Resumé: Hidtil har man formået at dække over verdenskomplottets aktører blot ved at sige "Pth!Konspirationsteori," skønt grupperne for længst har bekendt sig til deres stræben efter at regere verden (world governance). Nu har MEP Mario Borghezio i EU Parlamentet gjort opmærksom den farce, der gik forud for besættelsen af posten som EUs første permanente præsident: Rompuy måtte først eksamineres af bilderbergerne og få deres blå stempel. Det måtte også USAs præsidentkandidater, Obama og Clinton i 2008. Allerede i 1987  havde senator Jesse Helms gjort opmærksom på den store magt, som navngivne hemmelige selskaber - deriblandt bilderberg - har tilrevet sig for at fremme deres Nye Verdensorden, verdensregering, som José Barroso, Gordon Brown, Sarkozy - nu også den nye EU-præsident Rompuy mv. taler så meget om. Daniel Estulin har vel som eneste uinviterede overværet et bilderberg-møde, i 2005. Han kalder bilderbegerne og deres partnerorganisationer (senere) for verdens skyggeregering, der truer med at gøre os til livegne,  fortrænge nationalstaten og udplyndre planeten til egen fordel. De vil skabe international identitet og et universelt sæt "værdier", udøve raffineret tankekontrol, håndhæve værdierne bl.a. med en verdenshær, nemlig NATO, og skabe evige krige, indtil alt er pax bilderbergica. De vil belønne de følgagtige og udslette modstandere. Deres magt beror på  deres kontrol over verdens penge.

Naïvister har længe tænkt at kunne skjule verdenselitens forbrydelser  ved blot at sige "Pth! Konspirationsteori! ", hver gang de hørte ord som Bilderberg eller andre tidligere hemmelige grupper som RompuyTrilateral Commission, og Club of Rome, og Council on Foreign Relations samt FN som redskaber for superilluministen Rockefeller, der har opbygget dem fra bunden. Ingen fra det politiske system eller massemedierne har nogensinde villet nævne dem - og da slet ikke tale om bilderbergerne.
Ikke desto mindre er EU-Kommissionens formand, José Manuel Barroso,  mange gange Bilderberger og taler også i US Council on Foreign Relations– video. Flere af statslederne i  Det Europæiske Råd er også Bilderbergere. Men nu er noget interessant sket, som fuldstændig tager vinden ud af sejlene på de ortodokse naïvister og medskyldige i den nye verdensorden (se videoer i højre margen på denne blog).

EUObserver 16. Nov. 2009Den belgiske premierminister Herman Van Rompuy, nu den første permanente EU-præsident,
beskrev sit syn på den kommende EU-finansiering til en middag i den hemmelighedsfulde Bilderberg-gruppe i sidste uge. BegSivenheden fandt sted i Val Duchesse, et tidligere munkekloster i udkanten af Bruxelles på d. 12. november, med gæster, herunder den belgiske industrimand og Bilderberg-formand Etienne Davignon, den tidligere amerikanske udenrigsminister, Henry Kissinger og berømtheder fra den internationale politiske og forretningsverden i henhold til det seriøse blad De Tijd. Den belgiske leder er rapporteret at have sagt i en tale, at: "Nye midler vil være nødvendige for finansieringen af velfærdssamfundet. Grønne afgifter instrumenter er en mulighed, men de er tvetydige: Denne form for skat vil i sidste ende vil blive slukket. Men mulighederne for finansiel afgifter på europæisk plan skal seriøst undersøges, og for første gang er de store lande i EU er åbne for det. " Kommentar: Dette er et typisk forløb – ingen leder før han er anerkendt af bilderberg. Og det blev han, fordi han vil fremme "global styring" i København.  Se Københavnskonferencen om Klimaændrings rolle her.

