu,  og Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad, 52, er tvillinger i ånden: Begge mænd er overbeviste om den absolutte gyldighed af deres tro,
begge er besat af, hvad de ser som deres højere kald, og begge er overbeviste om, at deres mission er messiansk  - en mission for at "ære" en religion eller "frelse" et folk
Netanyahu_elections_484934a
Illuminaten Netanyahu kan lide at vise kabbalistiske / frimurer-håndtegn, fx  Mark Master frimurertegnet – til venstre - og  her såvel som den guddommelige konges tegn, Antikrists tegn. Netanyahu er medlem af Rockefellers Council on Foreign Relations - lige som sin forgænger, Ehud Olmert – skønt denne klub kun er for US-borgere!.  På israelsk side er der den konstante frygt for Amalek (Anden Mosebog, 17:8-13) - det onde, der altid truer med at ødelægge jøder.

Der er religiøse motiver bag Mahmoud Ahmedinejad's trusler: Han beder for den 12. imams genkomst, hvem han mener vil komme sammen med Jesus Kristus! Selvfølgelig vil han vide, at Kristi Genkomst er forbundet med Apokalypsen (f.eks Matth. 24). 

The Telegraph 14 Jan. 2006:På FN's Generalforsamling 2005: Talen sluttede med den messianske appel til Allah om at "fremskynde fremkomsten fra dit sidste hvilested, du den Forjættede, det perfekte og rene menneske, den ene, der vil fylde denne verden med retfærdighed og fred". På en video, som distribueredes af en iransk hjemmeside i november, beskrev Ahmadinejad, hvordan en af hans iranske kolleger havde hævdet at have set et skær af lys omkring præsidenten, da han indledte sin tale til FN. "Jeg følte det også," fortæller  Ahmadinejad. Vestlige embedsmænd har 'snigende mistanke om, at Irans præsident faktisk nyder et sammenstød med Vesten i den overbevisning, at det ville genoplive den islamiske revolutionsånd, og fremskynde den skjulte imams genkomst. 

Da et fly styrtede ned i Teheran i sidste måned dræbtes 108 mennesker. Ahmadinejad sagde: " Hvad der er vigtigt, er, at de har vist vejen til martyriet, som vi skal følge."

Det mest bemærkelsesværdige aspekt af Ahmadinejads fromhed er hans hengivenhed for den Skjulte Imam, shia-islams Messias-lignende skikkelse. Ahmadinejad og hans regering menes at have indgået en "kontrakt," hvor de forpligter sig til at arbejde for Mahdis genkomst. Han siges at være gået ind i "skjul" i det niende århundrede, i en alder af fem år. Hans tilbagevenden vil blive forudgået af kosmisk kaos, krig og blodsudgydelser. Efter en katastrofal konfrontation med ondskab og mørke, vil Mahdi føre verden til en æra af universel fred.

Ahmedinejad-jewDette svarer til det kristne syn på Apokalypsen. Faktisk forventes den skjulte imam at vende tilbage i selskab med Jesus. Ahmadinejad synes at tro, at disse begivenheder er lige forestående, og at almindelige dødelige kan påvirke den guddommelige tidsplan. Kan Ahmedinejad forsøge at provokere kaos i håb om at fremskynde Mahdis tilbagevenden?

Denne Strid mellem haqqaniter og anti-Amalekiter er apokalyptisk

The Telegraph 3 Oct. 2009Et fotografi af den iranske præsident, der holder sit identitetskort under valget i marts 2008 viser tydeligt, at hans familie har jødiske rødder. Et nærbillede af dokumentet afslører, at han tidligere var kendt som Sabourjian - et jødisk navn. Hver familie, der konverterer til en anden religion får en ny identitet ved at fordømme deres gamle tro.

3: Sandsynligvis  har  Iran allerede atomsprænghoveder, der er købt fra Kasakhstan - iflg. et hemmeligt iransk dokument i israelsk besiddelse. USAs Kongres-eksperter mener, det er korrekt.
Men IAEA's muslimske chef,El Baradei, hævder, at Israel er den største trussel i Mellemøsten. Og han tilbageholder derfor det iranske “Nej” til sit eget ultimatum.
Haaretz 27 Oct. 2009: Irans præsident, Mahmoud Ahmadinejad, sagde tirsdag, at så længe Israel var i besiddelse af atomvåben, ville Iran ikke standse sit atomprogram. Den iranske præsidents bemærkninger kom, da FN-inspektører besøgte et tidligere hemmeligt uranberigelsessted i Iran.

