KanonbĂ„dsdiplomati Mod Iran: “En Ildkugle i “Vor” Middelhavsunion”?

Posted By Anders On June 24, 2008 @ 00:47 In Dansk, Euromed | No Comments

FN's chef for IAEA, El-Baradei ""… hvis et militært angreb iværksættes mod Iran, vil det gøre det mellemøstlige område til en ildkugle. Hvad jeg erfarer med Iran i dag er en aktuel, alvorlig og akut fare, "siger han. Amerikanske politikere siger, de kan ikke udelukke et angreb på Iran, medmindre Mullah-regimet stopper kritiske dele af sit atomprogram." [1] DR den 20 juni, [2] Times Onlie 21. juni samt [3] CNN 22. juni 2008.

Hvad får sådan en fremtrædende personlighed til at udstede en så alarmerende redegørelse lige nu?
I begyndelsen af  juni 2008, havde det israelske luftvåben en [2] manøvre med over 100 fly i det østlige Middelhav og Grækenland, trænede et angreb på et mål så langt væk som det iranske Natanz atomanlæg. Amerikanske regeringstalsmænd sagde, at dette var et klart [4] signal til Iran.

[5] Hamburger Abendblatt vil vide, at israelske angreb på forskellige iranske atomanlæg vil finde sted ved hjælp af små atombomber - og meget snart, idet  atomværkerne er ved at blive udstyret med højmoderne russiske luftværnssystemer.

Som [6] tidligere nævnt på denne blog, har den tidligere tyske udenrigsminister, Joschka Fisher , Distinguihed Diplomat ved Rockefeller-US Council on Foreign Relations såvel som George Soros' medstifter af Det Europæiske Council on Foreign Relations, forudsagt et israelsk angreb på Iran i den nærmeste fremtid.

"Neue Rheinische Zeitung" 23.06. 2008 skriver under overskriften: "[7] Merkel vil krig", at  bilderbergeren (2005), forbundskansler Merkel lige erklæret, at "Iran har overskredet den røde linie".

Erklæringer fra den israelske vicepremierminister [8] Mofaz samt [9] også udenrigsminister Liwni og premierminister Olmert mere end antyder, at der vil ske et israelsk angreb på Iran inden udgangen af præsident Bush jr.s præsidentperiode.

Og [10] Pres. Bush synes villig til at acceptere et militært slag mod Iran.

Og ikke så mærkeligt
, for "præsident George W. Bush har udløst megen uro ved åbent at erklære sig som diktator i tilfælde af en [11] national nødsituation under nye bestemmelser, der i realiteten vil ophæve den amerikanske forfatning, men en sådan bestemmelse har eksisteret i over 70 år, og dette udgør blot en fornyet bemyndigelse af infrastrukturen i militær undtagelsestilstand ".

Her er, hvad [12] Der Spiegel Online sagde derom d. 16 juni, 2008
"I sandhed er der nu en konsensus i den israelske regering om, et luft-angreb mod det iranske nukleare anlæg er blevet uundgåeligt. "De fleste medlemmer af det israelske kabinet mener ikke længere, at sanktionerne vil overbevise præsident Mahmoud Ahmadinejad om at ændre kurs," siger minister for Immigrant Absorption Yaakov Edri.
Tidligere israelske top general Dani Yatom: "En militær operation er nødvendig, hvis verden ønsker at stoppe Iran."

Det ene spørgsmål, som Israel's forskellige politiske grupper er uenige om, er tidspunktet for et angreb. Duer hævder, at de diplomatiske bestræbelser fra FN bør have lov til at fortsætte, indtil Iran er på nippet til at fuldføre bomben.

Høgene, på den anden side tror tiden er ved at løbe ud. De understreger, at der nu er en gunstig åbning, der vil slutte med det amerikanske præsidentvalg i november, og at Israel kun kan regne med amerikansk støtte , så længe den nuværende amerikanske præsident George W. Bush stadig har ansvaret i Washington.

Pres. Bush jr.
: "Der er en masse uopsættelige spørgsmål, når det drejer sig om Iran, og de israelske politiske folk … hvis du går til Israel og lytter opmærksomt, vil du høre, at i deres stemme, at det haster ".
Mange tror, det egentlige formål med Pres. Bush's besøg i Israel i juni, 2008, var Iran - og ikke blot et farvelbesøg.


Alle eksperter er enige om, at den iranske bombe endnu ikke eksisterer.

Selv lederen af Det Internationale Atomenergiagentur (IAEA), Mohamed ElBaradei, udtrykte i et SPIEGEL interview for nylig sin bekymring for, at Iran sender et budskab om  at  kunne "bygge bomben i forholdsvis nær fremtid, og ingen ved bedre end det israelske lederskab,  hvor megen magt, der ligger i den blotte tro, at et land har atomvåben."

I et nyligt brev til den østrigske kansler Alfred Gusenbauer, skrev den israelske forsvarsminister ministerpræsident Ehud Barak, at Teheran ikke er langt fra "point of no return", hvormed israelerne mener, at Iran ikke længere kan forhindres i at udvikle en bombe. Israelske efterretningsfolk mener, at iranske våbeningeniører kan have nok uran til at bygge en nuklear sprængladning inden 2009.