Bilderbergs indflydelse i EU Infowars November 15, 2009.
Det italienske MEP, Mario Borghezio, lod en bombe eksplodere i EU i denne uge. "Hvad angår kandidatlisten (til EU-formand og den Højtstående Repræsentant), tror jeg, vi er nødt til at anvende principperne om gennemsigtighed, der så ofte er nævnt her i vores institutioner. Er det muligt, at ingen har bemærket, at disse personer besøger møder i Bilderberg og Den Trilaterale Kommission? Vi har brug for at fastslå, om disse er de kandidater for deres egne landes 'politiske kræfter, eller om de simpelthen er kandidater for disse okkulte grupper, der mødes bag lukkede døre for at afgøre sager hen over hovedet på folk. "De pågældende kandidater er Jan Peter Balkenende, David Miliband, og Herman Van Rompuy.

Den hollandske premierminister, Balkenende, har deltaget i Bilderberg-mødet 2008. David Miliband, den nuværende minister for udenrigs-og Commonwealth-anliggender i Storbritannien, er EU-aktivist, der gør det i "miljøreform" og den globalistiske klimaændringsdagsorden. Miliband gik på Oxford og var Kennedy-stipendiat ved MIT, et stipendium med intim tilknytning til den anglo-amerikanske elitisme. Hans far, Ralph Miliband, var en kendt marxistisk intellektuel.
Herman Van Rompuy er den nuværende premierminister i Belgien og medlem af Kongekrone-Rådet. Van Rompuy gør det også i globalisternes "grønne" dagsorden. Van Rompuy fortalte eliteklubben, at de europæiske regeringsledere i stigende grad bliver fortalere for, at Europa tapper grønne indkomster",  kort sagt flår plebejerne under dække af klimaændringsfiffet.
Bilderberger-obama-clintonFaktisk er takket være Bilderberg snushanerne Jim Tucker og Daniel Estulin meget af det, Bilderbergerne har i tankerne til  os sivet ud.

Bilderbergere 2008 og her 

Her er, hvad den amerikanske senator, CFR-medlem Jesse Helms,  sagde fra gulvet i Senatet den 15 december 1987: "Hr. Formand, en omhyggelig gennemgang af, hvad der sker bag kulisserne afslører, at alle disse interesser arbejder i samråd med førerne i Kreml for at skabe, hvad nogle kalder en ny verdensorden. Private organisationer, som f.eks Council on Foreign Relations,  The Royal Institute for International Affairs, The Trilateral Commission, Dartmouth Conference, Aspen Institute for Humanistic Studies, Atlantic Institute og Bilderbergergruppen tjener til at formidle og koordinere planerne for denne såkaldte nye verdensorden i magtfulde virksomheder, finansielle, akademiske, og officielle kredse …."

Hvad er Bilderberg-klubben?
Bilderberg-gruppen er en eliteklub af aristokrater, politikere og forretningsfolk og går tilbage til 1954. De kan lide at mødes væk fra offentlighedens søgelys. Jeg har tidligere beskrevet dens oprindelse på denne blog samt, hvordan et af  hovederne i denne verdenskonspirationspraksis, Rothschild, er hjernen bag CO2-fidusen, og hvordan familien har formået at skabe den løbende økonomiske krise.

Daniel Estulin overværede Bilderberg mødet  i 2005. Global Research 1 juni 2009 har en anmeldelse af Daniel Estulin's bog "Den Sande Historie Om Bilderberggruppen". Han anfører, at i Estulin1954 mødtes "de mest magtfulde mænd i verden  for første gang" på Hotel Bilderberg i Oosterbeek, Holland, " diskuterede verdens fremtid ", og besluttede at mødes hvert år i hemmelighed. De kaldte sig Bilderberg-gruppen med et medlemskab, der repræsenterer en hvem er hvem i verdens magteliter, primært fra USA, Canada, og Vesteuropa med velkendte navne som David Rockefeller, Henry Kissinger, Bill Clinton, Gordon Brown, Angela Merkel, Alan Greenspan, Ben Bernanke, Larry Summers, Tim Geithner, Lloyd Blankfein, George Soros, Donald Rumsfeld, Rupert Murdoch, andre statsoverhoveder, indflydelsesrige senatorer, kongresmedlemmer og parlamentarikere, Pentagon og NATO, medlemmer af de europæiske kongefamilier, valgte medieskikkelser og andre inviterede — nogle hemmeligt efter nogle beretninger – som Barack Obama og mange af hans topembedsmænd.