Obama-fingers_thumb[2]4: Iran er det manglende led i den Nye Verdensordens kæde tværs over Jorden - den Trilaterale Kommissions mission. Dette vil sikre et opgør med USA / NATO / FN illuministerne.
Global Research 11 Oct. 2009: Obamas Nobelfredspris giver legitimitet til en hidtil uset "optrapning" af USA-NATO-ledede militære operationer under fredsskabelsesbanneret. 
John Pilger 30 Sept. 2009: Obama's "opgør" med Iran har en anden dagsorden. På begge sider af Atlanten har medierne fået til opgave at forberede offentligheden på endeløs krig. Under Bush-årene, fandt der ifølge den store sladderhank, Daniel Ellsberg, et militærkup sted i USA, og Pentagon er nu på vej op på alle områder af amerikansk udenrigspolitik. Ligesom Bushs Amerika, drives Obama's Amerika af nogle meget farlige mennesker." 
Andrew G. Marshall Global Research 16 Oct. 2009:“ Nu, hvor både det amerikanske imperium og den globale politiske økonomi er i tilbagegang og sammenbrud, er udsigten til en voldelig afslutning på det amerikanske imperiums tidsalder drastisk stigende. Grænseløs dominans af en global økonomi og af de mangfoldige stater, der administrerer den, kræver en militær aktion uden ende. Efter 11. sept blev "Bush-doktrinen" sat på plads, som opfordrede til "en ensidig og eksklusiv ret til forebyggende angreb, som helst, hvor som helst, uhindret af alle internationale aftaler."

Ifølge den uautoriserede Obamabiograf, Webster Tarpley, er Obama Zbigniew Brzezinski's og David Rockefeller's marionet. Brzezinski's strategi er at undgå krig med Iran for at få Iran i krig med Rusland på USAs side, hvor opgaven skal være at smadre Rusland og Kina! Den russiske krig er i overensstemmelse med  “Die Welt”:

Grand-chessboard5:Andrew G. Marshall Global Research 16 Oct. 2009: USA ønsker overherredømme i Centralasien, som krævet af Obama's mentor, Zbigniew Brzezinski i hans "Store Skakbræt”. Og mere: USA skal forsøge at redde petrodollaren, som nu er ved at skifte til petroeuroen. Nu synes Iran at være ved at begå den fejl - eller provokation - der sandsynligvis vil føre til et amerikansk angreb: Det er at opgive dollaren som reservemøntfod for oliehandel. Den sidste gang det skete, angreb USA - Saddam Hussein i 2003 ( The Independent 6 Oct. 2009).
Ron Paul ser den nyeste amerikanske og internationale holdning til Iran som krigsmageri forud for blokader af benzinforsyninger til Iran, en krigshandling. Situationen er som før den sidste invasion af Irak, man finder ikke-eksisterende masseødelæggelsesvåben.

21 Sept. 2009 Arabian Business. com. Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad har beordret udskiftning af den amerikanske dollar med euroen i beregningen af værdien af landets olie stabiliserings-fond (OSF). Da Saddam Hussein gjorde det samme, angreb amerikanerne Irak.

6: Effektive Sanktioner er udelukket: Bloomberg 29 Oct. 2009: De Forenede Arabiske Emirater vil sabotere forsøg på at dæmme op for benzinleverancer til Iran og fortsætte med at levere - lige som Kina. Ruslands udenrigsminister Sergei Lavrov fortalte den 10. september  eksperter i Moskva, at olie-produktsanktioner mod Iran ikke får russisk støtte. Dette gør sanktions-våbnet ubrugeligt. "Vi har meget lidt tid at spilde, hvis diplomati mislykkes," sagde udvalgsformanden Howard Berman, en californisk demokrat. "Vi må være forberedte." US House Foreign Affairs Committee vedtog d. 28 okt. lovgivning, som indfører sanktioner  mod Irans hovedleverandører af benzin, inkl. britiske, franske, schweiziske og indiske firmaer.

Iran forsøger desperat at vinde tid ved at være tvetydig over for godtroende vestmagter (Taqija) 
CNN 29 Okt. 2009: Ahmedinejad erklærer at have tvunget vestmagterne til at forhandle.
The Times 24 Oct. 2009: Præsident Obama's politik om diplomatisk engagement med Iran er tæt på sammenbrud, idet Teheran trækker i land mht. en afgørende aftale med henblik på at reducere sine lagre af atombrændsel.

Iran var  "i princippet" enig i en aftale på et møde i Genève, om at sende det meste af sit lavt berigede uran oversøisk til oparbejdning til nukleart brændsel, der kunne bruges til medicinsk forskningsreaktor. Men i dag har Iran – få timer før fristens udløb, taget fusen på sine udenlandske samtalepartnere med et konkurrerende forslag,der kræver, at det får lov til at købe højere beriget uran direkte fra udlandet. Teheran's forslag ligger langt fra den aftale, der er udfærdiget i Wien af FN's atomare vagthund og godkendt af FN, USA, Rusland og Frankrig. Det vil ikke blot undlade at reducere Irans lager af lavt beriget uran - nu stort nok til at lave en atombombe- men det ville også kræve ophævelse af eksisterende FN-sanktioner.