Et andet fingerpeg om kommende hårde tider er det faktum, at [13] Iran har trukket sine penge, omkring 75 milliarder dollars, hjem fra europæiske banker.

Hvordan kan Iran gengælde et israelsk angreb?

Selvfølgelig kan det blokere for Hormuz-strædet dermed skabe en hidtil uset oliekrise.

Det kan angribe amerikanske krigsskibe i Golfen.

For år tilbage var der rygter om, at [14] Iran allerede havde atomsprænghoveder - købt fra Khazakstan efter opløsningen af Sovjetunionen. Men det ville i så fald Mossad sikkert have vidst - ligesom Iran i så fald nok for længst havde lanceret et overraskelsesangreb på Israel. Det er nok sandsynligere, at iranerne vil angribe USA, den "Store Satan", i Irak.

Ud over det, har præsident Putin advaret mod ethvert angreb på hans allierede, Iran.

Hvorfor er dette nu til bekymring for os europæere?
1. NATO vil højst sandsynligt blive involveret i denne konfrontation.

2. Siden 1995 har Euromediterranien-projektet udviklet sig mere og mere til "[15] Unionen for Middelhavet", der vil blive lanceret i Paris d. 13-14 juli 2008. Denne blog har udførligt beskrevet dette hemmelige projekt. Israel er medlem af den kommende Union. Det betyder, at EU er ved at blive en del af den permanente Mellemøsten krise - og direkte involveret i dens formentlige atomkrigsafslutning.

3. [16] Jerusalem Post  den 16 juni, 2008: Trods intens lobbyvirksomhed fra Egypten og Den Palæstinensiske Myndighed, har Den Europæiske Union  - som tegn på drastisk forbedrede europæisk-israelske relationer i løbet af det sidste par år -  aftalt til en betydelig opgradering af forbindelserne  med Israel.

Israel-EU-forbindelserne vil blive opgraderet på tre områder
A.
øget diplomatisk samarbejde: Der vil blive flere møder mellem ministre, højtstående embedsmænd og parlamentarikere fra begge sider.
B. Israel 's deltagelse i europæiske planer og agenturer;
C. Undersøgelse af en eventuel israelsk integration i det europæiske indre marked.
Disse forhandlinger synes at have fundet sted på EU-Kommissions-plan - uden EU-Parlamentets viden!

EU er derfor dybt involveret i den kommende Mellemøstenkatastrofe. Hvorfor?
EU har erklæret sig [17] illuministisk (explanatory statement) med kosmopolitiske interesser i at udvide sin magt, så den rækker [18] ud over Europas grænser. Det kan formentlig ikke lade sig gøre åbent som følge af folkelig europæisk modstand. Derfor hemmelighedskræmmeriet.

Illuminisme  er en luciferisk religiøs, antikristen bevægelse, hvis mål er de multinationale selskabers verdensstat.

Måske overraskende spiller Israel  en meget central rolle i denne plan, som ledes af de [19] Talmud-jødiske  , "[20] self-styled og  [21] elitære" Rothschild og Rockefeller dynastier.

Hvad er Talmud
Talmud er den [21] farisæisme, som Kristus bekæmpede - [22] slet og ret!!!
Og denne retning må ikke sammenblandes med ikke-elitære thorah-tilhængere og sekulære jøder!
De er nemlig elitens ofre - som Kristus var det.

Faktisk er højesteretsbygningen i Jerusalem er et Rothschildtempel (t.h. ovenfor)! Pyramiden med Lucifers altseende øje ses i taget til venstre. Det indvendige er [23] fuldt af illuministiske  Rothschild symboler.[23]
T.v. ovenfor: Bagsiden af the Great seal of the USA. Gave fra Mayer Amschel Rothschild. Ses på 1-dollarsedlerne.

[24] Ikke underligt, da Huset Rothschild grundlagde de første bosættelser i Palæstina for hjemvendende jøder fra de russiske pogromer omkring 1880 - og bestak præsident Truman til at anerkende Israel i 1948. Pris: 2 millioner dollars!
Denne zionistiske bevægelse havde ikke nogen stor kærlighed til jøder. Således skrev dens grundlægger, Theodor Herzl, i 1897: "Det er vigtigt, at jødernes lidelser…. bliver værre…. Dette vil medvirke til realiseringen af vores planer. Antisemiterne skal blive vores bedste venner ".

Jeg formoder, dette er grunden til, at [25] Rockefeller's IG Farben producerede [26] Zyklon B gas til Auschwitz – og til, at  [27] Rockefeller´s Standard Oil tjente tykt på brændstof til Hitlers krigsmaskineri gennem licens til Wehrmacht på at [28] fremstille brændstof af kul ved hjælp af jødiske slaverabejdere i Auschwitz - og sågar betalte deres SS-bødler dér!