Altid godt repræsenteret er topfolk fra Council on Foreign Relations (CFR), IMF, Verdensbanken,  Trilateral Commission, EU og kraftfulde centralbankfolk fra Federal Reserve, ECBs Jean-Claude Trichet, og Bank of Englands Mervyn King. I over et halvt århundrede er ingen dagsorden eller emner til drøftelse blevet offentliggjort, og heller ikke nogen pressedækning er tilladt. De få inviterede fra den fjerde statsmagt og deres chefer har tavshedspligt. Ikke desto mindre foretog Estulin "en efterforskningsrejse", som blev hans livsværk. Han udtaler: "Langsomt, én efter én, er jeg trængt ind gennem lagene i hemmelighedskræmmeriet omkring Bilderberg-gruppen, men jeg kunne ikke have gjort dette uden hjælp fra "samvittighedsnægtere" inden for såvel som uden for gruppens medlemmer." Følgelig holder han deres navne hemmelige.

Uanset dens tidlige mission, er gruppen nu "en skygge-verdensregering …. som truer med at fjerne vores ret til at styre vores egen skæbne (ved at skabe) en foruroligende virkelighed" i høj grad til skade den offentlige velfærd. Kort sagt, vil Bilderbergerne fortrænger de enkelte nationalstaters suverænitet med en almægtig, stærk global regering, virksomhedsledelse, og skakmat ved militariseret håndhævelse.  Tidligt i sin historie har Bilderbergere besluttet …at plyndre planeten, opnå fabelagtige rigdom og magt, og knuse alle udfordrere for at holde på det.

Sammen med militær dominans er kontrol med verdens penge er afgørende for med dem får de absolut kontrol, som den magtfulde Rothschild familie forstod i det 19. århundrede. Som patriarken Amschel Rothschild sagde engang: "Giv mig kontrol over en nations penge, og jeg er lige glad med hvem, der laver dens love."
Medlemskab består af årlige deltagere
(ca. 80 af verdens mest magtfulde) og andre, som kun inviteres lejlighedsvis på grund af deres viden eller deltagelse i relevante emner. De mest værdsatte bliver indbudt igen, og nogle førstegangsdeltagere vælges for deres eventuelle senere nytte.

Satanist_clintonArkansas guvernør Bill Clinton, for eksempel, som deltog i 1991. "Der sagde David Rockefeller (til ham), hvorfor den Nordamerikanske Frihandelsaftale (NAFTA )…. var en Bilderberg-prioritet, og at gruppen havde brug for ham til at støtte den. Næste år blev Clinton valgt til præsident, og 1. januar 1994 trådte NAFTA i kraft. Talrige andre eksempler er ens, herunder hvem der bliver valgt til magtfuld regeringspost, militæret og andre vigtige stillinger. Clinton indrømmer sin deltagelse - tilsyneladende ilde berørt -  video.

Bilderbergs Mål 
Gruppens store plan er en "énverdensregering (Verdenskoncern) med en enkelt global markedsplads, der overvåges af en verdenshær og er finansielt reguleret af en Verdens-Centralbank ved hjælp af en global valuta." Deres "ønskeliste" omfatter:
- "En international identitet og et sæt universelle værdier;"
- Centraliseret kontrol af verdens befolkning ved "tankekontrol" – og her, med andre ord, kontrol af verdens offentlige mening;
- En ny verdensorden uden middelklasse, kun "herskere og tjenere (livegne)," og, naturligvis, intet demokrati;
- "En nul-vækst samfund" uden velstand og fremskridt, kun større rigdom og magt for herskerne;
- Manipulerede kriser og evige krige;
- Absolut kontrol med uddannelse til at programmere den offentlige mening og uddanne dem, der er valgt til de forskellige roller;
- "Centraliseret kontrol af alle udenlandske og indenlandske politikker,"
- Ved hjælp af FN som en de facto-verdensregering indførelse af en FN-afgift på "verdens borgere;"
- Udvidelse af NAFTA og WTO globalt;
- At gøre NATO til verdens militær;
- Indførelse af et universel retssystem, og
- En global "velfærdsstat, hvor lydige slaver bliver belønnet og ikke-konformister målrettes til udslettelse."

(Fortsættelse: Bilderberg partnere)