Göteborg: “Den, Som Slår En Politibetjent Ihjel, Kommer I Paradis”

Posted By Anders On September 22, 2009 @ 01:35 In Dansk, Euromed | No Comments

Hermed et uhyggeligt [1] videoprogram fra Norsk Rikskringkasting fra Hisingen i Göteborg. Svenskerne har jo været noget mere tolerante og indvandrervenlige end vi har været i Danmark.

Videoen viser takken, som svenskerne nu høster - ikke bare i Göteborg men i andre byer også. Vi kender jo især de rystende terrortilstande i Rosengården i Malmø.

Altid påstås det, at muslimernes terrorisering bare skyldes, at vi har udelukket dem. Den tanke, at de har udelukket sig selv, kommer dog NRKs kommentator ind på.
[2] Danmarks-demografiMen den egentlige grund kommer de aldrig frem med: At disse indvandrere bliver ved med at slæbe Koranens og hadithernes umådelige had til os vantro med til dem, der giver dem en tilværelse i misforståelse af hvem vores næster er - og hvem der truer vore næster.

Kurven fremstillet af Ebbe Vig

Mellem år 2035 og 2047 vil muslimerne have flertal her - og sørge for, at Norden synker lige så dybt som dagens muslimske lande. Og danskerne vil - med få undtagelser - intet gøre for at hindre det - vil ikke engang høre det. Og vil blive tvunget til at konvertere til islam, hvis de vil have kvalificeret arbejde i Nordistan.

EU har travlt med at realisere det [3] Euroomediterranien - nu [4] Middelhavsunionen, som vore medier og politikere trods mine utallige henvendelser ikke vil fortælle jer om. Men når nu i løbet af de næste 40 år [5] 56 millioner afrikanere + deres familier kommer til Europa via de hvervekontorer, EU har oprettet for dem i Afrika - foruden alle de illegale flygtninge, der nu skal fordeles [6] solidarisk  og [7] her i EU, bliver det sværere at hemmeligholde forræderiet.

 D. 22. sept. kan man på DR Tekst-TV se, at FN forlanger, at EU tager 120.000 flere flygtninge pr. år. EU vil nu tilbyde de lande, der vil tage flere flygtninge 30.000 kr pr stk. Fin forretning - for når flygtningene er ankommet, kan de frit søge til det EU-land, der har det bedste socialvæsen!


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=10723

URLs in this post:
[1] videoprogram: http://www.youtube.com/watch?v=M29zsbJlkDg
[2] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederdanmarks-2ddemografi9.bmp
[3] Euroomediterranien: http://euro-med.dk/?p=8949
[4] Middelhavsunionen: http://euro-med.dk/?p=1226
[5] 56 millioner afrikanere: http://www.express.co.uk/posts/view/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EUDavid%
20hamiltonMORE

[6] solidarisk: http://www.ansamed.info/en/top/ME12.WAM10133.html
[7] her: http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1172566/Police-blitz-Calais-immigrants-waste-time-
people-smugglers-live-Britain-blasts-priest.html