The Telegraph, Aug. 24, 2008Jagtgeværer, håndvåben, knive, knojern, nunchucks (plejl-knipler), akser, kødkroge og endda bomber bliver  brugt til at angribe eller intimidere 96 børn hver dag i England og Wales.
Parlamentsmedlemmer tilhørende oppositionen betegnede tallene som "alarmerende" og krævede handling fra regeringen. Sidste uge havde antallet af teenagere, der er døde i år som følge af voldelige angreb, passeret 50, efter at to drenge blev stukket ned i London og Manchester.

Dataerne blev indhentet fra 20 af de 43 politistyrker i England og Wales, der dækker mere end halvdelen af befolkningen. Tallene for disse områder viser, at sidste år blev 18403 børn angrebet eller truet med et våben, hvilket tyder på, at i hele England og Wales som helhed var der 36806 sådanne hændelser - en hvert 15. minut.

Optællingen omfatter drab, overfald, tyveri og røveri, hvor et våben blev antydet eller involveret.
Større byer blev hårdest ramt, men resultaterne viser også, at unges vold har bredt sig til landdistrikterne, idet Northumbria, Hertfordshire og Kent registrerede et stort antal våben-lovovertrædelser.

"Volden og vreden i vores samfund er stigende. Jeg tror, folk nu indser, at vi er i en kritisk fase," sagde myrdede Jimmy Mazens far.
"Skyggekabinettets indenrigsminister, Dominic Grieve, sagde: "Dette er endnu mere alarmerende tegn på, at volden er ved at blive en dagligdags del af livet for vore unge.

Politi beslaglægger våben, herunder skydevåben fra skoler
The Telegraph, 18 May 2008: Tal fra The Sunday Telegraph viser, at våben blev konfiskeret over to år fra elever helt ned til 8 års alderen.
Youth Justice Board rapporterede om en 39 procent stigning i voldelig kriminalitet blandt unge under 18 år, med røverier op 45 pct.

T.h.: Børn i hadelejr i Gaza

Resultaterne tyder på, at politiet landsdækkende beslaglægger våben fra eleverne omkring 600 gange om året, svarende til tre gange hver eneste skoledag. De tal omfatter kun hændelser, som lærere tog så alvorligt, at politiet blev tilkaldt.

Mange flere - op til 8000 pr. uge, efter lærernes fagforeninger - behandles internt af skoler, og politiet bliver aldrig informeret.

I Leicestershire angreb elever hinanden med skruenøgler, knive, billardkøer, stole og borde. Fire teenagere er blevet taget af politiet med håndvåben i skolerne i Greater Manchester.

Indenrigsministeriet sagde, at den maksimale fængselsstraf for at bære kniv blev fordoblet til fire år.

I Danmark går der praktisk taget ikke en dag uden, at DRs videotekst rapporterer om skydning, knivstikkeri, drab og voldtægter. Praktisk taget aldrig nævnes gerningsmændenes oprindelsen - undtagen når de er etniske danskere!

I følge Danmarks Statistik var i 2002
12% af personer, der modtog en straf for en lovovertrædelse, indvandrere. Samtidig blev det anført, at der var 200,000 muslimer i landet (usandt, der var flere).

For aldersgruppen 15-19 år er straffrekvensen den samme for indvandrere og efterkommere. Begge har en straffrekvens, der ligger  72% over denne aldersgruppes som helhed.

Den gruppe, som - sammenlignet med samme aldersgruppe i hele befolkningen - har en særlig høj kriminalitetsfrekvens, er de 20-29 årige efterkommere. Deres straffrekvens er 139% over alle 20-29 åriges

I den offentlige debat om kriminalitet blandt indvandrere og deres efterkommere, fokuseres der typisk på deres overrepræsentation mht. vold og sexualforbrydelser, men faktisk er den overrepræsentation mindre end på området tyveri: 178% mht. tyveri mod 130% mht. vold og 110 % mht. sexualforbrydelse.

Indvandrere og deres efterkommere har 38 og 157 pct. højere straffrekvenser end hele befolkningen.

Tendensen er: Der er færre tilfælde af tyveri, flere tilfælde af vold, flere sager vedrørende voldtægt.

 
Denne svenske statsborger er tiltalt for at deltage i det største røveri i Danmarkshistorien: 60 mill. DKr. Han blev varetægtsfængslet og hans foto blev offentliggjort i Ekstrabladet.

I Sverige blev dette selvfølgelig  også rapporteret - i den politisk korrekte "Expressen". Som det fremgår af den svenske blog " Rakryggad Nu": Expressen pixellisrede først den anklagede mand og gjorde ham derefter hvid, som om der var noget galt med at være af anden etnisk oprindelse end hvid (svensk i dette tilfælde), og resultatet er faktisk, at ud over at sløre Patriks oprindelse bliver mistanken ledt fra ham videre til en anden gruppe af mennesker… Jeg har ikke et godt ord for det, udover, at jeg mener,  dette er  racisme fra Expressen's side, og derudover er det åbenlys manipulation, som desværre ikke er et isoleret tilfælde, hvor man forsøger at skjule indvandreres forbrydelser, ved at forbinde den strafbare handling med de etniske svenskere i stedet for indvandrere, i misforstået omsorg for indvandrere."

I Århus er der et kvarter med dårligt ry kaldet Gjellerupparken. Det er hovedsagelig beboet af voldelige muslimske indvandrere, men der var også en koloni af grønlændere, eskimoer.

Århus Stiftstidende, 5. juli, 2008 : "råb på gaden som:» Fuck hjem til Grønland, dette er vores Gjellerup «, er helt almindelige, såvel som det er helt normalt, at de arabiske unge kaster fyrværkeri på dem.

Johanne Christansen er ikke i tvivl om, at araberne i Gjellerup udøver racisme mod grønlændere.

»Vi kan ikke leve med det. Men vi kan ikke gøre noget. For at administrere boligeloven, skal vi konkret kende identiteten af gerningsmændene. Og i disse sager, gør vi ikke det, fordi klagerne ikke indeholder navne eller adresser på gerningsmændene," siger en ansat, der ser problemet på denne måde:"Hvis grønlændere, der drikker meget alkohol, bor på et sted, der primært bebos af Muslimer, der ikke accepterer alkohol, så vil der opstå konflikter«!

Nu er grønænderne blevet forflyttet til en anden bydel.

Kommentar
En masse hykleri foregår, som praktiseres af medierne og vores politikere. Formålet er at skjule den katastrofale sandhed om et af værktøjerne i den Nye Verdensorden : multikulturalismen til at smadre nationalstaten og vores gamle kristne kulturelle identiteter for at fremme deres multinationale selskabs-verdensstat, det nye romerske imperium, Middelhavsunionen.

Så lad mig fortælle en fabel fra oldtidens Rom - politisk korrekt i antikken og i 1956 i Danmark
En landmand gik i en skov. Han stødte på en hugorm, der var halvdød af kulde. Den hjertensgode landmand samlede den stakkels hugorm op og varmede den i sin armhule. Da det onde dyr ikom til hægterne, bed det landmanden og dræbte ham derved. Landmandens sidste ord var: "Ak! Med rette dør jeg! For jeg har givet liv til en ondsindet skabning, som jeg burde have ladet dø." (Kr Mikkelsen: Latinsk Læsebog, 16. Udgave, Gyldendal, 1956).