Hermed et uhyggeligt videoprogram fra Norsk Rikskringkasting fra Hisingen i Göteborg. Svenskerne har jo været noget mere tolerante og indvandrervenlige end vi har været i Danmark.

Videoen viser takken, som svenskerne nu høster - ikke bare i Göteborg men i andre byer også. Vi kender jo især de rystende terrortilstande i Rosengården i Malmø.

Altid påstås det, at muslimernes terrorisering bare skyldes, at vi har udelukket dem. Den tanke, at de har udelukket sig selv, kommer dog NRKs kommentator ind på.
Danmarks-demografiMen den egentlige grund kommer de aldrig frem med: At disse indvandrere bliver ved med at slæbe Koranens og hadithernes umådelige had til os vantro med til dem, der giver dem en tilværelse i misforståelse af hvem vores næster er - og hvem der truer vore næster.

Kurven fremstillet af Ebbe Vig

Mellem år 2035 og 2047 vil muslimerne have flertal her - og sørge for, at Norden synker lige så dybt som dagens muslimske lande. Og danskerne vil - med få undtagelser - intet gøre for at hindre det - vil ikke engang høre det. Og vil blive tvunget til at konvertere til islam, hvis de vil have kvalificeret arbejde i Nordistan.

EU har travlt med at realisere det Euroomediterranien - nu Middelhavsunionen, som vore medier og politikere trods mine utallige henvendelser ikke vil fortælle jer om. Men når nu i løbet af de næste 40 år 56 millioner afrikanere + deres familier kommer til Europa via de hvervekontorer, EU har oprettet for dem i Afrika - foruden alle de illegale flygtninge, der nu skal fordeles solidarisk  og her i EU, bliver det sværere at hemmeligholde forræderiet.

 D. 22. sept. kan man på DR Tekst-TV se, at FN forlanger, at EU tager 120.000 flere flygtninge pr. år. EU vil nu tilbyde de lande, der vil tage flere flygtninge 30.000 kr pr stk. Fin forretning - for når flygtningene er ankommet, kan de frit søge til det EU-land, der har det bedste socialvæsen!