EUs Hjernerov - Dumhedens Lov: Hvordan Man Vil Skabe Elendighed og Masseindvandring Til EU

Posted By Anders On June 20, 2008 @ 12:25 In Dansk, Euromed | 1 Comment

(af Laura De Santi) ([1] ANSAmed) - Algier, JUNI 19
Læger, it-specialister, undervisere, piloter: hvert år forlader hundredvis af specialiserede medarbejdere Algeriet. Frankrig, Canada og De Forenede Arabiske Emirater er de vigtigste destinationer for de mange tusinde mennesker i 'brain drainet''. De drømmer ikke kun om attraktive lønninger, men om den sikkerhed og frihed, som har svært ved at etablere sig i et Maghreb-land.

Ifølge de seneste udtalelser fra Berkat Berkani Mohamed, formand for Medicinsk Etisk Råd, "er mere end 4.000 algeriske læger rejst for nylig. Tre tusind arbejder i Frankrig nu'', mens ifølge arbejdsgivernes sammenslutning FCE er der mindst 40.000 forskere, der forlod Algeriet mellem 1996 og 2006,  og 7000 er læger, som arbejder på franske hospitaler- 2000 i Paris.

Der er kun delvise data om denne diaspora, hvis omfang er svær at bedømme på grund af manglende officielle data.

De algeriske myndigheder har på den ene side forsøgt at dæmme op for dette fænomen i det forløbne år ved at hæve lønninger og afsætte et særligt budget på 100 mia dinarer (omkring en milliard euro) til forskning, på den anden side prøver de at bagatellisere problemet: ''Den procentdel af hjerner, der forlader Algeriet er meget lav, ''Expression Daily citerede ministeren for højere uddannelse og videnskabelig forskning, Rachid Harraoubi, for at sige for nylig: "Det er ikke nødvendigt at tro'', at alle dem, der rejser har hjerne, og at alle dem, der stadig  er hjemme, ikke har''. Ministeren tilføjede en bekendtgørelse af lanceringen af en hjemmeside for at forblive i kontakt med algeriske forskere i udlandet.

Mens der i 1990'erne var en massiv udvandring af intellektuelle og kunstnere forårsaget af massakrer blandt civile, udført af bevæbnede islamiske grupper, hvad var så årsagen til, at 300 universitetsprofessorer  søgte deres lykke i udlandet  i 2007?

Den varige terrorisme fortsætter med at destabilisere landet, men ''de lave lønninger, latterlige i forhold til ikke blot Vesten, men også til de andre Maghreb-lande,''er blandt de vigtigste årsager til dette fænomen, fortalte direktøren for Instituttet for Udvikling af Menneskelige Ressourcer, Bahloul, den nationale radio.
En algerisk universitetsprofessor tjener omkring 400 euro, mens en lærer tjener mindst dobbelt så meget i Mauretanien endsige Tunesien og Marokko, sagde han.

Men ifølge journalist Chawki Amari, kynisk førende skribent for El Watan, gør de, der forlader Algeriet det af andre grunde: ''mennesker forlader et land uden nysgerrige naboer og caféer med værelser reserveret til familier. De forlader Algeriet, hvor det at give en pige shorts på, at drikke en øl for en dreng, køre en lastbil for en mor eller at gå i strejke mod en sultepension for en bedstefar betragtes som en trussel mod de nationale værdier''.

Ifølge en rapport udarbejdet fra De Forenede Nationer, er der hvert år 70.000 unge specialister, som forlader Algeriet på vej til Vesten. (ANSAmed).

Kommentar

I denne situation [2] planlægger EU et program til at importere 1 million "kvalificerede" arbejdstagere om året over de næste 20 år. Dette vil yderligere destabilisere og forarme lande som Algeriet -
og sende voksende bølger af fattigdomsflygtninge med en ideologisk dagsorden ind i EU. Hvorpå de gennem deres kulturberigelse snart skal få lavet lignende tilsstande her som i Algeriet.

Er dette EU-dumhed - eller færdigt arbejde for den Nye Verdensordens multikulturelle verdensstat?


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=1115

URLs in this post:
[1] ANSAmed) - Algier, JUNI 19: http://www.ansamed.info/en/top/ME13.YAM19550.html
[2] planlægger EU : http://euro-med.dk/?p=1098