Kommentar
 Selvfølgelig hører sabelraslen og psykologisk krigsførelse med til spillet. Men på et tidspunkt fanger bordet - medmindre fjenden giver efter. I [29] NATOs Grand Strategy hedder det på side 104-105:"Disse skridt (krigsforberedelser) skal ledsages af velkoordinerede og proaktive medieanstrengelser, der kan hjælpe med til at opnå målene uden tilflugt til intervention. Instrumenterne i denne fase strækker sig fra alle former for tvangsdiplomati.FN legalisering (af intervention) er ikke altid nødvendig under artikel 51 i FN Charteret - og det kan være muligt at se bort fra det under Folkemordskonventionen"!!!

Iran kan ikke skræmmes. Ahmedinejad vil være fødselshjælper for genkomsten af den 12. imam, den shiitiske Messias - der angiveligt skal vende tilbage [30] efter et ragnarok af krig.

Illuministen,[31] Skull and Bonesmanden, Præsident Bush, tror formentlig på illuministypperstepræsten Albert Pikes "profeti" om 3 verdenskrige- den sidste om Israel -for at få oprettet verdensstaten, som [32] hans far forkyndte i sin illuministisk-religiøse  1991- State of the Union tale som "illumination af tusind lyspunkter".
Begge synes at have en fælles gud, faktisk.

Det lader til at Den Nye Verdensorden har i sinde at lave en ildkugle, der kan få de 1000 skjulte illuminist-lyspunkter til at funkle!!!

Og det smarteste derved er jo, at præstestyret i Iran er vores allesammens fjende: Det var Khumeinys revolution, der opfordrede til den muslimske invasion og erobring af Europa gennem Baby-bomben.

Der er her en logisk hegeliansk/Ny Verdensordens følgerække: [33] Financiering af den russiske Kommunistiske Revolution (Tese)  - Financiering af Hitler (Antitese) - II. Verdenskrig  + dens nødvendige konsekvens: Israel (Syntese) = ny Tese - Krige med Islam/Iran (Antitese) - Synthese?, der skal føre til verdensstaten.

 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1128

URLs in this post:
[1] DR den 20 juni: http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2008/06/20/230841.htm
[2] Times Onlie 21. juni: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article4178960.ece
[3] CNN : http://edition.cnn.com/2008/WORLD/meast/06/22/elbaradei.iran/index.html
[4] signal til Iran: http://edition.cnn.com/2008/WORLD/meast/06/20/israel.exercise/index.html
[5] Hamburger Abendblatt: http://www.abendblatt.de/daten/2008/06/21/896619.html
[6] tidligere nævnt på denne blog: http://euro-med.dk/?p=997
[7] Merkel vil krig: http://www.nrhz.de/flyer/beitrag.php?id=1294
[8] Mofaz: http://edition.cnn.com/2008/WORLD/meast/06/06/israel.iran/index.html
[9] også: http://euro-med.dk/?p=998
[10] Pres. Bush synes villig: http://www.nzz.ch/nachrichten/international/bush_droht_iran_erneut_mit_militaereinsatz_1.753729.html
[11] national nødsituation: http://www.prisonplanet.com/articles/may2007/230507martiallaw.htm
[12] Der Spiegel Online : http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,559925,00.html
[13] Iran har trukket sine penge: http://www.handelsblatt.com/News/Politik/International/_pv/_p/200051/_t/ft/_b/1443979/default.aspx/i
ran-zieht-geld-aus-europa-ab.html

[14] Iran allerede havde atomsprænghoveder: http://www.freerepublic.com/focus/f-bloggers/1578893/posts
[15] Unionen for Middelhavet: http://euro-med.dk/?p=574
[16] Jerusalem Post  den 16 juni, 2008: http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull&cid=1212659748504
[17] illuministisk : http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A6-2007-0356&language=EN
&mode=XML

[18] ud over Europas grænser: http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=SPEECH/07/176&format=HTML&aged=0&
;language=EN&guiLanguage=en

[19] Talmud-jødiske: http://www.manfredlehmann.com/sieg442.html
[20] self-styled: http://www.biblebelievers.org.au/factindx.htm#II
[21] elitære: http://www.biblebelievers.org.au/facts1.htm
[22] slet og ret: http://www.come-and-hear.com/dilling/chapt01.html
[23] fuldt af illuministiske  Rothschild symboler: http://politikglobal.blogspot.com/2008/06/0806-04-die-freimaurer-zeigen-in.html
[24] Ikke underligt: http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm
[25] Rockefeller's IG Farben: http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/index.html
[26] Zyklon B gas til Auschwitz: http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/chapter_02.htm#The%20Economic%20Power%20of%20I.%
20G.%20Farben

[27] Rockefeller´s Standard Oil: http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/chapter_04.htm
[28] fremstille brændstof af kul ved hjælp af jødiske slaverabejdere i Auschwitz: http://www.americanchronicle.com/articles/16751
[29] NATOs Grand Strategy hedder det på side 104-105: http://www.csis.org/media/csis/events/080110_grand_strategy.pdf
[30] efter et ragnarok af krig: http://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad_al-Mahdi
[31] Skull and Bonesmanden: http://www.youtube.com/watch?v=SI6e0MWqtQA
[32] hans far: http://www.threeworldwars.com/nwo-timeline2.htm
[33] Financiering af den russiske Kommunistiske Revolution : http://www.policestateplanning.com/chapter_4_.htm