Rusland og Kina's modvilje mod nye sanktioner tvinger Washington til at søge en koalition af villige allierede til at pålægge deres egen økonomiske blokade mod Iran, hvis bestræbelserne på at få FN-sanktioner mislykkes.
IAEA har kaldt vestlige efterretninger om atombombeproduktion "tvingende" og klandret Iran for at nægte at besvare spørgsmål om emnet. Iran er fortsat i strid med fem FN-resolutioner, der opfordrede det til at standse berigelsen indtil udestående spørgsmål om en militær dimension til programmet, er løst.  
Warometer 
Bloomberg 1. Oct. 2009: Iran fortalte i dag de 6 magter, at landet vil bevare sin "absolutte" ret til at udvikle et atomprogram. Før forhandlingerne begyndte, signalerede  Iran, at det ikke vil bremse det nukleare arbejde.Det vil sandsynligvis "fremholde udsigten til indrømmelser, samtidig med en strategi for at bremse med henblik på at opnå en atomvåben kapacitet som en etableret kendsgerning," sagde han.

Israel's standpunkt
Jerusalem Post 22 Oct. 2009: De israelske vurderinger af en nuklearaftale under forhandlingerne med Iran er, at den  først og fremmest gavner det islamiske regime, da det giver Teheran mulighed for at "købe tid" og giver republikken legitimitet til at berige uran, rapporterede Israels Radio. I Jerusalem, indkaldte premierminister Binyamin Netanyahusine syv medlemmer af det inderste kabinet for at overveje Israels strategi med hensyn til handelen.
Imidlertid blev Irans stedfortrædende parlamentetsformand, Mohammad Reza Bahonar, citeret af det officielle nyhedsbureau IRNA for at sige, at Iran "ikke accepterer" tilbuddet, som blev trommet op på atommødet i Wien. På denne måde, hævder tjenestemændene, håber  Iran at få mere tid. Men Israel frygter, at på et vist punkt, kunne den islamiske republik vende tilbage til at berige uran med fuld kapacitet. På Israels Radio sagde Brig. Gen (ret.) Shlomo Brom, seniorforsker ved Institut for National Security Studies og tidligere direktør for Strategisk Planlægningsafdeling i Planlægningsgrenen af generalstaben, at den forståelse, der er nået mellem Iran og Vesten betød, at den iranske nukleare trussel ikke ville være overhængende. Adspurgt om, hvordan aftalen kan påvirke muligheden for et militært angreb på Iran, forudsagde Brom, at "USA og Israel ikke ville angribe Irans atomanlæg i den nærmeste fremtid, men den militære løsning er ikke helt taget af bordet."

Revolutionsgarde2Vrede i den iranske revolutionsgarde og krigsforberedelser 
Hvis israelerne er ved at miste tålmodigheden, er den iranske elite rasende.
DEBKAfile 18 Oct. 2009Syv højtstående iranske embedsmænd, herunder mindst to generaler, og flere stammeledere var blandt de 31 mennesker, som døde i et selvmordsbombeangreb på deres møde d. 18 oktober. Teheran lovede hurtig gengældelse. Kort efter beskyldte parlamentets formand, Ali Larijani USA: "Vi betragter det seneste terrorangreb som værende resultatet af USA's indsats.
Det statslige tv anklagede Storbritannien. Deres tab har ramt regimet i Teheran hårdt. Sistan-Baluchistans anklager sagde, at Abdolmalek Rigi fra den sunni-separatistiske terrorgruppe Jundallah havde påtaget sig Revolutionsgarde3ansvaret. Jundallah understøttes af det pakistanske Inter-Service Intelligence agentur og CIA

DEBKAfile 9 Oct. 2009  Det islamiske regime i Teheran har planer om at nedskære levering af subsidieret benzin til offentligheden med 45 procent og rationere privatpersoners køb til 55 liter per måned, ned fra 100, som er tilladt i øjeblikket. Denne meddelelse d. 8 oktober fra den iranske olieminister Massoud Mirkazemi var Teherans andet skridt forud for et forventet opgør med Vesten om dets atomprogram.
Iran importerer 40 procent af sit benzinbehov, fordi det mangler olieraffinaderier. Denne mangel øger indtægterne for Revolutionsgarden, som har monopol på benzinimporten. Det er nu blevet en strategisk trussel mod regimet, idet det begrænser forsyninger af brændtof til militæret i tilfælde af krig og underminerer Irans evne til at modstå strenge sanktioner.