Opdateret oversigt over svineinfluenzavaccination her. 
 
EUbusiness 1. september 2009: "Antallet af bekræftede svineinfluenza-tilfælde i Europa ligger på over 46.000 og Den Europæiske Union vil ikke længere offentliggøre ugentlige tal for antal smittede, sagde en sundheds-chef tirsdag. Hun advarede om, at i løbet af de kommende måneder kan op til 30 procent af befolkningen blive berørt, hvilket vil lægge pres på sundhedsvæsenet.
Jakab tilføjede, at kliniske forsøg med en vaccine, som foregår på raske voksne, ville være afsluttet tidligst i slutningen af september eller begyndelsen af oktober, men licens er ikke er planlagt før frem til slutningen af oktober.
Ingen kliniske forsøg er endnu planlagt for udsatte grupper såsom børn og gravide kvinder, sagde hun.

Også WHO stoppede tællingen - allerede i juli - af de alt for få tilfælde!
The Daily Mail 9. aug. meddeler: "Den svineinfluenzavaccine, der vil blive tilbudt til 12 millioner børn i Storbritannien er måske ikke er blevet testet på børn, når det første hold ankommer. Farmaceutiske firmaer, der fremstiller vaccinerne, har ingen børnesikkerhedsdata for de lægemidler, der kan fordeles til børn i efteråret.

Den Europæiske Lægemiddelagentur (EMEA), der giver licens til vacciner, nævnte, at godkendelse kan gives, før resultaterne af disse forsøg er kendt. "
Kommentar: Dette udsætter selv babyer for 1 million gange mere squalen, end der forårsagede/er årsag til Golfkrigssyndromet. Hertil kommer, at vaccinen indeholder tiomersal, der er iflg. Robert F. Kennedy Jr. er videnskabeligt påvist at fremkalde autisme hos børn - samt påviseligt skader nervevæv hos fostre og voksne.  Og hvad med Guillan-Barré syndromet?

Bringer EU og WHO de samme tal?
The WHO 4. Sept, 2009: EU koordinerer metoderne til diagnosticering af svineinfluenza. (besynderligt, da WHO beordrede regeringerne at holde op med at tælle for 1 1 / 2 måned siden!). Under pandemiperioden fra den 19. april (uge 17) til den 1. august 2009 (uge 31), blev 35. 585 (58,7%) enheder fra 73 lande, regioner og områder testet positive for H1N1pandemien 2009.Det pandemiske virus H1N1 2009 er den dominerende influenzavirus og cirkulerer i mange lande. Alle vira testet til dato har antigen, der ligner A/California/7/2009vaccine virus, H1N1 pandemi (angiver dette oprindelsen af dette virus?), der er følsomt over for Tamiflu og Relenza).

Comment: Her fortæller WHO os, at de begyndte at sammenregne pandemitallene, dvs. vidste, der ville komme en pandemi,  fra den 19. april - skønt pandemien først blev udråbt d. 11 juni!!! Dette betyder, at WHO havde planlagt denne pandemi længe før den blev erklæret - de ville have pandemien, uanset hvad der måtte ske!! Så pandemien har ingen medicinsk baggrund.
Andy-burnham
Den 3. juli rapporterede The Telegraph: "Et særligt indkaldt møde i Cobra, regeringens nødsituationsudvalg, har advaret om, at man kan nå op på 100.000 tilfælde (af svineinfluenza) om dagen ved slutningen af august. Selv om han insisterede på, at dette blot var en "projection ", hvis virus fortsætter med at sprede sig i det nuværende tempo.

Sundhedsdirektør Andy Burnham tilføjede: "Presset på systemet er sådan, at det er det rigtige tidspunkt at tage dette skridt (lade syge blive hjemme, ingen forebyggende medicin mod viruset)". Fremskrivningen øger muligheden for, at millioner af mennesker har fået den virus allerede inden starten på den traditionelle influenzasæson. "The Guardian" fortalte den samme historie, og det  gjorde "The "Independent" også. D. 20. aug. 2009 meddelte The Independent , at det ugentlige antal nye svineinfluenza-tilfælde?? caseskum var 11.000 in Storbritannien - med faldende tendens!!

 

Ifølge The Mercury News 4 Sept., 2009 har 2000 studerende på Washington State University lige haft svineinfluenza med ubehag i 3-5 dage!! "Se, hvor hurtigt denne influenza spredes", jubler alarmisterne! Jeg spekulerer på, om de alle blev testet positive eller bare har haft andre sygdomme, forkølelse, influenza A - eller tømmermænd efter studiestart? For WHO har beordret stop af optællimger! I Danmark har der kun været omkring 500 tilfælde -hvilket i høj grad viser, at svineinfluenza er meget lidt smitsom og modsiger den påstand, at pludselig er 2000 er smittet i staten Washington.

Dette er svineinfluenza-svindelen og hensynsløsheden i en nøddeskal: Kun 46,000 kontrollerede? tilfælde i EU. For 2 måneder siden lovede de os 100,000 tilfælde om dagen - og millioner af tilfælde nu! Så, hvad gør de, når løgnene bliver for indlysende? Ophører med at tælle! "Men vi advarer jer, 30% af befolkningen kan blive ramt af svineinfluenza i dette efterår!!"
Pinocchio
                                  Pinocchio lyver

Det betyder, at alle tal om svineinfluenza vil være helt opdigtede. Iberegnet vil være sæsonbestemt influenza, forkølelse, almindelige lungebetændelser og en god portion kraftig løgn. Løgnen er allerede tyk.

Den 25. juli meddelte AFP: "Et byrådsmedlem sagde lørdag man overvejer at bruge underjordiske gravkamre, der i øjeblikket en turistattraktion, til at gemme ligene af svineinfluenzaofre, hvis pandemien forværres. Exeter Byråd sagde, de tomme katakomber fra 18. århundrede kunne blive et nødsituations-lighus.

De forsøger at skræmme livet ud af os for at tage deres farlige vacciner. At pumpe denne farlige, utestede vaccine ind i millioner af hjælpeløse småbørn rører dem ikke! I USA  venter en bøde på 1000 dollars, karantæne og 30 dages fængsel folk, som afslår vaccination. Hvad får politikere og embedsmænd betalt for disse åbenlyse løgne, lægelige kvaksalveri og deres skræmmekampagner? Det eneste, der kan gøre denne harmløse svineinfluenzaepidemi farlig er massevaccination!
Spørgsmålet opstår nu: Hvorfor er det så urimeligt vigtigt for USAs Nye Verdensordensherskere, at få vaccineret folk mod den mest harmløse influenza i mands minde? Dette er uhyggeligt.

En lægekonference in Canada fastslår, at folk der dør af svineinfluenza lungebetændelser, har lunger, der   ser ud som ved fugleinfluenza. Nu opstår der alarmisme om samoverførelse  og saminfektion med svine- og fugleinfluenzavirus hos 3 patienter i Ægypten. Mon noget af Baxters aktive fugleinfluenzavirus kom til Ægypten?